Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Otravna POLICIE FM
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
vtivti je teď offline  vtivti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 0:27   Citovat  

zdarec hoši zda se mi to nebo sou policajti s Frydku-Mistku tak otravni a vysazeni na hondy?mne pořad chytaj a buzerujou,dneska to zase zkoušeli ale vys.al sem se na ne,nebudu se snima vykecavat večer a usmivat se na ne jak mi opet vypisujou bloček za dvojku za folie Úsměv tak sem sepnul vtec a zdeřil Úsměv mate taky nekdo snima takove problemy?nebo to sem sam? Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 0:44   Citovat  

Neni to osobni a nemyslim tim tebe (nevim jak jezdis), ale kdybyste nejezdili jak vypatlani *muzsky pohlavni organ v mn. cisle* s VTEC syndromem, tak by to mozna bylo lepsi...takhle jsem nedavno sel na prochazku a v obytne zone kde je 20, prednost atd si to prosvistel borec v tarze az nestihal kroutit volantem, o tom ze mel davat nekomu prednost samo nevedel...takze se pak nediv, ze sou cajti takovi jaci sou.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 1:00   Citovat  

Zdravím,

malý dotaz, máš ty folie homologované??? Pokud ano - není důvod Tě "buzerovat" a vypisovat bloček, pokud je nemáš homologované, tak si na vině jen TY a nemáš na autě nic takového mít, neboť to zákon nepovoluje a dokonce Ti mohou nařídit, aby si je sundal.

Proč se stále na tomto foru objevují takovéto lejna témata, co jsou jasná??? Jasně jsou dána pravidla hry v zákoně č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích. Takže pokud jej splňuješ není co řešit, pokud ne, tak máš smůlu a můžeš si lepit co chceš a je to stejně jedno, protože to na autě nesmíš chtít. Tvé přání a chtít musí jít stranou ...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 1:19   Citovat  

predni okna nesmi byt zatmavene ani firmou, ktera ti na ne vylepi stitky nic, jelikoz je to zakazano, muzes pouze zadni nic vic. a pockej as te zastavi znova, ti to vse spocitaji a doufam ze se proberes je to dobrý
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 1:19   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím,

malý dotaz, máš ty folie homologované??? Pokud ano - není důvod Tě "buzerovat" a vypisovat bloček, pokud je nemáš homologované, tak si na vině jen TY a nemáš na autě nic takového mít, neboť to zákon nepovoluje a dokonce Ti mohou nařídit, aby si je sundal.

Proč se stále na tomto foru objevují takovéto lejna témata, co jsou jasná??? Jasně jsou dána pravidla hry v zákoně č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích. Takže pokud jej splňuješ není co řešit, pokud ne, tak máš smůlu a můžeš si lepit co chceš a je to stejně jedno, protože to na autě [b]nesmíš chtít. Tvé přání a chtít musí jít stranou ...[/b]

chtít může.. HaHaaa já jen asi neporozumněl tomu příběhu..ty jsi ujel policii?
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 1:23   Citovat  

Jo.Kdybys nejezdil ve meste jak na dalnic tak by po tobe nesli jak po uzenem.Stakovou budes zase strikat auto na jinou pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 1:24   Citovat  

Brnďa napsal:
predni okna nesmi byt zatmavene ani firmou, ktera ti na ne vylepi stitky nic, jelikoz je to zakazano, muzes pouze zadni nic vic. a pockej as te zastavi znova, ti to vse spocitaji a doufam ze se proberes je to dobrý

tím si nejsem jistý... kuky kuk čelní nesmí být zatmavené vůbec.. ale okno u řidiče a spolujezdce může být do určitého procenta propustnosti světla ne? a zadní jak říkáš klidně úplně zatmavené.. nebo se pletu? Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 1:26   Citovat  

jakubM napsal:
tím si nejsem jistý... kuky kuk čelní nesmí být zatmavené vůbec.. ale okno u řidiče a spolujezdce může být do určitého procenta propustnosti světla ne? a zadní jak říkáš klidně úplně zatmavené.. nebo se pletu? Se stydím
nesmi, muze byt tak jak je z fabriky, preci jen kdys se pres nej podivas tak vidis ze tam urcite zatmaveni uz je, a vic byt nesmi, zadek muze byt tmavej uplne Úsměv kdys zajedes do firmy tak ti to reknou ze nemuze byt zatmaveno na predku vubec, ale ze policajti to neresi a stk si musi umet clovek poresit Úsměv tot vse
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 1:31   Citovat  

Brnďa napsal:
nesmi, muze byt tak jak je z fabriky, preci jen kdys se pres nej podivas tak vidis ze tam urcite zatmaveni uz je, a vic byt nesmi, zadek muze byt tmavej uplne Úsměv kdys zajedes do firmy tak ti to reknou ze nemuze byt zatmaveno na predku vubec, ale ze policajti to neresi a stk si musi umet clovek poresit Úsměv tot vse

stále si nejsem jistý... to mi hlava nebere

odkaz

v tom odkazu je tato věta: "Na přední boční dveře se však nesmí instalovat okenní fólie, která sniží propustností viditelného světla pod hranici 70%. Na čelní sklo se kromě zatemňovacích pásů nesmí instalovat žádná fólie."
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 1:40   Citovat  

Myslim ze nejvic muze byt: přední dveře 30%,zadní dveře 90%,zadní sklo 90%.
viz odkaz a odkaz na foru Mrk
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 6:19   Citovat  

Brnďa napsal:
nesmi, muze byt tak jak je z fabriky

Pravdu máš částečně. Propustnost viditelného světla musí být vpředu na boku 70%, což je propustnost tónovaného skla. Na takové se dá lepit jen bezpečnostní folie. Čiré sklo má propustnost 75%, tam je možné 5% folii nalepit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 7:48   Citovat  

Odkazy na firmy jsou podle mě celkem na nic - musí přece prodávat,ne? Mrk

Stanovisko Ministerstva dopravy.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 7:53   Citovat  

jakubM napsal:
stále si nejsem jistý... to mi hlava nebere

odkaz

v tom odkazu je tato věta: "Na přední boční dveře se však nesmí instalovat okenní fólie, která sniží propustností viditelného světla pod hranici 70%. Na čelní sklo se kromě zatemňovacích pásů nesmí instalovat žádná fólie."
no a to je to co mi rikal, ze proste z fabriky tam to zatmaveni jak pisou na tech 70 nebo 75% je, a to je vse co s tim muzes udelat, max u toho nizsiho to 5% zatmaveni muzes dat
   Návrat  
AirEddie je teď offline  AirEddie
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 8:10   Citovat  

vtivti napsal:
zdarec hoši zda se mi to nebo sou policajti s Frydku-Mistku tak otravni a vysazeni na hondy?mne pořad chytaj a buzerujou,dneska to zase zkoušeli ale vys.al sem se na ne,nebudu se snima vykecavat večer a usmivat se na ne jak mi opet vypisujou bloček za dvojku za folie Úsměv tak sem sepnul vtec a zdeřil Úsměv mate taky nekdo snima takove problemy?nebo to sem sam? Smutný

Hola HaHaaa
Nemůžu soudit jak policie ve Frýdku, ale já mám na autě trochu úpravy, který se policajtům moc nelíbí ( karbon kapota,plastový blatníky a dokonce neosvětlená značka) a když mě u nás policajti ( v Chomutově ) zastaví tak maximálně dostanu 200,- ale většinou mě nechají jít.

Nemám tam žádnýho známýho ani žádnou protekci. Je pravda, že policajt je jenom člověk. Holt může mít blbej den a bude nepříjemnej, ale sám o sobě chce mít asi klidnou šichtu a zbytečně se nerozčilovat. Takže jestli tě chytaj pravidelně asi bude něco i na druhý straně ....

Čistě můj názor a není v tom nic osobního ... Honda
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 8:40   Citovat  

je to jenom o tom v cem jezdi clovek (v jakym to je stavu jestli tuzing nebo normal) a jak se chova clovek na silnici, ja obcas jezdim i svizne mam civica kterej ma vzadu rouru jak prase jinak seriovka ale hulaka to a za posledni 4 roky sem dostal po Brne jenom 2 pokuty a chovaji se ke me vzdycky extremne slusne takze si myslim ze je to hodne individualni s tema policajtama a je zbytecny to resit pokud clovek vi ze porusil nejak zakon ja to vzdycky priznam i kdyz je to pitoma folie a reknu "jo je to tam nemam argumenty musim to respektovat ze je za to pokuta ten policajt to nevymyslel"
PS jenom muj nazor
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 8:47   Citovat  

když jezdíš jak dobytek nemůžeš se divit kontrolám.

neber to osobně. VTEC
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 9:06   Citovat  

Kdo chce kam, pomozme mu tam. Kámoš taky ujel policajtům u nás ve městě, po čase si ho našli a dali mu co proto.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 9:13   Citovat  

Prcek napsal:
Kdo chce kam, pomozme mu tam. Kámoš taky ujel policajtům u nás ve městě, po čase si ho našli a dali mu co proto.

Myslím, že Mr. vtivti neviděli přes folie,tak může tvrdit,že to byla osoba blízká,ale měl by si dát auto dopořádku,protože mu ho zřejmě proberou velmi důkladně... HaHaaa
   Návrat  
Thomaz je teď offline  Thomaz
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 9:15   Citovat  

Policajti ve Frýdku jsou fakt hoooodně moc vysazení na hondy, byl jsem weekend ve FM a stavěli mě 2x. Ikdyž co jezdím v Praze, tak mě taky stavějí snad ob den, ikdyž jedu úplně v klidu. Většinou se chcou spíš zeptat na auto pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 13:45   Citovat  

vojt4s:nejezdim jako dobytek!
prelude:nejezdím,dyt mně znáš...Velmi šťastný
jinak folie mam teda mel do dnesniho rana uplne tmave ty nejtmavši..tak sem si ji sundal,dokoupil všechny žarovky pojistky a už jezdim s klidnou duši Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 14:17   Citovat  

vtivti napsal:
vojt4s:nejezdim jako dobytek!
prelude:nejezdím,dyt mně znáš...Velmi šťastný
jinak folie mam teda mel do dnesniho rana uplne tmave ty nejtmavši..tak sem si ji sundal,dokoupil všechny žarovky pojistky a už jezdim s klidnou duši Velmi šťastný

tak to je happy end pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 14:21   Citovat  

tak tak pořádnej výtlem
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 14:27   Citovat  

ty zarovky uz nebudes potrebovat bude zmena
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 17:14   Citovat  

jo to bude.Trebas rezrvu budes moct nechat doma.To se zase bude jezdit rychleji. Hihi
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 17:38   Citovat  

Prelude napsal:
jo to bude.Trebas rezrvu budes moct nechat doma.To se zase bude jezdit rychleji. Hihi

citace:
Pravidlo se týká všech nově vyrobených vozidel i starších aut, která jsou s nově dodávanými vozidly shodná. Vozy, které se už nevyrábějí, budou k případnému odstranění rezervy potřebovat souhlas výrobce. Například u modelů, jako je Škoda 100 nebo Škoda 120, je totiž rezervní kolo součástí deformační zóny vozu. odkaz

Jen tak pro zajimavost, ptal se na to uz nekdo v honde, jestli daji souhlas?
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 18:43   Citovat  

Ty jseš hroznej blázen .. Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 18:46   Citovat  

nvm ,ale mam pocit ze v 6g H je rezerva taky soucasti te zony pořádnej výtlem kazdopadne si ji tam stejne necham..prece jen ta sada kolikrat fakt nepomuze to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 18:50   Citovat  

Hlavator napsal:
nvm ,ale mam pocit ze v 6g H je rezerva taky soucasti te zony pořádnej výtlem kazdopadne si ji tam stejne necham..prece jen ta sada kolikrat fakt nepomuze to mi hlava nebere

To souhlasim.Uz na firme dovezli na odtahovce noveho golfa jen proto ze mel bocni pruraz a sprej to nezalepil ani trochu.
   Návrat  
md.doxa je teď offline  md.doxa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 19:15   Citovat  

Prelude napsal:
To souhlasim.Uz na firme dovezli na odtahovce noveho golfa jen proto ze mel bocni pruraz a sprej to nezalepil ani trochu.

četl jsem někde test, kde zkoušeli ty opravný sady.... funkčnost asi 5% Velmi šťastný buď to nelepilo nebo se to po pár metrech profouklo znovu Velmi šťastný
   Návrat  
d.prelude je teď offline  d.prelude
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 21:11   Citovat  

nevim jak ve frýdku ale mě policajti za celej rok co hondu mám ještě nezastavili Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Otravna POLICIE FM
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina