Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Suzuki SX4?
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 15:55   Citovat  

Á, pán je znalec! To jako, že v Bohunicích se prodávají Japonci a v Králově poli Maďaři? pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 16:00   Citovat  

Danny napsal:
tak to otočil, protože 4x4 jsou právě maďaři Velmi šťastný ... Jak jsem to poznal? Chybí oplastovaní, široké lišty a jiný liťáky, to mi stačilo k tomuto úsudku, ale protože jsem v tom dnes a denně, nebylo to těžký Mrk

No ve skladu je posledních pár Japonců. Od říjnového faceliftu se přechází komplet na maďarskou výrobu.
   Návrat  
Dugles je teď offline  Dugles
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 16:56   Citovat  

Co obnáší facelift?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 16:58   Citovat  

Zombie napsal:
No ve skladu je posledních pár Japonců. Od říjnového faceliftu se přechází komplet na maďarskou výrobu.

Děkuji za informaci, ale tu si nech pro vaše zákazníky, mě poučovat nemusíš. Na to, že zastupuješ dealera, který je v prodeji vozů - a teď zdůrazňuji - Suzuki ,naprostý nováček, vystupuješ v těchto věcech velmi svérázně.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 17:00   Citovat  

Dugles napsal:
Co obnáší facelift?

Chceš to slyšet ode mě nebo od pana vševědoucího zvaného Zombie? Já ti můžu říct, že hlavně nové motory, z původních 79 kW bude 88 kW na 1,6. Drobné designové změny exteriéru a jiné budíky. Bude taky jeden nový naftový motor. Více zde facelift
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 17:03   Citovat  

Dugles napsal:
Co obnáší facelift?

- Nový zážehový motor 1,6 VVT 88kW
- 1,5 nově s VVT 82kW
- nový vznětový motor 2,0 100kW + 6ti stupňová převodovka
- kotoučové brzdy na všech kolech (s výjimkou 1,5)
- nové odstíny barev
- změna designu nárazníků a přední masky
- nový design přístrojové desky
- nový palubní informační systém
- nový design potahů sedaček
- nový design disků kol
a mírný nárůst ceny.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 17:13   Citovat  

Danny napsal:
Chceš to slyšet ode mě nebo od pana vševědoucího zvaného Zombie? Já ti můžu říct, že hlavně nové motory, z původních 79 kW bude 88 kW na 1,6. Drobné designové změny exteriéru a jiné budíky. Bude taky jeden nový naftový motor. Více zde facelift

Né sorry kámo, netvrdím, že toho vím o Suzuki víc než ty. Ano, děláme Suzuki od května. Ale v autech dělám sedmým rokem a pár stovek mi jich už rukama prošlo. Nepouštěl bych se s Tebou vůbec do debaty, kdybys sem nevložil konkrétní cenovou nabídku. Protože tuším dokonce někde ve stanovách je (ať mě Hellborn opraví), že na stránky honda-clubu nepatří inzerce tohoto typu. Kdybys prodával svoji ojetinu je to něco jiného. Ale takhle si děláš neplacenou reklamu. Minimálně je to neetické. A jestli chceš borče, zavolám panu P.A. na import, že porušuješ výlučná území. Sídlo hondaclubu je totiž v Praze. Hihi
Možná jsem nováčkem u Suzuki, ale rozhodně ne v Hondaclubu. Byl jsem členem už v roce 2002 u jeho zrodu. Takže mi někdo, kdo Hondu nejspíš ani nemá, není členem a jen se chytá nahozenýho tématu, protože chce udělat čárku nebude říkat, co psát můžu a co ne.
Nechť si každý koupí auto, kde chce. Držím palce v přetahování zákazníků. AHOJ!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 17:22   Citovat  

se nehadejte ne, dyt sem se jenom zeptal Úsměv me je uplně jedno kdo mi to řekne, každopádně od obou sem se něco dověděl za což vám děkuju (oběma stejne Úsměv )
No ty nový budíky sou pěkný, ale jinak to zas takový rozídly nejsou. U te 1.6, nevíte v čem je rozdíl v těch motorech že má větší výkon?
Jo a omlouvám se za zneužívání tématu Se stydím
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 20:36  Naposledy upravil Prelude dne 11.9.2009 , 22:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zombie napsal:
Né sorry kámo, netvrdím, že toho vím o Suzuki víc než ty. Ano, děláme Suzuki od května. Ale v autech dělám sedmým rokem a pár stovek mi jich už rukama prošlo. Nepouštěl bych se s Tebou vůbec do debaty, kdybys sem nevložil konkrétní cenovou nabídku. Protože tuším dokonce někde ve stanovách je (ať mě Hellborn opraví), že na stránky honda-clubu nepatří inzerce tohoto typu. Kdybys prodával svoji ojetinu je to něco jiného. Ale takhle si děláš neplacenou reklamu. Minimálně je to neetické. A jestli chceš borče, zavolám panu P.A. na import, že porušuješ výlučná území. Sídlo hondaclubu je totiž v Praze. Hihi
Možná jsem nováčkem u Suzuki, ale rozhodně ne v Hondaclubu. Byl jsem členem už v roce 2002 u jeho zrodu. Takže mi někdo, kdo Hondu nejspíš ani nemá, není členem a jen se chytá nahozenýho tématu, protože chce udělat čárku nebude říkat, co psát můžu a co ne.
Jeeeeeee! Tady nekdo prska jak balon z pouti!!!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2009 , 11:34   Citovat  

Zombie napsal:

Za prvé: To nebyla cenová nabídka. Bylo to uvedení ceny, která je všeobecně zřejmá, uvedl jsem ji jen proto, aby ji nemusel hledat. Narozdíl od Tebe jsem se nevnucoval a nedostával se psychologicky pod cenu.

Za druhé: Postih mě rozhodně nemine, ať mě Tvoji kamarádíčci klidně z diskuze vyhodí, uvidíme, jak to bude "etické".

Za třetí: Žádnou reklamu si nedělám, rozhodně ne větší než ty. Ode mě to bylo míněno orientačně.

Za čtvrté: Jestli chceš, panu Ab. klidně zavolej, uvidíme, kdo z toho vyjde lépe, jestli ty nebo já. Rozhodně budeš za práskače, a tvoje netýmové jednání bude hodnoceno zvlášť.

Za páte: Jak se opovažuješ tvrdit, že Hondu nemám? Ten kdo mě zná, ví svoje.

Za šesté: Přetahovat zákazníky nemám za potřebí. Jen jsem mu chtěl poradit.

Za sedmé: Vídím, že lidi jsou fakt různí. Bezva parta, ten Honda-club ... Tak to valím bulvy
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.9.2009 , 11:39   Citovat  

achjo achjo, tady to je jak ve skolce, kdyz si decka slapou po babovickach pořádnej výtlem za chvilu se jeste budete hadat kdo ma vetsi wokurka se tady urazite uplne zbytecne kvuli blbostem... KO

PS: Danny sice neni clenem, ale Hondu ma a jeji velkej fanda Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2009 , 11:39   Citovat  

Dugles napsal:
se nehadejte ne, dyt sem se jenom zeptal Úsměv me je uplně jedno kdo mi to řekne, každopádně od obou sem se něco dověděl za což vám děkuju (oběma stejne Úsměv )
No ty nový budíky sou pěkný, ale jinak to zas takový rozídly nejsou. U te 1.6, nevíte v čem je rozdíl v těch motorech že má větší výkon?
Jo a omlouvám se za zneužívání tématu Se stydím

Zdar, včera jsem viděl Tvou SX4 s Japan vlajkou, akorát vás u ní stálo tolik, že jsem nevěděl kdo jsi. Byl jsem tam s mojí červenou Targou a několika dalšími Honda . Nedalo se tam včera skoro hnout HaHaaa
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.9.2009 , 11:45   Citovat  

Danny napsal:
Zdar, včera jsem viděl Tvou SX4 s Japan vlajkou, akorát vás u ní stálo tolik, že jsem nevěděl kdo jsi. Byl jsem tam s mojí červenou Targou a několika dalšími Honda . Nedalo se tam včera skoro hnout HaHaaa

no ja se u vlajky taky zastavil, ale pro zmenu tam nebyla ani noha pořádnej výtlem akorat nejaky lidi sedeli nahore na mezi ja tam byl zase se stribrnou Preludou 4G (s volantem napravo Úsměv )
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2009 , 12:29   Citovat  

mot napsal:
no ja se u vlajky taky zastavil, ale pro zmenu tam nebyla ani noha pořádnej výtlem akorat nejaky lidi sedeli nahore na mezi ja tam byl zase se stribrnou Preludou 4G (s volantem napravo Úsměv )

ja tam byl u vlajky taky:) a dojel sem se svoji cerveno-bilou salinou pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2009 , 16:17   Citovat  

jo tak ty lidi na svahu sme byly mi(nebo my? nevim Se stydím ) no a nejakou preludu sem okukoval... tak příště Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2009 , 17:04   Citovat  

Dugles napsal:
jo tak ty lidi na svahu sme byly mi(nebo my? nevim Se stydím ) no a nejakou preludu sem okukoval... tak příště Mrk

MY Mrk To vím, že jste byli na svahu, ale nevím kdo z vás jsi byl ty HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 21:34   Citovat  

nemá smysl se popisovat, když příště zas budu mít něco jinýho, no byl sem tam jeden z nejmladších, tak se potkáme třeba příště Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 20:07   Citovat  

Danny napsal:
Za prvé: To nebyla cenová nabídka. Bylo to uvedení ceny, která je všeobecně zřejmá, uvedl jsem ji jen proto, aby ji nemusel hledat. Narozdíl od Tebe jsem se nevnucoval a nedostával se psychologicky pod cenu.

Za druhé: Postih mě rozhodně nemine, ať mě Tvoji kamarádíčci klidně z diskuze vyhodí, uvidíme, jak to bude "etické".

Za třetí: Žádnou reklamu si nedělám, rozhodně ne větší než ty. Ode mě to bylo míněno orientačně.

Za čtvrté: Jestli chceš, panu Ab. klidně zavolej, uvidíme, kdo z toho vyjde lépe, jestli ty nebo já. Rozhodně budeš za práskače, a tvoje netýmové jednání bude hodnoceno zvlášť.

Za páte: Jak se opovažuješ tvrdit, že Hondu nemám? Ten kdo mě zná, ví svoje.

Za šesté: Přetahovat zákazníky nemám za potřebí. Jen jsem mu chtěl poradit.

Za sedmé: Vídím, že lidi jsou fakt různí. Bezva parta, ten Honda-club ... Tak to valím bulvy

Sorry Danny. Nemyslel jsem to až tak zle. Nesmíš brát všechno tak vážně. Humor v H-C je někdy trochu drsnější, no. svatoušek Jinak s tím Ab. to byla samozřejmě jen sranda. Nejsem žádnej práskač a rozhodně mi nestojí za to se hádat kvůli jedný čárce. Tak to ukončeme. Hele upřímně přeju dobrý obchody a někdy na školení třeba pokecáme. Ahoj.
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2009 , 18:51   Citovat  

Sem nechtěl aby jste se mi tu pohádali Úsměv Akorát mi teď nějak docvaklo, že se stejný vůz vyrábí i se znakem Fiat?? Tak pokud zná i někdo rozdíl v tomto, tak prosím o zážitky...bez hádek Velmi šťastný
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 10:15   Citovat  

nikdo?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:55   Citovat  

no ja myslim ze rozdily moc nebudou, ale radsi bych to suzuki, prece jenom je hezčí Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 23:02   Citovat  

Zombie napsal:
Sorry Danny. Nemyslel jsem to až tak zle. Nesmíš brát všechno tak vážně. Humor v H-C je někdy trochu drsnější, no. svatoušek Jinak s tím Ab. to byla samozřejmě jen sranda. Nejsem žádnej práskač a rozhodně mi nestojí za to se hádat kvůli jedný čárce. Tak to ukončeme. Hele upřímně přeju dobrý obchody a někdy na školení třeba pokecáme. Ahoj.

OK OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 23:04   Citovat  

Egy napsal:
nikdo?

Jmenuje se "to" Fiat Sedici. Více na tudy odkaz ale jsou tam nepatrné rozdíly. Každopádně, a to i bez ohledu na to, že Suzuki prodávám, je Suzuki podle mě líbivější ... a o hodně lepšíííííííí Hihi ... Jinak SX4 pofacelift už máme na saloně a i jako předváděčku a musím říct, že se opravdu povedl OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Suzuki SX4?
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina