Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Motor 2,2 vtec 200koní do CRX ?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2009 , 23:10   Citovat  

2 2Bera nebo Žemli nebo kdokoliv: Nemas nejakou fotku zespodu auta? Neni ten motor moc nizko? Nemas svody moc blizko zeme? V C5g to samozrejme bude jine nez v P3G, ale kdybys mel podobny problem, tak by me zajimalo jak ho resit...... Uz jsem stihnul obrousit a promacknout to potrubi za svodama Se stydím
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 9:21   Citovat  

mam stavitelnej v-maxx až uplně nahoře a stejně to dost sedí.svody už jsem jednou vytahoval.spíš je těžkej a proto to tak sedí

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 10:13   Citovat  

No my jsme dali seriovej podvozek aby se to zvedlo, ale nelibi se mi to muhehe... Samozrejme koupim jinej, ale jediny co se na P3G prodava jsou Tokico HP nestavitelny a Ksport plne stavitelny, ale co jsem cetl tak D2 a Ksport jsou az extreme tvrdy, drahy a taky nic extra... Smutný

vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 10:42   Citovat  

podla mna je to uplny omyl swapovat H22 a uz vobec do generacna zaojstalej kasne <92 (crx2g alebo civic4g)...
ja som swapoval do ED7 (Civic 4G 1.6SOHC) 'obycajny' B18C4 a tiez by som to uz viackrat nerobil.
ked swap tak jedine civic 5g ale osobne by som videl h22 swap ako zabijanie casu.

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 10:53   Citovat  

HaHaaa takový myšlenky jsem už dávno opustil....lidi neblbněte..to, že dáte do malýho auta motor s jednou tak velkym výkonem přeci neznamená, že budete automaticky jezdit časy pod dejme tomu 5 sec. ....člověk taky musí hlavně vymyslet, jak ten výkon přenýst na silnici...když do toho dáš čtyřkolu tak možná...ale s předohrabem...pod 5 sec... HaHaaa navíc, když tak tiše pozoruju všelijaký ty "našlapaný překopy" na různejch akcích (teď nemyslím nic konkrétního) tak je to vždycky víc práce a starostí než "zábavy", pořád se to sype........ten dotyčnej se vždycky tak dvakrát sveze a domů na podválu.

když už něco s cérem, tak podle mě max motor z ITR je tak akorát....a i tak už bych se bál, vždyť je to vražda, kdo to má pak krotit......... ...vždyť mam sérii s "blbejma" 150ti koňma a stejně si kolikrát říkám, že to auto buď bouchne nebo vzlítne... VTEC nebo jsem třeba posera wokurka

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 11:15   Citovat  

cocks napsal:
HaHaaa takový myšlenky jsem už dávno opustil....lidi neblbněte..to, že dáte do malýho auta motor s jednou tak velkym výkonem přeci neznamená, že budete automaticky jezdit časy pod dejme tomu 5 sec. ....člověk taky musí hlavně vymyslet, jak ten výkon přenýst na silnici...když do toho dáš čtyřkolu tak možná...ale s předohrabem...pod 5 sec... HaHaaa navíc, když tak tiše pozoruju všelijaký ty "našlapaný překopy" na různejch akcích (teď nemyslím nic konkrétního) tak je to vždycky víc práce a starostí než "zábavy", pořád se to sype........ten dotyčnej se vždycky tak dvakrát sveze a domů na podválu.

když už něco s cérem, tak podle mě max motor z ITR je tak akorát....a i tak už bych se bál, vždyť je to vražda, kdo to má pak krotit......... ...vždyť mam sérii s "blbejma" 150ti koňma a stejně si kolikrát říkám, že to auto buď bouchne nebo vzlítne... VTEC nebo jsem třeba posera wokurka

jen tak naokraj

motor z normální Preludy VTi má 185k ( aspoň myslim )

motor z ITR má 190k

Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 11:18   Citovat  

ako pisem, crx2g a c4g je generacne starina a je to nebezpecne auto, hlavne ked je vykuchane.

btw: 0-100kmh pod 5s na prednokolke sa da, ja na mojom 1.6turbo mam logy z Gtechu za nejakych 4.7-4.8 na starych slickoch, verim ze na novych dragovych by to mohlo ist o dost lepsie, v madarsku su civici co jazdia dokonca pod 4s...

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 12:16   Citovat  

Dejf napsal:
jen tak naokraj motor z normální Preludy VTi má 185k ( aspoň myslim ) , motor z ITR má 190k Úsměv

no ale ITR je pořád ještě taková "skoro B16ka" (teď mě majitelé ITR ukamenujou) kdežto ta prelude je nějaká 2.2ka...ta kjsem to myslel..koňově je to asi opravdu stejný...tim myslim jako že ITR je menší překop dle mě..že je to ještě použitelný pro provoz...

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 12:19   Citovat  

cocks napsal:
no ale ITR je pořád ještě taková "skoro B16ka" (teď mě majitelé ITR ukamenujou) kdežto ta prelude je nějaká 2.2ka...ta kjsem to myslel..koňově je to asi opravdu stejný...tim myslim jako že ITR je menší překop dle mě..že je to ještě použitelný pro provoz...

jde videt ze jsi v b18c5 a h22 nejel Velmi šťastný

Vti: Jo pod 5s se da jezdit, ale tezko se seriovym h22 v obyc crx kastli.

Jinak ja bych sel spise do h22 nez b18c, mozna vice prace, ale h22 ma v serii vetsi kroutak a vyssi potencial co se tyce vykonnosti....objem je objem.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 13:41   Citovat  

infinity napsal:
Vti: Jo pod 5s se da jezdit, ale tezko se seriovym h22 v obyc crx kastli.
Jinak ja bych sel spise do h22 nez b18c, mozna vice prace, ale h22 ma v serii vetsi kroutak a vyssi potencial co se tyce vykonnosti....objem je objem.

vyssi potencial ?
upravovat H22 je uletene, nic vaznejsie ako nahodit tam ostre vacky nehrozi, mozno tomu fukat tak 0.5bar, ale tam koncis. ak chces nieco viac, musis ten motor hodne prekopat. a z pohladu dostupnosti mi pride Bcko ovela lepsia volba.

p.s. krutak nie je vsetko...

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 13:54   Citovat  

H22 bude lepe reagovat na bezne upravy jako svody, vyfuk, sani atd..vzlast kdyz se pouzije jdm 200ps verze, tak myslim ze s boltonama jsi na 220 ps velmi rychle, kdezto tahat 220 z 1.8 uz bude trochu narocnejsi.

Ale co se tyce dostupnosti, spolehlivosti atd, tak bych dal prednost B serii.

Je to kazdeho vec jak se rozhodne, ale myslim, ze autor tohoto topicu to stejnak zabali kouř

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 14:11   Citovat  

vti [906team] napsal:
ako pisem, crx2g a c4g je generacne starina a je to nebezpecne auto, hlavne ked je vykuchane.

btw: 0-100kmh pod 5s na prednokolke sa da, ja na mojom 1.6turbo mam logy z Gtechu za nejakych 4.7-4.8 na starych slickoch, verim ze na novych dragovych by to mohlo ist o dost lepsie, v madarsku su civici co jazdia dokonca pod 4s...

To ano, ale ne pri 200ps, 210Nm a 900kg .. jeste k tomu na civilni pneu, slick mne osobne pomaha o 0.5 s na stovku Úsměv

Kulispit je teď offline  Kulispit
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 14:26   Citovat  

chlapi tak pročítám toto téma a nestihám se divit jako mluvíte tady o sprintech za kolik to auto zrychlí atd. Ještě se zeptám baví te se o sprintech nebo o ježdění po silnici je to dost důležité.Jelikož se všude řeší stejné téma na jiných fórech,ale málo kdo toto rozdělí a je to nejdůležitější jinak jsou to jabka s hruškama Velmi šťastný .

No proč jsem sem napsal je to že tady píšete že tam poladíš toto nebo ono a výkon šup z 200PS na 220PS a ptám se máte to ověřené na brzdě??Nebo jen vycházíte z toho že to tak někdo někde třeba v zahraničí udělal a už to tak berete??? No mám s tim zkušenost a vím co vše musíš udělat s motorem aby jsi tam nahnal koníka a vím že ty motory Honda už z továrny jsou našláplý a třeba 1,6 VTi má 118kw a to je 100PS na litr a to je závodní motor tak nevim co tam moc poladíte??Jen se ptám.

Za odpověď beru jen ověřené data žádné spekulace!

Ahoj

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 14:27   Citovat  

Kulispit napsal:
chlapi tak pročítám toto téma a nestihám se divit jako mluvíte tady o sprintech za kolik to auto zrychlí atd. Ještě se zeptám baví te se o sprintech nebo o ježdění po silnici je to dost důležité.Jelikož se všude řeší stejné téma na jiných fórech,ale málo kdo toto rozdělí a je to nejdůležitější jinak jsou to jabka s hruškama Velmi šťastný .

No proč jsem sem napsal je to že tady píšete že tam poladíš toto nebo ono a výkon šup z 200PS na 220PS a ptám se máte to ověřené na brzdě??Nebo jen vycházíte z toho že to tak někdo někde třeba v zahraničí udělal a už to tak berete??? No mám s tim zkušenost a vím co vše musíš udělat s motorem aby jsi tam nahnal koníka a vím že ty motory Honda už z továrny jsou našláplý a třeba 1,6 VTi má 118kw a to je 100PS na litr a to je závodní motor tak nevim co tam moc poladíte??Jen se ptám.

Ahoj

ja, reno a vti to overene mame...osobne Mrk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 14:38   Citovat  

Kulispit napsal:

Ahoj

HaHaaa
Ale pobavil jsem se vyborne je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 14:39   Citovat  

infinity díky za info že to máte ověřené máš to někde rozepsané co jsi poladil nebo vyměnil a potom ve výsledku změřeno??Rád bych to pročetl.Já jsem sice pře Turba v naftě ale zajímá mě to.Dík Hoj

Jinak je fakt to,že by mně zajímalo jak takové auto jezdí jako trakce jak ten výkon přenesete na cestu kamarád má sice TDi a má tam necelých 500Nm a výkon 250PS a jezdí 18"kola a chystá nové turbo na teoretických 280PS.No a ten stávající výkon má problém přenést na cestu a na sprintech se rozjíždí za dvě Tak to koukám! a pod plným plynem jedna nepoužívá díky trakce jel jsme v tom a masakr.

No upřímně já auto Honda nemusim,ale motory mě fascinují takže když se jedná o performance tak v tom lítám a to už delší dobu cca od roku 1990 i nějaké závody.Ahoj

video mrkněte našel jsem to POZOR není to Honda link: tudy odkaz

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 15:05   Citovat  

Kulispit napsal:
infinity díky za info že to máte ověřené máš to někde rozepsané co jsi poladil nebo vyměnil a potom ve výsledku změřeno??Rád bych to pročetl.Já jsem sice pře Turba v naftě ale zajímá mě to.Dík Hoj

Jinak je fakt to,že by mně zajímalo jak takové auto jezdí jako trakce jak ten výkon přenesete na cestu kamarád má sice TDi a má tam necelých 500Nm a výkon 250PS a jezdí 18"kola a chystá nové turbo na teoretických 280PS.No a ten stávající výkon má problém přenést na cestu a na sprintech se rozjíždí za dvě Tak to koukám! a pod plným plynem jedna nepoužívá díky trakce jel jsme v tom a masakr.

No upřímně já auto Honda nemusim,ale motory mě fascinují takže když se jedná o performance tak v tom lítám a to už delší dobu cca od roku 1990 i nějaké závody.Ahoj

G-techem mam zmerene vsechny postupne upravy. Od pridani sani, setrvaku, klapky, svodu s vyfukem, kompletni predelavky motoru, odlehcenych remenic ...
Jednou to chci sepsat a dolozit grafy, jenze az jednouuuu ... v duchodu bude dost casu kuky kuk

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 15:09   Citovat  

Kulispit napsal:

nevim na co je vykon tvem kamaradovi bez trakce. To ze nemuze jezdit jednicku je jenom vysledke hloupe koncepce TDi motoru, kde je ten vykon velmi malo pouzitelny. Ja problemy s trakci nemam a to jezdim 15" gumy v rozmeru 195/50 Hihi

2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 15:35   Citovat  

zaujimave citanie Úsměv

eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 18:19   Citovat  

jj zabavne cteni Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:00  Naposledy upravil Kulispit dne 3.8.2009 , 20:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

infinity napsal:
nevim na co je vykon tvem kamaradovi bez trakce. To ze nemuze jezdit jednicku je jenom vysledke hloupe koncepce TDi motoru, kde je ten vykon velmi malo pouzitelny. Ja problemy s trakci nemam a to jezdim 15" gumy v rozmeru 195/50 Hihi
Hoj no možná hloupé ale věřím tomu že by tě strestal s tim TDi takže je jednoduché říct "hloupé" to sorry asi moc nevíš o tom co píšeš!!No asi jsem se taky přesně nevyjádřil.A nevím jaký máš výkon na 195/50/15 tak typuji něco kolem 130koní abys neměl problém s trakcí.Samo bral jsem to vše pro sprinty.Něco jiného je denní ježdění. Velmi šťastný Ahoj

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:01   Citovat  

zabavne cteni Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:04  Naposledy upravil Kulispit dne 3.8.2009 , 20:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ok zpět k tématu. ikam by to nevedlo jen k hádce.

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:08   Citovat  

Kulispit napsal:
Velmi šťastný to umím taky Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

ty jsi lolek HaHaaa

0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:20   Citovat  

posero napsal:
ty jsi lolek HaHaaa
a ty Bolek Velmi šťastný je to dobrý né hlavně když je sranda néé OK

Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:39   Citovat  

Kulispit napsal:
Hoj no možná hloupé ale věřím tomu že by tě strestal s tim TDi takže je jednoduché říct "hloupé" to sorry asi moc nevíš o tom co píšeš!!No asi jsem se taky přesně nevyjádřil.A nevím jaký máš výkon na 195/50/15 tak typuji něco kolem 130koní abys neměl problém s trakcí.Samo bral jsem to vše pro sprinty.Něco jiného je denní ježdění. Velmi šťastný Ahoj

pořádnej výtlem

on nemá obyč pneu...

0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:49   Citovat  

Lojzik napsal:
pořádnej výtlem

on nemá obyč pneu...

To jsi pobavil Velmi šťastný Velmi šťastný i kdyby to byly sliky tak je to malé Velmi šťastný no jedině že by to byla nějaká nová nano technologie přilnavosti toš to bych se i nechal poučit Cool

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:52   Citovat  

Kulispit napsal:
To jsi pobavil Velmi šťastný Velmi šťastný i kdyby to byly sliky tak je to malé Velmi šťastný no jedině že by to byla nějaká nová nano technologie přilnavosti toš to bych se i nechal poučit Cool

promiň, ale podle toho co tu od tebe čtu se máš hodně co učit HaHaaa

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:54   Citovat  

Kuli jezdi leona 1.9 tdi, tak ma jine meritko...uz sem nepisu. wasted time...

2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 21:11   Citovat  

ale nakonec budem ja ten najvatsi blazon co jazdi s 2.2vtec na 185/60/14 denno denne do roboty pořádnej výtlem

Obsah fóra Honda-club.cz   
Motor 2,2 vtec 200koní do CRX ?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina