Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dnešní další negativní zkušenost na silnici
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 7
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:17   Citovat  

posero napsal:
jj týden před mě předjížděla X5 120 ve vesnici a v tomhle úseku měl přes 200 určitě, ten by se tam asi nevešel

Tak by bylo o blba míň. Co víc k tomu dodat. Nejhorší je, že to většinou neodnese jen on...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wrana je teď offline  Wrana
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:18   Citovat  

posero napsal:
jinak pochybuju, žes vůbec někdy jel 140

Znáš mě snad nějak důvěrně? Seděl si se mnou někdy v autě? Tak co mě do (_._)e soudíš? Seš nasr*nej že tě všichni vyhlásili tak se pouštíš do mě HaHaaa
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:18   Citovat  

ballbutick napsal:
taky tu takovou křižovatku mame odbocky a na každou stranu 5 km rovinka a je tam tydne 2-3 nehody a proc? pže ten co vyjíždy z vedlejsi nebo odbocuje vidi auto ale daleko tak jede ne každej pozna ze se na nej ta honda říti 140+

nejde o to kolik sem jel ale o to že on zastaví a vjede přímo pod rozjetý auto, to ti přijde normální? pokud ano souhlasim s tim, že takový nechci potkávat
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:19   Citovat  

Lojzik napsal:
no vidiš! to je rychlost... Ty Honda jezděj tak rychle pořádnej výtlem Řekni si sám za sebe že by jsi na přehlednym úseku kde je vidět 1-2km před sebe jel pouze 90km/h Cooo???
no ja bych jel radsi 50, co kdyby nahodou nekde nejaka krizovatka Se stydím
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné

posero napsal:
pořádnej výtlem pojď do mě taťko OK nikdy si neporušil rychlost viď ? dycky si byl superman?

meetallll Nikdy jsem neplakal, jaci jsou ostatni pitomci, kdyz jsem u toho vlastne tim nejvetsim pitomcem ja sam. Dal uz nema cenu reagovat, pilote.
   Návrat  
5 háček

Klasounek napsal:
Tak by bylo o blba míň. Co víc k tomu dodat. Nejhorší je, že to většinou neodnese jen on...

máš recht, smazali by se hned dva tolik štěstí najednou Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:22   Citovat  

Bully napsal:
meetallll Nikdy jsem neplakal, jaci jsou ostatni pitomci, kdyz jsem u toho vlastne tim nejvetsim pitomcem ja sam. Dal uz nema cenu reagovat, pilote.

aha píchli sme někam kam sme neměli, nepláču tady, jen se dělim o zkušenosti..... ale koukam tady asi každej touží po takovejch překvapeních, na silnicích je nuda tak si to zpestříme OK
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:23   Citovat  

posero napsal:
máš recht, smazali by se hned dva tolik štěstí najednou Mrk

No, tak bacha, abys jednou nebyl na jeho místě ty kouř

Přeju příjemnou diskuzi. Jdu spát a už se těším, až si to ráno v práci otevřu a budu se vesele bavit nad novejma, zábavnejma příspěvkama svatoušek
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:23   Citovat  

Wrana napsal:
Znáš mě snad nějak důvěrně? Seděl si se mnou někdy v autě? Tak co mě do (_._)e soudíš? Seš nasr*nej že tě všichni vyhlásili tak se pouštíš do mě HaHaaa

nene nema to zapotřebí, viděl sem tě jet takže nemam strach z toho, že jezdíš předpisově.... jinak o tom jak brzdí c5g s 1,3 brzdama a c5g vti je fest rozdíl Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:25   Citovat  

Klasounek napsal:
No, tak bacha, abys jednou nebyl na jeho místě ty kouř

nebudu......
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:26   Citovat  

nedocetl jsem to cele, ale ja jsem na silnici temer porad mam kancelar v aute a pokud nekdo jezdi nakou trasu den co den a je rovna, tak se jen lehce zamysli kde co videl co udelal v praci a ma tam hned pres povolenou rychlost. urcite neni zas spravne jet rychle ale kolikrat se i me stalo ze jsem projel usek a pak jsem si ani z toho useku nic nepomatoval a v tu chvili kdyby mi tam nekdo vjel kdo vi jak by to taky bylo.

ram klido do auta at udela kdo chce jakou chybu at to zavinis ty nebo nekdo jinej je lepsi byt pripraven a neprijit o kejhak.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:28   Citovat  

Posero: koukam ze jsi tu sam VS zbytek sveta Velmi šťastný Jinak chapu ze jsi byl nastvanej, kamaradovi se stalo napriklad to, ze mu zenska ukazala at jede - on se rozjel do krizovatky a ona to do nej narvala a pak tvrdila ze nic neukazovala :o) Proste zazit muzes leccos. Zrovna u tebe jak znam tve auto, tebe a jak jezdis - no ruku na srdce - na tebe zubata ceka uz docela vysmata.. Vem si trebas jen tu cestu od Plzence co doslova litas - jedno dite co ti vbehne z lesa a jsi na dozivoti ve srabu Smutný Zrovna ty myslim dost spolehas na techniku a na sve ruce a to taky neni dobre Smutný Kluci maji pravdu, nemas tam mit 140plus na tachaci a ve vysledku by to byla spoluvina, protoze by chlap rekl ze neodhadl ze jedes jako blazen a jet 90, tak to stihl.. Celou diskusi bych bud smazal, nebo obratil smerem k zamysleni jestli ta chvilka adrenalinu za to stoji..

Co se tyce ramu..az stim pak nekdo sejme rodinne auto a diky tomu nekoho zabijete (nova auta na ram nejsou stavena) tak bych byl prvni v rade na facku.. Tak to valím bulvy Ono je fajn myslet na sebe, ale proste ram v aute je nebezpecny pro ostatni a smysl to proste ma..

Posero2: osobne predpisy obcas taky porusim, ale snazim se ne o tolik.. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:32   Citovat  

posero napsal:
nene nema to zapotřebí, viděl sem tě jet takže nemam strach z toho, že jezdíš předpisově.... jinak o tom jak brzdí c5g s 1,3 brzdama a c5g vti je fest rozdíl Mrk

Já sem ale nemluvil o předpisech, mluvim o bezpečný jízdě tak jako všichni tady. A letět takovouhle rychlostí do křižovatky bezpečný neni a nebude ať máš brzdy jaký chceš. Prober se tyvoe:D
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:32   Citovat  

líbí se mi jak všichni jedou předpisově pořádnej výtlem kdo teda jel na spanilce? tam sem jel úsek taky 140 a na kraji byli lidi na bruslích, bohužel kdybych jel 90 zdržoval bych kolonu (mimochodem spanilku už nepojedu)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:34   Citovat  

Wrana napsal:
Já sem ale nemluvil o předpisech, mluvim o bezpečný jízdě tak jako všichni tady. A letět takovouhle rychlostí do křižovatky bezpečný neni a nebude ať máš brzdy jaký chceš. Prober se tyvoe:D

co to pořád melete? vy ste zaseklý, auto odbočuje vlevo, tudíž dává přednost protijedoucím.... on nedal Chápeš! z jiných směrů auta nejeli, klika ani za mnou ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:36   Citovat  

Posero: vis proc je deklarovano v CR 50/90/130 ?? Zkus to napsat a dojde ti mozna proc je tolik lidi na tebe ted nastvanych (za me - ja nejsem :o) .. me trapi jine veci ted)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:40   Citovat  

gizmi napsal:
Posero: vis proc je deklarovano v CR 50/90/130 ?? Zkus to napsat a dojde ti mozna proc je tolik lidi na tebe ted nastvanych (za me - ja nejsem :o) .. me trapi jine veci ted)

tohle nikdo nejezdí meetallll nikdo kdo tady píše, každej už porušil kdo říká, že ne tak kecá.......

já sem třeba našzvanej na ty co nedrží volant oběma prackama
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:43   Citovat  

posero napsal:
co to pořád melete? vy ste zaseklý, auto odbočuje vlevo, tudíž dává přednost protijedoucím.... on nedal Chápeš! z jiných směrů auta nejeli, klika ani za mnou ne

S tim naprosto souhlasim, s rychlostí jakou si jel do křžovatky už ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:46   Citovat  

Posero: lepsi jednurukej co jede 50 nez zbesilej Japonskej Kamikadze co si mysli ze ma Supersport.. Velmi šťastný Velmi šťastný (mi tak napadlo..neber vazne..) HaHaaa
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:46   Citovat  

gizmi napsal:
.............dite co ti vbehne z lesa a jsi na dozivoti ve srabu.........

A jak zabránim aby na mě na rovince nespadlo letadlo? pořádnej výtlem to je zas kec pořádnej výtlem

Wrana napsal:
S tim naprosto souhlasim, s rychlostí jakou si jel do křžovatky už ne

Že tam není dopravní značení označující křižovatku kuky kuk
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:49   Citovat  

jel jsem 250 po okresce a nejaky blazen mi tam vjel co to je??? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem asi tak tahle konverzace šuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:49   Citovat  

gizmi napsal:
Posero: lepsi jednurukej co jede 50 nez zbesilej Japonskej Kamikadze co si mysli ze ma Supersport.. Velmi šťastný Velmi šťastný (mi tak napadlo..neber vazne..) HaHaaa

jednou rukou bys to tam v 90ti vyválel jak malej..... ale jinak super co si tady lidi myslí pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:51   Citovat  

Igi napsal:
jel jsem 250 po okresce a nejaky blazen mi tam vjel co to je??? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem asi tak tahle konverzace šuk

koukam na tvoej auto... samej atest určitě Tak to valím bulvy co když ti vběhne pod auto dítě? z něj ty trsátka budou vyndavat ještě rok... hlavně, že si chytrej Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:52   Citovat  

Lojzik: smich??? Tak to nechapu, protoze memu bejvalemu nadrizenemu vjel k veceru cyklista z polnacky primo pod kola a je na dozivoti invalida.. Nepral by nikomu prej ty tahanice a problemy.. Tak to valím bulvy Neznamena ze kdyz je to male procento, tak ze se to nemuze stat..
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:55   Citovat  

posero napsal:
koukam na tvoej auto... samej atest určitě Tak to valím bulvy co když ti vběhne pod auto dítě? z něj ty trsátka budou vyndavat ještě rok... hlavně, že si chytrej Mrk

stop: jdu se psem pak si tuto komedii pustim dal... pořádnej výtlem

BTW: diky bohu se nic nestalo ale uz to tam nemam stare foto Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 23:57   Citovat  

Lojzik napsal:
Že tam není dopravní značení označující křižovatku kuky kuk

Že tam není značia neznamená že tam není křižovatka. A pokud tam není značka znamená to že dáváš přednost z prava o to větší by byla blbost tam letět 140+ Nechápu co tady teď meleš?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 0:01   Citovat  

gizmi napsal:
Lojzik: smich??? Tak to nechapu, protoze memu bejvalemu nadrizenemu vjel k veceru cyklista z polnacky primo pod kola a je na dozivoti invalida.. Nepral by nikomu prej ty tahanice a problemy.. Tak to valím bulvy Neznamena ze kdyz je to male procento, tak ze se to nemuze stat..

gizmi zlatej koráb v noci viď ? pořádnej výtlem někde sem to tady od tebe četl, jen to nebudu hledat
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 0:01  Naposledy upravil gizmi dne 28.8.2009 , 0:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Posero: nevim jak C5g, ale uz jsi nekdy ridil trebas nove BMW? :o) Jednou rukou te vyskoli i beznej ridic HaHaaa Ona technika jde kupredu je to dobrý Skoda ze si tohle neprecte kamarad, ten prodal 6g Vti, poridil UFOna Sporta a ted vyhral to bile BMW s O2..co se tyce podvozku, s BMW vezme volant jednou rukou a trhne 4x za sebou ke stranam a pohoda..udelat tohle s Hondou, tak uz letis.. Jen tim chci rict ze mozna ty jednoruci nemaji stara auta..

Co se tyce Korabu, jukni a najdi co jsem psal, protoze zase pises kraviny.. je to dobrý Ja NIKDY Korab nejel a to je to co Lamu tak stvalo.. Nehodlam se zapojovat a je mi to fuk..ikdyz Korab je dost vyjimka, nekdy tam zajed a sam uznas ze tam zivacka nepotkas ve dne - natoz v noci ... je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 0:03   Citovat  

gizmi napsal:
Posero: nevim jak C5g, ale uz jsi nekdy ridil trebas nove BMW? :o) Jednou rukou te vyskoli i beznej ridic HaHaaa Ona technika jde kupredu je to dobrý Skoda ze si tohle neprecte kamarad, ten prodal 6g Vti, poridil UFOna Sporta a ted vyhral to bile BMW s O2..co se tyce podvozku, s BMW vezme volant jednou rukou a trhne 4x za sebou ke stranam a pohoda..udelat tohle s Hondou, tak uz letis.. Jen tim chci rict ze mozna ty jednoruci nemaji stara auta :o)

a jak si přehmátne jednou rukou? cože cože ? nebo tam má kouli jako v bagru? to musí bejt kádr, řídit bmw jednou rukou OK
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 0:05   Citovat  

gizmi napsal:
Posero: nevim jak C5g, ale uz jsi nekdy ridil trebas nove BMW? :o) Jednou rukou te vyskoli i beznej ridic HaHaaa Ona technika jde kupredu je to dobrý Skoda ze si tohle neprecte kamarad, ten prodal 6g Vti, poridil UFOna Sporta a ted vyhral to bile BMW s O2..co se tyce podvozku, s BMW vezme volant jednou rukou a trhne 4x za sebou ke stranam a pohoda..udelat tohle s Hondou, tak uz letis.. Jen tim chci rict ze mozna ty jednoruci nemaji stara auta..

Co se tyce Korabu, jukni a najdi co jsem psal, protoze zase pises kraviny.. je to dobrý Ja NIKDY Korab nejel a to je to co Lamu tak stvalo.. Nehodlam se zapojovat a je mi to fuk..ikdyz Korab je dost vyjimka, nekdy tam zajed a sam uznas ze tam zivacka nepotkas ve dne - natoz v noci ... je to dobrý

to souhlasím ale to bude tím že má UFO extrémně strmé řízení pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dnešní další negativní zkušenost na silnici
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina