Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
romove neradi hondy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 11:22   Citovat  

Bully napsal:
Chromove cepicky na ventilky nebo se znakem Honda a pod.? Nebudte blbi pořádnej výtlem Ja mam na kolech zapustene ventilky, tak mi nikdo nemuze ani vypustit kola, natozpak neco vysroubovat. A kdyz uz musim zastavit nekde v "Bronxu", vzdycky se okolo auta projdu se psem a nejsem radsi moc daleko, oni se psu dost boji (i kdyz by jim asi neublizil Velmi šťastný ).
asi? pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 12:21   Citovat  

u nás v třebíči mají bubáci zelenýho accorda... tudle sem jich tam viděl naskládanejch asi 8 a to nepočítám že nevidim do kufru kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 12:57   Citovat  

Nevim jak to delate s tema cepickama ventilku. To ja jsem si je jednou v tuzerskym zachvatu koupil, dal si je na zimaky... A kdyz jsem je tuhle zimni sezonu vytahl ze je dofouknu, tak jsem je sundal jedine pilkou... To bych radsi aby mi je ukradli HaHaaa
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 13:02   Citovat  

maryo napsal:
Nevim jak to delate s tema cepickama ventilku. To ja jsem si je jednou v tuzerskym zachvatu koupil, dal si je na zimaky... A kdyz jsem je tuhle zimni sezonu vytahl ze je dofouknu, tak jsem je sundal jedine pilkou... To bych radsi aby mi je ukradli HaHaaa

no to bude asi ten duvod proc ti taky zustali..nesli sundat Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 13:07   Citovat  

maryo napsal:

Hliníkový a nedal jsi pod ně vazelínu,viď? Ty hliníkové s Honda ,co se prodávaly v našem eshopu, taky měli tendenci zarezávat,takže když jsem je měl,tak jsem ventilek mazal...

Těm hnědočechům bych dal aspoň pár facek.. Taky mám na autě šrámy od lidské závisti... to snad ne

Bully: Zapuštěné ventilky jsem chtěl taky,ale Koseie mají užší ventilek,takže tam jentak nějaké nejdou... Smutný
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 14:01   Citovat  

Usti je holt takovy docela osemetny Smutný

Ad psy a bubaci se rika, ze maj ze psu strach a asi na tom neco bude, protoze tady kde ted uz rok a pul bydlime predchozi majitele meli problem, ze jim chodily bubaci po zelzenicnim naspu a pak skrz plot na zahradu cesat urodu. Prestali az co si poridily psa (Nem. Ovcaka).

Ad zarezle ventilky, taky jsem si jednou koupil z Globus Tuzingu cepicky na plechace, sundaval jsem to pak klestema.. nasrikal jsem to pak nejakym WD40 ale po mesici uz zase tuhly..
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 14:56   Citovat  

No to bude problem v tom ze mosaz a hlinik spolu chemicky reaguji HaHaaa
   Návrat  
Prelude3g je teď offline  Prelude3g
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 15:14   Citovat  

[quote="Bully"]Ja mam na kolech zapustene ventilky, tak mi nikdo nemuze ani vypustit kola, natozpak neco vysroubovat.[quote]

By jsi se divil jak to jde Mrk Velmi šťastný
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 15:16   Citovat  

Mě před barákem nekdo auto pomočil,ted kamarádovi Targu taky.Asi nejakej neuspokojenej mladik..Me tu mistni 15ti-18tilety nemaj moc v lasce Velmi šťastný Trosku zavidi no...Tak že ulomena antena čepicky fuč...A moji milovaní sousede nejsou jiní.Když už mi nestoupnou na misto tak chodi se psama kadit na muj travnik k autu a jednou sem rano prisel k brachovo 200sx s a kapota byla politá brzdovkou,jak já mám fajnové sousedy Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 15:42   Citovat  

Prelude3g napsal:
By jsi se divil jak to jde Mrk Velmi šťastný

S 5-hranym mikro-inbusem to pujde, jasne. Nebo tomu, co by si dal vazne zalezel a ten 5-hran by necim nahradil. Vsechno jde, kdyz se chce, jenomze blbecci si nebudou delat tolik nasili, aby jim dalo nepomerne vic prace vypustit kolo nez pak da praci mne ho nafouknout kompresorem co vozim v aute misto rezervy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 15:53   Citovat  

Rada36 napsal:
Mě před barákem nekdo auto pomočil,ted kamarádovi Targu taky.Asi nejakej neuspokojenej mladik..Me tu mistni 15ti-18tilety nemaj moc v lasce Velmi šťastný Trosku zavidi no...Tak že ulomena antena čepicky fuč...A moji milovaní sousede nejsou jiní.Když už mi nestoupnou na misto tak chodi se psama kadit na muj travnik k autu a jednou sem rano prisel k brachovo 200sx s a kapota byla politá brzdovkou,jak já mám fajnové sousedy Úsměv
Tak to koukám! no to si děláš mravenec koukam že můžu bejt ráda za to jaký mam sousedy
   Návrat  
Prelude3g je teď offline  Prelude3g
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 15:59   Citovat  

Bully napsal:
S 5-hranym mikro-inbusem to pujde, jasne. Nebo tomu, co by si dal vazne zalezel a ten 5-hran by necim nahradil. Vsechno jde, kdyz se chce, jenomze blbecci si nebudou delat tolik nasili, aby jim dalo nepomerne vic prace vypustit kolo nez pak da praci mne ho nafouknout kompresorem co vozim v aute misto rezervy.

ja co delam v servisu, tak sme se tam diky jedny slecne naucili lecos se zapustenejma ventilkama a docela me toprekvapilo Velmi šťastný ale jinak je to dobra vec taky o nich uvazuju Mrk
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 16:14   Citovat  

No tak u nás jsou romové naštěstí docela v pohodě. Spíš bych řekl, že je to nejoddanější fanclub mojí Hondy.
Vždy když jedu kolem, mohli by na autě oči nechat. Ale abych pravdu řekl, doufám že je nic špatnýho nenapadne. prostě jen ze závisti. naštvanej
   Návrat  
antonin-s je teď offline  antonin-s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 16:28   Citovat  

To kamarád měl Nissana Patrola, čerstvě po GO, protože ho obrátil na louce na střechu. Když auto nechal jeden den na ulici, tak ho druhý den nenašel. Když po něm zapátral (pochopitelně sám, neboť policie prohlásila, že pro nalezení udělá vše, ale nic neudělala) a auto našel, když ho ten přičmoudlík prodal na vrakoviště. Z toho auta vytahali absolutně všechno co se dalo, sundali i okénka, sedačky, řadící páku...prostě všechno. Když toho kluka co mu to auto ukradl zatýkali, tak mu policajti říkali, že ho před měsícem pustili za něco podobnýho. Na autě škoda za 120 000, ale jelikož ten kluk sedí, tak od něj neuvidí ani korunu. Nejhorší na tom bylo, že mu ještě volala matka toho kluka co to ukradl, ať stáhne žalobu, že se omlouvá, že na to nemá - když ovětil, co si o tom myslí, tak byl za rasistickou svi*i. Patrol stojí dál na louce, neboť na něm není nic, cikán sedí a prachy nikde....ruce jim sekat je málo, tohle totoiž není normální, co dělají.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 18:12   Citovat  

K tomu lze dodat jen jedno ..

Odkaz
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 18:15   Citovat  

rooney napsal:
K tomu lze dodat jen jedno ..

Odkaz
jj on nebyl zas tak blbej Velmi šťastný
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 19:33   Citovat  

Parkuj jinde. Cegání sou jako mor. Snad každej ví, že to neni rasistickej problém ale čistě sociální problém. Kdyby se nechovali jak opice a makali tak vaděj akorát tak skinům a náckům. Náckové jsou hlavy dutý, těm vadí kde kdo bez ohledu na barvu věk nebo pohlaví a skini jsou skini no, těch už tolik neni tak se to ztratí
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 20:05   Citovat  

83427 napsal:
Parkuj jinde. Cegání sou jako mor. Snad každej ví, že to neni rasistickej problém ale čistě sociální problém. Kdyby se nechovali jak opice a makali tak vaděj akorát tak skinům a náckům. Náckové jsou hlavy dutý, těm vadí kde kdo bez ohledu na barvu věk nebo pohlaví a skini jsou skini no, těch už tolik neni tak se to ztratí

Přesně media to všechno svádí na rasismus ,ale už se neptají obyč lidí proč jim vadí. A lid je nasrany protože ty bubáky (skvělé slovo) musí živit jenom dělaj bordel vlastně víme co ti zmetci dokážou. Mě třeba nevadí Wietnamec ,Číňan ,Ukrajinec ,ale jak vidím bubáka tak se mi obrací kufr to snad ne. Samozřejmě že nejsou všichni stejní ale těch je jako šafránu
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 20:07   Citovat  

mě ty ... na maličký poškrábali kufr tak sem to stříknul a za pár tejdnů znova šlic a ještě větší,pravidelně mi ohýbají anténu,dveře poškrábaný z parkoviště,ventilky s Honda jsou taky fuč,jednou sem měl dokonce olej na čelním skle.už to fak radši nemeju,protože vždy když je to čistý tak najdu novej šrám Bueee

nevim jestli je to všechno od bubáků,ale každopádně na tom maj svuj díl,t nepočítam že když sem 2g crx asi 3/4 tak mi ji 3x vykradli a plivance bejvaj taky častý to snad ne

Plzeň je prostě krásná Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 20:30   Citovat  

[quote="rooney"]K tomu lze dodat jen jedno .. quote] Tak to koukám! Tak to koukám! HaHaaa OK
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 20:42   Citovat  

Rada36 napsal:
videl si ja, me druhe ja a irena? asi bych se zaridil podle toho filmu pořádnej výtlem je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 21:45   Citovat  

Jak snadne!!!!! Take se Vam nelibi co se tu deje ?? Tak dejte hlas "Delnicke strane" !! Je na case s timhle neco delat a myslim ze kdyz se dostane tato strana do parlamentu, tak politikum prednich stran dojde ze NEKDE JE PROBLEM a lidi toho maji dost.. je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 21:51   Citovat  

gizmi napsal:
Jak snadne!!!!! Take se Vam nelibi co se tu deje ?? Tak dejte hlas "Delnicke strane" !! Je na case s timhle neco delat a myslim ze kdyz se dostane tato strana do parlamentu, tak politikum prednich stran dojde ze NEKDE JE PROBLEM a lidi toho maji dost.. je to dobrý

ano..VOLME EXTREMISTICKE VYPATLANCE..to si fakt pomuzeme pořádnej výtlem Velmi šťastný HaHaaa to je reseni jako prase přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 21:57   Citovat  

gizmi napsal:

Kvuli tomu, ze nekdo napise neco o ciganech a vsichni ostatni si honem honem zacnou vzpominat na podobne prihody s timhle etnikem o sobe prece nenechame rozhodovat mnohem vetsimi idioty. Ano, clovek nesmi byt blbec, ale nemuze to resit tim, ze ze sebe udela blbce jeste vetsiho.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 22:03   Citovat  

Ja bych Vam pral bydlet v Chanove, nebo trebas v Jatecni v Plzni, atd atd atd.. vsak ono pak kazdy zmeni nazor.. je to dobrý

Hlavator: kdyz tak koukam na nasi politickou situaci, tak jsou vsechny strany extremisticke.. jukni jak na sebe hazi spinu a jak si tam kazdy hrabe na svem pisecku..to ze lide toho maji s touto situaci dost dalo vzniku Delnicke strane..a to ze tam je par extremistu co to nechapou je jako Topolanek v ODS..s tim nic clovek neudela.. je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 22:16   Citovat  

gizmi napsal:
Ja bych Vam pral bydlet v Chanove, nebo trebas v Jatecni v Plzni, atd atd atd.. vsak ono pak kazdy zmeni nazor.. je to dobrý

Hlavator: kdyz tak koukam na nasi politickou situaci, tak jsou vsechny strany extremisticke.. jukni jak na sebe hazi spinu a jak si tam kazdy hrabe na svem pisecku..to ze lide toho maji s touto situaci dost dalo vzniku Delnicke strane..a to ze tam je par extremistu co to nechapou je jako Topolanek v ODS..s tim nic clovek neudela.. je to dobrý

Kolik ti je? Asi moc ne. Rad bych videl, aby aspon nekdo z te tve vychvalovane "Delnicke" strany jednou pracoval, pak by nemel cas placat takove blaboly. Jednoducha reseni jsou vzdycky jenom lakavy bonbonek pro ty, co nechteji uvazovat vlastni hlavou.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 22:20   Citovat  

gizmi napsal:

sry ale o5 NO COMMENT KO KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 22:33   Citovat  

Zajimave.. hodne lidi tu nadava na opicaky, ale nehodla stim nikdo nic delat.. :o)) Jak jsem psal jinde, osobne snima problem nemam (spis naopak) a ackoliv jsou jaci jsou, me nic nedelaji Velmi šťastný S tou stranou to byl jen muj drobny pruzkum kolik lidi uz je natolik nastvanych, ze jde volit DS je to dobrý Osobne myslim ze DS ikdyby dostala potrebna %, tak nikdy nedostane tolik aby mohla vladnout a na druhou stranu by to ukazalo vladnoucim stranam ze je treba neco delat.. je to dobrý Tak jsem to myslel.. přátele
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 22:34   Citovat  

gizmi napsal:
...kdyz tak koukam na nasi politickou situaci, tak jsou vsechny strany extremisticke.. jukni jak na sebe hazi spinu a jak si tam kazdy hrabe na svem pisecku..
Jj to mě dostalo dnes ve zprávách jak ODS zas má za určitě malej peníz vytvořené stránky kde mají vyzvánění na mobil kde je nějakej hudebni doprovod a do toho jsou nahrávky jak Paroubek něco říká, no fakt už se nestačím divit za co vyhazují prachy a kvuli čemu to snad ne to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 22:36   Citovat  

Henges: jenze porad jsou tu lide jako Hlavator, kteri reknou ze ODS neni radikalni :o)) Je uplne stejne (ne li o mnoho vice!!!!) radikalni nez DS pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
romove neradi hondy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina