Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Renaultsport Clio
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 15:20   Citovat  

lktr:a kde mame teda v pondeli sraz?Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
willy2.0 je teď offline  willy2.0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 15:37   Citovat  

LK7R napsal:
Willy v tomhle s tebou nemuzu souhlasit. Radovy zakaznik se diva v prvni rade na znacku jako celek. Pokud je o znacce znamo, ze se jeji modely sypou, nebo maji casto slaba mista v zasadnich provoznich vlastnostech, tak je ani sportovni divize nevytrhne. Proste motnovany to treba je jinde, ale za tu cenu pochybuju ze 98% dilu jsou z jineho materialu pripadne jine kvality, to mi proste nevymluvis. Dobra maji jinej podvozek, motor, prevodovku, ale zbytek uz je proste standard znacky. No a pokud standard v modelove rade stoji za pytel...

7g CTR uz "morduju" 5 let - ma nalitano 108tkm v pomerne tvrdem rezimu a prevazne v mestskem provozu. Uz jsem par aut zazil a zadne z nich se s tim nepopasovalo tak dobre jako Honda (rozumej kvalita po tech 108tkm - bouchani, vrzani, nefunkcni veci atd... u Hondy v podstate zadnej zasadni problem vyplyvajici z normalniho pouzivani nebyl).

Kazdopadne RS vyzkousim a budu chtit zazitek - tak k tomu pristupuju, treba me oslovi, treba ne - uvidime v pondeli.

Já na to koukám asi jinejma očima,koukám na to očima závodníka-pacienta,sem tak trošku namlsanej a vím co je prostě dobrý pro mě,chci jen to nej,co fachá a nenechá mě ve štychu,chci to co je vyzkoušený-že se s tím dá ject moc,dle toho k tomu přistupuju,ne že si řeknu Renault značka je shit tak RS bude taky shit..to je fakt diametrálně jiná značka-spíš oddělení.
Každý auto má chyby,např.CTR7g nebrzdí prostě,volant má rejd jak autobus a divně to občas ustřelí,ale naštestí se stejně divně pomalu chytne zas...Tyhle chyby mě vobčas štvou víc,než,kdybych měl měnit stahovačku na Cliu jednou za 3roky...nebo měnit čidlo na krokovým motůrku,ale ruku na srdce to sou směšný věci,na jinak skvělým autě,to auto je rozhodně zpracováním jinde,nehrozí tam vážná porucha,hele na CTR7g odcházej synchrony stejně jak na Cliu a to sem si myslel,že je převodovka u Hondy lepší,akorát se s ní líp řadí..
Jasně Honda je spolehlivá,to je zažitý a pravda i u ostatních jejich modelů,taky vím,že na Cliu Sport,se prostě dělá běžná údržba jako na CTR7g,že se tam nemá co pos---t prostě,já vidím jedinou výhodu u mýho CTR a ta je v motoru K20A2 jinak by šlo dávno z domu...
A uvidím jak dlouho se ještě budu přemlouvat,vím,že kdybych nasál třeba Focus RS bavil bych se líp.
Plno soutěžáku má doma new Clio Sport nebo to starý a sou spokojený,vážej si ho moc,vážej si značky RS",protože vědí jak auta od nich fungujou a já byl taky spokojenej,ten motor se dělá od roku 91 co se dal poprvý do Wiléma,jeho jediná nevýhoda je v tom,že má časování jako stary VTEC"y...že není konstrukčně moderní jako i-VTEC,ale jeho projev se mi líbí a díky malý hmotnosti výkonově bohatě stačil do zatáček,kamarád měl Clio váhu cca.920kg a výkon 180ps autu naměřily kilo za 5,7...malá kapesní raketa:)a k tomu všemu,to byl celek".
CTR je super,není špatné,ale řeknu ti co napsali kdysi v Autocaru a ztotožnuju se s tím,v CTR7g hraje prim motor a převodovka,ale podvozek a chování auta tomu neodpovídají,prostě to chce dát,velký brzdy,špéru,vyházet bordel a nechat to na závody do normál provozu a na naše okrsky to není ono..
A nemusím s ním mít najeto 100tis,věděl sem to po pár stovkách km...
Pak poreferuj sem zvědavej,já vím jak to jede,mě se líbí předfacelift a nejlíp v sirius gelb...
Jinak ty Recaro sedačky,bude tě bolet zadek na dálku nejsou teda,když sme naposled byli na rally Krumlov nacpal sem se dopředu a měl sem radši sedět vzadu,ject s tím dál,vemu radši normál gauče pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 15:38   Citovat  

Marfi napsal:

měl bych vás svézt nepojedete s tím,ste zvyklí na Hondu pořádnej výtlem
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 15:50   Citovat  

willy2.0 napsal:
měl bych vás svézt nepojedete s tím,ste zvyklí na Hondu pořádnej výtlem

To bych si musel vzit sebou "Captain Brave underpants" Velmi šťastný ... potrebuju po zbytek dne jeste fungovat a ne jen premejslet jestli se zhroutim, nebo pujdu zvracet HaHaaa .

Myslim si, ze moje rizeni na otestovani bude pro moji potrebu/svezeni stacit. "Soupat" to nikam ve 150 asi nebudu :hehe: obavam se, ze by mi z toho ten prodejce vystoupil, stejne jako pani co mi predvadela 8g CTR Velmi šťastný , o pani co predvadela Mazdu 3 MPS nemluvim ...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 15:53   Citovat  

Marfi napsal:

Sem domluvenej kolem poledne - Ďáblická 2, nevim co tam je za salón kosočtverců.
   Návrat  
doob je teď offline  doob
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 16:08   Citovat  

Myslim že lepší než Clio bude za stejny prachy Ibiza 1,4 dvakrat přepňovaná 7 rychlostí atd. spotřeba nízká 180koni vaha 1100kg Úsměv
- interier pěknej německej design super, nemůžu si pomoct mě se to clio po tomhle faceliftu nelibi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 16:09  Naposledy upravil willy2.0 dne 19.6.2009 , 16:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

LK7R napsal:
To bych si musel vzit sebou "Captain Brave underpants" Velmi šťastný ... potrebuju po zbytek dne jeste fungovat a ne jen premejslet jestli se zhroutim, nebo pujdu zvracet HaHaaa .

Myslim si, ze moje rizeni na otestovani bude pro moji potrebu/svezeni stacit. "Soupat" to nikam ve 150 asi nebudu :hehe: obavam se, ze by mi z toho ten prodejce vystoupil, stejne jako pani co mi predvadela 8g CTR Velmi šťastný , o pani co predvadela Mazdu 3 MPS nemluvim ...

JJ bude to o ničem,vyhlásej tě ani bych tam nejel..už vidím jak by na mě křičeli:))
My si ho půjčily na 3dni,kauce 65tis půjčovné na den 1600kč a v pohodě sme se svezli,za týden pak si jel kamarido pro tu R27 Velmi šťastný
tak pak poreferuj..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 16:11   Citovat  

doob napsal:
Myslim že lepší než Clio bude za stejny prachy Ibiza 1,4 dvakrat přepňovaná 7 rychlostí atd. spotřeba nízká 180koni vaha 1100kg Úsměv
- interier pěknej německej design super, nemůžu si pomoct mě se to clio po tomhle faceliftu nelibi.

VW group neumí udělat pořádný auto,zapoměn Velmi šťastný pojede to rovně,na dálnici stejně jako Mazda MPS,sou prostě značky co to uměj udělat a pak sou pseudo sportovní auta,jak říkám Velmi šťastný
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 16:29   Citovat  

doob napsal:

Lepsi to urcite nebude, Clio neni zadnej vorezprut. Mrk
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 22:35   Citovat  

tak ja nemam problem sednout do jine znacky nez honda a urcite honda nebude jedine auto ktere budu vlastnit jak nekdo rika, ale je pravda ze hondu jsem si zamiloval a kdyz to auto je temer nastejno tak beru to co ma ve znaku Honda
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.6.2009 , 14:59   Citovat  

willy2.0 napsal:
Pokad máš garage" někde poblíž Hostivic,Prahy rád se na ní přijedu podívat,jeden čas sem jí moc chtěl..
Kamarido na ní začínal na ZAV",to se psal rok 92 a on měl R5 Turbo Alpine extovární po Bugalskym...výkon 160ps pří váze snad 800kg!!
To auto jelo moc,mám od něj dobový plakáty,nějakej ti dám klido..
To auto pak prodal mladýmu klukovi,ten se v tom s přítelkyní zabil u Motola",přímo před špitálem,motor odletěl 50m od místa nehody,takže,až v tom budeš lítat dávej bacha,jede to moc...i v sérii.
Dodnes chtěj za zachovalý kousky okolo 6tis euro,on měl jeden z těch posledních,ty se mi moc líbily...V modré neměl chybu...
a pak Clio Williams...Willy"

bohužel to máš ke mně trochu z ruky, jsem od Hodonína, ale poblíž Prahy o jedné pojízdné turbovce vím, a až budu mobilní já, rád bych se ukázal klidně i na honda akci.
Přesně jak píšeš o modré "alpine blue", tak tu hodlám ve finále použít. Podařilo se mi sehnat i nejetý Koni červený třípolohový podvozek s nastavováním ještě uvnitř tlumiče, takže by se ty relativně měkké torzky mohly zkultivovat, protože na závody se tam ještě přidávaly přídavné pružiny.
Jinak na Clio V6 jsem moc chvály neslyšel, je to opravdu motorová póza, ale klučina ze Znojma (možná ho znáš) má jak R5AT Coppa tak původní R5 Turbo ph2 a je možnost se na to na nějakém R5 sraze kouknout či výměnou za Clio RS jistě i svézt Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.6.2009 , 13:09   Citovat  

No tak jsem se v tom jemne svezl, zadny divociny, nudna rovinka trosku brzdy. Nedokazu teda posoudit jaky to auto je.

Kazdopadne postrehy:

1) interier je proste hnusnej plastovej frantik - hlavne stredova konzola a kaplicka taky zadnej zazrak
2) motor slusnej, zadna vykonova spicka, zatah plynulej, kroutak prijemnej - motoricky dobry
3) podvozek mi nebyl schopnej rict jestli to je cup nebo ne, kazdopadne tvrdej s prijmenym tlumenim nerovnosti - normalni svezeni ok
4) brzdy pekne ostry - moc dobry!
5) rizeni takovy dost tupy, ale nemel jsem moznost poradne otestovat - tezko rict

Zjisti mi moznost pujceni auta na nejakou dobu za poplatek - tak uvidime.

Za 550 zajimavy auto, ale dost maly - spis jen pro zabavu nez jako jedno auto "do rodiny".
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2009 , 13:52   Citovat  

JJ to sedíÚsměv
Mě se kaplička líbí,jen z venku je Sportík hezčí v tom předfaceliftu co má kamarido..dravej pěknej,rally kárka..Tohle,nevím jestli si na to zvyknu,taková žába a Megan RS bude to samý..
Brzdy fakt good vid?
Chce to ject sám,ne s někým...já v něm drandil cca 2hodinky v kuse,zkoušel a zkoušel...a spokojenost,je to hravý moc,určitě to nejni rodinný auto,ale,líbí se mi,že RS"udělali hothatch"civilnější,ale zároven ho pořád nezabily co se týče hravosti,zábavy...řekl,bych,že jediný ještě s Corsou OPC tohle vychytali..
hlavně si nezapomen vypnou stabilizaci!Jako jáÚsměv)to sem to auto vyhlásil a pak mi došlo,že sem jel se zaplou stabilizací,bez ní je to nebe a dudy,fakt zábava:)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2009 , 14:07   Citovat  

A ještě jedna věc se mi líbí na new Cliu,oproti i mýmu CTR"-zůstala mu vlastnost starýho Clia,rychle měnit směr...to mi hodně chybí ted..Je to zkrátka zábava.Dospěl sem k názoru,že nepotřebuju bejt nejrychlejší,protože to bylo,už o zabití...ale chci se bavit a auto pořádně cejtit pod zadkem,celou dobu je to dobrý
   Návrat  
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 0:30  Naposledy upravil babo dne 23.6.2009 , 0:43, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

LK7R napsal:
No tak jsem se v tom jemne svezl, zadny divociny, nudna rovinka trosku brzdy. Nedokazu teda posoudit jaky to auto je.

Kazdopadne postrehy:

1) interier je proste hnusnej plastovej frantik - hlavne stredova konzola a kaplicka taky zadnej zazrak
2) motor slusnej, zadna vykonova spicka, zatah plynulej, kroutak prijemnej - motoricky dobry
3) podvozek mi nebyl schopnej rict jestli to je cup nebo ne, kazdopadne tvrdej s prijmenym tlumenim nerovnosti - normalni svezeni ok
4) brzdy pekne ostry - moc dobry!
5) rizeni takovy dost tupy, ale nemel jsem moznost poradne otestovat - tezko rict

Zjisti mi moznost pujceni auta na nejakou dobu za poplatek - tak uvidime.

Za 550 zajimavy auto, ale dost maly - spis jen pro zabavu nez jako jedno auto "do rodiny".

Tak som tym dal tak 50km celkom ostrych a ja osobne:

1) suhlas, to je des, hlavne ta stredova konzola...
2) motor je slusny a nejde vobec zle. Ooproti seriovym K20A ci K20Z taha hodne lepsie od 5-6. Ale spicka nulova, clovek ani nema chut to nad 7 tisic tocit.
3) isiel som fakt dost ostro po okreskach. Pred tym som viackrat isiel cup. teraz ma ten seriovy (myslim, ze aj co jazdil LK7R bol seriovy) strasne sklamal. Tlmi nerovnosti sice bajecne a tu by honda uz konecne mohla nieco robit, ale inak sa mi nepacil. Makksi ako CTR je, ale len o trochu. Ale ten rozviaty zadok... no fuj. Zakruta kde si CTR ani nic nevsimne a tam uz som mal pocit, ze Ma ten zadok hodi do skarpy (tak sa divne zaklonil a spolujazdec Skyline hned zacal nieco o tom, ze ci sme urcite v Clio RS a nie v B-ckom medaku Úsměv). Na vyraznych nerovnostiach kde sa uz CTR sice skoro rozskace, ale u Clia sa rozhupe viackrat do kazdej strany - no strasne zly pocit. Ale ked si clovek zvykne, da sa aj s tym byt rychly. V niektorych zakrutach nedotacavy, v niektorych ale zataca super. Az na komfort obecne zobrate je ale podla mna horsi, ako vo FN2 ( a urcite ako EP3, tam je zadok rozviaty prijemne)
4) brzdy super, to by som hondu zase nakopal, ze maju 4 piesty iba v JDM autach. Clio ma brembo 4piest a navyse Conti Sport Contact 3 moc rad nemam, ale pri plnych brzdach super trakcia, moje 2rocne 050A nemali sancu (a brzdy tiez nie myslim, to by sa dalo otestovat asi az na slicku). Navyse vdaka tym tlmicom na rozbitej ceste to fungovao pri brzdeni tiez slusne. Ale velka neprijemnost clia - prebrzduje sa predok a zadok teda ma velku tendenciu predbehnut predok. Velmi velke korekcie vyzaduje pri plnych brzdach. Zadok ma strasne slaby, chce to tam hned dat aspon lepsie dosticky (aj rucku ked clovek zatiahne tak sa nedeje nic)
5) riadenie zas osobne by som povedal, ze je lepsie ako v 7G, urcite horsie ako v 8G. Opoti 8G je horsie o nieco vo vsetkom, viac preposilovane (ale menej ako 7G), viacej mrtve okolo stredu (ale asi menej ako v 7G), mensi prehlad co sa deje s kolami (a este vyrazne mensi ako v 7G, v tomto je 7G asi o nieco lepsie ako v 8G). Strmost tiez mensia ako v 8G (nieco na urovni 7G cca)

Co mi osobne strasne vadilo a oproti honde je tragedia najvacsia je proste prevodovka. Ono uz tie drahy nie su az tak dlhe (urcite dlhsie ako v CTR samozrejme), ani pri preradovani moc nedrhne cez neutral. Ale radenie je dost gumove a hlavne nechapem tu dlzku riadiacej paky. Bez srandy, v zeninej CRV RE5 je riadiaca paka asi o 5cm kratsia

Clio za 550 nie je zle. Rozhodne by som ale urcite to chce CUP podvozok za 15 000, potom musia byt povinne strmene pocmarane CUP nazvom za dalsich 1500 (podla toho to LOKO v podstate spolahlivo rozoznas) a musel by som mat RECARO za 30 000 (seriove nie su zle ale vobec nevedu telo v ramenach). Na okruh podla sov kamarata to chce aj CUP spoiler zadny (CUP podvozok je prijemne hravy, mierne pretacavy pre dobreho vodica- nic pre mna osobne. Ale na okruh sa vraj pritlak hodi vdaka hornemu spoileru). To mame nieco pod 600 tisc... To sa stale v celku da (ak si clovek nezplati este 4 roky zaruky Úsměv Úsměv Úsměv )
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 0:37   Citovat  

jagy napsal:
Tohle je az detinska zaslepenost.. a docela bych rad vedel, v cem je CTR lepsi.. v necem mozna jo, ale celkove urcite ne.

tak to nove clio na EP3 urcite nema. okrem tlmenia nerovnosti a lepsieho riadenia... brzdy ma lepsie, ale EP3 je este lahsie (a je o o triedu vacsie auto). Nove Clio vs. FN2... V serii by som bral zase FN2. Clio na CUP s recaro... No to uz si nie som isty. Mozno FN2 chapmionship white - spera je spera a na nove Clio zatial nerobi aftermarket asi ani Quaife
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 7:10   Citovat  

Včera jse, to Clio viděl - to je snad kratší než Civic 4g... Nebo to klame tou výškou... to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 9:50   Citovat  

Hellborn napsal:
Včera jse, to Clio viděl - to je snad kratší než Civic 4g... Nebo to klame tou výškou... to mi hlava nebere

no clovek ma z neho trochu pocit ako take male MPV Úsměv A kratsie ako 4g zrejme bude Úsměv Ale v RS verzii nevyzera zle, ten rozsireny zadok. Akurat predok po F/L dost pokazili (aspon na moj vkus)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:05   Citovat  

babo napsal:
no clovek ma z neho trochu pocit ako take male MPV Úsměv A kratsie ako 4g zrejme bude Úsměv Ale v RS verzii nevyzera zle, ten rozsireny zadok. Akurat predok po F/L dost pokazili (aspon na moj vkus)

Právě RenalutSport jsem viděl. Teda myslím... Měl to na zadních dveřích Rencek a pod tím Sport... Moc jsem to nezkoumal,protože jsem zrovna sjížděl ze Spojky..
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:27   Citovat  

babo napsal:
tak to nove clio na EP3 urcite nema. okrem tlmenia nerovnosti a lepsieho riadenia... brzdy ma lepsie, ale EP3 je este lahsie (a je o o triedu vacsie auto). Nove Clio vs. FN2... V serii by som bral zase FN2. Clio na CUP s recaro... No to uz si nie som isty. Mozno FN2 chapmionship white - spera je spera a na nove Clio zatial nerobi aftermarket asi ani Quaife

Myslel jsem FN2 a to potvrdilo i 9 testu z 10, ze je Clio lepsi. EP3 je starsi generace, ale te se zdatne drzelo i starsi Clio. OK Proti Honde nerikam nic spatneho samozrejme, jen bych ty Renaulty nezatracoval, ac nemaji obecne dobrou povest, co se spolehlivosti tyce.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:32   Citovat  

Hellborn napsal:
Právě RenalutSport jsem viděl. Teda myslím... Měl to na zadních dveřích Rencek a pod tím Sport... Moc jsem to nezkoumal,protože jsem zrovna sjížděl ze Spojky..

ja sa nehadam, ze si nevidel sport, ja len ze v sport to nevyzera az tak zle, ale to MPV tam fakt trochu ukryte je Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:37   Citovat  

babo napsal:
to MPV tam fakt trochu ukryte je Úsměv

To teda jo. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:39  Naposledy upravil willy2.0 dne 23.6.2009 , 10:57, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak pár věcí si docela vystih Babo je vidět,že cit pro auto budeš taky mít..
ale ještě dám do pořádku pár věcí,to,že nemá cenu točit RS nad 7tis otáček,to se snad ví...od toho,byla vždy jednotka RS g.N a je vyvinutá už i pro new Clio...mělo by to pak mít výkon okolo 210ps a točit se to dá a fakt to pěkně táhne do 7800ot...ale,už v sérii se mi projev motoru líbí,má zas krouták i odspod pěkně..Křivka výkon-krouták je good, po jednotce mi to bude stačit v pohodě.
Vím,že na rovině,sem s CTR7g začal odjíždět Cliu R27 až od 3jky,jedna dva sme jeli stejně...Takže není to špatné ani motoricky..
A co zbývá??převodovka,řízení,podvozek,brzdy...
převodovka:vůbec mi nevadila,dost velké zlepšení proti old Cliu,dráhy-řazení ok,že je dlouhá páka...No to bude,každá po přesednutí z CTR8g,jel sem s Kaufim a už si říkal,tyv....takhle malej fofrklacek",to,už je extrém,to nechci,takže za mě je řadící páka a dráhy zcela v pořádku a to mám řazení v CTR hodně rád,prostě bych to neviděl černě tak...1:1 pro mě,v CTR8g by měl bejt klacek delší ne takovej pinda v tak velkým MPV:)
Řízení v Cliu lepší jak v CTR7g to sem psal...A jestli je v CTR8g zas lepší řízení jak v Cliu?NO NEVÍM NEVÍM Babo,ted bez urážky a zcela věcně,v CTR8g je dobré řízení...JE dobré,ale akorát v tom,že je pěkně strmé konečně(proti CTR7g),ale to v Cliu taky a navíc,oproti CTR8g v Cliu cejtíš kam,až můžeš poslat auto...Já vím,že ti dávám Babo ale je to tak,nemyslím to zle-prostě to auto nemůžu,nic mi jízdně naprosto neřeklo,zabili ho totálně..
Kam až se na limitu s autem vejdeš,to je alfa omega sportovní-rychlé jízdy,ale znova píšu je potřeba CUP podvozek",jinak se to....ne tak hrozně,ale tak na půl blbě" podvozkově chová na limitu jak CTR8g,zkrátka není to čitelný tak!
takže jestli byl fofrklacek 1:1,tady to vidím 2:1 zcela jasně.
Brzdy 3:1 tady je to bez debat a podvozek 4:1 pořádnej výtlem
Nechci hanit CTR8g,ale pro mě je to good auto,až,když se do něj vysypeš,za špéru,výkon,podvozek a stejně budu furt přemejšlet nad tím,že sem v Cliu pořád rychlej a bavím se...a o CTR8g ti řeknu,že bych si ho nikdy nekoupil.Až CTR R3:))
Řeknu ti to takhle,sednu si do Clia šáhnu na ten tlustej volant,zapadnu do Recar...a řeknu si dopr... tohle je prostě rally kára,zábavný auto...hračka.
Ale v CTR ani v jednom,mě to prostě zatím nenapadlo,až,když je hodně udělané....jako standart-celek,bude u mě vždy vítěz Clio a proto ho mám asi pořád víc rád a v srdci....V tom,už mám jasno,ale sem rád,že sem měl tu čest a vlastnil-ím obě.
Jinak co se týče otočky přes ruku,i můj kamarád co jezdil soutěže ti řekně,že lepší auto na tohle hraní neměl,otočka na ruku jde s Cliem naprosto skvěle a samo,přímo to u nějvyhledáváme a je to jedna z věcí,na kterou bych se zrovna těšil,ikdyž sem to nikdy nějak nevyhledával...tady to jde skvěle..
uděláme pár videí...
Chci ho,půjdu do něj.Zcivilnělo,dá se s ním cestovat a zároven je to furt stará škola.....a moc pěkně vypadá(předfacelift pořádnej výtlem
Vidím to tak,že seženu okolo 13tis eur standart a dokoupím si CUP setup se zadním křídlem,koly a polepy a budu konečně celej:)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:41   Citovat  

babo napsal:
ja sa nehadam, ze si nevidel sport, ja len ze v sport to nevyzera az tak zle, ale to MPV tam fakt trochu ukryte je Úsměv

Jinak proboha jak můžete vidět v Cliu MPV Velmi šťastný Neblbněte je to R3 zbran krásná...To bych mohl říct že CTR7g je pekařská dodávka a že CTR8g,je prostě rodinný auto...a měl bych pravdu Hihi
...a to říká majitel CTRka HaHaaa Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:44   Citovat  

willy2.0 napsal:
Jinak proboha jak můžete vidět v Cliu MPV Velmi šťastný Neblbněte je to R3 zbran krásná...To bych mohl říct že CTR7g je pekařská dodávka a že CTR8g,je prostě rodinný auto...a měl bych pravdu Hihi
...a to říká majitel CTRka HaHaaa Velmi šťastný Velmi šťastný

A není snad??? Tak to koukám! Hihi pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:56   Citovat  

Hellborn napsal:
A není snad??? Tak to koukám! Hihi pořádnej výtlem

Jukni znova na fotky,odkaz výše tady v diskuzi..a řekni mi že to Clio v sirius gelb nevypadá fantasticky,řekni mi,že je to MPV pak Hihi HaHaaa Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Příště to na tý Jižní spojce tak nekrouhej a vychutnej si pohled na tak skvělý auto HaHaaa Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 11:05   Citovat  

willy2.0 napsal:
Tak pár věcí si docela vystih Babo je vidět,že cit pro auto budeš taky mít..
ale ještě dám do pořádku pár věcí,to,že nemá cenu točit RS nad 7tis otáček,to se snad ví...od toho,byla vždy jednotka RS g.N a je vyvinutá už i pro new Clio...mělo by to pak mít výkon okolo 210ps a točit se to dá do 7800ot...

CTR Fn2 sa uz teraz da tunit v pohode tocenie k 8600 tiez len riadiacou jednotkou. K 9000 treba uz titanove pruzinky a najlepsie vacky, vsetko je ale dostupne

[quote="willy2.0] převodovka:vůbec mi nevadila,dost velké zlepšení proti old Cliu,dráhy-řazení ok,že je dlouhá páka...No to bude,každá po přesednutí z CTR8g,jel sem s Kaufim a už si říkal,tyv....takhle malej fofrklacek",to,už je extrém,to nechci,takže za mě je řadící páka a dráhy zcela v pořádku a to mám řazení v CTR hodně rád,prostě bych to neviděl černě tak...1:1 pro mě,v CTR8g by měl bejt klacek delší ne takovej pinda v tak velkým MPV:)
[/quote]

prevodovka je willy peklo. Kratucka je v MX5. v 8G a 7G CTR je normalna sportova. Radenei je proste rozdiel triedy ak nie dvoch, to neukeca

willy2.0 napsal:

Řízení v Cliu lepší jak v CTR7g to sem psal...A jestli je v CTR8g zas lepší řízení jak v Cliu?NO NEVÍM NEVÍM Babo,ted bez urážky a zcela věcně,v CTR8g je dobré řízení...JE dobré,ale akorát v tom,že je pěkně strmé konečně(proti CTR7g),ale to v Cliu taky a navíc,oproti CTR8g v Cliu cejtíš kam,až můžeš poslat auto...Já vím,že ti dávám Babo ale je to tak,nemyslím to zle-prostě to auto nemůžu,nic mi jízdně naprosto neřeklo,zabili ho totálně..
riadenie v 8G je o triedu lepsie. Lepsia strmost, nulove mrtve ulhy okolo stredovej pozicie, menej preposilovane. Dokonca lepsi prehlad co sa deje pod kolami. U mna so samosvorom je ten rozdiel este lepsi, ale aj bez honda LSD som 8G jazdil dost dlho.

willy2.0 napsal:

Kam až se na limitu s autem vejdeš,to je alfa omega sportovní-rychlé jízdy,ale znova píšu je potřeba CUP podvozek",jinak se to....ne tak hrozně,ale tak na půl blbě" podvozkově chová na limitu jak CTR8g,zkrátka není to čitelný tak!
takže jestli byl fofrklacek 1:1,tady to vidím 2:1 zcela jasně.
Brzdy 3:1 tady je to bez debat a podvozek 4:1 pořádnej výtlem

brzdy berem. Podovokzok ale Clio bude mat lepsie az s tym CUP. V serii je ten zadok proste kachna. Volant je urcite lepsi v CTR, je mensi a tlsty rovnako. Inak je 8G chyba ta nedotacavost, to mas pravdu, zadok nie je tak hravy. Na limite sa chova ale uplne citatelne - zial nedotacavo. Na okresky mi to ale vyhovuje. Kto si dovli pretacave smyky na beznych cestach? Ja teda nie. Par takych je, ale tiez obcas buraju a to by som ja nerad Úsměv A na okruhu to CLIO je fakt mimo. To sme u toho CUP a zadneho spoileru. Stale to mam ale motor, riadenie, radenie pre CTR 8G a podovozok a brzdy pre Clio (a to zas na opkruhu tie brzdy tiez vadnu po druhom kolu, tiez by to chcelo lepsie dosticky vytrvalostne a mozno kotuce. Ale aspon zaklad 4 piest je)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 11:25   Citovat  

nene převodovka je v pohodě u mě a to mi věř,že jak se mi něco nelíbí dokážu,už bejt objektivní,nejsem zaslepenej ani na Hondy ani na RS,ale prostě co je dobrý-dokážu pochválit,proč by to tak nemělo být.chci to nej pro sebe,chci vědět,že když chce někdo ode mě svézt můžu podat stoprocentní výkon a nebát se,že mi auto zahapruje,to samé na závodech,ale tam,už jdeš s jiným autem,ale taky si vybíráš dobrej základ.
Nebudu se pouštet do debat jaký je auto na okruhu,pro mě je okruh nuda prostě plus trápení-ničení auta..na okruh bych jel s Porsche GT3 RS nebo Caterhamem,abych si to užil.Trápit tam furt dvoulitříka...je o ničem,ale je to jen můj názor,chápu,že někoho to může bavit.
Patřím prostě mezi ty který si libujou v přetářivých smycích i na normál silnici(musí to bejt v rámci bezpečí,nikoho ani sebe neohrozit)a k tomu potřebuješ PRÁVĚ auto,kterýmu věříš a jde to s ním kdy chceš,jak chceš,věříš mu a dáváš to v klidu...prostě auto funguje.
CTR8g to není.Clio Sport ano a vždy to tak bylo Velmi šťastný ...
Na to řazení mě neukecáš,má v pohodě chody..Řadička je děsně malá,fakt mi to přijde trapný až,když se podíváš jak je uvnitř a palubovka tak nafouklá...prostě joystick na lodi enterprise"....ne to není sport.auto:)
Za zbytkem(podvozek,brzdy,řízení) si stojím a vždy budu:brzdy lepší(destičky za Ferodo DS a sport.kapalinu dávám vždy automaticky,bez debat,protože to s ježděním myslím snad vážně),řízení je v pořádku...
Máme právo každej na názor,ale věř mi,že vím o čem mluvím,kdyby bylo CTR8g good,nebo kdyby bylo lepší jak CLIO RS,pochválím to opačně a snad i rád,protože mám doma právě CTR...Jenže to tak není,není důvod chválit...V CTR 7g je aspon potenciál,rozhodně větší to víš,ale tady nevidím jedinej důvod proč si to auto koupit.Řídil sem to a stačí mi to.Naposled mi vezl Kaufi"líbilo se mi to,ale líbilo se mi vlastně jen to jak to pěkně udělal",to klobouk dolů,autu slušej polepy moc,je krásný pak i dokonce,libovej N3 Jas Motorsport výfuk,ale taky ti jistě v klidu,už řekne,že auto zabila váha,že v motorovým prostoru se vše blbě dělá-upravuje,žádný místo tam nejni,že motor má Euro 5 a díky tomu,se blbě ladí,že už do toho nedá ani korunu.... a že by chtěl Nissan GTR nejradšiÚsměv)
Chce to vystřízlivět,pak uvidíš i chyby.Mě prostě zaujalo víc Clio VTEC
Neříkám,že CTR8g je špatný auto,s Cliem CTR patřilo vždy na vrchol,ale tady je určo na druhým,neli na třetím místě(za Corsou OPC)..
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 11:33   Citovat  

willy2.0 napsal:
mám kamaridy v Autocaru,tak,když se píše,nebo je video nějaký o divizi RS",pošlou mi to o den dva dřív..Ale tohle video tam bylo snad,už 3,4 dni zpět ne?to je jedno:)
Je super,žes to sem dal,nejhorší je,když člověk zkouší a přešlapuje na jednom místě a tvrdí,že je to to nej,je spousta aut,co by stáli za hřích..
Chtěl bych řídit ještě pořádně předchozí Focus RS,vím,že si z něj na zadek,už nesednu,ale bude to příjemný svezení..
výkoný 250ps a vejš sou,už zbytečný na okrsky...To je fakt o zabití,když máš ject kudlu..
Renaultsport",umí udělat auto,s kterým se pobavíš i v nižších rychlosech a moc..Každopádně Clio řešit jen na Cup podvozku vždy,je skvělej,hodně podrží a furt je zábavnej.
Co se týče Clia V6 jel sem v tom 255ps,rozhodně jede víc jak normál Clio,zhruba jede jako Megan R26...Ale do zatáček to nejni,proto se pak prodalo,na mokru bylo pomalu neřiditelný,ale každopádně nikdy nezapomenu na ten 6vál za zády a na tu masírku,lidi sou v Praze zvyklí na spoustu aut,ale za tímhle SKVOSTEM se fakt otočil každej...Jednou bych ho chtěl mít jako leštenku v garáži.Mohl sem ho mít za 400tisíc...modrej krásnej,40tis najeto,facelift Bueee Bueee nebyli prachy.Skončilo u jednoho kamarida,soutěžáka a sběratele tehlech skvostů.Současná hodnota toho auta je cca 700tis a půjde to,už jen výš......
Hodím pár foto...Měl sem tu čest pak ještě v druhé V6,stejná barva,hezčí SPZka:))Sou to jediný V6 v týhle barvě u nás,ta barva nemá chybu.Druhou má další bejvalej soutěžák.

to by me zajimalo jak jsi prisel na tu astronomickou castku 700tis...
neni problem sehnat toto a podobne:
tudy odkaz

a kdyz jsi ted rozmlatil CTR tak pujdes do renaulta ne, kdyz ho tak vychvalujes kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 11:41   Citovat  

hele pises moc dlho Úsměv Vies, ze ja viem pochvalit hocico a renault robi jeden z najlepsich HH. Ale prevodovka nie je proste ziadne 1:1. Je gumova, drahy su dlhsie (ale nie zas tak moc) a ta dlzka riadiacej paky - proste je o 5cm dlhsia ako v CRV, neviem co viacej by som k tomu povedal Úsměv Proste riadenie a radenie je lepsie pre CTR 8G nedoddiskovuotavelne.

Nazor a co komu ako sadne, to uz je dalsia vec. Tebe moze kvoli rozviatemu zadku nakoniec sadnut viacej Clio, to ja beriem Úsměv
Osobne mat Clio CUP (alebo R27) a CTR SE vedla seba, tak neviem neviem. Mozno by vyhralo Clio. Podovozk bude fakt asi lepsi, CTR mozno bude trochu lepsi na okruhu, ale na okreskach a hlavne rozbitych okreskach celkom jasne Clio. A kratky rovzvor sa da vzdy lepsie riadit plynom, to 8G v serii rozhodne nejde Úsměv Motor riadenie a radenie jasne pre CTR. Dalsia vec este je, ze Clio je o 130kg lahsie. Keby som ale chcel ist do peknej CTR 7G (ja som sa zatial bal pretacovasti, nie som tak dobry sofer), tak by som ale bral urcite radsej ako CLIO CUP
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Renaultsport Clio
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina