Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak si nějakou dobu nezařídím a nezafotím..
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2009 , 22:47   Citovat  

Drzost zlodějů vážně nezná mezí.. Dnes v cca 19:45 mi z kanclu (!!!) ukradli peněženku a foťák.. jo moje blbost je, že jsem to nechal na stole a bohužel se to sešlo tak, že byl zrovna den otevřených dveří.. čili jsme se přesouvali z kanclu do kanclu a nejspíš na pár minut tam nikdo nebyl.. zloděj toho využil a během pár vteřin to sbalil a odešel.. no nic, už asi budeme zavírat, i když v těch vedrech je to hrozný..

Takže než vyřídím novou občanku, nejspíš nebudu moct řídit a to ani v práci.. Bueee A jelikož mám trvalý bydliště na Moravě, buď si musím doklady vyřídit tam nebo na to budu čekat dvakrát dýl v Praze..
Ještěže Porsche Cayenne jsem měl půjčený den předtím.. Hihi

Naštěstí jsem tam neměl moc peněz, ale musel jsem zablokovat všechny kreditky, za což si Česká spořitelna účtuje 200kč/kartu (naštěstí nebyla embosovaná, jinak to prý stojí několik tisíc Chápeš! , mBank to má zdrama)..

No nic, tak jsem se vypovídal.. pardon, že to tu plním, ale musel jsem si někde pobrečet.. vedle těch ukradených aut a tak je tohle prkotina, ale třeba mě chápou ti, které také okradli o řidičák apod. Holt se teď nehnu bez osobní řidičky v podobě mojí přítelkyně a ona se alespoň naučí jezdit v Praze..

P.S.: Jestli znáte nějakého zloděje ze Žižkova, ať kouká ten foťák a doklady vrátit.. naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2009 , 22:53   Citovat  

Jauda napsal:
Drzost zlodějů vážně nezná mezí.. Dnes v cca 19:45 mi z kanclu (!!!) ukradli peněženku a foťák.. jo moje blbost je, že jsem to nechal na stole a bohužel se to sešlo tak, že byl zrovna den otevřených dveří.. čili jsme se přesouvali z kanclu do kanclu a nejspíš na pár minut tam nikdo nebyl.. zloděj toho využil a během pár vteřin to sbalil a odešel.. no nic, už asi budeme zavírat, i když v těch vedrech je to hrozný..

Takže než vyřídím novou občanku, nejspíš nebudu moct řídit a to ani v práci.. Bueee A jelikož mám trvalý bydliště na Moravě, buď si musím doklady vyřídit tam nebo na to budu čekat dvakrát dýl v Praze..
Ještěže Porsche Cayenne jsem měl půjčený den předtím.. Hihi

Naštěstí jsem tam neměl moc peněz, ale musel jsem zablokovat všechny kreditky, za což si Česká spořitelna účtuje 200kč/kartu (naštěstí nebyla embosovaná, jinak to prý stojí několik tisíc Chápeš! , mBank to má zdrama)..

No nic, tak jsem se vypovídal.. pardon, že to tu plním, ale musel jsem si někde pobrečet.. vedle těch ukradených aut a tak je tohle prkotina, ale třeba mě chápou ti, které také okradli o řidičák apod. Holt se teď nehnu bez osobní řidičky v podobě mojí přítelkyně a ona se alespoň naučí jezdit v Praze..

P.S.: Jestli znáte nějakého zloděje ze Žižkova, ať kouká ten foťák a doklady vrátit.. naštvanej

Jo chápu a rozumím, je to opravdu pakáž a sebranka zasr..á. to snad ne Smutný
   Návrat  
Wrana je teď offline  Wrana
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2009 , 22:59   Citovat  

Řídit můžeš, jen budeš riskovat pár stovek pokutu za to že nemáš papíry u sebe.. Ale jet kvůli dokladum na moravu.. To by mě asi sralo.. Cejtim s tebou
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2009 , 23:07   Citovat  

No nejvíc mě štve, že to bude zase plno běhání.. a taky jsem o pár tisíc lehčí (když vezmu v úvahu cenu foťáku).. na druhou stranu, když budu brát novej foťák, už asi rovnou zrcadlo.. Je to tam. krom toho mám další důvod si postupně zrušit účet u spořky (to je hrozný ty jejich poplatky za všechno).. no a jsem zvědavej, co mi na to řekne finanční poradce, kterej má připravenej nějakej plán pro mě a máme se sejít zítra.. no prostě haluz.. ale vše zlé je v něčem dobré..
   Návrat  
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.8.2009 , 1:05   Citovat  

King musel kuli ukradene penezence az na Slovensko pro doklady....Ale i tak je to neprijemny...Lidi sou svine... naštvanej
   Návrat  
MiraMir je teď offline  MiraMir
PříspěvekZaslal: 7.8.2009 , 2:36   Citovat  

no ja nevim...měli by ti dát takovej ten papírek místo občanky ne? já na to taky teď jezdím Velmi šťastný
páč sem při závěrečkách rozšiřování na velkou mašinu zjistil že mi propadla ( musel sem valit rychle domů pro pas, asi tak 30km tam a zpět za pul hod Velmi šťastný )
no a kdysi dávali za nějakou tu uplatu i přechodnej řidičák (tuším na 2 měsíce) nevím jesi to ale ještě funguje
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 17:14   Citovat  

co dodat, lidi jsou svine, snad bude vse v pohode, jinak co se tyce sporky, mamm stejnej nazor, zlodejina nejvetsi, jeste par mesicu kvuli cet. pojisteni a pak koncim. good luck s vyrizovanim..
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 17:28   Citovat  

klasika krade se vsude.
Ale neridit kvuli tomu? Ja nemel obcanku cca rok a ridicak taky.
Dostal jsem jen jednu pokutu za 500kč a v dobe kdy jsem je mel ale nemel u sebe.
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 19:08   Citovat  

taky jsem jezdil pul roku bez obcanky (bohuzel chybou vlastni lennosti) policie me stavela jednou ale povedlo se mi to "nejak ukecat" takze jsem nakonec odjel s usmevem na rtech a pokutou 300,- za sjeta kola :p
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 19:30   Citovat  

Tak to je mě líto, takový lidi bych .. naštvanej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak si nějakou dobu nezařídím a nezafotím..
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina