Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Renaultsport Clio
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
willy2.0 je teď offline  willy2.0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 18:13   Citovat  

Ondras napsal:
Jak? Zveřejněno bylo včera. Před týdnem byl max teaser točený z bumpercamu toho Clia.

mám kamaridy v Autocaru,tak,když se píše,nebo je video nějaký o divizi RS",pošlou mi to o den dva dřív..Ale tohle video tam bylo snad,už 3,4 dni zpět ne?to je jedno:)
Je super,žes to sem dal,nejhorší je,když člověk zkouší a přešlapuje na jednom místě a tvrdí,že je to to nej,je spousta aut,co by stáli za hřích..
Chtěl bych řídit ještě pořádně předchozí Focus RS,vím,že si z něj na zadek,už nesednu,ale bude to příjemný svezení..
výkoný 250ps a vejš sou,už zbytečný na okrsky...To je fakt o zabití,když máš ject kudlu..
Renaultsport",umí udělat auto,s kterým se pobavíš i v nižších rychlosech a moc..Každopádně Clio řešit jen na Cup podvozku vždy,je skvělej,hodně podrží a furt je zábavnej.
Co se týče Clia V6 jel sem v tom 255ps,rozhodně jede víc jak normál Clio,zhruba jede jako Megan R26...Ale do zatáček to nejni,proto se pak prodalo,na mokru bylo pomalu neřiditelný,ale každopádně nikdy nezapomenu na ten 6vál za zády a na tu masírku,lidi sou v Praze zvyklí na spoustu aut,ale za tímhle SKVOSTEM se fakt otočil každej...Jednou bych ho chtěl mít jako leštenku v garáži.Mohl sem ho mít za 400tisíc...modrej krásnej,40tis najeto,facelift Bueee Bueee nebyli prachy.Skončilo u jednoho kamarida,soutěžáka a sběratele tehlech skvostů.Současná hodnota toho auta je cca 700tis a půjde to,už jen výš......
Hodím pár foto...Měl sem tu čest pak ještě v druhé V6,stejná barva,hezčí SPZka:))Sou to jediný V6 v týhle barvě u nás,ta barva nemá chybu.Druhou má další bejvalej soutěžák.

V6 1.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
V6 1.JPG, 982.78 kB

V6 2.JPG

V6 2.JPG, 1.06 MB

V6 3.JPG

V6 3.JPG, 1.13 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 18:14   Citovat  

Ondras napsal:

Nejede to vůbec špatně a za 550k to je i slušný kup. Ale furt si říkám, dá se žít s francouzem? Co říkáte v podstatě jedinému koncepčně spřízněnému konkurentovi CTR?

ja som posledne Clio RS parkrat soferoval, dokonca aj na CUP podvozoku a raz chvilu aj R27. Uplne seriove Clio RS sa mi nepacilo, oproti predchodcovi podvozok taky zvlastny a dost zakreny by som povedal. CUP je hodne dobry a stale sa mi zda, ze tlmi slusne nerovnosti, asi lepsie ako EP3 aj FN2.

Motor je nastaveny uplne inak, ma vysoky krutak, co je lepsie pre bezne jazdenie, ale nema tak zavodni charakter ako K20A alebo K20Z. Nad 6000 sa mu moc nechce a nad 7 teda vobec. Samozrejme u K20x tam to prave prichadza Úsměv Riadenie je asi lepsie ako v 7G ale horsie ako v 8G a prevodovka nema na CTR sancu. Clio ma tiez torzku, ale maju take premyslenejsie zavesenie a aj v daka tomu je celkom pretacave, skoro ako EP3. FN2 zial nastavenim geometrie a sirokou zadnou napravou-> na suchu som fakt utrholz zadok len raz, v Pietanoch a hend bol z toh kacirek, lebo to uz bola velka rychlost (140 v sikane), tak priemerny sofer ako ja nestihol reagovat a dostatocne kontrovat

Ak vsetko dobre pojde, tak tento vikend budem mat moznost priameho porovannia na krasnych okreskach, moj FN2 vs. novy Clio RS po F/L (neviem, ci bude mat CUP podvozok). Som moc zvedavy Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 18:15   Citovat  

zbytek foto V6 ..

V6 4.JPG

V6 4.JPG, 1.39 MB

V6 5.JPG

V6 5.JPG, 1.4 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 18:17   Citovat  

Ondras napsal:
Když si to představím, tak právě nevím jestli by to fungovalo. Rovně to pojede, výkonově brutální, může to být i dobrý sleeper, ale tím to hasne. Vím proč udělali Clio V6 - je to reminiscence na Maxi 5 turbo, ale už to není lehké mrštné auto. Přeci jen Maxi 5 byla R4 1.4T.

presne tak. V6 bola krasna vec, raritka. Ale jazdne vlastosti sa so starym Clio 172 alebo 182 CUP nedali porovnoat ani omylom. Ale toto mam tiez len z druej ruky, clio v6 som nesoferoval nikdy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 18:29   Citovat  

babo napsal:
ja som posledne Clio RS parkrat soferoval, dokonca aj na CUP podvozoku a raz chvilu aj R27. Uplne seriove Clio RS sa mi nepacilo, oproti predchodcovi podvozok taky zvlastny a dost zakreny by som povedal. CUP je hodne dobry a stale sa mi zda, ze tlmi slusne nerovnosti, asi lepsie ako EP3 aj FN2.

Motor je nastaveny uplne inak, ma vysoky krutak, co je lepsie pre bezne jazdenie, ale nema tak zavodni charakter ako K20A alebo K20Z. Nad 6000 sa mu moc nechce a nad 7 teda vobec. Samozrejme u K20x tam to prave prichadza Úsměv Riadenie je asi lepsie ako v 7G ale horsie ako v 8G a prevodovka nema na CTR sancu. Clio ma tiez torzku, ale maju take premyslenejsie zavesenie a aj v daka tomu je celkom pretacave, skoro ako EP3. FN2 zial nastavenim geometrie a sirokou zadnou napravou-> na suchu som fakt utrholz zadok len raz, v Pietanoch a hend bol z toh kacirek, lebo to uz bola velka rychlost (140 v sikane), tak priemerny sofer ako ja nestihol reagovat a dostatocne kontrovat

Ak vsetko dobre pojde, tak tento vikend budem mat moznost priameho porovannia na krasnych okreskach, moj FN2 vs. novy Clio RS po F/L (neviem, ci bude mat CUP podvozok). Som moc zvedavy Úsměv

To jak tlumí nerovnosti,skvěle je filtruje a fachá ten podvozek prostě,v tom je jeho síla",v tom je síla R27 Cup...tam nemá CTR šanci vůbec,co se týče poddajnosti a hravosti...to mi staršně chybí a furt to na CTR hledám,ale nenajdu to a pochybuju,že mi pomůže podvozek třeba od Teinu,jde o celkový naladěný,to auto jde skvěle postavit na Rally a Vrchy,ale ta zábava taková,tam nejni prostě pro měÚsměv
CTR to dohání motorem,proto 7g odjede Cliu,s new CTR to nemáme vyzkoušený...nevím..
Ale je třeba ho řešit vždy jen na Cup"setapu,ten je skvělej,na normál podvozku sem new Clio,půjčený od Renaultu"málem rozsekal ve 150ti,protože sem to strčil do zatáčky jak ve starým modelu a najednou se utrh zadek pěkně,ani nevím jak sem to vykontroval,zkrátka CUP setup,je úplně někde jinde,zábavnej furt a podrží,to je to hlavnííÚsměv
Řízení rozhodně lepší jak v CTR7g(prostě žádná elektrika),menší převod,převodovka není špatná,je z Nissanu:))
A rozhodně je když chceš a nebojíš se setsakra přetáčivé,rozhodně o dost líp jak CTR,mnohem víc,držíš to v přetáčivým smyku jak chceš jen si hraješ plynem,máš to na noze",tak to má být...zkrátka to auto,je fakt ZÁBAVA!!
Motor,výkon,jde poladit,dle info od známýho co staví tyhle Clia,jde na to koupit jako na starý jednotka,mělo by to jít na 210ps...To,už by mohlo stačit,problém toho auta je,ono jede slušně jedna,dva sem jel s CTR proti němu stejně,až pak sem odjížděl,ale ono umře hlavně v nějakých 150km/h...pak to tam leze teda...
Ale co,je to na okrsku a tam pobaví moc a krouták jak píše Babo nechybí..
Chci ho,půjdu do něj asi.Pokad mi neškubne a nenechám si CTR na závodění,asi to bude další auto,do kterýho půjdu a vím,že mě nezklame..
Pak,už sou jen čtyřkoly,není co koupit lepšího,co se týče předohrabů..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 18:36   Citovat  

Needel-Plato...jukněte na konec,jak se to popere se zatáčkama i ve vysokých rychlostech pěkně..
tudy odkaz
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 18:50   Citovat  

willy2.0 napsal:
Řízení rozhodně lepší jak v CTR7g(prostě žádná elektrika)

Ale Clio RS má taky elektrický posilovač řízení.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 19:00   Citovat  

Ondras napsal:
Ale Clio RS má taky elektrický posilovač řízení.

presne tak, novy ma. Zrovna jedna z veci, co sa na FN2 vylovene podarila je riadenie (napriek tomu, ze ma elektricky posilovac). Ide slusne z tuha na 18kach (mozno Focus dava este lepsi odpor), je neuveritelne strme a nulove mrtve pozicie okolo stredu. len feedbacku by mohlo byt viacej, ale s LSD sa to trebars zlepsilo. tak dobre nebolo ani stare Clio RS.
Nove Clio RS si aj ja myslim, ze ma elktricky a osobne sa mi proste uz moc nepaci. Ale ako vravim, cez vikend snad osviezim dojmy Úsměv Rozhodne za tie prachy je to slusne. Chce to CUP podvozok a RECARo sedacky a dalo by sa (len ja sa tam moc nezmestim Smutný Smutný)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 19:07   Citovat  

Když to shrnu,ty dobrý předokoly,co sem měl,nebo je řídil:
je u mě na prvním místě
Clio 182 Cup,nebo normál 172...
V tomhle autě se dá vyjezdit fakt dobrej řidičskej level...Bomba auto,od tý doby co sem ho měl,sednu do jakýhokoliv předohrabu a když to nebude stejnej pacient,může ho mít třeba rok a pojedu s ním vždy mnohem víc po chvíly,pokad to bude schopný auto a to dělá jen RS,Honda a Ford:))
Co se týče Clia R27,po svezení a vlastnění CTR7g se může zdát pomalejší,ale furt je dost rychlý,na to,aby tě vytrestalo,jenže se ti to nestane stejně jako se ti to nemohlo stát ve starým"modelu-zkrátka to auto dejchá",povídá si s tebou furt a narozdíl od CTR8g když to strčích ve větší nájezdovce do zatáčky,furt víš,kam,až se ti auto vyveze pak,furt víš,že se chytne půlmetr od protější škarpy,že hezky přelítneš do protisměru ke krajnici,ale přesně víš,kdy se ti chytne a pálíš to dál... a to je dobrý vědět,mít jistotu,jinak se s tím nedá tak ject pak...
CTR8g je pořád skvělý svezení,má mnohem lepší řízení,jak CTR7g,slabina je větší váha,ale mohli si v Hondě poradit,zamaskovat to podvozkem,dyt Megan R26 váží stejně,skoro 1400kg a je stejně skvěle hravej,poskakuje a vlní se pěkně,fachá,ale jak sem psal,neuměj to...spíš teda řeknu:prostě to vše laděj jakoby na okruh,ne na naše okrsky a co se týče CTR8g tam je potřeba minimálně aspon ten Tein",nebo já nevím,nějakej slušnej z nějakýho brandu"...abys věděl kde to má limit třeba...
CTR7g,je super,je v nom velkej potenciál na závodění...Ale řeknu to takhle,nebejt Clia,nedokázal bych s CTR ject tu totální palici",jako sem jel v tom malým klíštěti,zkrátka využívám i těch deset procent do 100sta,co se s tím dá vůbec ject si myslím,ale není to díky autu,je to díky tomu,že to tam prostě kolikrát strčím a doufám"že to vyjde a to se mi nikdy v Cliu nestalo,nebylo potřeba mít strach,bát se,prostě sem mu věřil,věděl co udělá,ikdyž sem si jemně skočil přes horizont ve 150"ti věděl sem co se bude dít vždy..
A proto měli v testech Angláni,vždy radši Clia nežli CTR7g,ted,už vím proč...
Jak u CTR7g tak 8gčka platí,že je potřeba dát větší brzdy,špéru,něco udělat s podvozkem a pak se dá na něj určitě hned jinak spolehnout velmi dobře,ale,to,už pak je fakt závodákÚsměv)Ale furt mi tam bude chybět ta Hravost:))
Chtělo by to 182",nebo 172" Clio a s CTR motorem jak mi zahlásil Marfi" HaHaaa
Ty starý Clia,měli tak dobrej podvozek,že si zasloužily klidně i 200ps:)
A to new by mělo mít 220ps a mlčel bych Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 19:22   Citovat  

Z new Hothatchů",se povedlo nejvíc Clio Sport...Vždy to byl král týhle třídy.
Zcivilnělo,ale ne tolik,aby se z něj nevytratila stará škola,hravost a zběsilost,pobavení,širokej úsměvÚsměv...prostě není tak nekomprosmisní jako to starý,ale furt pobaví moc...a dá se s ním ject pořád rychle a vždy pod kontrolou"
A setsakra dobře vypadá,teda aspon mě se líbí a za tím Danovo Cliem si lidi hlavy můžou ukroutit:))
musí mít Recara,lopatičku vzadu,dobrou barvu(ta žlutá,nebo modrá je good)...a není co řešit.
Motor,podvozek a brzdy dělaj vyváženej celek"...opět.
Pro mě je to vítěz mezi atmo.2.0...týhle doby Velmi šťastný
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 19:55   Citovat  

D15B2 napsal:
Do Renaulta bych nikdy nesel!

Velmi šťastný no jo, když se nesvezeš, tak se těžko posuzuje..

Willy: když už se tu řeší hot hatche od konkurence, tak mám v renovaci jejich "praotce", r5ku alpine turbo.. je tam vleký garret T3ka, takže prý trochu trvá, než se turbo roztočí, ale pak to může být zábava, hlavně v zatáčce. Hotovo by to mělo být někdy v sprnu, tak jsem zvědav, jak se to bude chovat na těch torzkách, co tam jsou.
Na sprintu by to mohlo být po malém poladění solidní kladivo na B16.. kouř Jasné že je to na třídu výš kvůli turbu, ale pořád je to ročník 83..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 21:01   Citovat  

Streetkid napsal:
Velmi šťastný no jo, když se nesvezeš, tak se těžko posuzuje..

Willy: když už se tu řeší hot hatche od konkurence, tak mám v renovaci jejich "praotce", r5ku alpine turbo.. je tam vleký garret T3ka, takže prý trochu trvá, než se turbo roztočí, ale pak to může být zábava, hlavně v zatáčce. Hotovo by to mělo být někdy v sprnu, tak jsem zvědav, jak se to bude chovat na těch torzkách, co tam jsou.
Na sprintu by to mohlo být po malém poladění solidní kladivo na B16.. kouř Jasné že je to na třídu výš kvůli turbu, ale pořád je to ročník 83..

Pokad máš garage" někde poblíž Hostivic,Prahy rád se na ní přijedu podívat,jeden čas sem jí moc chtěl..
Kamarido na ní začínal na ZAV",to se psal rok 92 a on měl R5 Turbo Alpine extovární po Bugalskym...výkon 160ps pří váze snad 800kg!!
To auto jelo moc,mám od něj dobový plakáty,nějakej ti dám klido..
To auto pak prodal mladýmu klukovi,ten se v tom s přítelkyní zabil u Motola",přímo před špitálem,motor odletěl 50m od místa nehody,takže,až v tom budeš lítat dávej bacha,jede to moc...i v sérii.
Dodnes chtěj za zachovalý kousky okolo 6tis euro,on měl jeden z těch posledních,ty se mi moc líbily...V modré neměl chybu...
a pak Clio Williams...Willy"
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 23:41   Citovat  

nepochybuju, ze to clio jede kvalitne, ale designove je to hnus, vc. ty barvy.
Co jim na tom videu zavidim jsou ty silnice, tam bych se taky chtel moc moc projet. :)

Kazdopadne by se honda mela vzpoamatovat se znackou Type-R, uz neni tak nedostizna jako driv, aspon ty EUDM.
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 8:48   Citovat  

Tak v pondeli kolem poledne v Ďáblicích předváděčka Clio Sport. Zatim celkem prekvapeni, před chvilkou mi volali jestli mam v pondeli cas, takze pristup dobrej. Tak pak poreferuju a pokusim se bejt objektivni - jinak receno, pokusim se odmyslet si moji milovanou Japonecku HaHaaa
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 8:59   Citovat  

Bitkar napsal:
nepochybuju, ze to clio jede kvalitne, ale designove je to hnus, vc. ty barvy.

Tohle je hodne subjektivni... stejne jako vetsine ne-Hondaru (a mozna i tech) nesnese design 8g CTR. A predfacelift Clia byl designove o moc peknejsi, nez CTR. A i jizdne byl dal.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 9:20   Citovat  

LK7R napsal:
Tak v pondeli kolem poledne v Ďáblicích předváděčka Clio Sport. Zatim celkem prekvapeni, před chvilkou mi volali jestli mam v pondeli cas, takze pristup dobrej. Tak pak poreferuju a pokusim se bejt objektivni - jinak receno, pokusim se odmyslet si moji milovanou Japonecku HaHaaa
už se těším na recenzi je to dobrý
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 9:35   Citovat  

jagy napsal:
Tohle je hodne subjektivni... stejne jako vetsine ne-Hondaru (a mozna i tech) nesnese design 8g CTR. A predfacelift Clia byl designove o moc peknejsi, nez CTR. A i jizdne byl dal.

no to je právě hodně objektivní... vždyt je to hnusný a kawasaki zelená není IN to snad ne
A věřím že CTR8g je taky hodně spekulativní co se týče designu, ale je to něco nového a všeobecně se to spíš líbí než nelíbí.
Docela bych je chtěl vidět vedle sebe. Ale CTR je prostě hezčí i lepší a hlavně je to Honda a ne auto s píp......

Navíc ikdyby tohle Clio lítalo vzduchem a mělo spotřebu 0,1l nikdy nikdy nikdy ho nechci.
A vůbec žádnej renault mi nikdy nesmí do baráku.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 10:15   Citovat  

Nebudme zaslepeni. Osobne taky zastavam nazor ze mi Fracouz uz nesmi do baraku (mival jsem Peugeoty), ale zase me muze jedine prekvapit. Po strance jezdeni a pouzivani byly Francouzi good a hlavne zabavny a prijemny jezdeni. Na druhou stranku udrzba a servis tech aut byla tragedie, porad neco a jeste debilne pristupny a sluzite opravovatelny. To japonce rozeberes a opravis s peti klicema a heverem temer kdekoliv ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 10:18  Naposledy upravil willy2.0 dne 19.6.2009 , 10:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rovernman:Ale CTR je prostě hezčí i lepší a hlavně je to Honda a ne auto s píp......
Navíc ikdyby tohle Clio lítalo vzduchem a mělo spotřebu 0,1l nikdy nikdy nikdy ho nechci.

Too Roverman:a Jaký auto je dle tebe nejlepší??Auto s pi...to je tak votřepaná fráze chlape...
Mám CTR a klidně bych ho hned vyměnil za kamaridovu R27,kdybych nelamentoval nad tím si ho nechat na závody...možná je to tím,že moje srdce je furt u RS"...že ta Honda,si nezasloužila zatím,aby mi tak přirostla k srdci a to ti říkám,jezdím s tím kládu!
Možná je to taky tím,že divize RS"umí postavit auto jako celek.
Kdybych tě svezl ve starým modelu Clia,jen bys mlčel bál se a pak bys v němým úžasu vylezl a 20minut bys na to malý auto s pí... čučel a nevěřil bys jako všichni který sem vezl co to dokáže...čtyři lidi si ho pak postupně koupili a všichni děkovali za nevšední zážitek a to byli lidi který jeli v STIčku nebo M3E46... Velmi šťastný VTEC papa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 10:21   Citovat  

natěstí slepej nejsem. proto můžu říct, že to auto není hezkej Hot Hatch! jako asi to jede když dává RSfocuse, ale nebude to taková prodejní bomba si myslím jako ten Ford např.
Ale jako francouzkejch aut si vážím spíš jako dělníků. tzn. partner, boxer, trafic a já nevím co ještě. ty auta se dostanou všudemožně, podvozky mají pěkně měkký což na přepravu materiálu je dokonalý.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 10:28   Citovat  

LK7R napsal:
Nebudme zaslepeni. Osobne taky zastavam nazor ze mi Fracouz uz nesmi do baraku (mival jsem Peugeoty), ale zase me muze jedine prekvapit. Po strance jezdeni a pouzivani byly Francouzi good a hlavne zabavny a prijemny jezdeni. Na druhou stranku udrzba a servis tech aut byla tragedie, porad neco a jeste debilne pristupny a sluzite opravovatelny. To japonce rozeberes a opravis s peti klicema a heverem temer kdekoliv ...

ZAPOMENTE porovnávat francouze takhle,byli doby minulý a říkám,že tyhle auta se montujou extra sou stejně spolehlivý jako japonec,všechno je to extra výroba!
Tohle je RENAULTSPORT to není dodávka od Peugeotu nebo Renault Laguna---i plno milionářů,soutěžáků je rádo,že má doma třeba Clio Sport,chápete?ste zbytečně xenofobní vůči RS a okrádáte se o jedno z mála pěknejch svezení pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 10:33   Citovat  

willy: jo je to otřepaná fráze. A proto jí třepu...

já halt rencky nemůžu. líbí se mi jejich veteráni, nebo R5 turbo Alpine, jo i to clio V6 je dost ostrý auto i na pohled a mám ho i jako modýlek na poličce. O tom že to jede nespekuluju už vůbec.

Ale renault mně nikdy nepřesvědčil co se týče celkovýho dojmu ze značky. zzzzzzz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 12:47   Citovat  

Roverman napsal:
Ale CTR je prostě hezčí i lepší a hlavně je to Honda a ne auto s píp......

Tohle je az detinska zaslepenost.. a docela bych rad vedel, v cem je CTR lepsi.. v necem mozna jo, ale celkove urcite ne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 13:39   Citovat  

ty starsi modely se mi i libily. Jinak takle melo +- (spis o malinko +) velikostne vypadat civic. Civic dycky bejval maly mrstny auto, casem se to zvetsilo az moc, myslim. Jinak co sem kdysi videl test ctr 7g a tehdejsiho clia, tak clio nemelo sanci.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 13:49   Citovat  

Prave ze 7g CTR a Clio Sport byly hodne vyrovnane. Mrk A to melo Clio 20ps handicap.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 14:01   Citovat  

zase bylo clio lehci nez ctr

tady to je, a to maj verzi s tim cup podvozkem:

Odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 14:12   Citovat  

jagy napsal:
Tohle je az detinska zaslepenost.. a docela bych rad vedel, v cem je CTR lepsi.. v necem mozna jo, ale celkove urcite ne.

Nevím Clio teda moc neznám. Ale co se týče bezpečnosti, designu, interiéru, jízdních vlastností, kvalitě a motoru je jistě civic na špičce.

no tak podle mně je civic lepší než Clio, a to myslím, že nejsem sám. V čem to ti neřeknu, ale pro mně je lepší.
Nevím,to snad ani nemůže bejt aby bylo clio "lepší" obecně než civic. přesto že mu třeba ujede na okruhu...
Nikomu necpu at si koupí Hondu(ikdyž docela často), jestli chce Clio HaHaaa klidně...

prostě Honda je kvalitní obecně, zatímco u Renaulta bych se sakra hádal!
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 14:55   Citovat  

willy2.0 napsal:
ZAPOMENTE porovnávat francouze takhle,byli doby minulý a říkám,že tyhle auta se montujou extra sou stejně spolehlivý jako japonec,všechno je to extra výroba!
Tohle je RENAULTSPORT to není dodávka od Peugeotu nebo Renault Laguna---i plno milionářů,soutěžáků je rádo,že má doma třeba Clio Sport,chápete?ste zbytečně xenofobní vůči RS a okrádáte se o jedno z mála pěknejch svezení pořádnej výtlem

Willy v tomhle s tebou nemuzu souhlasit. Radovy zakaznik se diva v prvni rade na znacku jako celek. Pokud je o znacce znamo, ze se jeji modely sypou, nebo maji casto slaba mista v zasadnich provoznich vlastnostech, tak je ani sportovni divize nevytrhne. Proste motnovany to treba je jinde, ale za tu cenu pochybuju ze 98% dilu jsou z jineho materialu pripadne jine kvality, to mi proste nevymluvis. Dobra maji jinej podvozek, motor, prevodovku, ale zbytek uz je proste standard znacky. No a pokud standard v modelove rade stoji za pytel...

7g CTR uz "morduju" 5 let - ma nalitano 108tkm v pomerne tvrdem rezimu a prevazne v mestskem provozu. Uz jsem par aut zazil a zadne z nich se s tim nepopasovalo tak dobre jako Honda (rozumej kvalita po tech 108tkm - bouchani, vrzani, nefunkcni veci atd... u Hondy v podstate zadnej zasadni problem vyplyvajici z normalniho pouzivani nebyl).

Kazdopadne RS vyzkousim a budu chtit zazitek - tak k tomu pristupuju, treba me oslovi, treba ne - uvidime v pondeli.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 15:08   Citovat  

Hele já to můžu porovnat a snažím se bejt od určitý doby spravedlivej,prostě mám rád,každý auto co funguje...
Řeknu to takhle,rozhodně je s Cliem větší zábava,CTR je malinko všude rychlejší,ale ten pocit z jízdy-radost ti to prostě moc nedělá,jediná výhoda CTR7g je v tom,že je v něm velkej potenciál,co se týče dalších úprav,takže je skvělý třeba na Rally nebo ZAV",tam pak odkouřím Clio i ITR s přehledem.
Ale chybí mu hravost a není prostě tak pěkně komunikativní,doháním to tím,že se toho nebojím,ale zároven se bojím toho,že na to jednou doplatím,prostě motoru a převodovce nesekunduje podvozek a brzdy,to není dobré,to je potřeba pořešit pak to bude lepší..Není to úplná nuda v tom ject to ne,ale Clio je co se týče prožitku o hvězdu lepší.Rozhodně,furt víš co se děje a je jedno jestli jedeš vracečku,nebo řežeš zatáčku kilopade,furt si seš v tom autě jistej furt to máš pod kontrolou..
Myslím si,že měli dát jak CTR7g tak 8g tajpára do Renaultsportu,aby jim udělali podvozek a věřte mi,že by ho udělali,že by pak nevadilo ani to elektr.servo a velkej rejd(7g)Úsměv)Prostě to uměj žabožrouti pořádnej výtlem
je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 15:09   Citovat  

Honda se musí vzpamatovat poslední dobrý auta byli CTR7g,ITR a to starý CTR...co se týče předohrabů.. Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Renaultsport Clio
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina