Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
novy auto
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 21:49   Citovat  

Pawson napsal:
Co ti vadilo? Mrk

sorry za offtopic , ale asi ho předjelo ATR Velmi šťastný

jinak za mě prelude, 5G už není taková fajná, jenom přeci 4G je srdcovka, a kompresor na ní jde taky, jedna se u nás v čr pohybuje OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vedouci je teď offline  vedouci
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 21:57   Citovat  

Newer napsal:
Kolama se zmeni prevodovej pomer?
co se tu člověk nedoví .. KO

no jasne ze nezmeni, ale vetsi kola = pri stejne rychlosti min otacek motoru -> teoreticky vyssi maximalka

btw: jak ovlivni kola stabilitu v zatackach? bude to lepsi nebo horsi?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 21:58   Citovat  

MOTyLEK napsal:
sorry za offtopic , ale asi ho předjelo ATR Velmi šťastný

jinak za mě prelude, 5G už není taková fajná, jenom přeci 4G je srdcovka, a kompresor na ní jde taky, jedna se u nás v čr pohybuje OK

na atr sem se dival taky, jak bys ty 2 auta porovnal proti sobe - plusy, minusy?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:00   Citovat  

gizmi napsal:
Vedouci: nevim, jsem amater..ale proc davat kompresor a kola na auto kam to nepatri? To uz si kup pekne Subarko, nasetri si na LPG a porad budes mit dostatek rezervu na ladeni je to dobrý

pekne subarko znamena co? za kolik? subaru je lepsi nez honda? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:04   Citovat  

ATR vs Prelude bych neporovnával, v ATR jsem nejel a Prelude mám 3měsíce, porovnat by měl někdo, kdo oboje řádně řídil, chce to fakta, ne doměnky OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:09   Citovat  

Pawson napsal:
Preludka je srdcovka. Pokud se chceš cítit jak v bavolnce a taky si rád přišlápneš, tak je to ideální volba...Měl jsem Integru GS-R, jela nádherně, ale pořád mi něco chybělo, asi stárnu a chci trošku komfortu...Mám 4G a u nás ve skoro 50tis. městě je 4G první...Kdo ji viděl a neznal, tak je z toho unešený, líbí se moc a lidi tipují rok výroby i 2002 Velmi šťastný

BMW dělá parádní auta, co si budeme nalhávat Úsměv Luxusní povežení, dobrý výběr motorů, pokud chceš něco co jede a je hezký, pořiď si 745i, ale to asi nebude nic pro tebe co se peněz týče...Teď se spíše rozhoupej, zda chceš náhon na předek či na zadeček, pokud zadek, tak je to jasný z těchto dvou značek...

Pořiď si Preludu 5G, nebudeš litovat podle mě...Kompresor úplně vypusť z hlavy, proč? Jedou moc hezky, šetři radši na údržbu nebo si pořid pořádný podvozek, pak poděláš hodně aut. Nebo vraž peníze do bytu, baráku, do sebe, ženský, pořiď si medvídka Mývala... muhehe

jj, to je otazka, ja chtel zadohraba, ale kdyz se me nekdo zeptal proc, tak sem mu nebyl schopnej odpovedet Velmi šťastný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:09   Citovat  

Pawson napsal:
Co ti vadilo? Mrk

slabe brzdy, slabsi akcelerace, vysoka hmotnost, spotreba 10+, malo prostoru jak v kufru, tak uvnitr, vzhled. Proste tohle je auto ktere neplni ani jeden ucel. Neni sportovni, Neni luxusni, neni to zadny transporter...takze se nedivim proc uz se nevyrabi. Lituju majitele 2.0.

A zadne ATR me nepojelo Úsměv Proste ATR je velmi dobre auto.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:14   Citovat  

infinity napsal:
slabe brzdy, slabsi akcelerace, vysoka hmotnost, spotreba 10+, malo prostoru jak v kufru, tak uvnitr, vzhled. Proste tohle je auto ktere neplni ani jeden ucel. Neni sportovni, Neni luxusni, neni to zadny transporter...takze se nedivim proc uz se nevyrabi. Lituju majitele 2.0.

jenze integra a s2000 se uz taky nevyrabi... Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:19   Citovat  

vedouci napsal:
no jasne ze nezmeni, ale vetsi kola = pri stejne rychlosti min otacek motoru -> teoreticky vyssi maximalka

S kolama o vetsim prumeru neprojdes ani STK, ani nahodnou kontrolou Policie. Pokud pouzijes "jenom" vetsi kola s pneu s nizsim profilem (takze prumer i obvod bude stejny jako origo), budou tezsi a vetsinou i sirsi nez origo, zhorsi se ti akcelerace, spoteba a snizi se ti maximalka, motor bude mit proste vic prace to utahnout. Pokud bys trval na vetsim prumeru (tedy i obvodu) kol i s pneu, budou tyhle hodnoty jeste vyrazne horsi.
Jinak cim nizsi ET (vetsi "vystrceni" kola ven z blatniku) a cim sirsi guma, tim jistejsi prujezd zatackou (aspon za sucha Velmi šťastný ) ale jenom s rozumem, prinasi to dalsi negativa oproti origo rozmerum.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:24   Citovat  

infinity napsal:
Lituju majitele 2.0.

dík, že mě lituješ, jsem majitelem 2.0 Bueee
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:26   Citovat  

Bully napsal:
S kolama o vetsim prumeru neprojdes ani STK, ani nahodnou kontrolou Policie. Pokud pouzijes "jenom" vetsi kola s pneu s nizsim profilem (takze prumer i obvod bude stejny jako origo), budou tezsi a vetsinou i sirsi nez origo, zhorsi se ti akcelerace, spoteba a snizi se ti maximalka, motor bude mit proste vic prace to utahnout. Pokud bys trval na vetsim prumeru (tedy i obvodu) kol i s pneu, budou tyhle hodnoty jeste vyrazne horsi.
Jinak cim nizsi ET (vetsi "vystrceni" kola ven z blatniku) a cim sirsi guma, tim jistejsi prujezd zatackou (aspon za sucha Velmi šťastný ) ale jenom s rozumem, prinasi to dalsi negativa oproti origo rozmerum.

tak ok, kola pustim z hlavy Úsměv
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:29   Citovat  

MOTyLEK napsal:
dík, že mě lituješ, jsem majitelem 2.0 Bueee

Je to jenom muj subjektivni nazor, proste bych si preludu nekoupil Úsměv Radeji kivika. Jedina preluda ktera by stalo za rec je asi 4G JDM Mrk

btw: 4g mi prijde peknejsi Mrk
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:33   Citovat  

infinity napsal:

jako kamaradum se zase zda ze ITR tolik nejede oproti P5G VTi Se stydím
vsechno to je ciste subjektivni
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:33   Citovat  

Taky bych zvažil zde nejít do ATR OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:39   Citovat  

mohl by se vyjádřit Eso, dalo by se říci, že P4G, P5G, ITR, ATR a jeho miláček S2K, vlastně projel, určitě i junior a Alenka též
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:43   Citovat  

kingart napsal:
jako kamaradum se zase zda ze ITR tolik nejede oproti P5G VTi Se stydím
vsechno to je ciste subjektivni

V sérii je to rozdíl 0,1s na 100vku.Ale podvozkově se to nedá srovnávat.Preludka je taková lodička takový rychlý GTčko
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:45   Citovat  

Speedy napsal:
V sérii je to rozdíl 0,1s na 100vku.Ale podvozkově se to nedá srovnávat.Preludka je taková lodička takový rychlý GTčko

takze itr je podvozkove lepsi? Úsměv od pohledu bych to prave tipoval naopak...
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:46   Citovat  

infinity napsal:

myslis patou generaci 2.2?
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:58   Citovat  

vedouci napsal:
takze itr je podvozkove lepsi? Úsměv od pohledu bych to prave tipoval naopak...

nejrozumnejsi asi bude kdyz se v tech autech projedes a zjistis co ti nejvic vyhovuje, protoze jeden ma rad svestky, druhy zase hrusky, jeden ma rad male prsa, druhy zase velky dudy, nekdo ma rad Preludy, nekdo zase tajpary OK (a nakonec treba zjistis ze ti vyhovuje BMW Velmi šťastný )
   Návrat  
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 23:48   Citovat  

Souhlasím s Zyxem, tady je vidět, že ví, co píše...Každej kdo má tajpára to chválí až do nebes a nepřekousne nic jinýho, klasika...To není urážka, ale fakt Úsměv

Spíše řekni kolik chceš pustit žílou, ať se tady nebavíme o Accordech či tajpárech a ty písneš že můžeš uvolnit 160k... Mrk
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 6.7.2009 , 1:07   Citovat  

vedouci napsal:

jj vetsi maximalka a mensi akcelerace... mel jsem p4g 2.3 sani, komplet lauf ...
a nejezdil sem zrovna pomalu ...
s vetsima kolama poznas mensi acc ... a vetsi maximalka ? nevim kolikrat se dostanes na omezovac pri petce...
ja sem se na nej dostal mozna 1... otazka je jeslti bude mit motor vubec silu tocit petku k omezovaci s velkyma kolama, nehlede na to ze trpi zaveseni.. jsou drahy pneu , premeruje tachometr....
v kazdym pripade bych rekl, ze jeste vic nez kola.. meni jizdni vlastnosti podvozek Úsměv udelej z toho zehlicku u zeme a muzes jezdit na balonech zimacich R15 60/195 a bude to sedet paradne...
i kdyz je fakt ze na R17 215/40 .. to je neco jinyho
kdybys chtel spekulovat dal tak tu mam ajsko tak klidne napis .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 21:57   Citovat  

takze auti se na chvili odklada, stehuju se z brna do prahy, sice ne hned, ale potrebuju resit zamestnani, bydleni, atd. pokracovani za 2 mesice Úsměv
prozatim sem si z diskuze odnesl, ze prelude je pohodlnejsi (klima, tempomat, sibr) nez itr, ktera je zase vice "hard-core sportak", opravte me, jestli se mylim.

takze se budu asi rozhodovat mezi temahle dvema Úsměv accord uz mi prijde moc velkej na to, aby to poradne jelo Úsměv

co se tyce financi - to takhle narovinu nedokazu rict, proste kdyz si budu myslet, ze mi za tu cenu to auto stoji, tak do nej pujdu Úsměv

jinak diky, ze jste mi obetovali trochu sveho drahocenneho casu, treba vam to zase nekdy oplatim ja Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
novy auto
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina