Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Srpen 2009
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6

Fotosoutez Srpen
M@jk
19%
 19%  [ 44 ]
Bitkar
12%
 12%  [ 29 ]
blur
5%
 5%  [ 13 ]
Bully
7%
 7%  [ 17 ]
Hlavator
2%
 2%  [ 5 ]
kandik
18%
 18%  [ 41 ]
Klejzlik
0%
 0%  [ 1 ]
LJay
3%
 3%  [ 7 ]
RadekGT
1%
 1%  [ 3 ]
Roverman
4%
 4%  [ 10 ]
havo
13%
 13%  [ 30 ]
Michalka ( WotanMitUns )
11%
 11%  [ 26 ]
stock
0%
 0%  [ 1 ]
Hlasovalo : 96
Celkem hlasů : 227

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 18:46   Citovat  

Kandik:
vsak v pohode, nemas duvod nic vysvetlovat. Svuj nazor na vec jsem uz napsal vys.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 19:51   Citovat  

kandik napsal:
Nechce se mi btw. moc verit, ze by "Michalka" sebrala" Wotanmitunsovi" fotku jaksi za ucelem pohoneni ega nebo ponezenky - nevidim do nich
Fotku jsem fotil pro Pemiho, který byl vlastníkem onoho Céra, ne proto aby s ní pak soutěžila jeho žena. A pořád tu jsou pravidla, která tím porušila, nemyslíš???!!!
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 20:13   Citovat  

Negativni hodnoceni muze dat kazdej ale co kdyby jste mi nekdo treba dali taky pozitvni hodnoceni za to ze tu tu soutez vedu a nic z toho nemam(nerikam to proto abych z toho neco mel jen jde o to ze tu zarizuju veci na ktere bych se mohl z vysoka vykaslat a vy (nerikam vscihni) to ani neocenite. ) Vzdy se ozvete jen kdyz se vam neco nelibi. Tim ze by jste me pozitivne ohodnotili tim mi dodate chut to dal delat ale takhle nemam dal chut se na tomhle podilet necham si to projit hlavou jestli se honda clubu budu dal zdrzovat.

Obecne jsem znechucenej z chovani casti honda clubu. Myslel jsem si ze to tu je jinak( JEDNA VELKA PARTA LIDI ) ale to co tu vidim je nechutne.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 20:43   Citovat  

Ma to snad byt pohodove hlasovani o peknych obrazkach..a koukam ze je z toho tridni boj to snad ne to snad ne

treba ja si Drone tvoji prace vazim.. je to dobrý ja bych to delat fakt nechtel Ble tak jeste ze tu ses..nenech se znegovat!
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 20:48   Citovat  

Hlavator napsal:
Ma to snad byt pohodove hlasovani o peknych obrazkach..a koukam ze je z toho tridni boj to snad ne to snad ne

treba ja si Drone tvoji prace vazim.. je to dobrý ja bych to delat fakt nechtel Ble tak jeste ze tu ses..nenech se znegovat!

Výměny názorů jsou oki, ale někdo to asi bere více vážně, než jen výměnu názoru. Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 20:59   Citovat  

M@jk napsal:
Výměny názorů jsou oki, ale někdo to asi bere více vážně, než jen výměnu názoru. Tak to valím bulvy
To se ti to říká, když vedeš.. pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 21:56   Citovat  

WotanMitUns napsal:
To se ti to říká, když vedeš.. pořádnej výtlem

Řekl bych, že ne, je to vyrované, ale to není důležité. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 22:53   Citovat  

M@jk napsal:
Řekl bych, že ne, je to vyrované, ale to není důležité. Úsměv
Jasný to byl jen joke pro odlehčení zdejší nálady...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 23:06   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Jasný to byl jen joke pro odlehčení zdejší nálady...

No já jsem chtěl něco napsat, ale nakonec jsem si to rozmyslel, abych ještě ztrácel čas nad takovými to hádkami a dohady? To opravdu ne.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 23:23   Citovat  

M@jk napsal:
No já jsem chtěl něco napsat, ale nakonec jsem si to rozmyslel, abych ještě ztrácel čas nad takovými to hádkami a dohady? To opravdu ne.
Z mé strany to nebyla ani hádka ani dohad, ale fakt..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 23:41   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Z mé strany to nebyla ani hádka ani dohad, ale fakt..

To ano. Já to myslel všeobecně. Mne by to též zaskočilo. Já se třeba hned ptám autora, mohu-li použít materiál k tomu či onomu účelu. No nic, tak příště to napraví. Úsměv
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 7:49   Citovat  

M@jk napsal:
To ano. Já to myslel všeobecně. Mne by to též zaskočilo. Já se třeba hned ptám autora, mohu-li použít materiál k tomu či onomu účelu. No nic, tak příště to napraví. Úsměv
To chválím Úsměv Já co chvilka vidím nějakou mou fotku někde na netu vloženou od někoho jinýho zzzzzzz

Škoda že se nechytají detaily jako má Blur, je to moc pěkný detail a přitom v kelendáři nic takového pokud se nepletu není a myslím že by to byla fajn změna je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 11:03   Citovat  

Henges napsal:
To chválím Úsměv Já co chvilka vidím nějakou mou fotku někde na netu vloženou od někoho jinýho zzzzzzz

Škoda že se nechytají detaily jako má Blur, je to moc pěkný detail a přitom v kelendáři nic takového pokud se nepletu není a myslím že by to byla fajn změna je to dobrý

No mě fotil zatím Ryba, Bordel a witty, vždy jsem se jich ptal. Pro mne je to normální, vždyť je to přece jejich duševní a autorské vlastnictví.
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 10:45   Citovat  

no teda Wotane? co blbneš?? co to tady čtu jako????? tu fotku jsem tam chtěla dát kvůli Pemimu a ne kvůli sobě!!!!!Pemimu jsem to řekla a chtěla jsem to udělat už kvůli němu a céru a co tady čtu je dost nechutný teda !!!!!!... myslela jsem, že ty fotky jsou focený pro nás a ne abych se bála tu fotku někde ukázat!!!je zajimavé, že když jsem dávala do soutěže civica,kterého si fotil taky TY , tak jsi proti tomu žádný protest neměl...zajímavé...jo možná je chyba, že se ta fotka nedala pod Pemiho Nickem, to uznávám, ale takhle vyšilovat ?????,... takže jestli to jde a tak strašně to vadí klidně to změnte, smažte !!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 10:56   Citovat  

[b] Prosím o vymazání fotky CRX, kterou jsem tam dala já ...děkuji
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 10:59   Citovat  

Michalka napsal:

a hlasy prevest me jelikoz mam jen 3 a budme solidarni.. pořádnej výtlem HaHaaa Velmi šťastný soucitime s temi slabsimi,ze ano Lucy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 11:12   Citovat  

Michalka napsal:
Misko,prosím,nedělej to, vyřiďtě to s Wotanem soukromné a fotku tam nech z důvodů piety. Wotan to nemyslí nějak zlé,ale asi si byla poslední kapkou k tomu,že nalézá své fotky bez svolení na dost místech. Jemu by to asi i nevadilo,ale je to jeho práce a jeho autorství, víš? Opravdu to nedělej,jen ji v soutěži nech.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 11:16   Citovat  

tak ať se tu fotka nechá jen se přepíše, že je to od Pemiho a fotil to pan Wotan... jinak smazat ... nejvíc mě na tom štve, že jsem to nemyslela špatně...jen jsem k tomu nic nenapsala a šoupla fotku no ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 11:19   Citovat  

Melo by to byt spis o tom ci je to auto..proste aby se tam davalo jmeno majitele a je..pokud nekomu fotim auto tak musim pocitat s tim ze se ta fotka auta objevi ledackde a urcite tam nikdo nebude psat nafotil ten a ten..a pokud o to aby se to nikde neobjevovalo tak stojim tak to reknu tomu komu to fotim a nebo to nefotim vubec..si teda myslim ja..a ted me muzete ukamenovat Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 11:23   Citovat  

myslela jsem, že když je auto v rodině, že to nebude takový problém...ale už se stalo...názor jsem napsala...hotovo ..tečka :o)
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 11:56   Citovat  

Pěkný fotky a těžký výběr...každopádně přeji všem účastníkům hodně štěstí...moje hlasy už jsou rozdány Mrk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:16   Citovat  

autorem a vlastnikem fotografie je vzdy pan fotograf. To je prosty fakt, vzdy to tak je, je to tak dokonce i v zakone. Dal je to na domluve s fotografem, ukazat tu fotku nekde vetsinou neni problem, ale hodit ji do souteze a napsat k ni svoje jmeno je trosku off. Je na svete spousta lidi, ktera nemyslela co udelala zle, presto to zly bylo nebo to zlo vyvolalo, to neni omluva.

Hlavator: ty ses uplne mimo, neber to zle. Ale tvoje smysleni o tom je naprosto opacny :) Umeni je ve fotografovi, vybaveni a ne v objektu.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:23   Citovat  

Bitkar napsal:
autorem a vlastnikem fotografie je vzdy pan fotograf. To je prosty fakt, vzdy to tak je, je to tak dokonce i v zakone. Dal je to na domluve s fotografem, ukazat tu fotku nekde vetsinou neni problem, ale hodit ji do souteze a napsat k ni svoje jmeno je trosku off. Je na svete spousta lidi, ktera nemyslela co udelala zle, presto to zly bylo nebo to zlo vyvolalo, to neni omluva.

Hlavator: ty ses uplne mimo, neber to zle. Ale tvoje smysleni o tom je naprosto opacny Úsměv Umeni je ve fotografovi, vybaveni a ne v objektu.

jenze tady resim amatery a jejich foceni z legrace ..dyt jde o kulovy s tim kalendarem..nechapu ze nekteri z toho tolik nadelaji...pokud budu delat profi fotky..tak si je necham zaplatit..a tim padem at si je vystavuje kdo chce a kde chce..nejak to je osetreno..a nebo dotycnemu reknu je to jen pro tebe a nikde to neukazuj..
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:35   Citovat  

neni pravda, ja wotana pomerne chapu. Zkratka tvurcem fotky a toho, ze vzniklo neco hezkyho je fotograf. Nejde az tak o to, ze tu fotku nekde ukazujes, ale ze s ni soutezis a je u toho tvoje jmeno, ikdyz nejsi autorem. Coz je z principu spatne.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:36   Citovat  

Hlavator napsal:
Melo by to byt spis o tom ci je to auto..proste aby se tam davalo jmeno majitele a je..pokud nekomu fotim auto tak musim pocitat s tim ze se ta fotka auta objevi ledackde a urcite tam nikdo nebude psat nafotil ten a ten..a pokud o to aby se to nikde neobjevovalo tak stojim tak to reknu tomu komu to fotim a nebo to nefotim vubec..si teda myslim ja..a ted me muzete ukamenovat Úsměv

Kamenovat te nebudu, ale hrube nesouhlasim. Dulezitost pri foceni je presne opacna - nezalezi, ci je to auto, ale na fotografovi. Kdyz na HD cvaknu tvoje auto, muzu ho dat do souteze a nevidim v tom problem. Pokud ty si ale mou fotku vezmes z rajcete a hodis ji sem, porusujes moje autorska prava. Abys mohl vystavovat cizi fotky na kterych je tvoje auto, musis nejdriv ziskat souhlas fotografa.

Navic s tim souvisi i jedna velmi prakticka vec - pokud si stahnes (treba Neyovu) fotku a hodis ji sem pod svym jmenem, budes mit v pripade vitezstvi znacny problem dodat originalni velikost kvuli kalendari. Samozrejme, spousta lidi tohle neresi a fotky z akce nasype na nejake FTP v origo velikosti, nic to vsak nemeni na tom, ze pouzit takovou cizi fotku je de facto kradez. Mas to jako s hudbou - kdyz si stahnes Madonnu, neni problem. Ale kdyz jeji pisnicku vezmes a posles do souteze pod svym jmenem, moc uspechu asi nepoberes.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:38   Citovat  

Hlavator napsal:
jenze tady resim amatery a jejich foceni z legrace ..dyt jde o kulovy s tim kalendarem..nechapu ze nekteri z toho tolik nadelaji...pokud budu delat profi fotky..tak si je necham zaplatit..a tim padem at si je vystavuje kdo chce a kde chce..nejak to je osetreno..a nebo dotycnemu reknu je to jen pro tebe a nikde to neukazuj..
Pořád nechápeš že když člověk dokáže vytvořit něco pěkného tak se mu nelíbí že mu to někdo bere? šuk Myslíš že autorská práva někdo vymyslel z kiss me ? Úsměv Jasně že tu nejde o nějaky profi, ale je to pořád věc kterou někdo stvořil a dal si s tím třeba práci a JE JEHO přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:39  Naposledy upravil Hlavator dne 17.7.2009 , 13:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Henges napsal:
Pořád nechápeš že když člověk dokáže vytvořit něco pěkného tak se mu nelíbí že mu to někdo bere? šuk Myslíš že autorská práva někdo vymyslel z kiss me ? Úsměv Jasně že tu nejde o nějaky profi, ale je to pořád věc kterou někdo stvořil a dal si s tím třeba práci a JE JEHO přátele

ale bavime se tady prosimte o konkretnim pripadu..a jestli sem ho dobre pochopil tak si stojim za svym..pokud s tim ma dotycny problem tak at to tem lidem rika...nikam to nedavejte..a vsadim se ze nikde ty fotky nebudou
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:41   Citovat  

No koukam, ze nez jsem mel cas prispevek dopsat, Bitkar me predbehl Úsměv

Hlavator: nezlob se na me, ale tohle zlehcovat je jako tvrdit "dyt vo nic nejde, vsak ty pani ukradl akorat starej mobil, de vo houno". Mam problem pochopit, kde se v tobe ten pocit, ze fotografova prace neni jeho prace vubec bere. Cloveka mimodek napadne, ze jsi uz ve skole nejspis bezne vydaval cizi seminarky za svoje a kdo vi, jak to resis treba v praci (pokud tedy nejsi student)...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:44  Naposledy upravil Hlavator dne 17.7.2009 , 13:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

skyline napsal:
No koukam, ze nez jsem mel cas prispevek dopsat, Bitkar me predbehl Úsměv

Hlavator: nezlob se na me, ale tohle zlehcovat je jako tvrdit "dyt vo nic nejde, vsak ty pani ukradl akorat starej mobil, de vo houno". Mam problem pochopit, kde se v tobe ten pocit, ze fotografova prace neni jeho prace vubec bere. Cloveka mimodek napadne, ze jsi uz ve skole nejspis bezne vydaval cizi seminarky za svoje a kdo vi, jak to resis treba v praci (pokud tedy nejsi student)...

at to tem lidem rekneeeeee..pokud foti jen tak a nezivi ho to..a dela lidem fotky at jim rekne nikam to nedaavejteeee..me kdyz kamos vyfoti fotku civy tak urcite nebude resit ze sem ji hodil pod svym nickem do souteze o tenhle kalendar..spis bude rad ze ta fotka se libi..no asi mam jiny kamose nez nekteri HaHaaa

koncim debatu..jedu se slunit a uzit si vikend na Jih..mejte se papa a student nejsem a seminarky sem nevydaval za sve,ale ano..pisemky se i ja opisoval a vydaval za sve HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:44   Citovat  

Shrnuto - Wonat nafotil pro Pemiho (manžel Michalky) jeho auto a fotky mu dal (převod vlastnictví), Michalka je po dohodě s Pemim poslala sem do soutěže. Ano,mohla )a myslím,že i měla) se Wonata zeptat,jestli mu to nebude vadit.

Problém je podle mě vyřešen tím,že Wonat je u fotky taky uveden.

Dál bych to neřešil.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Srpen 2009
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina