Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
co bych tady rád?
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
myst je teď offline  myst
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 13:58   Citovat  

Bitkar napsal:
no a? snazim se dat konstruktivni navrh na tuhle novou diskuzi, tak me za to laskave nebijte, nebo uz se na to fakt vykaslu a nebudu chodit do zadny diskuze a pak se :mravenec: este jednou a s pakem zalozime novej klub

hehe vsak proti tomu nic nerikam.. jen argumentuju... co se tyce toho oznaceni prvniho prispevku nejsem si jista jestli to v phpbb jde nejak vysasit..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hóky je teď offline  hóky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 22:13   Citovat  

Měl bych návrch co dát někam odkaz,při kliknutí na něj by se obrazovka posunula sama na nepřečtené příspěvky v tématech?kolikrát je tam strašně moc příspěvků a můžu se ukroutit kolečkem než na ně sjedu dolů.Mám namysli něco jak je tam slovíčko (návrat nahoru).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2007 , 1:18   Citovat  

669-3: Neslo by u tech poslednich prispevku(diskuzi) udelat to tak jak to bylo v te stare? Ze by se mi me neprectene jinak vybarvily? Ja sem vlitnu a nevim jestli ta posledni co tam je jako ta prvni z vrchu, jestli jsem ji uz cetl a neni nic noveho nebo je tam zase protoze uz neco nekdo do ni zase napsal.Chapes? Tak to valím bulvy
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.8.2007 , 9:14   Citovat  

marab napsal:
Osobně bych bral, aby se zobrazovalo víc diskuzí v sekci "Poslední téma". To je to co člověka zajímá když tady celý den nebyl a večer se chce mrknout kde to žije a kde je něco nového. Na staré diskuzi jsem jasně viděl, které příspěvky jsem ještě nečetl. Tady si myslím že toho hodně unikne. Klidně bych to bral i na úkor informací o "Nejsledovanější témata" a "Témata s nejvíce odpověďmi". To jsou sice dobré info o jakési statistice, ale rozhodně to nemusím mít na očích při každém vstupu do diskuze.
Co vy na to?

ta funkcionalita je zde, akorat v jiné a přehlednější formě .

jak psal diacoon. Přihlásíš se a tim se ti část personifikuje :

např :
Změny: 70 nových příspěvků
Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy

anebo začneš využívat RSS. čtečku co je nového na forum (RSS je bezna technologie, ktera je integrovana i do prohližečů)

Vzhledem k tomu že forum je strukturovane , tak naroste počet příspěvku za den, už ted jsme na 200, pokud bychom se ubírali cestou rozšiřovaní vypisu poslednich 10ti. Tak nam za chvili nebude stačit ani 20 , ani 50.

U novyho fora predpokladam vetší aktivitu nez u staryho z duvodu funkcionality a struktury

jeste doplnim ze topics = temata maj svoje ikonky . ikonky jsou vypsany dole . (takovej ten zvoneček , hačko , zamek atd ) pro identifikaci statusu

pokud nerozumíš. napišu návod s obrazky Nápad je tu!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2007 , 15:25   Citovat  

Tak co? Ja s tím mam velky problém, mam totiz okno s forem pustene porad (Opera) a po hodine kdyz na to mrknu tak za stara jsem dal jenom aktualizovat a nove veci od te doby co jsem tam byl zesedly, ted mi to neudela nic a ja nevim co je nove.
   Návrat  
hóky je teď offline  hóky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2007 , 18:18   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak co? Ja s tím mam velky problém, mam totiz okno s forem pustene porad (Opera) a po hodine kdyz na to mrknu tak za stara jsem dal jenom aktualizovat a nove veci od te doby co jsem tam byl zesedly, ted mi to neudela nic a ja nevim co je nove.
Teda mě to funguje normálně,taky mám fórum pořád otevřený a kliknu na aktualizaci tak se mě ukáže co sem ještě nečetl.taková ta malá stránka se mi zobrazí do oranžova a zbytek je bílej co sem už četl.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2007 , 18:23   Citovat  

hóky napsal:
Aqwertzz napsal:
Teda mě to funguje normálně,taky mám fórum pořád otevřený a kliknu na aktualizaci tak se mě ukáže co sem ještě nečetl.taková ta malá stránka se mi zobrazí do oranžova a zbytek je bílej co sem už četl.

Jaka schranka? Ja mam nadpis prvniho sloupecku posledni temata a pod nema jsou posledni zmenene a u nich zadne znaky nejsou. pak jsou jeste dva dalsi sloupce od toho.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 21:21   Citovat  

haloooo
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 7:07   Citovat  

Aqwertzz napsal:
haloooo

přečti se tohle téma , uz to tady bylo vysvětlováno ....
jde o to , že tady přibejva moc příspěvků , takže bys měl všechno furt tučný... Nápad je tu!
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 7:12   Citovat  

baba, 2dny jsem tu nebyl a bylo asi 300 příspěvků do 65temat , to je i ve starý diskuzi na dvě stránky minimálně Tak to koukám!
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 8:44   Citovat  

monty napsal:
baba, 2dny jsem tu nebyl a bylo asi 300 příspěvků do 65temat , to je i ve starý diskuzi na dvě stránky minimálně Tak to koukám!

Tak lepsi ne ? Je aspon co cist Mrk
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 9:13   Citovat  

diacoon napsal:
monty napsal:

je sice co číst, ale není na to tolik času..než to všechno přečtu, tak je tam dalších 100 novejch příspěvků HaHaaa
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 9:18   Citovat  

diacoon napsal:

no to jo , jen jsem chtěl říct že při takovým kvantu už by ani stará diskuze nebyla tak přehledná jak všichni tvrděj a tudíž i zvýrazňování by bylo k ničemu
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 16:08  Naposledy upravil crxmann dne 13.8.2007 , 16:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdarec, jen se chci zeptat. Plánuje se časem třeba vyhledávání dle klíčových slov? Nebo jsem to přehlédl?

OPRAVA: ups vyhledávání tu je no tak super Se stydím
   Návrat  
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 16:09   Citovat  

diacoon napsal:
monty napsal:

To jo,ale clovek to fakt nestiha,kdyz se vrati z prace...je toho moooooooooooooooooooc Bueee
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 16:27   Citovat  

CRXMANN napsal:
Zdarec, jen se chci zeptat. Plánuje se časem třeba vyhledávání dle klíčových slov? Nebo jsem to přehlédl?

vzhledavani tu je,jen mam ten problem,ze si chci treba vyhledat prispevky podle sveho nicku a nevyhleda je vsechny,a ko to prosim?
   Návrat  

klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 16:34   Citovat  

Anonymous napsal:
CRXMANN napsal:

vzhledavani tu je,jen mam ten problem,ze si chci treba vyhledat prispevky podle sveho nicku a nevyhleda je vsechny,a ko to prosim?

To jsem psal ja,ani jsem si nevsiml,ze nejsem prihlasenej Se stydím Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 17:26   Citovat  

665+1 napsal:
Aqwertzz napsal:
haloooo

přečti se tohle téma , uz to tady bylo vysvětlováno ....
jde o to , že tady přibejva moc příspěvků , takže bys měl všechno furt tučný... Nápad je tu!

No ale kdyz ja to treba pul dne aktualizuju co 10minut, kdyz jsem doma tak to mam otevrene porad.
Mne by se to fakt hodilo, ale tak budu vzdycky muset otvirat a i ty stare no. Smutný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 18:46   Citovat  

Aqwertzz napsal:

No ale kdyz ja to treba pul dne aktualizuju co 10minut, kdyz jsem doma tak to mam otevrene porad.
Mne by se to fakt hodilo, ale tak budu vzdycky muset otvirat a i ty stare no. Smutný

vsak jo . klikneš na Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy a tam ti furt přibejvaj . a meni se ikonka u nich ... meetallll

anebo pouziješ RSS Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 20:47   Citovat  

změnil jsem si styl na Ryba1 a nejde mi to změnit. A nejde ani zpět zpět .....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 21:12   Citovat  

CRXMANN napsal:
změnil jsem si styl na Ryba1 a nejde mi to změnit. A nejde ani zpět zpět .....

jééé už je to OK
   Návrat  
Teri je teď offline  Teri
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 21:15   Citovat  

změněno Cool
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 7:46   Citovat  

monty napsal:

no to jo , jen jsem chtěl říct že při takovým kvantu už by ani stará diskuze nebyla tak přehledná jak všichni tvrděj a tudíž i zvýrazňování by bylo k ničemu

No tak ve stare by to bylo uplne ztracene kuky kuk
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2007 , 20:45   Citovat  

neslo by treba udelat diskuzi u garaze jako je to u "moje honda"? ale cetl jsem zpravu ze zasedani clenske rady ze by se to melo do budoucna sjednotit tak se necham prekvapit :mrk:
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.9.2007 , 10:41   Citovat  

tak s vývojem hlavních funkcionalit bysme meli bejt na konci ... už jen doladovat a nastavovat a vyuzivat wokurka Nápad je tu!

btw: tenhle příspěvěk vyšel i pod výročnim pořadovym číslem Úsměv - je muj 666tej meetallll pifko a brzy nas čeká na foru Honda 10 000 příspěvků

Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2007 , 20:39   Citovat  

vuau, diskuze je tam, nebo tam byla i pred tim a jeno jsem si ji nevsiml? muhehe
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 18:00   Citovat  

Mozna se ted zeptam na neco co se tu uz probiralo, ale muj dotaz s timto prave souvisi Hihi

Jde o to ze na diskusinich forech vseobecne je vzdy par lidi jejichz prispevky opravdu stoji za to si je cist a pak tam je strasna spousta "aktivnich" diskuteru, kteri maji na vsechno nazor, ale obvykle jsou totalne off-topic nebo proste nic noveho nebo uzitecneho neprinaseji...

Bohuzel kvuli toho sem zanevrel uz na vice diskusi, krom toho i ti "zajimavi" diskuteri pak ztartili chut mezi ten balast vubec neco psat a cela diskuse se stala tak vicemene nezajimava, alespon pro lidi kterym jde o zajimave informace.

Nevim jake jsou moznosti v PHP, ale slo by treba oznacit v seznamu uzivatelu ty jejichz prispevky nechcu zobrazit? Vim ze jde zobrazit prispevky od konkretniho uzivatele coz je fajn, ale jde mne o to odfiltrovat s nejake konkretni diskuse tech par "kecalu", diky nimz se zredukuje pocet prispevku treba na 10% zajimavych informaci a nemusim tak ztracet spoustu casu Mrk
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:26   Citovat  

Frik napsal:
Mozna se ted zeptam na neco co se tu uz probiralo, ale muj dotaz s timto prave souvisi Hihi

Jde o to ze na diskusinich forech vseobecne je vzdy par lidi jejichz prispevky opravdu stoji za to si je cist a pak tam je strasna spousta "aktivnich" diskuteru, kteri maji na vsechno nazor, ale obvykle jsou totalne off-topic nebo proste nic noveho nebo uzitecneho neprinaseji...

Bohuzel kvuli toho sem zanevrel uz na vice diskusi, krom toho i ti "zajimavi" diskuteri pak ztartili chut mezi ten balast vubec neco psat a cela diskuse se stala tak vicemene nezajimava, alespon pro lidi kterym jde o zajimave informace.

Nevim jake jsou moznosti v PHP, ale slo by treba oznacit v seznamu uzivatelu ty jejichz prispevky nechcu zobrazit? Vim ze jde zobrazit prispevky od konkretniho uzivatele coz je fajn, ale jde mne o to odfiltrovat s nejake konkretni diskuse tech par "kecalu", diky nimz se zredukuje pocet prispevku treba na 10% zajimavych informaci a nemusim tak ztracet spoustu casu Mrk

OT se tady v posledni dobe resi cim dal vic Smutný a i ja si myslim ze je to problem
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 11:41   Citovat  

OT v technické sekci se snažím likvidovat ale nemám šanci to najít všechno. Musíte mi pomoct tím že to označíte modrou kartou, pak to bude mnohem efektivnější OK

s tím co se děje v ostatních sekcích už není šance něco udělat protože tam je OT každý druhý příspěvek a je to volná diskuze, tak budiž, ale pomozte mi udržet alespoň technickou část čistou.

Díky
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 14:26   Citovat  

jako nápad to neni špatnej, ale pak ten tok a souslednost informaci muze bejt dost prerusovany a nenavazny.

otazka je jestli by se uz nevyplatilo implementovat hodnoceni prispevku -> hodnoceni uzivatelu by vychazelo z hodnoceni jejich prispevku.

a ty si pak das zobrazit prispevky pouze od uzivatelu, kterí maji hodnoceni vyšší nez XY ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
co bych tady rád?
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina