Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Srpen 2009
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 6

Fotosoutez Srpen
M@jk
19%
 19%  [ 44 ]
Bitkar
12%
 12%  [ 29 ]
blur
5%
 5%  [ 13 ]
Bully
7%
 7%  [ 17 ]
Hlavator
2%
 2%  [ 5 ]
kandik
18%
 18%  [ 41 ]
Klejzlik
0%
 0%  [ 1 ]
LJay
3%
 3%  [ 7 ]
RadekGT
1%
 1%  [ 3 ]
Roverman
4%
 4%  [ 10 ]
havo
13%
 13%  [ 30 ]
Michalka ( WotanMitUns )
11%
 11%  [ 26 ]
stock
0%
 0%  [ 1 ]
Hlasovalo : 96
Celkem hlasů : 227

Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 12:47   Citovat  

Hlavator napsal:
ale bavime se tady prosimte o konkretnim pripadu..a jestli sem ho dobre pochopil tak si stojim za svym..pokud s tim ma dotycny problem tak at to tem lidem rika...nikam to nedavejte..a vsadim se ze nikde ty fotky nebudou
To je právě na tom smutný. Má to být samozřejmostí že to je majetkem fotografa a druhej to nemá kam dávat a né že musí fotograf dotyčnému připomínat že to nemá někam dávat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 12:48  Naposledy upravil Bitkar dne 17.7.2009 , 12:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ok, wotana uz neresit, beztak si to vyresej mezi sebou.

ale k Hlavatorovi: prijde ti normalni, ze das fotku do souteze a u ni svuj nick, ikdyz si ji nefotil a lidi budou psat, jakou jsi udelal super fotku? Protoze ty lidi nebudou vedet, zes to nefotil ty. Me to neprijde fer, sory.

kdyz uz to nekde ukazuju, kde to lidi budou soudit, tak tam napisu kdo to fotil... a do souteze to bez souhlasu nedavam vubec, bo kdyz chci aby tam bylo moje auto, tak si proste reknu o souhlas a dam to tam za nej (aby nevznikla situace, ze dany fotograf chce sam soutezit s jinou fotkou).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 12:49   Citovat  

Hellborn napsal:
Shrnuto - Wonat nafotil pro Pemiho (manžel Michalky) jeho auto a fotky mu dal (převod vlastnictví), Michalka je po dohodě s Pemim poslala sem do soutěže. Ano,mohla )a myslím,že i měla) se Wonata zeptat,jestli mu to nebude vadit.

Problém je podle mě vyřešen tím,že Wonat je u fotky taky uveden.

Dál bych to neřešil.
No takže mělo být od začátku u fotky uvedeno jméno fotografa protože to je fotosoutěž a ne soutěž o nejauto toho a toho přátele
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Shrnuto - Wonat nafotil pro Pemiho (manžel Michalky) jeho auto a fotky mu dal (převod vlastnictví), Michalka je po dohodě s Pemim poslala sem do soutěže. Ano,mohla )a myslím,že i měla) se Wonata zeptat,jestli mu to nebude vadit.

Dál bych to neřešil.

Protirecis si. Pokud by doslo k prevodu vlastnictvi, neni duvod, aby se Michalka nekoho ptala. K tomu zjevne v teto situaci nedoslo, kdyby ano, nebyl by Wotan v pravu (protoze pokud by vlastnicka prava na Michalku prevedl, jen tezko by se mohl rozcilovat, ze si - ted uz se svou fotkou - dela co chce).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:31  Naposledy upravil Hellborn dne 17.7.2009 , 13:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

skyline napsal:
Protirecis si. Pokud by doslo k prevodu vlastnictvi, neni duvod, aby se Michalka nekoho ptala. K tomu zjevne v teto situaci nedoslo, kdyby ano, nebyl by Wotan v pravu (protoze pokud by vlastnicka prava na Michalku prevedl, jen tezko by se mohl rozcilovat, ze si - ted uz se svou fotkou - dela co chce).

Ani ne!

1) Jak víš, že k tomu nedošlo? Kde teda tu fotku vzala? Musela by být úplně blbá (což rozhodně není),aby jí stáhla někde z Wonatovo stránek a dala jí sem, když se spolu znají... Navíc mi po SZ psala,že Wonat pro ně (Michalku a Pemiho) fotil jejich auta.

2) Pokud jde o to zeptání, tak to beru jako slušnost vůči tvůrci fotky, i když bych se ptát nemusel. To je můj soukromý názor - osobně bych se asi zeptal. Michalku to bohužel nenapadlo. To se stane i v lepších rodinách... Mrk HaHaaa
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:33   Citovat  

Koukám fota stále lepší a lepší, tentokráte dávám hlas Michalce (Wotanovi) je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:58   Citovat  

Hellborn napsal:
Ani ne!

1) Jak víš, že k tomu nedošlo? Kde teda tu fotku vzala? Musela by být úplně blbá (což rozhodně není),aby jí stáhla někde z Wonatovo stránek a dala jí sem, když se spolu znají... Navíc mi po SZ psala,že Wonat pro ně (Michalku a Pemiho) fotil jejich auta.

2) Pokud jde o to zeptání, tak to beru jako slušnost vůči tvůrci fotky, i když bych se ptát nemusel. To je můj soukromý názor - osobně bych se asi zeptal. Michalku to bohužel nenapadlo. To se stane i v lepších rodinách... Mrk HaHaaa

Jinak Wonata asi naštvala ta "vlastní tvorba" - to je ´hlavní důvod, proč se přikláním k "nutnosti" zeptat se fotografa,pokud pro mě něco dělal.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 14:03   Citovat  

Hellborn: v obecne rovine si protirecis - bud k prevodu doslo, nebo ne a tedy se bud ptat musim, nebo nemusim. Ke konkretnimu pripadu:

Ad 1) nevim, ale soudim dle toho, ze se to Wotanovi nelibi. Pokud k tomu doslo (a ty mas diky SZ lepsi info, nez ja), pak je to ale problem ciste Wotana.

Ad 2) s tim, ze je to slusnost, nesouhlasim. Michalce se nedivim, protoze ani ja bych se neptal. Me se v podobnych pripadech taky nikdo nepta a ja to ani necekam. Prece kdyz nekomu dam fotku, tak uz z principu toho slova "dam" je zrejme, ze si s ni muze delat co chce. Pokud nechci, aby si nekdo s mym "darkem" delal, co se mu zlibi, tak mu nic nedavam. Jednoduche. Kazdopadne "dat" a pak se rozcilovat je ponekud detinske.

Obecne: zda se mi, ze bez ohledu na prava/neprava Michalka porusuje pravidla souteze tim, ze nevystavuje svoje fotky "(vlastní "tvorba" = stažené fotky ne)". V principu neni rozdil mezi tim, jestli mi fotku nekdo dal, nebo jsem ji nekde stahnul, za klicove zde povazuji spojeni "vlastni tvorba".
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 14:25   Citovat  

skyline napsal:
Hellborn: v obecne rovine si protirecis - bud k prevodu doslo, nebo ne a tedy se bud ptat musim, nebo nemusim. Ke konkretnimu pripadu:

Ad 2) s tim, ze je to slusnost, nesouhlasim. Michalce se nedivim, protoze ani ja bych se neptal. Me se v podobnych pripadech taky nikdo nepta a ja to ani necekam. Prece kdyz nekomu dam fotku, tak uz z principu toho slova "dam" je zrejme, ze si s ni muze delat co chce. Pokud nechci, aby si nekdo s mym "darkem" delal, co se mu zlibi, tak mu nic nedavam. Jednoduche. Kazdopadne "dat" a pak se rozcilovat je ponekud detinske.

Reagoval bych, že došlo k neumyslnému nedorozumění, protože oba aktéři se znají a možná už podobných situací Wotan zažil více a tohle byla poslední kapka. Úsměv

Já se kupříkladu ptám pokaždé, když pro mne někdo fotí. Protože mi někdo nafotí auto a pošle foto, ale pokud mi to někdo nepovolí, tak to tam nedám. Pro mne je to normální, že co není moje tvorba, tak prostě smolík. Už jsem si prošel různými právními problémy - Hellbík a někteří ví - a prostě je to o dodržování pravdiel. Michalka je hodná holka, nikoho nechtěla poškodit, i když možná v tomto neúmyslně (protože se s Wotanem znají) nechtěla poškodit.

Já se prostě ptám a považuji za naprosto normální.

Prosím tak se děti nehádejte a foťme pořádné foto ... přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 14:39   Citovat  

Ad prvni veta: byt v roli Michalky, jsem hodne nastvanej, ze mi nekdo neco da a pak se na foru rozciluje, ze to pouziju. Ale to je jejich vec, ja to rikam jako nazor nezucastnene osoby, ktera soudi z prispevku. Kdyz nekoho znam a neco se mi nelibi, resim to s nim soukrome a v klidu, rozmazavani na foru mi prijde nefer.

Ad ptani se: mas-li k veci vsechna prava, neni to podle me nutne. Mozna narazis na nejake konkretni svoje zkusenosti, ale ty ja neznam a proto mluvim obecne. Par mych fotek visi jinde, nez u me v pokoji a ani by me nenapadlo cekat, ze se me dotycni budou ptat, co s fotkou dal. Soucasne ale vim, ze to nikde nebudou vydavat za svou praci a prihlasovat do souteze. Kdyby to udelali, asi bych si neco myslel o chlubeni se cizim perim, nicmene jak rikam, je to jejich boj (original v RAW je u me doma).

Dodatek: myslim, ze ptani/neptani, problemem je porad fakt, ze pouziti nekym jinym nafocene fotky do souteze odporuje pravidlu o vlastni tvorbe. Ze mi nekdo krasne nafotil auto je fajn, ale dat to do souteze pod mym jmenem by mi bylo trapne.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 14:45   Citovat  

skyline napsal:
Ad prvni veta: byt v roli Michalky, jsem hodne nastvanej, ze mi nekdo neco da a pak se na foru rozciluje, ze to pouziju. Ale to je jejich vec, ja to rikam jako nazor nezucastnene osoby, ktera soudi z prispevku. Kdyz nekoho znam a neco se mi nelibi, resim to s nim soukrome a v klidu, rozmazavani na foru mi prijde nefer.

Ad ptani se: mas-li k veci vsechna prava, neni to podle me nutne. Mozna narazis na nejake konkretni svoje zkusenosti, ale ty ja neznam a proto mluvim obecne. Par mych fotek visi jinde, nez u me v pokoji a ani by me nenapadlo cekat, ze se me dotycni budou ptat, co s fotkou dal. Soucasne ale vim, ze to nikde nebudou vydavat za svou praci a prihlasovat do souteze. Kdyby to udelali, asi bych si neco myslel o chlubeni se cizim perim, nicmene jak rikam, je to jejich boj (original v RAW je u me doma).

Dodatek: myslim, ze ptani/neptani, problemem je porad fakt, ze pouziti nekym jinym nafocene fotky do souteze odporuje pravidlu o vlastni tvorbe. Ze mi nekdo krasne nafotil auto je fajn, ale dat to do souteze pod mym jmenem by mi bylo trapne.

Tak už to nechte být a oni si to zajisté vyřeší ... přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 14:48   Citovat  

Úsměv
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 16:16   Citovat  

Pristi mesic upravim pravidla foto soutze tak aby se tohle uz nestalo. A kazdemu bylo rovnou jasne co muze a co ne.

Michalka: Fotku bych tam uz nechal. Ale jestli stale chces abych ji Odstranil je to otazka chvilky
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 16:38   Citovat  

Vsaďte se, že už to Michalka po takové masáži neudělá.. Velmi šťastný Mě by teda nenapadlo sem prdnout foto, co jsem sám nevyrobil, ale moc to hrotíte.. Tak jdu taky odhlasovat..

Jinak mi nějak uniká pravidlo : Rozmer foto 1024x768 Na to tady jaksi většina umělců kašle.

No..jsem desně náročný asi, ale tentokrát jsem využil jen jeden hlas Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 16:54   Citovat  

a pro koho si byl tak narocny?? me zajma
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 16:56   Citovat  

skyline napsal:
Prece kdyz nekomu dam fotku, tak uz z principu toho slova "dam" je zrejme, ze si s ni muze delat co chce. Pokud nechci, aby si nekdo s mym "darkem" delal, co se mu zlibi, tak mu nic nedavam. Jednoduche. Kazdopadne "dat" a pak se rozcilovat je ponekud detinske.
Jenže když já ti dám fotku tak ač budeš mít požehnání ji někde použít tak POŘÁD to bude moje fotka a tak se má i prezentovat přátele
ale je fakt že se tu to už moc řeší a mělo by se to už nechat být HaHaaa
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 18:42   Citovat  

tak uz se nehadejte... ja jsem tam napsala o tom mazani...zalezi co k tomu rekne Wotan, ale popravde kdyby crx vyhralo nebudu mit z toho zadnou radost protoze mi bude jasne co si asi ostatni budou myslet...netusila jsem, ze se tady az tak resi ta prava a tak jsem to pokazila...myslela jsem, ze fotky jsou foceny pro nas a tak si je muzu dat kam chci...mam je treba i na profilu na lidech to se taky musim zeptat jestli je tam muzu vubec mit ?a uz jsem i psala...fotku jsem posilala dodatecne a nevedela jsem jestli se jeste da do souteze proto jsem tam ani nepsala nic do fora...a abych se vytahovala, ze fotku jsem fotila ja, tak to me ani nenapadlo...vzdyt jsem civu taky davala do souteze a fotil to Wotan... dokonce jsme soutezili spolu, kdyz tam mel i svoji fotku ... to potom teda zase porusil nekdo pravidla, kdyz tam byly dve fotky od stejneho fotografa..a je to ...nebo snad ne ??tu fotku jsem tam dala jen jako vzpominku na crx a ke vztahu k HOnde vubec...a to co se tady deje jen koukam no ...jen vim, ze priste , kdyz budu soutezit , tak dam jen sve fotky i kdyz uz dopredu vim, ze s nima nikdy nevyhraju :O)takze se jak ten blbec omlouvam, ze jsem dala fotku, ktera mi byla poslana od Wot.spolu s dalsima...mela jsem to Wot.rict, ale bohuzel se tak nestalo...alespon jsme si ujasnili pravdila
   Návrat  
hokky je teď offline  hokky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 19:51   Citovat  

Taky sem neco pridam. Trochu retro. Velmi šťastný

lude6.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
lude6.jpg, 438.41 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 21:24   Citovat  

Bitkar napsal:
a pro koho si byl tak narocny?? me zajma

M@jkovi, i když Neyo má pravdu, že jsou tam věci na vyretušování..

Nikdy bych nedal hlas řadičce, nebo podobnému detailu (ohromné, zírat na detail něčeho, jako v katalogu), motorce ve foru o autech (motorky mi nevadí, ale..), nebo černobílé fotce (i když ČB má v určitých situacích a námětech neskutečné kouzlo, navíc slečny u aut nemusím).. Takže nejsem lakomý, ale dva hlasy mám navíc.

Tak co to rozlišení..když je každá jiná, tak to vypadá, jako když mignete hada. Navíc to není fer, protože taková nudle z aféry Michalka ( WotanMitUns ) je zavádějící.. Teď je tam toho vidět, lidi osloví scenerie světel a hlasují a pak to stejně odříznete..Zatím co ti féroví 1024x768čkáři nabízí "pouze" finální produkt.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 21:33   Citovat  

JaRaN napsal:
M@jkovi, i když Neyo má pravdu, že jsou tam věci na vyretušování..

Nikdy bych nedal hlas řadičce, nebo podobnému detailu (ohromné, zírat na detail něčeho, jako v katalogu), motorce ve foru o autech (motorky mi nevadí, ale..), nebo černobílé fotce (i když ČB má v určitých situacích a námětech neskutečné kouzlo, navíc slečny u aut nemusím).. Takže nejsem lakomý, ale dva hlasy mám navíc.

Tak co to rozlišení..když je každá jiná, tak to vypadá, jako když mignete hada. Navíc to není fer, protože taková nudle z aféry Michalka ( WotanMitUns ) je zavádějící.. Teď je tam toho vidět, lidi osloví scenerie světel a hlasují a pak to stejně odříznete..Zatím co ti féroví 1024x768čkáři nabízí "pouze" finální produkt.
Špatný je že hodnotíš focený objekt a né kvalitu fotky. Pokud by fotka nějakého detailu byla nejlepe zhotovená fotka tak ji dam zaručeně hlas protože to je o nej foto a né o nej "věc" na fotce. Ale je víc náhledů na věc. Každej se na to díváme jinak Úsměv Přesně to co jsi pomluvil já můžu Velmi šťastný Detaily jsou super když se umí, formát alá nudle dokáže udělat zajímavou atmosféru obsahu fotky a B/W když se umí je taky luxusní záležitos a pěkná žena může dobře oživit je to dobrý přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 21:43   Citovat  

Nedráždi Velmi šťastný Víš dobře, že já posuzuju všechno a fotku si pozorně prohlížím (pokud má čím zaujmout) ..jen ty baby strhavající na sebe pozornost prostě nemusím a na autech a u nich mi "zavazí" A neříkej, že nudle je v této soutěži fer..popsal jsem proč ne, jinak pochopitelně mi nevadí.
Překvapuje mě, že zrovna s tebou to musím řešit, ale (prosím nenapadám tě teď třeba Hlavatore, jen příklad) ale dejme tomu, že tohle foto by vyhralo.. Fotka pěkna, nebe s autem hezky..No a co v případě teoretické výhry bude v kalendáři..obloha, nebo honda..Urcite ne celek pro ktery by bylo hlasováno.. No? přátele
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2009 , 0:20   Citovat  

Hellborn napsal:

Dál bych to neřešil.
Přesně tak... A už to nebudu řešit.. Příště je v tomto směru jasné co se má dělat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2009 , 1:41   Citovat  

2jaran: tak to te vubec nechapu. Byl jsi hodne narocnej, ze jedinej hlas jsi nakonec dal hlas fotce, v ktery vis o chybach (sry ale defakto je to jen filtr, kterej ja znam jako clarify, jeslti je to hdr merge, tak sry). Motorce na foru o autech...? ... od kdy je tu forum o autech? ja myslel, ze je to hondaforum. Cernobilou fotku je vetsi umeni udelat dobre. Nudle mas pravdu, ma se to davat v tom rozliseni, ale neni to takova traga, myslim ze se ani nic neodrizne, spis bude mensi nudle na kalendari pripadne. Proste budou okraje nahore a dole. Slecna u auta, jen skoda ze ona hraje prim, ne auto, jinak nejsem proti mensine, kterym se slecny nelibi ;) (joke)

Ale chapat te nemusim, nic jsem nemyslel ve zlym. Jen mi to prijde secko proti logice.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2009 , 5:29   Citovat  

JaRaN napsal:
Nedráždi Velmi šťastný Víš dobře, že já posuzuju všechno a fotku si pozorně prohlížím (pokud má čím zaujmout) ..jen ty baby strhavající na sebe pozornost prostě nemusím a na autech a u nich mi "zavazí" A neříkej, že nudle je v této soutěži fer..popsal jsem proč ne, jinak pochopitelně mi nevadí.
Překvapuje mě, že zrovna s tebou to musím řešit, ale (prosím nenapadám tě teď třeba Hlavatore, jen příklad) ale dejme tomu, že tohle foto by vyhralo.. Fotka pěkna, nebe s autem hezky..No a co v případě teoretické výhry bude v kalendáři..obloha, nebo honda..Urcite ne celek pro ktery by bylo hlasováno.. No? přátele

to je jako kdybys kritizoval v behu na sto metru, ze si nektery vsimli, ze existujou tretry. Prace s formatem je podle me jeden ze zakladnich prostredku jak s jakymkoliv plosnym obrazem nalozit, v pripade fotografovani se pouziva zcela bezne - i kdyz existujou fotografove co publikujou svoje snimky schvalne s "otrepama" filmu aby bylo videt ze kompozici chytli hned pri foceni. Kdyz drone nebo nekdo delal pravidla , urcite tam dal 1024x768 jen proto, aby mu lidi neposilali nesmyslny highresy, a aby to melo jakous stabni kulturu. A az se bude delat kalendar, zkusenej grafik si s formatama poradi tak, aby to bylo sexy.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2009 , 8:56   Citovat  

kandik napsal:
to je jako kdybys kritizoval v behu na sto metru, ze si nektery vsimli, ze existujou tretry. Prace s formatem je podle me jeden ze zakladnich prostredku jak s jakymkoliv plosnym obrazem nalozit, v pripade fotografovani se pouziva zcela bezne - i kdyz existujou fotografove co publikujou svoje snimky schvalne s "otrepama" filmu aby bylo videt ze kompozici chytli hned pri foceni. Kdyz drone nebo nekdo delal pravidla , urcite tam dal 1024x768 jen proto, aby mu lidi neposilali nesmyslny highresy, a aby to melo jakous stabni kulturu. A az se bude delat kalendar, zkusenej grafik si s formatama poradi tak, aby to bylo sexy.
Přesně tak a navíc jestli je to nudle tak její delka se dá na 1024 a akorát výška bude menší, a tedy maximální velikost fotky je dodržena Mrk
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.7.2009 , 11:22   Citovat  

no koukam ze tady je to samej foto vseznalek...meli byste pochopit ze lidi treba jako ja sem poslou fotku jen tak...proste ze se jim libilo neco co si treba i nekde jen tak nahodne z legrace nafotili..kdyz ty fotky vetsina foti tak treba nemysli na nejakej kalendar..a pak kdyz to sem poslou tak je jim treba upne jedno(viz.mluvim za sebe) jestli ta fotka dostane 1 hlas nebo 50.
co se tyka rozliseni tak pokud se moderatorovi nelibi nebo s tim ma problem tak ji asi nebude zarazovat mezi ty o nichz ma byt hlasovano..aspn tak mi to bere moje logicke vnimani..a btw: nez by sla fotka do kalendare tak si sni stejne pohraje nekdo kdo vi co a jak..a to ne pouze teoreticky (jak to tady vi kazdy 2. Ble ) ale asi i prakticky

jinak je fajn ze tady je tolik umelcu HaHaaa to sem necekal
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2009 , 11:44   Citovat  

Hlavator napsal:
no koukam ze tady je to samej foto vseznalek...meli byste pochopit ze lidi treba jako ja sem poslou fotku jen tak...proste ze se jim libilo neco co si treba i nekde jen tak nahodne z legrace nafotili..kdyz ty fotky vetsina foti tak treba nemysli na nejakej kalendar..a pak kdyz to sem poslou tak je jim treba upne jedno(viz.mluvim za sebe) jestli ta fotka dostane 1 hlas nebo 50.
co se tyka rozliseni tak pokud se moderatorovi nelibi nebo s tim ma problem tak ji asi nebude zarazovat mezi ty o nichz ma byt hlasovano..aspn tak mi to bere moje logicke vnimani..a btw: nez by sla fotka do kalendare tak si sni stejne pohraje nekdo kdo vi co a jak..a to ne pouze teoreticky (jak to tady vi kazdy 2. Ble ) ale asi i prakticky

jinak je fajn ze tady je tolik umelcu HaHaaa to sem necekal
Tak by jsi mel asi pochopit že nám funguje HONDA DNES kde si každy dává fotky co si jak píšeš někdo někde náhodně z legrace vyfotil a né to cpát do fotosoutěže, tohle není ukaž nějakou svou fotku , ale zůčastní se soutěže o nej fotku do kalendáře. Neříkám že to je soutěž pro profiky, je to pro všechny ale každej má snad nějakou soudnost aby sem dával fotky jaké sem patří přátele
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.7.2009 , 13:28   Citovat  

Henges napsal:
Tak by jsi mel asi pochopit že nám funguje HONDA DNES kde si každy dává fotky co si jak píšeš někdo někde náhodně z legrace vyfotil a né to cpát do fotosoutěže, tohle není ukaž nějakou svou fotku , ale zůčastní se soutěže o nej fotku do kalendáře. Neříkám že to je soutěž pro profiky, je to pro všechny ale každej má snad nějakou soudnost aby sem dával fotky jaké sem patří přátele

presne tak a ten clovek to nacpe kam bude chtit..a je to jen na nem a na moderatorovi jestli se to pak objevi v soutezi a budou o to lidi hlasovat..ja ji udelal jen tak pro sebe..a dal sim ji sem treba upne z legrace..a ano taky mam 3 hlasy HaHaaa a je mi jedno jestli si treba nekdo mysli ze v kalendari by bylo bud nebe bo honda nebo jak pořádnej výtlem at si do souteze dava co kdo chce..je to jen jeho vec je to dobrý pokud ji admin pusti dal tak pak uz jen rozhodnou hlasy..nevidim teda duvod proc se stourat v tom jak je vyfocena,jesli je placata nebo hranata a nvm co jeste..pokud totiz bude furt jen nekdo resit takove veci tak nakonec sem budou posilat fotky jen lidi kteri foto strasne zerou..a podle me uz na to neni potreba soutez..a nebo jo, ale ne soutez amateru a kazdeho jak sem to pochopil teda ja..ja osobne uz na nejaky kalendar,fotky a hlasovani do budoucna hodne zvysoka kaslu to snad ne
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2009 , 13:36   Citovat  

Hlavator napsal:
ja osobne uz na nejaky kalendar,fotky a hlasovani do budoucna hodne zvysoka kaslu to snad ne

.........výpady, afektovaný soudy, slovíčkaření, popotahování ega ( nebo něčeho jinýho) formou makroprudy za mikrochyby.........a v citaci máme, vážení useři, výsledek
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2009 , 13:38   Citovat  

ja bych rek, ze tu par lidi proste nepochopilo par veci. Treba hlavator. :) Jiank bych to tak cerne nevidel.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Srpen 2009
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina