Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Prosinec 2009
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4

Fotosoutez Prosinec
bitkar
7%
 7%  [ 14 ]
cabbage
5%
 5%  [ 9 ]
d.prelude
4%
 4%  [ 8 ]
danciswift
3%
 3%  [ 7 ]
Hellborn
10%
 10%  [ 18 ]
Henges
4%
 4%  [ 8 ]
Jauda
22%
 22%  [ 40 ]
Lubosh
2%
 2%  [ 5 ]
motylek
1%
 1%  [ 2 ]
sh@m@n
6%
 6%  [ 11 ]
sivek
5%
 5%  [ 10 ]
vlaza
25%
 25%  [ 46 ]
Hlasovalo : 82
Celkem hlasů : 178

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.10.2009 , 16:20   Citovat  

no sum sel vyfiltrovat dobre, ale detail (treba trava) a hrany (preluda a horizont treba) jsou hold proste ztraceny. On by i zazrak sel udelat, jenze to bych na ty fotce musel stravit celej den, protoze uz by se to rovnalo kompletnimu restaurovani fotky, castecny prekresleni apod. Obnoveni hran atp. To je dost piplacka, ale slo by to. Kusy fotky by se treba hodily z jiny fotky. Ale zas z puvodni fotky by asi moc nezustalo :D Zrovna ta trava je dost problem, ale aspon bliz kamere kdyby se to udelalo novy, tak by to zvedlo kvalitu. Ale zase tak moc to zkouset nemusim, ze bych nad tim ty hodiny stravil :) Jen jsem chtel zkusit jak by ta fotka mohla vypadat, jsem fanda ovecek :)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
danciswift je teď offline  danciswift
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2009 , 23:03   Citovat  

Bitkar napsal:
mi to nedalo a trosku sem si pohral. Me zajmalo jestli i s fotkou z mobilu by slo jit po vitezstvi Úsměv Doufam ze ti to nevadi, kdyztak smaznu.

ano mas pravdu je to o dost krajsie, si sikovny,mas chut a trpezlivost sa s tym babrat,to je vydno. ja na to nemam trpezlivost, ulozim si tu fotku aby som ju mal v krajsom prevedeni.dakujem ale autorske prava na nu mam aj tak ja Velmi šťastný .
V tejto fotosutazy uz aj tak nejde o to aku fotku urobite ale o to ako ju upravite na PC. Takze uz to neni photo sutaz ale photoupgrade
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 0:24   Citovat  

danciswift napsal:
V tejto fotosutazy uz aj tak nejde o to aku fotku urobite ale o to ako ju upravite na PC. Takze uz to neni photo sutaz ale photoupgrade

Ale prosimte.. V soutezi, kde se rozhoduje hlasovanim, nejde o nic vic nez nasbirat co nejvic hlasu. Jestli to udelas s upravami, bez nich, cernobilou fotkou, fotis mobilem nebo fullframem je jenom na tobe, nema vyznam si hrat na ublizeneho.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 1:30   Citovat  

jasnacka, uloz si to, je to tvoje ;)

Jinak tyhle debaty jsou nekonecny. Proste technologie a doba dospela tam kde je, ze proste nestaci jen namirit a cvaknout, pokud chces neco vic nez prumernou fotku. Driv to taky bylo, ale bylo to o vybaveni dobrou fototechnikou. Driv se delali efekty pomoci filtru na objektivu apod. Jako priklad dam hodne velky zacloneni a efekt tekouci vody na dlouhou expozici. Na to by zase lidi mohli rikat (ikdyz to pocitacem neupravis), ze to je jen o tom, ze mas na to ten filtr. Dneska jsou proste filtry v PC a diky tomu je to trochu dostupnejsi, jen se naucit trochu delat s grafikou. Nemluve o tom, ze jsou i programy pro laiky, kde si soupatkem nastavis barevnost, ostrost apod. Proste hold je tu takova uroven no. Priznavam, ze vyhrat bez upravy je tezky pomerne, ale ne nemozny! Kazdopadne jeste nekdy neco sem dej, jestli mas i fotak nejen v mobilu, tak tim lip, mas peknou preludu, zda se.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 10:28  Naposledy upravil danciswift dne 1.11.2009 , 10:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bully napsal:
Ale prosimte.. V soutezi, kde se rozhoduje hlasovanim, nejde o nic vic nez nasbirat co nejvic hlasu. Jestli to udelas s upravami, bez nich, cernobilou fotkou, fotis mobilem nebo fullframem je jenom na tobe, nema vyznam si hrat na ublizeneho.

ublizeneho? prosim ta nebud trapny. mne je to uplne jedno, ja mam na hlave ine problemy ako byt ublizeny tym ze nevyhram s mojou fotkou, az mi to pride smiesne HaHaaa .chcel som vam len ukazat peknu fotku s oveckami-dost velka nahoda pre ostatnych je to odfotit . OK papa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 10:31   Citovat  

Bitkar napsal:
jasnacka, uloz si to, je to tvoje Mrk

Jinak tyhle debaty jsou nekonecny. Proste technologie a doba dospela tam kde je, ze proste nestaci jen namirit a cvaknout, pokud chces neco vic nez prumernou fotku. Driv to taky bylo, ale bylo to o vybaveni dobrou fototechnikou. Driv se delali efekty pomoci filtru na objektivu apod. Jako priklad dam hodne velky zacloneni a efekt tekouci vody na dlouhou expozici. Na to by zase lidi mohli rikat (ikdyz to pocitacem neupravis), ze to je jen o tom, ze mas na to ten filtr. Dneska jsou proste filtry v PC a diky tomu je to trochu dostupnejsi, jen se naucit trochu delat s grafikou. Nemluve o tom, ze jsou i programy pro laiky, kde si soupatkem nastavis barevnost, ostrost apod. Proste hold je tu takova uroven no. Priznavam, ze vyhrat bez upravy je tezky pomerne, ale ne nemozny! Kazdopadne jeste nekdy neco sem dej, jestli mas i fotak nejen v mobilu, tak tim lip, mas peknou preludu, zda se.

ano mas pravdu.napisal som nepravdu(somarinu) s tym upgrade. Doba ide dopredu, bez toho sa to neda-musim to akceptovat, je to moja lenivost ze tu fotku neupravim.dakujem vam pani za "uvedenie" na spravnu mieru, nabuduce si prirpavim dobry fotak.
Inac by som mohol odstavit prelude na kopce a cakat na ovecky-tam je to bezne-aj to asi urobim a strihnem vam fotku s aspin 5megapix. fotakom.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 12:01   Citovat  

drone napsal:

Uz ti slezla ta kocka z klavesnice, prosim? Uz tu mame dalsi mesic a ja porad nevim, ktera pravidla plati pro admina, ktera pro prispivajici, ktera vubec ne a ktera porad ano. Jenom ze kdybych se chtel nahodou zase nekdy zucastnit, tak jestli to ma vubec nejaky vyznam. Diky, klidne pockam dalsi tyden.
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 12:07   Citovat  

to jsou tady zase debaty...

trošku se k tomu taky vyjádřím. úpravy k fotkám dneska prostě patří, dělají se všude, jde jen o to jak. dobře udělané úpravy si laik nemusí vůbec všimnout a potom to "zkousne" a pochvaluje si, jak je ta fotka dobrá a přitom je vlastně "očůranej". je to tak, upravuje se všechno a nechápu, že to někomu tolik vadí... asi záleží na úhlu pohledu, jeslti to bereš skutečně jako pouhé zachycení reality - u reportáže je to jasné, ale jinak si myslím, že fotka dokáže říct víc.

co se týče těch dvou diskutovaných fotek, podle mého názoru je "lepší" vlazova. je tam lahodící kompozice, auto umístěné na správném místě v pěkném úhlu, naproti v diagonále vysoký strom - kompozičně prostě pěkné a ty úpravy a barvičky tomu potom jen dodávají +
u jaudy byl vynikající námět auta na vrakovišti, ovšem technicky už s tím mám problém. chápu, že to třeba nešlo vyfotit lépe, jak sám píše, s tím se holt nedá nic dělat. na fotce se bortí linie a celá padá doprava, auto je až moc natěsno u kraje, zadní část příliš zastíněná. fotka je solidní, ale tohle jsou věci, které mě mým okem protě vadí.

jinak gratuluju vítězům a nenechte se odradit několika hnidopichy a upravujte Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 15:18   Citovat  

danciswift: tesim se na vovce :)

jinak se pripojuji ke gratulaci vitezum a btw: neyo to vystihl dobre, naprostej souhlas. Jeste mi neda rict jedno: ono i to vybaveni... Kdyz jsem mel pujcenou zrcadlovku, tak jsem az koukal jak ty fotky se mi povedly :)) ze vypadaly jako upraveny a pritom nebyly. To kdybych to fotil mym fotakem, tak bych musel setsakra upravovat, aby to vypadalo jen tak jak to vypadlo z ty zrcadlovky :D A to je svinstvo no :-/ ... ze nemam zrcadlovku a dobry sklo k tomu ;D
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 16:46   Citovat  

Jéé... Moje "zimní" fotka na třetím? Tak to koukám! Děkuju! je to dobrý

K úpravám: Jo, v dnešní době se v počítači upravují i fotky modelek,nad kterými někteří slintají... Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 17:02   Citovat  

Hellborn napsal:
Jéé... Moje "zimní" fotka na třetím? Tak to koukám! Děkuju! je to dobrý

K úpravám: Jo, v dnešní době se v počítači upravují i fotky modelek,nad kterými někteří slintají... Velmi šťastný
No tak k tomu ty programy snad byly i dělaný pořádnej výtlem
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 23:51   Citovat  

Neyo: OK věděl jsem, že se mi ta moje fotka nelíbí, ale netušil jsem proč, což jsi mi skvěle vysvětlil.. Úsměv
Jjinak myslím, že Vlaza ji má právě zvládnutou už od začátku - od postavení auta, úhlu focení.. prostě jak píšeš a proto si právem zasloužil vyhrát..

Vlazo: gratuluju.. přátele

já všem díky za hlasy, ani jsem nedoufal ve druhé místo.. škoda, že nebude na fotce v kalendáři Insight - jsem to ohužel nezvládl vyfotit líp, abych vyhrál.. Se stydím
tak třeba příště..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Prosinec 2009
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina