Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výpověď OS HondaClub.cz ze sídla sdružení
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
tygr je teď offline  tygr
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 15:20   Citovat  

Wayne napsal:
Doufam,ze ti,kterym prislo 200,- jako dostatecne mnoho penez (a zapomneli,ze Foxici neprisli k hotovymu,nybrz to museli rozjet a to neco stoji),jsou ted spokojeni.Zajimalo by me,ktera takova drzka se ted chyti za nos,postavi se k problemu celem a da na vedomi,ze se s ni v pripade nezdaru da pocitat!?Lidi,to uz si sakra tak malo verime,ze nekdo obvinuje predsedovic,ze si neco nechavaji a strasne rad zapomene,ze by si naopak neco zaslouzili???To je vazne nekdo takovej blb,ze nepochopi,ze kdyz to bude nekdo delat ne protoze ho to bavi,ale aby uspokojil hlavne ostatni (nejaka komercni osoba),tak to nebude stat 200,ale minimalne 3x tolik,nehlede na ostatni zvyseni?Protoze kazdyho nebude bavit ze sebe nechat delat blbce a postavi se k tomu ve stylu "jsem zivnostnik a za tvoje prachy neco delam,tak drz hubu a ja te mozna nenatahnu o moc vic,nez jsem chtel".Kdyz se ted nekomu neco nelibi,je (byla?) tady parta neplacenych pratel,ktera veci resila ne treba ihned,ale planovite a do konce.Az to povede nekdo jiny,zpoplatni svoje sluzby,protoze bude muset,na nejakou otevrenou,nebo dokonce pratelskou komunikaci s nama se vy*ere (protoze ho bude napadat jen tim vetsi mnozstvi lidi),nakonec zjisti,ze na tomhle se vyrejzovat neda (z 1-2 srazy rocne se prachy na barak a dovcu v Karibiku nevyzdimaji) a polozi se to cely a uplne.Nakonec se budou poradat jen lokalni srazy a i kdyz se pak treba podari domluvit sraz o velikosti HonDaye,bude neorganizovany,bez vedlejsi zabavy,jidla,zazemi a vubec vseho,co jsme meli radi.Damy a panove,vazne "dekuju".Komu se (nejen) muj navrh na zvyseni clenskych poplatku na 500 nelibil,tak at doufa,ze priste nebude platit jeste vic nesouhlas meetallll

Jestli vas mam videt nejak vic pohromade,asi bych se mel na Vanocnim sraze alespon otocit Bueee

Já byl první který na vrhovali 500,- schválilo se něco jiného a nakonoc jsem se dozvěděl že jsme si na schuzi krásně zahrali divadlo a hlasovaní nebylo platné.Takžře je zase 200,- pokuď se mýlim omlůvam se.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 16:16   Citovat  

Bitkari,ono by to zas na druhou stranu slo zpetne provest snizenim vstupnyho na HD pro platici cleny a podobne.Razim metodu,ze radsi preplatit a fungovat nez skudlit a stagnovat.Vysledky financi to ted uz bezesporu chce,ale pokud je placena jedna ucetni a ne nejaky komando,nebude to hned,vzpomen si na trojuhelnik levne-rychle-kvalitne a rekni,kterou cast bys zakryl ty.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
petrveit je teď offline  petrveit
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 16:26   Citovat  

Aniž bych do toho nějak mohl kecat, můj soukromý názor je, že pokud to Fox s Teri položí, zavládne tu anarchie a přežije jen webová komunita.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 16:38   Citovat  

petrveit napsal:
Aniž bych do toho nějak mohl kecat, můj soukromý názor je, že pokud to Fox s Teri položí, zavládne tu anarchie a přežije jen webová komunita.

No svolá se členská schůze a uvidíme - buď se bude volit nové vedení nebo se rozhodne o ukončení činnosti sdružení... A já už zaplatil na rok 2008 - sakra! (z toho lze dovodit můj soukromý názor...)
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 16:44  Naposledy upravil M@jk dne 22.11.2007 , 16:53, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
No svolá se členská schůze a uvidíme - buď se bude volit nové vedení nebo se rozhodne o ukončení činnosti sdružení... A já už zaplatil na rok 2008 - sakra! (z toho lze dovodit můj soukromý názor...)

Anarchie některých členů je cítit i nyní.

Pokud chceme, aby klub fungoval dál, musíme se snažit všichni a ne jen rada a zbytek.

Já zaplatím na 2008 hned po prosincové výplatě členský příspěvek ve vyšší výši než je minimální. Byl bych velmi rád, abychom nadále byli sdružením, a to ještě lepším, vím, že můj příspěvek vyšší částky to nezachrání, ale ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 16:45   Citovat  

Hellborn napsal:

Sakra, a já se tady namáhám s posíláním starých článků z h-fans PreludeZ-ovi na vydání zde Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 16:49   Citovat  

petrveit napsal:
Sakra, a já se tady namáhám s posíláním starých článků z h-fans PreludeZ-ovi na vydání zde Mrk

No uvidíme... Uděláme vše,aby to jelo dál... Foxík a spol měli už dostatečné zkušenosti... Doufám,že si to ještě rozmyslí.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 16:55   Citovat  

Hellborn napsal:
No uvidíme... Uděláme vše,aby to jelo dál... Foxík a spol měli už dostatečné zkušenosti... Doufám,že si to ještě rozmyslí.

Mno to je pravda, ale nutit je nemůžeme, musíme se snažit všichni ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 17:11   Citovat  

M@jk napsal:
Mno to je pravda, ale nutit je nemůžeme, musíme se snažit všichni ...

Jsem zvědav na to "snažit všichni"...

Z vlastní zkušenosti s HF:

1) Pokud je klid, nikoho nic moc nezajímá
2) Pokud nastane krize, každý se může hubou rozdat
3) Pokud krize odpadne, návrat do bodu 1

Jinými slovy, každý se chová tak nějak přirozeně podle své nátury, nečekal bych tedy nějaké závratné změny u všech těch lidí, kteří nyní najednou nabízí svoji pomoc. Kdyby chtěli, udělají to už dávno.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 17:13   Citovat  

petrveit napsal:

Jinými slovy, každý se chová tak nějak přirozeně podle své nátury, nečekal bych tedy nějaké závratné změny u všech těch lidí, kteří nyní najednou nabízí svoji pomoc. Kdyby chtěli, udělají to už dávno.

Ani to nečekám...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 17:38   Citovat  

petrveit napsal:

Já jsem třeba členem krátce od loňského roku, ale teprve od doby, co mám auto v pořádku se nějak více zajímám o dění v klubu, ale nikdy jsem nic nekritizoval a ani jsem na to neměl právo.

Takže až posledních pár dní mne více zajímá co je nového, spíše jsem účastníkem srazíků na Chodově, Slapy a toť vše, neb auto bylo u PK na GO.

Takže jde jen o to, že jsem nabídnul svou pomoc a nyní není využitelná, Rada, jak mi bylo řečeno, musí vyřešit stávající problémy. Pak bude pomoc vítána, bude-li potřeba, rád pomohu.
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 17:59   Citovat  

chce to vůdčního člena co prostě nastolí pravidla který se budou bezmilosti dodržovat.. na tohle platí jen diktatura a jakékoliv uvolňování pravidel vede k rozpadu jakéhokoliv klubu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 18:22   Citovat  

Only_one napsal:
chce to vůdčního člena co prostě nastolí pravidla který se budou bezmilosti dodržovat.. na tohle platí jen diktatura a jakékoliv uvolňování pravidel vede k rozpadu jakéhokoliv klubu.

Tak už je to tady. Mno, ale máš pravdu, za Stalinem, Hitlerem, Kim-čom-ilem, atd. šli všichni slepě, možná by to pomohlo ... zmatenej
   Návrat  
logan.g je teď offline  logan.g
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 18:52   Citovat  

Teri napsal:
Mou rodinou jsem myslela mého manžela FOXe a mojí sestru Potvůrku

Klub jsme vypiplali z plenek a teď je již dle Vašich názorů samostatný, tak ho pouštíme do světa ať se ukáže co se naučil....

Ono s nějakou tou částkou a účtě už Vám to půjde snáze, my jsme začínali s 0 a první roky jsme klub i dotovali, ale to dělá každý rodič...

A nechat se sočovat, že za klubové peníze si kupujeme auta a další věci, to se nenecháme.

Docela by mě zajímalo kolik klub ušetřil za 6 let pronájmu prstor, benzín, telefony atd. nebudu počítat hodiny strávené přípravou butiku, tištění karet a lítáním kolen Hondaye.

Tzn. jestli chcete příští rok Honday, měli by jste máknout, protože papírová válka s úřady ohledně hondaye, začíná v lednu

Ahojky Teri ja bych chtěl honday a nechapu proč se tu všichni žerou?
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 20:01   Citovat  

Zdravím všechny Hondaře a Hondařky !
Úplně na začátek a dopředu říkám, že jsem to byl já, kdo si "dovolil" rýpnout do HD 2007 lépe řečeno do soboty které jme se zúčastnili. Bohužel, i po uplynutí několika měsíců si za svým názorem stojím. Neadekvátní až hysterickou reakci už nebudu komentovat.
Většinu z vás neznám osobně a Foxe s Teri jen od vidění, tudíš vylučuji osobní útok na kohokoli z vás.
Zásadní a první problém vidím v "takzvané" nekomerčnosti Honda-clubu. Myslím si, že dělat něco takového v dnešní celkově komerční době prostě není možné. Možná se státními nebo evropskými dotacemi ano, ale to je jen říše snů, a na tom se shodneme asi všichni. Možná pro pár kamarádů (max. prsty obou rukou) ale jinak určitě ne. Jak se členská základna rozrůstá, tak už, to dle mého, nemůže stát na dobrovolné pomoci každého člena.
Členské příspěvky by mohli zajišťovat chod webových stránek ale možná díky placené inzerci ani to ne. Vůbec by mě nevadilo, kdyby třeba předseda měl měsíčně nějaký plat, nebo jak to kdo chce nazvat, aby čas, telefony atd. co klubu věnuje se alespoň trochu vrátili finanačně.
Proč by si na sebe nevydělal butik. Targaman, nebo kdokoliv jiný by něco vydělal na občersteví na HD a zase na oplátku by něco zaplatil za nájem stánku. Nebo máte problém v tom, když jdete na jídlo do jakékoliv restaurace, že na vás někdo "zbohatne" ? Jasně, ale na oplátku to můžete a máte právo kritizovat, protože jste za to zaplatil. A takový jsem měl já dojem z HD 07.
Osobně bych co nejvíc zmenšil členský příspěvek (proč ne 100 Kč) ale zkomerčnil vše okolo, co si každý může dobrovolně koupit, nebo také vůbec nemusí. Prostě co nejmenší přerozdělování.
Berte to, jen jako názor člověka, (letitého Hondaře) co občas koukne na stránky a 2x navštívil Honday a dovolí si kritizovat to co se mu nezdá ...
Rom. :honda:
   Návrat  
Teri je teď offline  Teri
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 18:43   Citovat  

Hellborn napsal:

No a začíná to být opět aktuální.

jelikož všichni známe Crxmanna, tak s ním už nehne ani stádo CR-Vček a na 99,9% to vyvolá lavinový efekt.

První je Pepa, Vláďa zvažuje stejný krok, jelikož Pepa s Pupem byli tím motorem, který Foxe držel u klubové práce. Já už to s Vámi zabalila v prosinci. proto bych jen ráda připoměla, že se tu nějak neřeší výpověď ze sídla OS, která poběží již jen měsíc a kousek...resp. do posledního února.

Tedy přečtěme si ještě jednou Hellbornova slova výše a začněte přemýšlet kam s klubem a kdo to z Vás rejpalů a nespokojenců bude dělat. Již se Vám podařilo znechutit všechny co chtěli aspoň něco udělat.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 19:06   Citovat  

A už mě tohle tady začíná pěkné tóóó..Znechucení zahazujou funkce,rušej sídlo klubu,ale aby dali prostému lidu kloudné odpovědi na jejich otázky?Kdepak :mrd:Neříkám,že všichni,to pozor!Proč furt brečíte kolik vás to stálo peněz a času?Lezli jste do funkcí snad s myšlenkou,že vám to bude vydělávat na chleba?Nebo s tím,že vás každý den někdo popláca po ramenou a řekne: "Jsi jednička"...?Kdykoliv se něco přetřásá,oháníte se tím,že je HC firma..Jestliže je firma,vymyslete systém odměňování dozorčí rady,aby vaše osobní aktivita byla ztrátová max.časově a ne finančně.Zvyště kvůli tomu členské příspěvky,lidi určitě nebudou proti.
Vím,že jako člověk,který je zde 5 minut i s cestou jsem osobně ještě pro klub(narozdíl od vás) nic neudělal,na druhou stranu jsem možná dosud objektivní,páč nedržim basu ani s jednou ze "znepřátelených" stran.Označte mě za rejpálka,vykartujte,odsuďte,ale musel jsem to říct přátele kouř
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 19:06   Citovat  

Rom. napsal:
Zdravím všechny Hondaře a Hondařky !
Úplně na začátek a dopředu říkám, že jsem to byl já, kdo si "dovolil" rýpnout do HD 2007 lépe řečeno do soboty které jme se zúčastnili. Bohužel, i po uplynutí několika měsíců si za svým názorem stojím. Neadekvátní až hysterickou reakci už nebudu komentovat.
Většinu z vás neznám osobně a Foxe s Teri jen od vidění, tudíš vylučuji osobní útok na kohokoli z vás.
Zásadní a první problém vidím v "takzvané" nekomerčnosti Honda-clubu. Myslím si, že dělat něco takového v dnešní celkově komerční době prostě není možné. Možná se státními nebo evropskými dotacemi ano, ale to je jen říše snů, a na tom se shodneme asi všichni. Možná pro pár kamarádů (max. prsty obou rukou) ale jinak určitě ne. Jak se členská základna rozrůstá, tak už, to dle mého, nemůže stát na dobrovolné pomoci každého člena.
Členské příspěvky by mohli zajišťovat chod webových stránek ale možná díky placené inzerci ani to ne. Vůbec by mě nevadilo, kdyby třeba předseda měl měsíčně nějaký plat, nebo jak to kdo chce nazvat, aby čas, telefony atd. co klubu věnuje se alespoň trochu vrátili finanačně.
Proč by si na sebe nevydělal butik. Targaman, nebo kdokoliv jiný by něco vydělal na občersteví na HD a zase na oplátku by něco zaplatil za nájem stánku. Nebo máte problém v tom, když jdete na jídlo do jakékoliv restaurace, že na vás někdo "zbohatne" ? Jasně, ale na oplátku to můžete a máte právo kritizovat, protože jste za to zaplatil. A takový jsem měl já dojem z HD 07.
Osobně bych co nejvíc zmenšil členský příspěvek (proč ne 100 Kč) ale zkomerčnil vše okolo, co si každý může dobrovolně koupit, nebo také vůbec nemusí. Prostě co nejmenší přerozdělování.
Berte to, jen jako názor člověka, (letitého Hondaře) co občas koukne na stránky a 2x navštívil Honday a dovolí si kritizovat to co se mu nezdá ...
Rom. Honda

byť reakce byly hysterické, tvůj příspěvek zapříčinil to že to již pro letošní ročník máme daleko lépe vymyšlené OK
a pokud se to celé povede, bude velmi jednoduše rozeznatelné a odlišitelné kdo na kdy má zaplaceno
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 19:51   Citovat  

Teri napsal:
No a začíná to být opět aktuální.

jelikož všichni známe Crxmanna, tak s ním už nehne ani stádo CR-Vček a na 99,9% to vyvolá lavinový efekt.

První je Pepa, Vláďa zvažuje stejný krok, jelikož Pepa s Pupem byli tím motorem, který Foxe držel u klubové práce. Já už to s Vámi zabalila v prosinci. proto bych jen ráda připoměla, že se tu nějak neřeší výpověď ze sídla OS, která poběží již jen měsíc a kousek...resp. do posledního února.

Tedy přečtěme si ještě jednou Hellbornova slova výše a začněte přemýšlet kam s klubem a kdo to z Vás rejpalů a nespokojenců bude dělat. Již se Vám podařilo znechutit všechny co chtěli aspoň něco udělat.

jelikož se mi nechce prokousavat všemi dikuzemi jestli jsem přehlídl datum a místo konání členské schuze tak se táží kdy a kde
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 19:58   Citovat  

kojak napsal:
jelikož se mi nechce prokousavat všemi dikuzemi jestli jsem přehlídl datum a místo konání členské schuze tak se táží kdy a kde

Zatím není.
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 20:02   Citovat  

Hellborn napsal:
Zatím není.

tak to jo už jsem se bál že jsem jí přehlídnul Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 15:31   Citovat  

spoon napsal:
A už mě tohle tady začíná pěkné tóóó..Znechucení zahazujou funkce,rušej sídlo klubu,ale aby dali prostému lidu kloudné odpovědi na jejich otázky?Kdepak :mrd:Neříkám,že všichni,to pozor!Proč furt brečíte kolik vás to stálo peněz a času?Lezli jste do funkcí snad s myšlenkou,že vám to bude vydělávat na chleba?Nebo s tím,že vás každý den někdo popláca po ramenou a řekne: "Jsi jednička"...?Kdykoliv se něco přetřásá,oháníte se tím,že je HC firma..Jestliže je firma,vymyslete systém odměňování dozorčí rady,aby vaše osobní aktivita byla ztrátová max.časově a ne finančně.Zvyště kvůli tomu členské příspěvky,lidi určitě nebudou proti.
Vím,že jako člověk,který je zde 5 minut i s cestou jsem osobně ještě pro klub(narozdíl od vás) nic neudělal,na druhou stranu jsem možná dosud objektivní,páč nedržim basu ani s jednou ze "znepřátelených" stran.Označte mě za rejpálka,vykartujte,odsuďte,ale musel jsem to říct přátele kouř

Máš pravdu, ale ne vždy jsou věci jednoznačně černé či bílé ... ale snad se to již uklidní.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 15:50   Citovat  

spoon napsal:

Teri skončila s klubem už loni, crxmanna dorazila nespokojenost s postupem na zřízení účtu. Byla tu snaha udělat účet "čistě a nenapadnutelně" - čili bez pomoci členů,aby zas někdo nevytáhnul,že z toho někdo měl provizi apod. (tuto situaci si dokážu představit), bohužel je to zase špatně... Crxmann při zřizování účtu projel a provolal nějaké svoje peníze a místo konstatování OK , se zase našly "nějaké chyby"! Tebe by to nenamíchlo? Proto řekl,že na to kašle...

A jestli myslíš,že odpověď na dotazy trvá chvíli,tak se dost pleteš. Odpovědi budou trvat,protože se k tomu musí vyjádřit všichni členové rady.

Sídlo měl klub díky souhlasu majitele nemovitosti od svého vzniku zadara, bohužel majiteli s námi taky došla trpělivost...
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 15:54   Citovat  

A kolik je členů v té radě?Nic ve zlém jen mě to zajímá cože cože ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 16:01   Citovat  

misan napsal:
A kolik je členů v té radě?Nic ve zlém jen mě to zajímá cože cože ?

Co zkusit kontakty?
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 16:26   Citovat  

Vážení bratři a sestry. Tímto topicem se stáváme bezdomovcemi, kdopak si to uvědomil ? kuky kuk ... Takže co potřebujeme ? Inu sídlo OS. A co to je ? Je to fyzická adresa s číslem popisným, která se zapíše do obchodního rejstříku k OS HondaClub.cz. K tomu je ještě navíc potřeba písemné a ověřené svolení majitele s umístěním sídla a označení + schránka na případnou poštu. Kde to sídlo bude, je v podstatě jedno, protože chceme ihned po jeho zapsání zřídit P.O.Box, abychom v budoucnu nenaráželi na problém s korespondencí při případné změně sídla.

Něco málo k označení sídla najdete tady v diskuzi: odkaz.

Tak kdopak se hlásí ? kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 16:33   Citovat  

Dave, hodíš ještě novou diskuzi ala OS hledá nové sídlo? Tdy do toho se třeba moc lidí nepodívá...
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 16:47   Citovat  

Myslim ze nejsem sam, kdo by uvital nejakou sumarizaci toho, co vsechno se na nas vali. Nestiham procitat vsechny topicy, takze nejsem uplne v obraze. Jak to vypada s tim odstupovanim rady a podobne. Diky přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 16:54   Citovat  

CJMonty napsal:
Myslim ze nejsem sam, kdo by uvital nejakou sumarizaci toho, co vsechno se na nas vali. Nestiham procitat vsechny topicy, takze nejsem uplne v obraze. Jak to vypada s tim odstupovanim rady a podobne. Diky přátele

Všechno se dozvíš (mimo jiné i proto,že jsi nabídl pomoc s volbama...). Současná situace: Máme výpověď ze sídla, někdo na svůj post v radě již rezignoval (písemně zatím,ale asi nic nepřišlo), další rezignaci zvažují. Zbytek rady se bude muset sejít a naplánovat další postup.
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 17:06   Citovat  

Diky zatim myslim ze to staci. Moje pomoc s volbama kazdopadne plati. Uz mam par veci namyslenych takze tomu asi dam nejakou formu co nejdriv at to muzeme zacit nejakym zpusobem doladit Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výpověď OS HondaClub.cz ze sídla sdružení
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina