Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Laděný výfuk vs. Policie
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 15:45   Citovat  

Newer napsal:
a co bys udelal kdyby ti to za to chtel dat?
rek by si mu ne nesouhlasim ,sepsal by Ti protokol, sel bys k spravnimu rizeni, na technickou ( nafotil by ti to takze by si to tam musel nechat) a tam by ti rekl ze pravdu mel policajt, mel bys s tim praci , a este bys zaplatil vic
Genialni reseni no Mrk
Přesně.... pořádnej výtlem tohle měl jednou kámoš koupil si swifta a dával na něj samý blbosti bylo to šílený 3x ho zastavil policajt a poprvé mu řekl ať to sundá a řešil to domluvou.Kámoš byl chytrý jako někteří tady a řekl no co nezaplatím, tak ho policajt zastavil po druhe a po třetí myslím, že to bylo za 5OO a poté kamoš opět na toto kašlal no co ať to jde ke správnímu řízení to ukecám kouř taky že jo za chvíli ho zastavili znovu a foťák vše nafotili i ten výfuk a poslalo se to na správní řízení a tam nic neukecal.Bohužel nevím kolik tam dostal. Jinak pro ty nejchytřejší zmiňuji to, že s výší pokuty nemusíte souhlasit, to je možné dle zákona, ale tohle bych udělal v případě, že bych věděl že výfuk má atest hlavně někde v zákoně je napsáno, že na výfukovém potrubí se nesmí dělat, žádné upravy a to platí i na auto (vím, že to je někde napsané a je to malý odstavec), to znamená , že nikdo nemůže nic. Takže to znamená (přeženu to do extrému) pokud si v Hondě necháte dát nový výfuk a venku si na něj dáte neatestovanou kocovku, která nedělá rámus a zastaví vás policajt a řekne 2.000 za ten kus plechu a vy řeknete ne nedám dejte to ke správnímu řízení, tak vezme foťák vše důkladně nafotí a pošleto. Na útvaru napíše uřední záznam s tím, že jste v pohodě ale že s výší pokuty 2.000,- nesouhlasíte a nebo v horším případě "pro ty tvrdáky tady" , že jste arogantní a uražíte atd atd a s výší pokuty 2.000,- nesouhlasíte. Tak a tento záznam slouží k tomu aby se nestalo, že u správního řízení vám dali méňe jak 2.000 a pokud jste na papíru arogantní tak myslím, že to zaleží na správním orgánu a pokuta by začínala v dobrem na 2.500 (o ni vědi do jaké výše můžou jít pokud policista v tomto může dát pokutu od 0 do 2000 správní orgán může daleko víc Cool ). A foto je důkaz , že to tam máte.
Bohužel nevím jak je to s atestem, ale vím, že mi někdo říkal, že pokud se něco na vozidle mění a má to atest tak to musí být ve velkém TP a v ORV v kolonce jiné záznamy. To je že pokud budu mít výfuk s atestem a není napsaný v papírech mám opět smolíka....ale jak říkám toto nevím přesně..... je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 15:56   Citovat  

Dutch napsal:

Bohužel nevím jak je to s atestem, ale vím, že mi někdo říkal, že pokud se něco na vozidle mění a má to atest tak to musí být ve velkém TP a v ORV v kolonce jiné záznamy. To je že pokud budu mít výfuk s atestem a není napsaný v papírech mám opět smolíka....ale jak říkám toto nevím přesně..... je to dobrý

Jo, takhle nějak to má být - ovšem narážíme na klasický problém - nechat si něco zapsat... Bueee Klidně bych si za tenvýfuk zaplatil zapsání, ale když je evropská homologace málo... Smutný
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 15:58   Citovat  

Dutch napsal:
Bohužel nevím jak je to s atestem, ale vím, že mi někdo říkal, že pokud se něco na vozidle mění a má to atest tak to musí být ve velkém TP a v ORV v kolonce jiné záznamy. To je že pokud budu mít výfuk s atestem a není napsaný v papírech mám opět smolíka....ale jak říkám toto nevím přesně..

Pokud máš u sebe ten papír od prodejce, kde je napssaný, že to má atest ten a ten tak to je prej taky v pohodě. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:02   Citovat  

Bylo by fajn, kdyby někdo z věci znalých tohle podrobně popsal.
Protože v naší právní džungli se může a zároveň nesmí nic, záleží většinou jen na výkladu, případně na konexích.
Zároveň si říkám, jak je asi ošetřené to, že policista chce pokutovat za hluk, čili subjektivní pocit, který v dané chvíli nelze nijak ověřit, a proto nafotí výfuk. Když bude mít majitel extra hlučný výfuk, ale sundá ho, čili na nějaké případné šetření s autem by jel bez toho výfuku, jak je tohle ošetřené? A pokud na žádné další šetření nejde, tak pokutu dostává ve správním řízení tedy za co? Za hlučnost výfuku, posuzovanou podle fotky?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:20   Citovat  

Minor napsal:
Bylo by fajn, kdyby někdo z věci znalých tohle podrobně popsal.
Protože v naší právní džungli se může a zároveň nesmí nic, záleží většinou jen na výkladu, případně na konexích.
Zároveň si říkám, jak je asi ošetřené to, že policista chce pokutovat za hluk, čili subjektivní pocit, který v dané chvíli nelze nijak ověřit, a proto nafotí výfuk. Když bude mít majitel extra hlučný výfuk, ale sundá ho, čili na nějaké případné šetření s autem by jel bez toho výfuku, jak je tohle ošetřené? A pokud na žádné další šetření nejde, tak pokutu dostává ve správním řízení tedy za co? Za hlučnost výfuku, posuzovanou podle fotky?

Minorku, to je jednoduchý v tom, že on ti vyfotí výfuk...seriový výfuk je poznat o proti upravenýmu (koncovka)to i dáš za pravdu ,pokud nebude líný a pořádně to zdokumentuje, tak je důkaz že jsi to tam měl a přijde mi logické že u správního řízení se tě na to zeptají a ty jim řekneš že tam už není a ukážeš foto, tak je to polehčující okolonost ale pokud řekneš že tam vubec nebyl tak si myslím, že to je hloupost maš to na foto a seriový výfuk je poznat viz třeba C4g Velmi šťastný a urřitě bude foto,kde bude vyfocen na jedné fotce výfuk vozidlo tak aby bylo poznat co je to za značku a SPZ a popřít to nemůžeš.... a hlavně tady asi řešit hlučnost nikdo nebude, ale to že si porušil ustanovení o nedovolené úpravě výfuku.... Mrk
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:23   Citovat  

Kevin napsal:
tady v Usti nad Labem mame jednoho takovyho rizka, kterej za to dava docela tucny pokuty..Koho znam s hondou a ma ladak tak uz pokutu dostal..Ja jsem dostal 1 000 Kc a to jsem dostal jeste malo. Nekteri dostali i 2 000 Kc
pravda, pravda já to měl také za litr to snad ne
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:24   Citovat  

to jsem zvedavej co mi budou rikat na tu moji raketu na miate HaHaaa
pro ty kdo neslyseli, tak brndovo vyfuk je proti tomu tichounkej pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:26   Citovat  

jinak dávám za pravdu, že i mě by to zajímalo jakto je a to by chtělo znalého vedoucí nějakého oddělení dopravní policie a nebo přímo naspsat dotaz na policejní prezidium jinak něco je i tady dal mi to kámoš a stáhnul to snad někde z škoda foru to snad ne je to jenom něco a bohužel výfuk tam není Velmi šťastný

Tuning vs. zákon

Výběr paragrafů týkajících se tuningu

Tuning Světel
§ 18

(1) Na vozidlech kategorie M, N, O, L, T, OT nebo S se mohou používat jen takové světelné zdroje a zařízení (i co do počtu), která jsou pro daný druh a kategorii vozidla předepsána nebo povolena. Světelná zařízení lze použít na vozidlech, splňují-li podmínky stanovené technickými předpisy uvedenými pro automobily a jejich přípojná vozidla v příloze č. 1, pro dvoukolová a tříkolová vozidla a jejich přípojná vozidla v příloze č. 2, pro traktory a jejich přípojná vozidla v příloze č. 3, pojízdné pracovní stroje v příloze č. 4, další zvláštní vozidla v příloze č. 5. Světelná zařízení musí být homologována.

§ 36

(1) Jsou-li na vozidle závady, které ohrožují bezpečnost provozu na pozemních komunikacích, nesmí být vozidlo užito v provozu na pozemních komunikacích, s výjimkou nouzového dojetí.

(2) Závadou podle odstavce 1 v osvětlení vozidla je vždy,

a) nesvítí-li potkávací nebo brzdové nebo zadní obrysové světlo alespoň na straně přivrácené do středu vozovky,

b) nelze-li přepnout dálková světla na potkávací,

c) způsobují-li světlomety oslnění,

d) jsou-li dodatečně namontovány nebo upraveny svítilny svítící dopředu nepřerušovaně světlem jiné barvy než bílé, kromě předních svítilen do mlhy žluté barvy a dozadu nepřerušovaně svítící světlem jiné barvy než červené,

e) jsou-li chybně zapojeny svítilny nebo chybně propojeny svítilny tažného vozidla a přípojného vozidla.

Fólie na skla

Propustnost:

§ 34

(3) Úpravy a opravy zasklení vozidel, které mají za následek snížení světelné propustnosti, je možno provádět pouze při dodržení podmínek daných předpisem EHK č. 43 a musí být schváleny podle přílohy č. 15. V zorném poli řidiče nesmí být umístěny žádné předměty (např. okrasné a upomínkové předměty), které by omezovaly výhled řidiče všemi směry, s výjimkou schválených označení určených k umístění na skla vozidla. Tato podmínka neplatí pro zadní skla vozidel kategorie M3. Výhled zadním sklem vozidla kategorie M1 může být částečně snížen schváleným příslušenstvím nebo přepravovanými předměty, avšak jen za podmínky, že je vozidlo vybaveno pravým vnějším zpětným zrcátkem homologovaného nebo schváleného typu. Výhled předním sklem u vozidel kategorie M3 může být částečně snížen vedle schválených označení určených k umístění na skla jen směrovou tabulkou. Provedení a umístění tabulek na vozidle musí být schváleno podle přílohy č. 15.

§ 36

(1) Jsou-li na vozidle závady, které ohrožují bezpečnost provozu na pozemních komunikacích, nesmí být vozidlo užito v provozu na pozemních komunikacích, s výjimkou nouzového dojetí.

(3) Závadou podle odstavce 1 v zasklení vozidla je vždy

a) prasklé nebo poškozené čelní sklo ve stírané ploše o velikosti větší než 20 mm,

b) zatemnění čelního skla na propustnost zjevně nižší než 75 % nebo zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70 %.

Kola a pneumatiky
§ 21

(3) Na vozidle, pokud při schválení technické způsobilosti typu není stanoveno jinak, smí být používány pouze pneumatiky určené pro daný typ vozidla výrobcem vozidla a výrobcem pneumatik. Nosnost pneumatik nesmí být nižší než povolené zatížení připadající na kolo (nápravu) vozidla. Jako náhradního kola s pneumatikou může být použito pro nouzové dojetí kola s pneumatikou jiné nebo zvláštní konstrukce nebo jiného rozměru, určeného pro tento účel výrobcem vozidla a výrobcem pneumatik. Tato kola musí být homologována podle předpisu EHK č. 64 nebo směrnice 92/23/EHS.

§ 36

(7) Závadou podle odstavce 1 na pneumatikách vozidla je vždy,

a) je-li hloubka dezénu hlavních dezénových drážek nebo zářezů menší než 1,6 mm u vozidel všech kategorií a u mopedů menší než 1,0 mm,

b) obnažuje-li trhlina nebo poškození pláště pneumatiky na jejím vnějším obvodu (oblast koruny, ramene, boku a patky) kostru pneumatiky nebo ji narušují,

c) jsou-li namontovány pneumatiky různého rozměru na téže nápravě, nejde-li o nouzové dojetí.

Aerodynamické doplňky
Samostatnou kapitolu tvoří více či méně aerodynamické doplňky. Pravidlem číslo jedna je, že bychom měli používat pouze výrobky schválené evropskými směrnicemi nebo domácím atestem (opět Éčka, TÜV protokoly a značky ATEST 8SD).
   Návrat  
hokky je teď offline  hokky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:32   Citovat  

Atesty sou vam prd platny pokud nejsou zmeny zapsany TP tak mate smulu. Ja mel na C4G Kridlo s ceskym atestem 8SD a stejne sem ve spravnim rizeni dostal pokutu 2500. A navic este meli keci ze je to neodborme montovany. Takze na atesty nespolihejte. Pokud vas chytnou nedelejte hrdiny stahnete vocas mezi nohy a budte radsi ticho dostanete mensi pokutu.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:34   Citovat  

hokky napsal:
Atesty sou vam prd platny pokud nejsou zmeny zapsany TP tak mate smulu. Ja mel na C4G Kridlo s ceskym atestem 8SD a stejne sem ve spravnim rizeni dostal pokutu 2500. A navic este meli keci ze je to neodborme montovany. Takze na atesty nespolihejte. Pokud vas chytnou nedelejte hrdiny stahnete vocas mezi nohy a budte radsi ticho dostanete mensi pokutu.

a nebo nechte tak pekny auta jako sou Honda v serii a mate po tehle starostech Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:36   Citovat  

Hlavator napsal:
a nebo nechte tak pekny auta jako sou Honda v serii a mate po tehle starostech Se stydím

Taky reseni přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:38   Citovat  

Dutch napsal:
Minorku, to je jednoduchý v tom, že on ti vyfotí výfuk...seriový výfuk je poznat o proti upravenýmu (koncovka)to i dáš za pravdu ,pokud nebude líný a pořádně to zdokumentuje, tak je důkaz že jsi to tam měl a přijde mi logické že u správního řízení se tě na to zeptají a ty jim řekneš že tam už není a ukážeš foto, tak je to polehčující okolonost ale pokud řekneš že tam vubec nebyl tak si myslím, že to je hloupost maš to na foto a seriový výfuk je poznat viz třeba C4g Velmi šťastný a urřitě bude foto,kde bude vyfocen na jedné fotce výfuk vozidlo tak aby bylo poznat co je to za značku a SPZ a popřít to nemůžeš.... a hlavně tady asi řešit hlučnost nikdo nebude, ale to že si porušil ustanovení o nedovolené úpravě výfuku.... Mrk

Jasně, já ti rozumím a nejde mi o nějaké dohadování se, jen mě to prostě zajímá.
Budiž, čili z fotky lze dovodit, že jsem měl jiný než sériový výfuk, za předpokladu, že budou mít tedy nějaké dobrozdání od hondy, jak vypadá sériový výfuk, nebo jak by se tohle dokazovalo?
A že mám výfuk z druhovýroby, což jsou i všechny ty běžně kupované výfuky, ale třeba jiného tvaru? To snad ještě není nepovolená úprava, ne?
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:40   Citovat  

hokky napsal:
Taky reseni přátele

taky sem mel na starem velkej vyfuk.. ne ze bych o nej stal...uz tam proste byl pri koupi..a nejak sem se nemohl dokopat k vymene i kdyz sem se teda snazil..ale malo casu..a nechut to zas odvezt at to nekde udelaj..no proste tam zustal az do toho osud.dne nez se auti prodalo,ale pak sem si oddechl..ani v serii neni C6H vevnitr zas tak moc tichej, ale ta bozska uleva potom..proste clovek se mohl v aute i bavit a i poslechu muziky nepotreboval zesik Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:45   Citovat  

Ono mit tam ladenej vejfuk kterej dela randal by mi nevadilo. Ale jedine v tom pripada ze by byl ladenej uz od svodu a mel nejakej vliv na vykon. Ty radoby ladeny vejfuky co maj zvuk jak kdyz pristava letadlo nemusim. A zvlast ne na na naky krusce co je slyset pres pul mesta a jede 30.

Navic na delsi trasu je ten ladak o nervy. Parkrat sem mel chut ho z civica utrhnout kdyz sem jel dal.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:51   Citovat  

Minor napsal:
Jasně, já ti rozumím a nejde mi o nějaké dohadování se, jen mě to prostě zajímá.
Budiž, čili z fotky lze dovodit, že jsem měl jiný než sériový výfuk, za předpokladu, že budou mít tedy nějaké dobrozdání od hondy, jak vypadá sériový výfuk, nebo jak by se tohle dokazovalo?
A že mám výfuk z druhovýroby, což jsou i všechny ty běžně kupované výfuky, ale třeba jiného tvaru? To snad ještě není nepovolená úprava, ne?

Jasný máš pravdu bylo by to opět jak to chodí v naší republice papírování znalci atd. atd. já zabrousil do extrému, ael myslím kdyř si daš na civica koncovku o průměru 100mm a naní nápis REMUS tak ti honda nenapíše že je to serie. ostatní výfuky "origo" druhovýroba je něco jiného nevím jak by to řešily...
   Návrat  
2.3. je teď offline  2.3.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:51   Citovat  

Winie napsal:
pro ty kdo neslyseli, tak brndovo vyfuk je proti tomu tichounkej pořádnej výtlem

uka Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:52   Citovat  

Jo, taky mi jednou kámoš přenechal svůj výfuk. Na výkonu to znát bylo, můj měl asi přicpanej kat, takže prvních 20 km paráda. Zbytek cesty do Prahy po dálnici ovšem docela děs a druhej den jsem už prosil souseda, ať mi tam přidělá středový tlumič.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:57   Citovat  

Winie napsal:

Tak uka Hihi
   Návrat  
amatér je teď offline  amatér
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 17:15   Citovat  

kam bych měl jít kdybych si chtěl nechat zapsat třeba jiný kola do TP ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 17:20   Citovat  

No rek bych ze bys mel zcit asi na magistratu tam ti reknou vic.
   Návrat  
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 19:52   Citovat  

Minor napsal:
Jo, taky mi jednou kámoš přenechal svůj výfuk. Na výkonu to znát bylo, můj měl asi přicpanej kat, takže prvních 20 km paráda. Zbytek cesty do Prahy po dálnici ovšem docela děs a druhej den jsem už prosil souseda, ať mi tam přidělá středový tlumič.

offtopic Tak presne v tyhle fazi sem ted ja Velmi šťastný
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 22:20   Citovat  

MOMO napsal:
Tak uka Hihi
zatim mam video jen telefonem. a to je hruza. zitra skocim do garaze to nahrat.
   Návrat  
Dalpol D8 je teď offline  Dalpol D8
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 22:29   Citovat  

Jsem z Ústí, mám hondu, mám laděný výfuk a pokutu jsem nedostal Úsměv.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 22:49   Citovat  

Brnďa napsal:
no ja dostal 2000 kč na dalnici jeste k tomu naštvanej
a pritom to nejak extra taky nervalo Velmi šťastný

Odkaz

mel jsem podmionku ze ten vyfuk musim sundat, ze to pry nekam zapsali aby to vedeli i ostatni hlidky kdyby me staveli, tak envim zda fakt jen strasili ci ne

Tohle se nikam zapsat nedá, pouze si to řeknou mezi sebou a ohlídají si tě a většinou si tě stejně bude chytat pořád ten stejnej.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 22:57   Citovat  

amatér napsal:
kam bych měl jít kdybych si chtěl nechat zapsat třeba jiný kola do TP ?

První cesta by měl být dopis na zastoupení firmy a to zda je možné taková kola + rozměr pneu dát na vozidlo, počkat na odpověď, dojít na technickou a s protokolem z technický zajít na úřad za účelem zapsání to technického průkazu. Samozřejmě, že ti toto zapíšou pouze do velkého TP a v případě nějakého dalšího sporu tento předložíš u správního orgánu Nejlíp ti poradí na tvé místní technické. Pokud jsi v z okolí ÚL, můžem to vyřešit společně. Čus
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 23:10   Citovat  

A pokud bych se měl vyjádřit k diskuzi, tak říkajíc z druhé strany, je to všechno o lidech a domluvě. Někdo se učí truhlářem 3 roky a pak ještě dva roky dělá zmetky, policistou se staneš za 6 měsící a hned bez chyb, to přeci nejde. V každém případě bych neřešil hlučnost výfuku, atesty, schválení či neschválení dílů na vozidle s policistou na místě, je pravdou, že vše se dá zadokumentavat do podrobnosti, ale je také pravdou, že veškeré povolení a schválení se dají dohnat taky zpětně a v klidu při řešení konkrétního problému. Navíc jsou i těžké technické závady dle zák. 200/90, za které je možné uložit i zákaz řízení - poškození čelního skla, neúplnost nebo netěsnost výfukového potrubí, přepínání světel a ještě další. Omlouvám se, ale i já řešim tyto věci v klidu při čtení zákona, takže seznam není úplný. Tuším, že těch závad je 5. Teď mám dovolenou, ale v pondělí jdu do práce, pokud máte někdo zájem, dejte konkrétní dotazy a já vše vyhledám v zákonech ať je vše OK. Zdarec
   Návrat  
schades je teď offline  schades
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:17   Citovat  

Často diskutovaný téma.Když se toho někdo bojí, ať si tam radši vůbec nic nedává a pokud tam ten výfuk tak mermomocně chce, tak holt musí počítat, že nějaký to kilčo policajtům třeba obětuje
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:33   Citovat  

Tak já jak na potvoru jel na druhej den z plesu trochu se strachem ža nedýcham a stáli jak na potvoru v místě kde jsem je viděl stát snad 2x za život a i když jsem jel v protisměru tak stop a dýchačka a kolem auta omrkovačka. Pán policista byl staršího ročníku a žádnej všivák naštěstí. Alkohol v krvi jsem teda neměl tak mi spadl šutrák ale nelíbil se mu výfuk na kterým jsem neměl silencer a navíc mi hlavně ve spojí mezi díly profukoval tak to prdělo. Řekl jsem mu že je špatný těsnění a že nemám prachy a pustil mě at si to opravím je to dobrý To že je sportovní ho nezajímalo, jen slyšel jak prdí Úsměv Takže prostě záleží na koho kdo narazí.
   Návrat  
Kevin je teď offline  Kevin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:40   Citovat  

Dalpol D8 napsal:
Jsem z Ústí, mám hondu, mám laděný výfuk a pokutu jsem nedostal Úsměv.

Tak se tes Velmi šťastný Taky jim trvalo rok nez ji dali i me Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:49   Citovat  

Henges napsal:
Tak já jak na potvoru jel na druhej den z plesu trochu se strachem ža nedýcham a stáli jak na potvoru v místě kde jsem je viděl stát snad 2x za život a i když jsem jel v protisměru tak stop a dýchačka a kolem auta omrkovačka. Pán policista byl staršího ročníku a žádnej všivák naštěstí. Alkohol v krvi jsem teda neměl tak mi spadl šutrák ale nelíbil se mu výfuk na kterým jsem neměl silencer a navíc mi hlavně ve spojí mezi díly profukoval tak to prdělo. Řekl jsem mu že je špatný těsnění a že nemám prachy a pustil mě at si to opravím je to dobrý To že je sportovní ho nezajímalo, jen slyšel jak prdí Úsměv Takže prostě záleží na koho kdo narazí.

Měl si štěstí je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Laděný výfuk vs. Policie
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina