Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc s rýhami :-((
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Quiksilver je teď offline  Quiksilver
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 21:59   Citovat  

Tak je to tu,uběhlo párdní, a už jsem okusil jaký to je mít celkem pěkné auto na cikánskym Kladně.Ráno přijdu k autu a z obou stran rýhy,takové ,že se ten člověk o to musel opřít při tom dření snad.Tempo je na to velice krátké.Takže,co s tím? Mám originál "tužku" s tou barvou,ale je zatuhlá,chci se zeptat jesi jde s něčím zředit.Nebo jak to zadělat prostě.Až se mnou bude komunikovat mobil,tak sem hodím i fotky... Bueee
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 22:03   Citovat  

za tohle bych trhal ruce na mučících strojích :twisted: naštvanej hoši kdo si dovolí šahat na cizí věc? ubožák nic jinýho KO fotky by řekli víc takhle nevíme jak jsou čáry dlouhý atd... ale tužkou to jako asi jen ochráníš proti možný korozi ale nebude to top...prostě tam bude hrb po tý tužce a vidět to bude Bueee

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 22:10   Citovat  

nechci strašit, ale jestli to jsou hluboké rýhy, že si nima tempo neporadilo, tak ty už tam budou vidět ať je maskuješ čím chceš :o(
leda přelepit nějakým "rychlým" pruhem

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 22:13   Citovat  

pořádný rychlo zběsilácký plameny pořádnej výtlem né sry že si z toho dělám srandu...víš co, já už sem si zvikl že mám ošklivý auto a jde mě jen o technyckej stav a aby to dobře jelo. To že zrovna to co mám teď vypadá pěkně to taky nejní na škodu to neřikám kuky kuk

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 22:21   Citovat  

strašný Smutný to mi hlava nebere
zkopat je!

Sweet_Acid je teď offline  Sweet_Acid
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 22:28   Citovat  

no podle hloubky to asi dopadne : bruska, tmel, plnic, zastrik ... Bueee : ( a pak asi pujdes sedet za tezke ublizeni na zdravi az toho hajzla chytnes a zmlatis ... HaHaaa

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 22:31   Citovat  

To mi rano rekl kamos "tyjo mas na aute nakou rejhu" ja ji nevidel ponevadz jsem "slepej". Tak cumim na tu jednu,od pulky dveri az k bande,ryha az na krev.Tak na to cumim,zacinam premyslet komu jsem co udelal,on sel na druhou stranu a vyjevi se "ty kra*vo" ,tak sem se malem rozbrecel. no a na druhy strane 4 rejhy.Tri pres cely zadni lem,a jedna na dverim,vsechny celkem precizne vyryte.. Bueee Bueee Kladno. Je to mesto cikanu a zavistivcu.Nikdo se sem nestehujte, naštvanej naštvanej

hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 22:43   Citovat  

moc te asi nepodproim, ale rejha kdyz se podivas jeslti jen zasahuje do bezbarvyho laku tak tos e da brusnou pastou a pak jemnou vyhladit to ma vyzkouseny, ale pokud je videt ze je to az na plech, nebo na plnic skrz barvu tak bohuzel uz to chce ten zminenej kit a pak to striknout a rozlestit to misto aby to nebylo poznat

chapu te musi to bejt strasny , to aby clovek snad nechal uvazanyho rotvajlera u auta pres noc

Sancho je teď offline  Sancho
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 7:59   Citovat  

hometuner napsal:

chapu te musi to bejt strasny , to aby clovek snad nechal uvazanyho rotvajlera u auta pres noc

Vždyť by ho chudáčka ty ku... sežraly... Bueee

Je to hnus... já vždycky říkal že na auto se nesahá ani nejhoršímu nepříteli... mi to přijde hrozně zbabělý... naštvanej

Doufám že se ti podáří to nějak dát dohromady přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 17:27   Citovat  

hometuner napsal:
.....

já ho nepřivazuju, běhá navolno Velmi šťastný

a myslim si, že by se sežrat nenechala mravenec

DSCF4834.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF4834.JPG, 1.43 MB

vcha je teď offline  vcha
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 18:02   Citovat  

Mě se dneska taky vzpěnila krev v žilách, když jsem se dopoledne vratil z Globusu na Zličíně, kde jsem parkoval s Civikem v podzemnich garažích, a doma jsem zjistil, že mi nějakej šikovnej debil nabořil dveře u řidiče. V garážích Globusu, jak bylo šero, tak jsem si toho nevšiml a o to větší překvápko bylo doma. Tak mě to nasr..., že jsem se otočil a jel zpatky s tím, že mu to auto taky pořadně poškrabu, ale už jsem si nepamatoval, kde jsem stál a mezitím se tam i vyměnilo dost aut. Zkazilo mi to cely den naštvanej

hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 18:23   Citovat  

vcha napsal:
Mě se dneska taky vzpěnila krev v žilách, když jsem se dopoledne vratil z Globusu na Zličíně, kde jsem parkoval s Civikem v podzemnich garažích, a doma jsem zjistil, že mi nějakej šikovnej debil nabořil dveře u řidiče. V garážích Globusu, jak bylo šero, tak jsem si toho nevšiml a o to větší překvápko bylo doma. Tak mě to nasr..., že jsem se otočil a jel zpatky s tím, že mu to auto taky pořadně poškrabu, ale už jsem si nepamatoval, kde jsem stál a mezitím se tam i vyměnilo dost aut. Zkazilo mi to cely den naštvanej

proto ja kdyz parkuju treba i u toho globusu tak neparkuju co nejbliz vchodu ale prave tam kde nikdo neni a radsi se minutu projdu....u etch nakupnich center je to katastrofa

tuhle sem stal na parkovisti u jednoho kramu a pridu op hodine a SPZ na zemi, ulomenej ramecek pod spz s logem hondaclub naštvanej a naraznik lehce taky nekdo vzal, fakt parkovat dycky nekde sam v rohu jedine

azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 21:10   Citovat  

hometuner napsal:
proto ja kdyz parkuju treba i u toho globusu tak neparkuju co nejbliz vchodu ale prave tam kde nikdo neni a radsi se minutu projdu....u etch nakupnich center je to katastrofa

tuhle sem stal na parkovisti u jednoho kramu a pridu op hodine a SPZ na zemi, ulomenej ramecek pod spz s logem hondaclub naštvanej a naraznik lehce taky nekdo vzal, fakt parkovat dycky nekde sam v rohu jedine

Presne tak, radeji parkuji kde nikdo neni treba az na konci parkoviste, abych byl tohohle usetren. Lidi co si klepou na celo co jsem to za blba ze parkuju tak daleko zcela ignoruju, mam sve auto rad....

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 21:27   Citovat  

Moje auto se taky zdalo nekomu moc nove, tak mi poskrabal haupnu v levem hornim rohu pred prednim sklem, asi klici. Nastesti jen vrchni lak, tak to snad pujde trochu zamaskovat. Videt toho k.kota, tak ho poskrabu taky. O zem, asi nekolikrat a poradne. A pak se rekne zapadni Evropa, to neni jenom v Cechach.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:10   Citovat  

Je to hnus,Ted se mi to nechce ani umýt,že to vyleze ještě vícSmutný(( Jo a bohužel se mi podařilo přetáhnout tu fotku už Bueee Bueee Bueee Bueee

25062009035.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
25062009035.jpg, 1007.54 kB

MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:29   Citovat  

tohle znám, stačí zaparkovat na špatné straně ulice, v momentální době mám asi na autě 7rýh, teď už na levé straně neparkuju a je vše v pohodě, ale kdo to dá na levou, má to časem jistý, nejsem sám v ulici kdo to má poškrábaný, ale já asi nejvíc, lakýra odhadem řekl tak 10tis, tak šetřím, rýhy jsou hluboké, údajně nějaký člověk na kole, kterému ty auta tam překáží a rád jezdí v opačném směru než je jednosměrka. holt nenadělám nic, jen neparkovat na levé straně Bueee

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:45   Citovat  

Tak alespoň víš, kde neparkovat,kdežto já to nevím.No ale vyhlásil jsem celoKladenské pátrání,někdo se musí prokecnout časem..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 13:03   Citovat  

tak ty rejhy jsou fakt hluboký, to je na stříknutí celýho blatníku Smutný
tím opravným štětečkem je oprava úplně na dvě věci, buď stříknout celý blantík nebo polepy....

azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 13:05   Citovat  

tak tohle je mi uprimne lito:( snad se nekdo opravdu prokecne, to bude pak veselo...

R4ZoR je teď offline  R4ZoR
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 17:00   Citovat  

Quiksilver napsal:
Tak je to tu,uběhlo párdní, a už jsem okusil jaký to je mít celkem pěkné auto na cikánskym Kladně.Ráno přijdu k autu a z obou stran rýhy,takové ,že se ten člověk o to musel opřít při tom dření snad.Tempo je na to velice krátké.Takže,co s tím? Mám originál "tužku" s tou barvou,ale je zatuhlá,chci se zeptat jesi jde s něčím zředit.Nebo jak to zadělat prostě.Až se mnou bude komunikovat mobil,tak sem hodím i fotky... Bueee

Ahoj ja pracuju v offroad centu v červený hospodě u Třebíče...těmahle věcma se zabejváme...chtělo by to detailní foto ty rýhy jestli je jen v laku nebo už v matalíze nebo plniči...kdyžby až na plech tak je to pech ale jde to o 90% zaretušovat...páč vím že na celolak tedky má málo kdo...jde o to že kdyby to bylo vlaku tak se to zabrousí a poté rozleští...pár aut sme takto před celolakem zachránily...každoapdně kdyžby to bylo do barvy a nebo plniče tak se vezme barba podle vzorníku tou se to zastříká do ztracena pistolí na airbrush...a poté zalakuje a přeleští...neříkám že se to ztratí uplně ale jak říkám o 90% sto pro...a určotě je to levnější varianta než new lak... nevím odkud si a nebo jak si zručnej možna to zvladneš sám;)jinak souhlasím s ostanima za tohle toho člověka patří zabít...tak hodně zdaru

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 18:01   Citovat  

Jsem z Kladna, a teď jsem čerstvě odmaturoval,takže jak to bude s penězma je asi jasné Smutný Kolik by to tak vyšlo ?

R4ZoR je teď offline  R4ZoR
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 19:07   Citovat  

Quiksilver napsal:
Jsem z Kladna, a teď jsem čerstvě odmaturoval,takže jak to bude s penězma je asi jasné Smutný Kolik by to tak vyšlo ?
kdyby si mohl poslat fotky všech dílů co jsou poškrábaný tak bych ti řekl...přibližně

vladak je teď offline  vladak
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 14:42   Citovat  

Stalo se mi něco podobného v zimě na návštěvě příbuzných ve Varech na sídlišti - všechna auta která stála na kraji silnice a němela karlovarskou značku měla ráno škrábanec přes obě dveře. Poučení je zřejmě neparkovat na kraji silnice vedle které je chodník.

Pořád ještě řeším co s tím. Škrábanec odhaluje bílou barvu (teď nevím jak se jí přesně říká - doplňte mě kdyžtak někdo) a začalo to mírně reznout takže už to nejde moc odkládat. V autorizovaném servisu říkali jedině celkový lak (ne že bych čekal že řeknou něcco jiného) a 12 tisíc jenom za materiál. Zkouším se pídit po levnějších alternativách (ani ne tak po různých tužkách apod jako spíš kdo to levněji celé přelakuje), nápady/odkazy vítány.

Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 15:30   Citovat  

vladak napsal:
Stalo se mi něco podobného v zimě na návštěvě příbuzných ve Varech na sídlišti - všechna auta která stála na kraji silnice a němela karlovarskou značku měla ráno škrábanec přes obě dveře. Poučení je zřejmě neparkovat na kraji silnice vedle které je chodník.

Pořád ještě řeším co s tím. Škrábanec odhaluje bílou barvu (teď nevím jak se jí přesně říká - doplňte mě kdyžtak někdo) a začalo to mírně reznout takže už to nejde moc odkládat. V autorizovaném servisu říkali jedině celkový lak (ne že bych čekal že řeknou něcco jiného) a 12 tisíc jenom za materiál. Zkouším se pídit po levnějších alternativách (ani ne tak po různých tužkách apod jako spíš kdo to levněji celé přelakuje), nápady/odkazy vítány.

Poučení spíš je, že mravenec, který tam bydlí si myslí, že jim i patří všechny parkplacy před barákem. Jednou sem parkoval u babky a přišla nějáká ženská jestli tam bydlím. Když sem jí řekl že ne ,tak nahodila ksicht, jak kdybych ji na šuk 15ti letou dceru Velmi šťastný
Zkus se podívat po nějaký autolakovně. V autorizovaným servise to bude vždy pálka. A oni to stejně většinou nedělají a dávají to dál do smluvní lakovny. Jinak koukni třeba sem co by si potřeboval - jen orientačně kolik to +- vyjde Mrk tudy odkaz

Wrana je teď offline  Wrana
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 17:06   Citovat  

Quiksilver: Trochu offtopic sry...
Můžeš bejt rád že máš ještě čím jezdit. Kladno je první na žebříčku měst, kde se hondy kradou

vladak je teď offline  vladak
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 22:18   Citovat  

Mesi napsal:
Poučení spíš je, že mravenec, který tam bydlí si myslí, že jim i patří všechny parkplacy před barákem. Jednou sem parkoval u babky a přišla nějáká ženská jestli tam bydlím. Když sem jí řekl že ne ,tak nahodila ksicht, jak kdybych ji na šuk 15ti letou dceru Velmi šťastný
Zkus se podívat po nějaký autolakovně. V autorizovaným servise to bude vždy pálka. A oni to stejně většinou nedělají a dávají to dál do smluvní lakovny. Jinak koukni třeba sem co by si potřeboval - jen orientačně kolik to +- vyjde Mrk tudy odkaz

Těžko říct, osobně bych si tipnul že se jedná v nějakém (těžko říct jak velkém) procentu případů o teenagery ktěří se chtějí předvést před partou apod. ale to je jen můj dojem. Každopádně díky za tip, nebránil bych se tomu udělat si výlet do Brna Úsměv když by to pak vyšlo na polovinu ceny oproti autorizovanému servisu (podle předběžné kalkulace).

Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 23:31   Citovat  

vladak napsal:
Těžko říct, osobně bych si tipnul že se jedná v nějakém (těžko říct jak velkém) procentu případů o teenagery ktěří se chtějí předvést před partou apod. ale to je jen můj dojem. Každopádně díky za tip, nebránil bych se tomu udělat si výlet do Brna Úsměv když by to pak vyšlo na polovinu ceny oproti autorizovanému servisu (podle předběžné kalkulace).

Určitě najdeš podobné ceny i ve svém okolí. To byl jen takovej nástřel kde sem první našel nějakej kalkulator Mrk

Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2010 , 0:18   Citovat  

Vidím,že všude se najdou závistiví lidé.....ja mám zase pro změnu pošlapanou kapotu,hezky od levého k pravému světlu,dal si záležet + promáčklej pravej zadní blatník....Nezbývá ti nic jiného než sklopit ocas a opravit si to za své,bohužel.V dnešní době se nevyplácí mít pěkné auto!

zmysel09 je teď offline  zmysel09
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2010 , 0:29   Citovat  

chlapci toto je spinavost su to ubozaci.. keby ste videli moje auto.. uz mi do teho buchla brana, na lemoch odfusovany git ktery je poraskany, strecha ani nevypravam odluple az do plechu, a predek? 3 farebny+ jak bonus prevalene zadne dvere.. kupil sem to z ceska:D videt ze sa oto starali.
k veci mylsim ze keby si si zehal tu barvu, a zatrel tie ryhy a prelesil? nedalo by sa to?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc s rýhami :-((
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina