Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde jsme koho potkali #3
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 567, 568, 569  Další 
Zaslat odpověď

Strana 54 z 569
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 16:25   Citovat  

Dnes v 9:50 v Jílovém u Prahy červené CTR 7g. Koukal jsem jestli to neni zase Daver ale kupodivu to byl někdo jinej. Na SPZ jsem nestihnul kouknout tak nevim jestli měl HC rámečky nebo ne

Jo a pak při cestě zpátky tak v půl čtvrtý asi okolo cestou z Jílového do Jesenice jsem potkal C6g 3d. Bliknul jsem a kupodivu jsem dostal odpověď v podobě mávnutí rukou. Někdo odtud?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 18:02   Citovat  

V sobotu si jedu po opuštěný Bolce a po chodníku jde nějakej klučina s holčinou, jedu pomalu kvůli retardéru a říkám dozadu manželce: Hele ten vypadá jako Daver... v tom se na nás otočil a čučeli jsme na sebe...a manželka: Ty vole je to on!... stačili jsme na sebe i mávnout....tímto zdravíme ještě jednou

A dnes v neděli jsme viděli zaparkovanou Integru Caltiger + další asi 3 Honda na dvoře u domu v RBK Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 22:22   Citovat  

Ajsik napsal:
V sobotu si jedu po opuštěný Bolce a po chodníku jde nějakej klučina s holčinou, jedu pomalu kvůli retardéru a říkám dozadu manželce: Hele ten vypadá jako Daver... v tom se na nás otočil a čučeli jsme na sebe...a manželka: Ty vole je to on!... stačili jsme na sebe i mávnout....tímto zdravíme ještě jednou

A dnes v neděli jsme viděli zaparkovanou Integru Caltiger + další asi 3 Honda na dvoře u domu v RBK Tak to koukám!

Jeli jsme se Caltiger navštívit Rumburaky Úsměv Jsi viděl Maxthorovo černý ATR, mojeho kolouška a profláklou ITR Úsměv Kluci nám hodně pomohli s nějakejma věcma na autě - velký díky jim.

IMAG0057.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAG0057.jpg, 705.78 kB
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 22:36   Citovat  

665+1 napsal:
Jeli jsme se Caltiger navštívit Rumburaky Úsměv Jsi viděl Maxthorovo černý ATR, mojeho kolouška a profláklou ITR Úsměv Kluci nám hodně pomohli s nějakejma věcma na autě - velký díky jim.

paradni ATR je to dobrý
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 23:16   Citovat  

Michalka napsal:
dnes okolo 17h v Praze ve směru na Teplice žlutá ITR :o)) VTEC mávali na nás a my na ně :o))!!! super!! OK

myslím že bylo po 18h, ale určitě sem to byl já VTEC řítil jsem se na dobu ledovou Velmi šťastný
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 23:26   Citovat  

83427 napsal:
Dnes v 9:50 v Jílovém u Prahy červené CTR 7g. Koukal jsem jestli to neni zase Daver ale kupodivu to byl někdo jinej. Na SPZ jsem nestihnul kouknout tak nevim jestli měl HC rámečky nebo ne

Jo a pak při cestě zpátky tak v půl čtvrtý asi okolo cestou z Jílového do Jesenice jsem potkal C6g 3d. Bliknul jsem a kupodivu jsem dostal odpověď v podobě mávnutí rukou. Někdo odtud?

co jsi tu u nás dělal? Myslím v Jílovém... HaHaaa škoda že jsme se nepotkaliv těch půl čtvrtý, taky jsem byl na cestě Jesenice -> Jílové to mi hlava nebere
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 23:26   Citovat  

Ajsik napsal:

No náhoda, jeli jsme za Daverovo účetní a pak se chtěli někde najíst, ale MB je pěkná díra, všude prázdno nebo zavřeno:-) Zato se tam konaly hned dvě svatby, nejeli jste náhodou na některou z nich?Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 7:53   Citovat  

jakubM napsal:
co jsi tu u nás dělal? Myslím v Jílovém... HaHaaa škoda že jsme se nepotkaliv těch půl čtvrtý, taky jsem byl na cestě Jesenice -> Jílové to mi hlava nebere

byli jsme na výletě v přírodě. Docela hezká procházka to byla. Bohužel jsme se nějak minuli no... Preludu bych určitě nepřehlíd. Ještě jsem potkal a pozdravil cestou zpět jedno černý ufo. Ale když jsme se míjeli, všim jsem si, že v tom byl nějakej dědek cizinec takže jsem pozdrav ani neočekával Tak to valím bulvy
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 8:24   Citovat  

včera v opavě stříbrné 8g CTR. řidič koukal jak puk když mě zezadu objížděl Velmi šťastný pochybuju že sem chodí, ale možná jo VTEC
   Návrat  
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 9:08   Citovat  

Teď ráno kolem 8:45 mezi Týništěm nad Orlicí a Třebechovicemi jsem potkal červený Cérko II. Mávali, blikali....mávnul jsem taky pořádnej výtlem
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 9:38   Citovat  

lulin napsal:
myslím že bylo po 18h, ale určitě sem to byl já VTEC řítil jsem se na dobu ledovou Velmi šťastný

tak to je super :o)))měli jsme radost...celou cestu jsme mávali na Hondy a nic...až vy jste mávali první...jsem z toho byla hotová Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný a co Doba ledová? my jsme na ní byli ve 3D kině a docela jsme se nasmáli:o)
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 11:21   Citovat  

Michalka napsal:
tak to je super :o)))měli jsme radost...celou cestu jsme mávali na Hondy a nic...až vy jste mávali první...jsem z toho byla hotová Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný a co Doba ledová? my jsme na ní byli ve 3D kině a docela jsme se nasmáli:o)
aha,takže tebe uspokojí ,když na tebe někdo první zamává?hm...to má aspon pemi bez práce...stačí.když na tebe před spaním zamává a .... Hihi šuk tak to se budeš mít někde na srazu...budem na tebe všichni mávat,to bude pohled,až se tam budeš svíjet rozkoší Je to tam.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 14:45   Citovat  

Speedy napsal:
To jsem byl já.Musel jsi si všimnout i zelenýho acco předemnou a bílého civica za mnou.Pročpak jsme jeli tak pomalu?Uplně jste nas vyplašili pořádnej výtlem

to ste mohli bejt klidni meli sme akci na kamiony Úsměv a Integru si s kamionem jentak nespletes pořádnej výtlem
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 15:33   Citovat  

Tak jsem včera na dálnici překvapil Zemiho, trošku koukal než zjistil kdo vlastně sem.
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 16:30   Citovat  

cheerion-eshop napsal:
No náhoda, jeli jsme za Daverovo účetní a pak se chtěli někde najíst, ale MB je pěkná díra, všude prázdno nebo zavřeno:-) Zato se tam konaly hned dvě svatby, nejeli jste náhodou na některou z nich?Úsměv

Když Vy jste byly zrovna v tý nejopuštěnější části (dříve to bylo cikánský gheto HaHaaa ) a navíc v MB maj ted skoro všichni dovču, tak je těch několik tisíc lidí pryč znát... jste měli dát přítele na telefonu a něco by jsem Vám doporučil, kde se napapat...
   Návrat  
Květoslávek je teď offline  Květoslávek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 17:51   Citovat  

Mesi napsal:
Vím jak Velmi šťastný
na autě už sou černý skla tak už je jedno kde:)Úsměv
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 18:06   Citovat  

Prcek napsal:
Tak jsem včera na dálnici překvapil Zemiho, trošku koukal než zjistil kdo vlastně sem.

Konecne jsi misto Hondy poridil poradny auto... Koncern. pořádnej výtlem Jinak tu A4ku mam na bezny jezdeni mimochodem... Jak ses ptal co ze to zas mam. :o)
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 18:25   Citovat  

mot napsal:
to ste mohli bejt klidni meli sme akci na kamiony Úsměv a Integru si s kamionem jentak nespletes pořádnej výtlem

Tak to se mi ulevilo, ale trošku pozdě pořádnej výtlem
kamoš hned šup z levýho do pravýho a zpomalil jak vás viděl a hned jsme se řadili za něj jak vláček Mr. Green meetallll Integru bych si taky nespletl pořádnej výtlem
   Návrat  
Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 20:08   Citovat  

Květoslávek napsal:
na autě už sou černý skla tak už je jedno kde:)Úsměv

pořádnej výtlem
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 21:16   Citovat  

Ajsik napsal:
Když Vy jste byly zrovna v tý nejopuštěnější části (dříve to bylo cikánský gheto HaHaaa ) a navíc v MB maj ted skoro všichni dovču, tak je těch několik tisíc lidí pryč znát... jste měli dát přítele na telefonu a něco by jsem Vám doporučil, kde se napapat...

No Daver tvrdil, že je to centrum:-) Ale nakonec jsme jeli do Olympie, a protože je skoro stejná jako naše teplická, tak jsme tam našli mou oblíbenou Trappolu, nakonec jsem tedy byla spokojenáÚsměv Ani jsme nechtěli o víkendu nikoho otravovat s takovou blbostí, jako kde se najíst:-)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 21:24   Citovat  

cheerion-eshop napsal:
No Daver tvrdil, že je to centrum:-) Ale nakonec jsme jeli do Olympie, a protože je skoro stejná jako naše teplická, tak jsme tam našli mou oblíbenou Trappolu, nakonec jsem tedy byla spokojenáÚsměv Ani jsme nechtěli o víkendu nikoho otravovat s takovou blbostí, jako kde se najíst:-)

Daver s moraváckou SPZkou má slečnu (ženu) z Teplic? cože cože ? To jsou věci... Teplickou olimpii znam taky. Chodil jsem do Řetenic na Glav na střední
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 21:49   Citovat  

83427 napsal:
Daver s moraváckou SPZkou má slečnu (ženu) z Teplic? cože cože ? To jsou věci... Teplickou olimpii znam taky. Chodil jsem do Řetenic na Glav na střední

Nj, a teď jsme oba v Praze (zatím) Úsměv Glav znám, měla jsem tam pár známých, dokonce jsem tam asi dva týdny učila nějaký kluky, co měli jet na exkurzi do Dánska nebo tam někam na sever... a bohatě mi to stačilo:-D
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 16:01   Citovat  

Asi před hodinkou a půl BRNO: křižovatka Purkyňova-Skácelova a tam CJmonty papa
Mával sem, ale asi pozdě HaHaaa
   Návrat  
martigen je teď offline  martigen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 18:44   Citovat  

tak kdo byl v černym ATR co mi ujel v cca 16:55 u vozovny střešovice v praze 6 ? Mr. Green
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 21:09   Citovat  

cheerion-eshop napsal:
Nj, a teď jsme oba v Praze (zatím) Úsměv Glav znám, měla jsem tam pár známých, dokonce jsem tam asi dva týdny učila nějaký kluky, co měli jet na exkurzi do Dánska nebo tam někam na sever... a bohatě mi to stačilo:-D

ja chodil taky na glav Velmi šťastný a pak ze v teplicich nikdo neni Úsměv
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 21:21   Citovat  

dnes kolem 14:00 v Teplicich na Benesaku bílé CRX odbočovalo do ulice 28.října tuším že to byl Marphy? a pak CRX sede v Litvínove kolem pul 5 a melo vyspravene lemy bez laku taky nekdo odtud?
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 21:29   Citovat  

dneska kolem ctvrty odpoledne v Brne u Vankovky Zluty CTR 7G na bilych kolech-nadhera Cool .
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 22:34   Citovat  

vcera ve Znojme, tedy 14.07 kolem 20.00 hod. integra type R bila a crx vtec, projizdeli mestem smerem na brno, byl to nekdo z clubu?? blikal jsem troubil ale nic jinak ve znacce integry bylo "E".
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 22:52   Citovat  

hrůza pořádnej výtlem a ten kluk měl ještě přes celej zadní nárazník růžovej nápis LESBIAN LOVER pořádnej výtlem úchyl jak noha

Picture 005.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Picture 005.jpg, 42.91 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 19:27   Citovat  

Dneska v 18:45 v Modřanech bílej anglán civic aerodeck (asi ulice Novodvorská). Podle rámečků SPZ někdo odtud. Mimochodem seděl jsem vzadu v autobude MHD č. 205 u zadního okna. Nemával jsem páč jsem nečekal, že by řidič koukal do okna autobusu
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde jsme koho potkali #3
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 567, 568, 569  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina