Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Klubové nálepky
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Další 
Zaslat odpověď

Strana 15 z 18
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 9:33   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Přesně..něco sem vymyslela a najednou chce každej svůj model a to je prostě složité. Já a Hlavator sme se nad tím docela pobavili pořádnej výtlem ...ale když to dobře dopadne, jedna samolepka na moje auto bude příští týden, tak ukážu. papa

ano ano..udelal sem jeste nejakej dalsi obrys na podklade toho co Evca vymyslela..no a honem..my chceme samolepky..proste jak to udela Beruska..udelej si sam Hihi ..jako klubova to nanestesti nemuze byt
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 9:40   Citovat  

Hellborn napsal:
O čem bys chtěl hlasovat?

Sice by se mi to taky líbilo, ale tipuju, že jen málo lidí (návrhů) by dokázalo splnit grafické požadavky. Taky by hlasovali jen členové (u Tebe h-c člen nevidím), z jejichž peněz se chod klubu platí. Mrk

Jak psal Crxmannn,tak bude ke stažení několik možností (s obrysem CRXa, s otáčkoměrem - to se bude teď dolaďovat a domlouvat). Ty jsi vybereš, stáhneš a ncháš někde udělat nebo si jeden typ (v několika velikostech) budeš moci koupit v e-shopu.

takze sem pochopil ze uz je dano..a proste si jen vyberes..a samozrejme..pokud si chces neco udelat tak si udelas sam..akorat je skoda ze o tom co se vybralo pravdepodobne zahlasovala jen rada nebo vybral grafik..mozna by to chtelo aby fakt hlasovali H-C clenove...vim ze to jsou jen podklady pro to udelej si sam,ale mam pocit ze i ten podklad ktery by mel byt ofiko by se melo hlasovat..jelikoz to bude oficialni samolepka

predpokladam ze ten napis kterej je tak dulezitej tu bude nahozenej taky aby si lidi mohli udelat kdyztak jen ten,protoze jak vime a shodli sme se na tom..jen ten napis je skutecne to na cem se domluvi vsichni pořádnej výtlem HaHaaa Velmi šťastný
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 10:19   Citovat  

Přesně tak, ten nápis je jediné, s čím opravdu budou všichni souhlasit, proto se taky bráním všem ostatním podobám, které se snaží klub spojovat s obrysy toho či onoho vozu (jakoby to byl klub jen toho daného), či otáčkoměrem apod... Jsem v klubu od počátku co existuje a věřte mi, že tam mám mnohem větší možnost vnímat o čem ten klub vlastně je a ikdyž vám to tak možná nepřipadá, jediné o čem ten klub je, jsou lidé - my. To je ten prvek, kterej nás všechny spojuje, né CRX, ani DOHC VTEC ani jiná modla. Je to jen a jen o lidech. Ten miluju Hondu pro zvuk v 9 tis. ot., tamten zas kvůli spolehlivosti, další je zas rád mezi lidmi, kteří jsou pohodoví. Tohle si musí každý grafik uvědomit a brát to v potaz při vymýšlení loga.
Zdá se vám to jednoduché? OK, tak co trochu oficiálních pravidel/požadavků na vytváření logotypu?

Logotyp musí mít širokou využitelnost. Značka a logotyp budou použity jako součást komunikačních kampaní (včetně volebních) zejména jako:
- firemní indoor a outdoor tiskoviny (vizitky, dopisní papír, obálky, plakáty, CL vitríny, billboardy, apod.)
- zástěny, bannery, informační panely pro konferenční výzdobu a mediální výstupy,
- internet a internetové aplikace,
- informační tiskoviny (brožury, letáky, programové dokumenty),
- dárkové a reklamní předměty.

K širokému využití je třeba přizpůsobit typografii, písmo a barevnost prezentačních materiálů. Značka a logotyp musí být použitelná pro profesionální grafické zpracování široké reklamní produkce.

Varianty: Barevná, Černobílá (na světlém podkladu), Inverzní (na tmavém podkladu)

Opravdu si myslíte, že jde jen tak vymyslet nějakej obrázek a plácnout ho nějak na auto? A co když po vás najednou lidi budou chtít, aby se tohle logo objevilo na tričkách? Pak budou chtít logo na kalendář, na trička a už to jede...s tím vším se musí počítat a při výmýšelní loga musí každý s tímto počítat a mít na všechno toto připraveny odpovědi.

Věřte mi, ofiko logo je opravdu nejlepší jen ten nápis, ať vymyslíte cokoliv, najde se opravdu početná skupina lidí, kterým se to z toho či onoho důvodů líbit nebude a za své logo to nikdy nepřijmou.
Ofiko logo proto i nadále zůstává pouze nápis, který dle ohlasů má i úspěch a líbí se.
Klub nechá vytvořit tento nápis jako samolepky ve třech rozměrech tak, aby si vybral každý.
Pro individualisty bude vytvořena série několika log s doplňkovým prvkem, jako zde již ukázané zjednodušené obrysy jednotlivých vozů tak, aby si každý vybral a přitom to vše mělo jednotnou fazónu. Na tyto loga budou do 14 dnů zde v diskuzi poskytnuta data ve vektorovém formátu tak, aby nikdo neměl problém si toto logo stáhnout a zajít si s ním do svého grafického studia, kde mu ho z těchto dat vyrobí.
Možná při vytváření těchto log požádám některé z vás o pomoc, tak za ní předem děkuji. Ale dejte mi prosím pár dní, nic nebude ze dne na den, jak jsem již psal, dávám si na to 14-ti denní horizont.

Hondě zdar!

Sopťa Honda
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:20   Citovat  

Hellborn napsal:
O čem bys chtěl hlasovat?

Sice by se mi to taky líbilo, ale tipuju, že jen málo lidí (návrhů) by dokázalo splnit grafické požadavky. Taky by hlasovali jen členové (u Tebe h-c člen nevidím), z jejichž peněz se chod klubu platí. Mrk

Jak psal Crxmannn,tak bude ke stažení několik možností (s obrysem CRXa, s otáčkoměrem - to se bude teď dolaďovat a domlouvat). Ty jsi vybereš, stáhneš a ncháš někde udělat nebo si jeden typ (v několika velikostech) budeš moci koupit v e-shopu.

To bude možná tím,že nevím jak se stát členem klubu,kdysi jsem našel nějaký odkaz nebo něco takového na registraci do klubu ale bohužél nešel otevřít,psalo to ERROR,tak to je pak těžko se přihlásit do klubu Se stydím
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:25   Citovat  

Klejzlik napsal:
To bude možná tím,že nevím jak se stát členem klubu,kdysi jsem našel nějaký odkaz nebo něco takového na registraci do klubu ale bohužél nešel otevřít,psalo to ERROR,tak to je pak těžko se přihlásit do klubu Se stydím

to nemyslíš vážně že ne Cooo???

registrace do klubu
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:27   Citovat  

CRXMANN napsal:
to nemyslíš vážně že ne Cooo???

registrace do klubu

Možná to našel v době, kdy se to přehazovalo nebo tak něco (ale tam byla hláška o pozastavení registrací)...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Možná to našel v době, kdy se to přehazovalo nebo tak něco (ale tam byla hláška o pozastavení registrací)...

To je možný ale fakt jsem to zkoušel a nešlo mi to! Teď už to jde,super.. Díky
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:35   Citovat  

Navíc mi vyjela hláška - Promiňte, ale tento uživatel je již registrován. O tom ani nevím Velmi šťastný Co teď kumštýři ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:37   Citovat  

Klejzlik napsal:
Navíc mi vyjela hláška - Promiňte, ale tento uživatel je již registrován. O tom ani nevím Velmi šťastný Co teď kumštýři ?

zaplatit příspěvek HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:39   Citovat  

CRXMANN napsal:
zaplatit příspěvek HaHaaa

Ten činí a kam ho poslat?
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček

Klejzlik napsal:
jj taky jsem to chtěl pořešit a skočilo mi že jsem reglej a tím to haslo Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček

Klejzlik napsal:

No forum je pro všechny - členové mají nějaké možnosti (snažíme se je rozšiřovat) navíc. Myslím, že pokud máš svůj profil na foru (a řádně vyplněnou adresu), tak stačí zaplatit letošní 500,- na účet klubu (více zde) a přijde Ti kartička a Tvůj profil tady bude zařazen mezi členy.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:43   Citovat  

Hellborn napsal:
No forum je pro všechny - členové mají nějaké možnosti (snažíme se je rozšiřovat) navíc. Myslím, že pokud máš svůj profil na foru (a řádně vyplněnou adresu), tak stačí zaplatit letošní 500,- na účet klubu (více zde) a přijde Ti kartička a Tvůj profil tady bude zařazen mezi členy.

To se hodí za 5 stoveček.. Akorát,najdu někde ty výhody a podobně?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:48  Naposledy upravil Hlavator dne 10.7.2009 , 11:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Klejzlik napsal:

tudy odkaz

mrkni na Partnery..obcas zajimave slevy je to dobrý jinou vyhodu sem nikdy nevyuzil pokud nejaka je..vyuzivam obcas Auto Kelly..a slevu u PK Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:49  Naposledy upravil crxmann dne 10.7.2009 , 11:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kucí to fakt bolí ........... tak kromě toho, že můžeš nakupovat v našem eshopu za zvýhodněné ceny a na srazy pořádané OS máš zlevněné vstupné tak třeba tohle:

a tušíte vůbec že existuje taky nějaká homepage Cooo??? článek
home page
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:51  Naposledy upravil Hlavator dne 10.7.2009 , 11:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

CRXMANN napsal:
kucí to fakt bolí ........... tak kromě toho, že můžeš nakupovat v našem eshopu za zvýhodněné ceny a na srazy pořádané OS máš zlevněné vstupné tak třeba tohle:
článek,

a tušíte vůbec že existuje taky nějaká homepage Cooo??? Honda-club.cz home page

jj..vsim sem si..jako proc Cooo??? HaHaaa

proste me se zaplatilo tech 500 na autobaterce + neco malo u PK..a s tim sem spokojenej..jen sem nechtel tratit...tot vse Lucy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:51   Citovat  

No,tady jde jenom vidět jak jsou někteří pánové málo informování o věcičkách,které se týkají přímo klubu.. Asi má chyba,díky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:52  Naposledy upravil Hellborn dne 10.7.2009 , 11:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Klejzlik napsal:

Ve zkratce:

Forum - přístup do interní sekce klubu, víc aut a fotek v garáži
Slevy - na placené srazy (letos to vypadá,že to byl jen HONDAy + případné srazové dárečky), levnější zboží v klubovém e-shopu, slevy u partnerů klubu (Intercars, auto Matějíček, Kelly, PK motorsport atd... Já si těch 800,co jsem dal na příspěvek letos vybral na dílech už asi 3x... kouř )

A doufám, že se bude dařit ty výhody dál rozšiřovat...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:52   Citovat  

Hlavator napsal:
jj..vsim sem si..jako proc Cooo??? HaHaaa

proste me se zaplatilo tech 500 na autobaterce + neco malo u PK..a s tim sem spokojenej..jen sem nechtel tratit...tot vse Lucy

taky nebylo na Tebe Hihi
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:53   Citovat  

CRXMANN napsal:
taky nebylo na Tebe Hihi

HaHaaa Hihi ja fim Velmi šťastný uz se tu taky nejakej casek pohybuju a platil sem myslim uz 2. ten poplatecek Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Ve zkratce:

Forum - přístup do interní sekce klubu, víc aut a fotek v garáži
Slevy - na placené srazy (letos to vypadá,že to byl jen HONDAy + případné srazové dárečky), levnější zboží v klubovém e-shopu, slevy u partnerů klubu (Intercars, auto Matějíček, Kelly, PK motorsport atd... Já si těch 800,co jsem dal na příspěvek letos vybral na dílech už asi 3x... kouř )

A doufám, že se bude dařit ty výhody dál rozšiřovat...

jj...a doufam ze pristi rok ke karticce dorazi pekna klubova samolepka at si ji muzou nalepiti hezky vsichni clenove klubu...pro upresneni myslim ten napis nez se zacnem bavit zas o tom co je klubova samolepka HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:57   Citovat  

Hlavator napsal:
HaHaaa Hihi ja fim Velmi šťastný uz se tu taky nejakej casek pohybuju a platil sem myslim uz 2. ten poplatecek Velmi šťastný

a tak to ma byt ... já to radši ani počítat nebudu to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 11:59   Citovat  

Hlavator napsal:
jj...a doufam ze pristi rok ke karticce dorazi pekna klubova samolepka at si ji muzou nalepiti hezky vsichni clenove klubu...pro upresneni myslim ten napis nez se zacnem bavit zas o tom co je klubova samolepka HaHaaa

Uvidíme... Mrk Něco v plánu je (a něco mám ještě v hlavě) - nechte se překvapit...
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 14:19   Citovat  

no me se to vratilo hodnekrat, nebo spise me rodine ja zaplatil a rodina tezila Velmi šťastný kupovali dily a usetrili uz cca pres 2000 kč a ja porad nemam co opravovat jen menim olej Úsměv ale v pristim roce by byla samolepka super Úsměv je to dobrý
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 14:07   Citovat  

Tak já jsem dnes byl v ústí nad labem za kámošem kterýmu strašně děkuju za samolepky a už sem to dával dokupy a mám hotovo za chvíli jdu lepit na auto.

h-c nálepka.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
h-c nálepka.jpg, 322.76 kB
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 15:39   Citovat  

No jak sem to udelal tak me nenapdlo ze ta kravina s tou nahou holkou se takhle ujme ze si to necha fakt nekdo udelat pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 15:45   Citovat  

Hlavator napsal:
No jak sem to udelal tak me nenapdlo ze ta kravina s tou nahou holkou se takhle ujme ze si to necha fakt nekdo udelat pořádnej výtlem

právě kvůli tomu sem si to nechal udělat muhehe Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 18:09   Citovat  

sablos napsal:
právě kvůli tomu sem si to nechal udělat muhehe Mrk

Tady to mate HaHaaa Velmi šťastný pořádnej výtlem kazdy asi pochopi ten napis VTEC

Copy of vteclaid.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Copy of vteclaid.jpg, 15.66 kB
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 18:10   Citovat  

Hlavator napsal:
Tady to mate HaHaaa Velmi šťastný pořádnej výtlem
tak a ted neco s |V6 Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 20:49   Citovat  

Hlavator napsal:
Tady to mate HaHaaa Velmi šťastný pořádnej výtlem kazdy asi pochopi ten napis VTEC

hele neprud nebo to necham udělat.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Klubové nálepky
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina