Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Učetnictví a učet hondaclubu??
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 6
Teri je teď offline  Teri
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 14:43   Citovat  

Desperado napsal:
Produktivní a smírná iniciativa Davera je jistě chvályhodná, pro ne úplně malou část skalních členů však přichází dost pozdě. Osobně bych se přimlouval za zveřejnění rozboru výsledků za období 2003-2007. Jedná se o celkem pět let, kdy jsme nebyli informování o ničem. Zombie v diskusi k problematice hospodaření dobře napsal, že sice důvěřuje Foxíkům, ale že by měli ve vlastním zájmu hospodaření zprůhlednit, aby na nich neulpěla špína. Jednoduché a výstižné! Při průměrném počtu 350 členů (a to se zejména v prvních letech držím hodně při zemi) činí úhrn členských příspěvků za pět let 200 * 350 *5 = 350.000,- Kč. To už je myslím suma, která za nějakou jednoduchou evidenci stojí. Zvláště, když je předepsaná zákonem a její schválení je jednou z pravomocí členské schůze.

Propředstavu:
rok částka
2003 - 24 900,--
2004 - 29 100,--
2005 - 25 600,--
2006 - 37 300,--

souhrn plateb členských příspěvků 2003-2006 = 116 900,--

v roce 2007 do dnešního dne platilo 247 členů né každý z Vás posílá minimální částku a doklady z prvního pololetí toho roku jsou již u účetní,
proto nejsem schopna Vám zde napsat přesnou částku členských příspěvků
minimální částka za tento rok je 247x200=49 400,-- přesnou částku dodáme po účetní uzávěrce

2003-2007(minimální částka za rok 2007) = 166 300,--

Ať počítám jak počítám, tak nevím kde si přišel na daný počet členů a z toho vyplívající částku za členské příspěvky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 14:52   Citovat  

Teri napsal:
Propředstavu:
rok částka
2003 - 24 900,--
2004 - 29 100,--
2005 - 25 600,--
2006 - 37 300,--

souhrn plateb členských příspěvků 2003-2006 = 116 900,--

v roce 2007 do dnešního dne platilo 247 členů né každý z Vás posílá minimální částku a doklady z prvního pololetí toho roku jsou již u účetní,
proto nejsem schopna Vám zde napsat přesnou částku členských příspěvků
minimální částka za tento rok je 247x200=49 400,-- přesnou částku dodáme po účetní uzávěrce

2003-2007(minimální částka za rok 2007) = 166 300,--

Ať počítám jak počítám, tak nevím kde si přišel na daný počet členů a z toho vyplívající částku za členské příspěvky.

Desperado zřejmě neodlišil počet přidělených členských čísel od kompletně zaregistrovaných členů.

Pro vysvětlení: Každý, kdo vyplní registrační formulář na netu dostane členské číslo, ale hooodně lidí už nepošle registraci nebo členský příspěvek nebo uvede nefunkční e-mail, takže není možné registraci plně dokončit nebo někdo už další rok nezaplatí(ale jeho číslo je stále obsazeno) a tím vzniká rozdíl přidělená členská čísla/platící členové.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 14:55   Citovat  

v dnešní době je evidovaných něco málo přes 1250 lidí, ale skutečně platících je 247, což není ani jedna pětina.
   Návrat  
Desperado je teď offline  Desperado
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:09   Citovat  

665+1: to už je pěkná řádka let a byl si v tom nějakym způsobem angazovanej, ne ? to objasni ... spousta z nas neví vubec o co jde ...
vůbec nechapu odkad bereš průměrny počet členu, což ti uplně podkopává veškerý čísla a jsou to pak nesmysly ... aspon v současnosti ano to mi hlava nebere
moh bys teda doložit podklady ? suma je šílená, co uvádíš

Hellborn: Taky myslím,že 350 členů/rok je velmi nadsazené - při přihlášení na rok 2004, jsem obdržel členské číslo 158 (z toho pode mnou bylo "pár" mrtvých duší, které budou vyřazovány až v dalším roce - do letošního roku jsme na to neměli pravidla) a podle informací Potvůrky (někde na foru zveřejněné - nepamatuju se kde) je platících členů na rok 2007 295...

Je to to poměrně jednoduché. Že má klub cca 450 až 500 členů v roce 2003 a 2004, byla informace nejužšího vedení, která se běžně v radě a kontrolním orgánu sdělovala, takto se klub prezentoval i navenek před sponzory. Vždyť i 665+1 má číslo 666, Pako má číslo 535. // Proto jsem i požadoval, v době kdy jsem mohl, jmenný seznam členů, protože v účetnictví, tedy pravda,

Desperado promiň za krácení, ale tyto informace byly všemi včtně tebe označeny za důvěrné, tudíž nevím, z jakého titulu je zveřejňuješ FOX
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:16   Citovat  

milý Desperado, proč se rekonstrukce dělala vyjasněno bylo a celé to již bylo uzavřeno a byli bychom rádi, aby ses ani ty k tomuto tématu nevracel z tobě důvěrně známých důvodů.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:18   Citovat  

ale vzhledem k tomu, že s potvurkou dělame databazi . tak v budoucnu bude jednoduchy zobrazovat aktualní počet.

jen to chce někoho kdo umí s SQL kouř

bohužel excel už nestačí Nápad je tu!
   Návrat  
Desperado je teď offline  Desperado
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:55   Citovat  

Teri napsal:
milý Desperado, proč se rekonstrukce dělala vyjasněno bylo a celé to již bylo uzavřeno a byli bychom rádi, aby ses ani ty k tomuto tématu nevracel z tobě důvěrně známých důvodů.

Původně jsem pro tazatele v diskusi napsal relevantní údaje hospodaření minulých let. Tereza a Fox je zkrátili, resp. smazali. 665+1 nebo Hellborn případně jiní se tak nic dozvědět z druhé strany barikády nemůžou. Nadto jsem obdržel "žlutou kartu" - pořádnej výtlem A víte co, sám si udělím červenou a vystupuji tím k dnešnímu dni z totalitního členství v HC. Narozdíl od jakoby vystoupení z členství např. Terezy, kterého jsem tady byl opakovaně svědkem, si mne však můžete opravdu škrtnout. Informace jsem zájemcům připraven předat osobně.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:59   Citovat  

desperado, nepojedes nahodou na vanocni sraz? By to bylo zajmavy ;)
(hehe, berte me s rezervou, to uz je jen takova krec)
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 18:10   Citovat  

Ty voe lidi, kde se ve vás bere tolik nenávisti ? ... já vím, blbá doba ... ale víte co, meli byste se postavit čelem k zrcadlu a říct si: "to jsem ubožák, černota mě zajímá a pozitivní věci ignoruji" ... přeberte si to, jak chcete a kdo chcete, ale tak to je.

Po nedělní poradě rady budeme vyhlašovat mimořádnou členskou schůzi a jsem mooooooooc zvědavej, kolik z Vás písmenkových ramenáčů se dostaví, aby teda něco pro klub udělal kuky kuk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 10:32   Citovat  

výsledovka za rok 2006 byla zveřejněna v členské sekci tady!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 10:36   Citovat  

transparentní účet byl zřízen u bankovního ústavu Ebanka. Naleznete jej tady ale stránky prozatím nebyly aktualizovány! Vyjde článek na hlavní stránce ...
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 14:34   Citovat  

CRXMANN napsal:
transparentní účet byl zřízen u bankovního ústavu Ebanka. Naleznete jej tady ale stránky prozatím nebyly aktualizovány! Vyjde článek na hlavní stránce ...

Cau! Muzes aspon napsat cislo uctu, abych mohl co nejdrive poslat svuj clensky prispevek? Uplne jsem na to v prosinci zapomnel a rad bych to rychle napravil. A navic mi vyprselo heslo na stranky H-C - ze by prave kvuli nezaplacenemu prispevku?

Dik!

DaM
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 14:46   Citovat  

DaM napsal:
Cau! Muzes aspon napsat cislo uctu, abych mohl co nejdrive poslat svuj clensky prispevek? Uplne jsem na to v prosinci zapomnel a rad bych to rychle napravil. A navic mi vyprselo heslo na stranky H-C - ze by prave kvuli nezaplacenemu prispevku?

Dik!

DaM

2947074001/2400
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 15:07   Citovat  

CRXMANN napsal:
2947074001/2400

Dikes, uz to mam v platebnim vzoru eBanky Úsměv Ted uz jen pockat tak 5 dnu, nez mi tam dorazi penize (jsem klasicky po Vanocich v minusu) Smutný a prispevek posilam!

DaM
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 15:58   Citovat  

Náhled na účet je již aktivní. Pro všechny kdo mají zájem. Můžete se zde podívat.

Jak to vypadá pokud již na účtu operace probíhají se můžete mrknout do jakéhokoliv účtu v seznamu ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Učetnictví a učet hondaclubu??
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina