Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Protest: problémové menšiny
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 9
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 13:30   Citovat  

bohuzel myslim si ze ods je asi tak nejradikalnejsi v postupu proti romum ze soucasne politicke sfery. pristi volby vyhraje cssd a socialni davky uz nebudou 10000. leda tak pro bile, pro romy uz to bude 20000. protoze to jsou jejich volici. tahle strana nema totalne zajem o romskou otazku. opravdu asi jedine co zbyva je vzit vidle nebo lopaty a hura na ne... reseni romske otazky je strasne citliva a osemetna vec. osobne si myslim ze by bylo nejlepsi zrusit socialni davky na deti. davat je pouze na dve, nebo tri deti a podporu v nezamestnanosti tak tri mesice. za tu dobu si uz praci clovek najde.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 11:59   Citovat  

řešení romské otázky?

Osobně myslím, že kdyby to takhle dělal každej tak jsme sice považováni za bandu násilnejch primitivů,
ale na hrubej pytel hrubá záplata a kdyby je za krádeže surově zmlátil každej tak se časem odvyknou kradení,
ale samozřejmě ne jenom je, ale všechny.. nebo to vyhrotit jako v jiných a za krádež uříznout ruku Velmi šťastný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 14:08   Citovat  

spis by se na kradeze brali vic zbrane apod. Ale pochybuju ze by se to odnaucili. To bys musel chytit a udelat nejakou lobotomii.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 14:15   Citovat  

Bitkar napsal:
spis by se na kradeze brali vic zbrane apod. Ale pochybuju ze by se to odnaucili. To bys musel chytit a udelat nejakou lobotomii.

bitkaři, máme demokracii, ale ne anarchii. Pravidla jsou od toho, aby se dodržovala a svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda toho druhého, takže pokud NĚKDO .přeleze můj plot, vstoupí na můj pozemek neoprávněně, tak porušil moji svobodu a má smůlu. Takhle to nejde.

Já si připadám jako diskriminovaný v tomto státě, a kým?

VYŽÍRKAMI, VYČŮRÁNKAMI, LENOCHY A PODVODNÍKY!!!

Ať jsou bílí, hnědí, žlutí či černí, .. fakt je mi to jedno, nedělám v tom rozdíly.
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 14:51   Citovat  

Nemam rád ameriku, ale to že když jim někdo vleze na pozemek - můžou po nich střílet
mi příjde vážně moc kvalitní OK stejně jako trestání nezletilých a sčítání trestů OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 20:55  Naposledy upravil M@jk dne 8.2.2009 , 21:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sososo napsal:
Nemam rád ameriku, ale to že když jim někdo vleze na pozemek - můžou po nich střílet
mi příjde vážně moc kvalitní OK stejně jako trestání nezletilých a sčítání trestů OK

Bavíme o nezákonném vstupu na pozemek ... i když dost bylo případů, kdy to cizinec nepřečetl a také jej někdo picnul. Smutný

No teď vážně, mě se líbí, že tam má policie opravdu váhu a RESPEKT. Ne, co si tu dovolují někteří spoluobčané. Hellbík mi vyprávěl, jak jeho kamarád dělal chvíli u dopraváků a měli běžnou kontrolu a vozidlo bylo EU provenience a když přicházel k řidiči, byl v úžasu, řidič ruce na volantu a čekal ... co se bude dít. Známý pak pochopil proč. Byl to američan a byl zvyklý vyčkat příchodu strážníka a dbát jeho pokynů. Naopak jeden soudce byl v US na stáži a měl k našemu pasu i jejich dokument a jel rychleji, policista při kontrole šel k jeho vozu s rukou na pažbě pistole /neb nemůže vědět, co se bude dít/, pak uviděl doklady, pokáral pana soudce a doporučil mu, aby příště jel pomaleji.

Úsměv
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 21:31   Citovat  

sososo napsal:

a pak si pozvat bandu cikanu a zapomenout na to Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 18:41   Citovat  

Petice snad k něčemu hier je to dobrý
   Návrat  
JM66 je teď offline  JM66
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 20:25   Citovat  

99% cikánu je strašná verbež která jen využívá stát a nás (blbouny nejapné) kteří je dotujeme ze svých daní.Nějaký čas jsem bydlel v Plzni a tam jich bylo dost,a ješte podle tehdejší filosofie komoušů je stěhovali do nových paneláků s ostatníma( do každého domu aspon dvě rodiny),takže pak zničeno vše a ještě se tam slejzali s příbuznejma a bordel až do rána.Ted bydlím v Praze v novostavbě a já vůl si myslel že budu mít klid, ale to jsem se šeredně spletl.Jsou tam asi tři rodiny který tam dělaj tak nehoráznej bordel že se to nedá vydržet,deně jsou tam policajti a oni se ji jen smějou.Barák je zničenej za rok,všude nachcáno a naflusáno,nejoblíbenější hra jejich parchantu je plivat na tlačítka u výtahu. Jen nechápu jak si ty byty mohou dovolit když jsou to přeci sociálně slabý spoluobčané,když je tam nájem tak 15tis +popl.
Když vidím nebo slyším někoho kdo se jich zastává tak bych mu přál aby šel s nima bydlet do jednoho domu, a při tom bordelu,vychovával děti ,vstával ráno v 6h do práce atd.
Neonacisty a jim podobné nemusím ale na druhou stranu jsou to jediní lide v tomto "cikanystáně" kteří to alespon nejakým zpusobem chtejí řešit .Líbí se mi také pan ministr Kocáb který vůbec neví co mluví,jako muzikanta si ho vážím ale jako ministr je mimo.Bohužel dnes je --"http://dyskriminace.cz/ "-- IN a tlaky s EU jsou neůprosné takže asi nemá ani jinou možnost. a další pro pobavení---http://more.jsemin.cz/Dyskriminace.html
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 20:29   Citovat  

Henges napsal:
Petice snad k něčemu hier je to dobrý

Od pondělka, kdy jsem ji podepisoval na 55463 hlasech,se to ted opravdu rozjelo..a je to tak dobře..Jen tak dál.Konečně s tím začal někdo něco dělat a moc přeji paní primátorce,at ten tlak ustojí..
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 20:40   Citovat  

má muj hlas nevim proč já mam platit všechno a nekeří budou jen dlužit a nic nedělat meetallll
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 20:43   Citovat  

Vítěztví zdar, DS nebude zrušena a Langer je idiot... meetallll
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 21:05   Citovat  

posero napsal:
má muj hlas nevim proč já mam platit všechno a nekeří budou jen dlužit a nic nedělat meetallll

OK pifko
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 22:57   Citovat  

665+1 napsal:
OK pifko

K tomu není co dodat. Měli bychom mít možnost rozhodnout, jak bude s našimi daněmi naloženo ... zrovna v tomto případě, bych jim nedal ani korunu, proč?

Jeden příklad.

Děti by měli být školou povinné. Nemám moc v lásce to, co tu činí vietnamští obchodníci, ale děti do škol posílají a nutí je makat na sobě a druhá generace jich mluví česky a pohoda. Cíkáně? Ne to chytnou při činu policajti a něco se děje, ale ne tak, jak by to mělo být. Tudíž dotaz na rodiče: Chodí Vaše dítě do školy? Ne? Tak od příštího měsíce nemáte nárok na dávky. Tohle bych plošně - ZDŮRAZŇUJI PRO VŠECHNY, aby to neznělo rasově, zanesl do zákona a bylo by po ...

To, že nemohu rozhodnout o naložení s mými daněmi (jinak než je neplatit)mne docela vadí ... na potřebné věci (na vážné operace malých miminek ... EKO řešení, dopravní řešení ... atd.) není a jim se budou cpát lowaaa ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 10:40   Citovat  

M@jk napsal:
K tomu není co dodat. Měli bychom mít možnost rozhodnout, jak bude s našimi daněmi naloženo ... zrovna v tomto případě, bych jim nedal ani korunu, proč?

Jeden příklad.

Děti by měli být školou povinné. Nemám moc v lásce to, co tu činí vietnamští obchodníci, ale děti do škol posílají a nutí je makat na sobě a druhá generace jich mluví česky a pohoda. Cíkáně? Ne to chytnou při činu policajti a něco se děje, ale ne tak, jak by to mělo být. Tudíž dotaz na rodiče: Chodí Vaše dítě do školy? Ne? Tak od příštího měsíce nemáte nárok na dávky. Tohle bych plošně - ZDŮRAZŇUJI PRO VŠECHNY, aby to neznělo rasově, zanesl do zákona a bylo by po ...

To, že nemohu rozhodnout o naložení s mými daněmi (jinak než je neplatit)mne docela vadí ... na potřebné věci (na vážné operace malých miminek ... EKO řešení, dopravní řešení ... atd.) není a jim se budou cpát lowaaa ...
Abyb Tě pak tvojě dítě neproklínalo že sedí v lavici s cikánem a další ho šikanují o přestávce Velmi šťastný Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 11:06   Citovat  

Henges napsal:
Abyb Tě pak tvojě dítě neproklínalo že sedí v lavici s cikánem a další ho šikanují o přestávce Velmi šťastný Tak to valím bulvy

Myslím, že od dob komunismu se nic nezměnilo.Smutný

Cikáni tam byli už ve školkách a mě šikanovali a rvali jsme se. Tak jsem jim to vracel ... (i tím, že malé cikáně skočilo v záchodové míse - kupodivu mi za to rodiče moc nevynadali ...) Se stydím
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 11:09   Citovat  

V tomto případě škoda,že MPíci přijeli tak rychle... Ble Třeba by dostali naši odpřírody opálení spoluobčané malou lekci...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 11:18   Citovat  

Hellborn napsal:
V tomto případě škoda,že MPíci přijeli tak rychle... Ble Třeba by dostali naši odpřírody opálení spoluobčané malou lekci...

meli je nechat cikany pozabijet macetama pekne ve velkym stylu a vietnamce pak zavrit, jak jednoduche a vsichni by byli stastni:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 11:20   Citovat  

sososo napsal:
řešení romské otázky?

Osobně myslím, že kdyby to takhle dělal každej tak jsme sice považováni za bandu násilnejch primitivů,
ale na hrubej pytel hrubá záplata a kdyby je za krádeže surově zmlátil každej tak se časem odvyknou kradení,
ale samozřejmě ne jenom je, ale všechny.. nebo to vyhrotit jako v jiných a za krádež uříznout ruku Velmi šťastný

to by taky policie nekoho musela chytit
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 15:48   Citovat  

dobry clanek od pana Klimy:

Scanned at 30.7.2009 17-50.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Scanned at 30.7.2009 17-50.jpg, 309.41 kB
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 16:30   Citovat  

offtopic nemelo by byt "... ve svete podlehajicimU...."??
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2009 , 15:49   Citovat  

já bych jenom rád doplnil a zavzpomínal na tu cigánskou hrozbu že hromadně emigrujou.... ŠKODA že zavedli v kanadě víza.. nejsem rasista, nikdo mi nevadí ani černoši ani vietnamci ale cigáni ... neříkám že uplně všichni sou takoví jako na videu v úvodu ale 99,9% jejich komunity je stejná nebo velice podobná příživnícká skupina těchto tmavších kočovníků. kdyby se chovali slušně tak by proti nim nikdo nic neměl.. až teda na rasisty samo.. já to sice nezažíl ale vím že za komunistů kdo nepracoval byl příživník a zavřeli ho za to.. kdyby to platilo v dnešní době tak by sme nedělali nic jinýho než jenom stavěli věznice.. mě stačí jenom když jdu po brně a jdu kolem, nebo nějaký jde kolem mě tak nevím čím to je ale já si radši zkontroluju kapsy.. ale jak říkám, rád bych poznal opravdu slušnýho v mezích vzdělanýho roma. toť můj názor.. meetallll
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 13:01   Citovat  

No aspoň tak...

ale tipuju,že za podobné výroky na jejich adresu by bílej dostal víc... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 13:16   Citovat  

Hellborn napsal:
No aspoň tak...

ale tipuju,že za podobné výroky na jejich adresu by bílej dostal víc... to mi hlava nebere

zajimave psanej clanek .................členům takzvaných ochranných sborů Dělnické strany.................. .............. kvůli údajným stížnostem místních obyvatel ......... KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2009 , 11:39   Citovat  

podivejte jaky jsou kanadani rasisti! fuuuuj ;D

proc si je tam nechtej nechat? :) ze by i proto?
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2009 , 12:00   Citovat  

Politická demence
tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2009 , 12:01   Citovat  

Bitkar napsal:
podivejte jaky jsou kanadani rasisti! fuuuuj ;D

proc si je tam nechtej nechat? Úsměv ze by i proto?
No jo, ale to je špatná zpráva Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2009 , 12:02   Citovat  

Lidi si jak idi.oti platěj XX let zdravotní a ted zas přišli na to jak ušetřit prachy,řikají tomu podpurčí doba kde se ti načítaj dny kdy si v nemocenske.Dohromady to muže být max 380dní takže kdo cpe státu každej měsíc jak blbec x tisíc na zdravotní tak oni ti stoho nedaj pomalu ani ho.no,protože ti vyprší podpurčí doba a přestanou ti vyplácet to co tyjim celý roky cáluješ.At de tenhle stat dopč!!!

Neuvěřitelný
tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2009 , 12:04   Citovat  

Na co že si to zdravotní vlastně platíme?? to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2009 , 12:06   Citovat  

MártyKL napsal:
Na co že si to zdravotní vlastně platíme?? to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
Víš na co, ale nebudeme sprostí Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Protest: problémové menšiny
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina