Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Opět policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 9
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:07   Citovat  

No, dík za objasnění reality, ale nebylo by to poněkud nezákonné? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:09   Citovat  

HonDan napsal:
asi bys mel dostat nakou kopii ne?
nevim estli ty jejich blocky se kopirujou ale snad jo ne

na zadnou kopii nemas narok, ani na to aby Vam policista ukazal sluzebni prukaz...Musi mit viditelne umistene sluzebni cislo, ktere Ti musi dat...ovsem Ti nemusi pujcit papira ni tuzku pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:10   Citovat  

Minor napsal:
No, dík za objasnění reality, ale nebylo by to poněkud nezákonné? Úsměv

jestli to myslis na muj prispevek, tak to ze on pise, ze je z policisty citit alkohol, rika si o uplatek je zakonne?
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:17   Citovat  

Nic takového neříkám. Ani se neptám, jestli se to tak opravdu dělá a jak často a jak "závažné" musí být případně pohnutky pro podobné jednání, jen se ptám, jestli postup, který popisuješ, není nezákonný.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:32   Citovat  

Minor napsal:
Nic takového neříkám. Ani se neptám, jestli se to tak opravdu dělá a jak často a jak "závažné" musí být případně pohnutky pro podobné jednání, jen se ptám, jestli postup, který popisuješ, není nezákonný.

Vyjádřit se do Oznámení o přestupku je přestupcovo právo, ale není to až tak důležité pro správní řízení... Tam se ho stejně budou ptát znova..
   Návrat  
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:41   Citovat  

ChuCky napsal:
na zadnou kopii nemas narok, ani na to aby Vam policista ukazal sluzebni prukaz...Musi mit viditelne umistene sluzebni cislo, ktere Ti musi dat...ovsem Ti nemusi pujcit papira ni tuzku pořádnej výtlem

kdyz ho pozadam tak mi prece musi ukazat sluzebni prukaz, kde je fotka, sluzebni cislo a ma presne dany parametry stejne jako muj obcansky prukaz kterym se prokazuju ja, kdybych si nahodou nebyl jistej ze to je policista tak jak jinak bych to poznal? podle toho ze ma modrou fabii a uniformu policie?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 14:20   Citovat  

daviii napsal:
kdyz ho pozadam tak mi prece musi ukazat sluzebni prukaz, kde je fotka, sluzebni cislo a ma presne dany parametry stejne jako muj obcansky prukaz kterym se prokazuju ja, kdybych si nahodou nebyl jistej ze to je policista tak jak jinak bych to poznal? podle toho ze ma modrou fabii a uniformu policie?

ježkovi voči, už píšu bláboly - jsem ještě resetnut po sensation white to mi hlava nebere tak pro pořádek - na prokázání přislušnosti k policii služebním průkazem (např.: v případě pochybnosti) má nárok v případě, kdy policista provádí nějaký úkon přátele omluvuju se za mystifikaci
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 14:43   Citovat  

nedejbože aby měl delší vlasy...neoholen... pořádnej výtlem
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 15:17   Citovat  

Ja jsem jel pred tydnem s kamosem, nechal jsem ho chvili ridit a nejak prejel odbocku a ze to tam pak trochu na prasaka otoci na krizovatce... A najednou koukam za nama policajti rozsvitili houkacku... Prijeli a zacali se vyptavat a tak, kontrolovali obcanku, ridicak, normalka... A najednou slysim z vysilacek "...PREPADENI..." pořádnej výtlem pořádnej výtlem... Pan policajt nam vratil doklady se slovy "Mate vic stesti nez rozumu"... Houkacky a uz jeli na prepadeni pořádnej výtlem
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 16:47   Citovat  

to já měl zase na policii štestí. Nikdy se nahádám snažím se řešit věc racionálně. Nezastavení na stopce nesvícení spz a předních potkávacích světel 100,- za upadený výfuk a lezoucí šroubek po uvolněné liště ( ostrá ohrožující hrana) 0,-

se slovy tady to máte, sbalte se a jeďte nebo vám to auto zabavím. Myslím, že ve Většině případů, neříkám vždy, je to jen o tom vystupování k daným lidem. Jo jinak ta stopka byla taky v noci ve křižovatce která se dá projet na dvojku bez zastavení. Ogán přišel, zkontroloval papíry, zeptal se jestli su si vědom nějakého přestuku, já řekl že ano. on že to bude 100 korun a že si mám ihned po příjezdu opravit nesvítící části auta a nashle. S výfukem podobný scénář. Orgán, předpokádám že etn výfuk co si vezete v kufru upadl zde před kopcem aještě od něj máte špinavíé ruce. říkám ne upadl pře několika dny ale nebl čas a ni možnost opravy. A pustil mě.

Asi štestí...
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 18:08   Citovat  

Riccardo napsal:
No jo, nařknutí jsi odmítl ... to se pak nemůžeš divit. S policajtama já vždycky jednám jako v rukavičkách. Zaplatím si svoje 200 Kč a jedu dál Velmi šťastný
Vždycyk si řeknu, že kdybych měl zapaltit za všechno co jsem provedl, tak by mi na to nestačil ani roční plat ...
200kc?kde zijes?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 18:19   Citovat  

zyx napsal:
200kc?kde zijes?

normální věc. Jak jsem sám psal tak sjem paltil 100. A je to tak cca 3 měsíce
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 18:22   Citovat  

kefa napsal:
normální věc. Jak jsem sám psal tak sjem paltil 100. A je to tak cca 3 měsíce
jezdim podle predpisu,auto mam relativne v poradku takze pokuty nedostavam.za co jsi dostal pokutu 100kc?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 18:26   Citovat  

zyx napsal:
jezdim podle predpisu,auto mam relativne v poradku takze pokuty nedostavam.za co jsi dostal pokutu 100kc?

nezastavení na stopce. Ale mám za to že sjem to napsal asi o tři řádky výš.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 18:31   Citovat  

kefa napsal:
nezastavení na stopce. Ale mám za to že sjem to napsal asi o tři řádky výš.
jsem si nevsiml Tak to valím bulvy .za nezastaveni na stopce kilo??ja si prave myslim ze za zrovna tenhle prestupek by mel byt celkem velkej flastr!
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 18:33   Citovat  

Ach jo to jsou zase názory, já se vůbec nedivím policajtům venku, že jsou na lidi nas.... protože když na tebe někdo spouští takovýhle bláboly, tak by měli udělat snad zvláštní rizikovej příplatek pořádnej výtlem
Sám jsem v Praze zažil jako cucák když mě poslali ven poprvé a já byl celý šťastný, jak budu pomáhat a chránit a budu spravedlivej, taky jsem byl do ty doby než jsem s úsměvem stopnul pár aut jenom s tím, že udělám kontrolu bez pokuty, a řidič stáhne okénko a už je byl nasr... a řval a řval a já jsem nic zatím neudělal, pouze jsem chtěl doklady a ani bych je nekontroloval protože důchodce to nemá cenu pokud má vše v pořádku. Tak co jsem měl dělat bohužel mě tak vytočil, že tam stál taky 30minut a měl vše OK a ale neměl v krabičce se žárovkama pojistky jen prázdé místo a jiné neměl, tak jsem mu řekl, že to ma za 1.000,- a mlčel, jenom, že jsem pro jistotu zkontroloval doklady a řekl jsem, že to vyřešíme domluvou (i přesto jsem ho neporestal) no a když pán odjížděl tak mi ukázal prostředníček.... Tak od té doby se na lidi nesměju......

Sami si děláte Policii taková jaká je.... a to že někdo udělá pestupek i to, že před stopkou nezastaví a jede klidně ty 2km tak co porušil zákon a byl chycen, tak držím hub... a nechám si sypat popel na hlavu, ale tady radši češi budou vymyšlet jak policajta "zesměšnit" a psát někam nějaký keci, ketrý nepomužou....
Normalně bych u těchto lidí zavedl speciální sankci a to dát přes hub.... naštvanej

A Miki prosím tě nepiš jsem ty bláboly, protože se mi chce to snad ne a myslím, že ne jenom mně.... to jsem jěště nikdy neslyšel (nečetl).....
Je vidět, že úroveň ridičů a znalost zákona je mizerná a každej je mistr světa......
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 18:50   Citovat  

ninja napsal:
Taky se mi jednou stalo se stopkou. Akorat to nebylo v 1 v noci ale ve 23, na male vesnicce. Skoro jsem zastavil, tak ze jsem se rozjizdel na 1ku. Hral se zrovna nejaky hokej a byla silena kosa. 300,- na miste a plna huba kecu .-\

Tohle se stalo před x lety kamarádce mého dlouholetého kamaráda v Poděbradech. Odbočovala na STOPce za městem směr Jičín a také se ji úplně nezastavila kola, ale téměř stála. Tam však policisté neváhali otočit (tehdy) Felicii a byli neoblomní: Pokuta asi 3000,- a odebrání řidičského průkazu. (Snad na rok - již nevím) Smutný Smutný Smutný
Ale STOPka je jasná: MUSÍ ZASTAVIT!!!

Dutch napsal:
Ach jo to jsou zase názory, já se vůbec nedivím policajtům venku, že jsou na lidi nas.... protože když na tebe někdo spouští takovýhle bláboly, tak by měli udělat snad zvláštní rizikovej příplatek pořádnej výtlem
Sám jsem v Praze zažil jako cucák když mě poslali ven poprvé a já byl celý šťastný, jak budu pomáhat a chránit a budu spravedlivej, taky jsem byl do ty doby než jsem s úsměvem stopnul pár aut jenom s tím, že udělám kontrolu bez pokuty, a řidič stáhne okénko a už je byl nasr... a řval a řval a já jsem nic zatím neudělal, pouze jsem chtěl doklady a ani bych je nekontroloval protože důchodce to nemá cenu pokud má vše v pořádku. Tak co jsem měl dělat bohužel mě tak vytočil, že tam stál taky 30minut a měl vše OK a ale neměl v krabičce se žárovkama pojistky jen prázdé místo a jiné neměl, tak jsem mu řekl, že to ma za 1.000,- a mlčel, jenom, že jsem pro jistotu zkontroloval doklady a řekl jsem, že to vyřešíme domluvou (i přesto jsem ho neporestal) no a když pán odjížděl tak mi ukázal prostředníček.... Tak od té doby se na lidi nesměju......

Sami si děláte Policii taková jaká je.... a to že někdo udělá pestupek i to, že před stopkou nezastaví a jede klidně ty 2km tak co porušil zákon a byl chycen, tak držím hub... a nechám si sypat popel na hlavu, ale tady radši češi budou vymyšlet jak policajta "zesměšnit" a psát někam nějaký keci, ketrý nepomužou....
Normalně bych u těchto lidí zavedl speciální sankci a to dát přes hub.... naštvanej

A Miki prosím tě nepiš jsem ty bláboly, protože se mi chce to snad ne a myslím, že ne jenom mně.... to jsem jěště nikdy neslyšel (nečetl).....
Je vidět, že úroveň ridičů a znalost zákona je mizerná a každej je mistr světa......

Přesně jak píšeš. Tak to je. Já se nedohaduji. Přiznám chybu a hotovo. Od doby, co mám Civica nás stavěli jednou či dvakrát: jednou s těhotnou manželkou - za světla a podruhé ani nevím, snad jen kontrola.
Já se tedy v práci "směji" na telefonu na lidi také a stále a víš proč, nenechám si prostě zkazit nervy - nějak jsem si to hodil. Jednám i z arogantními a vulgárními hovady, co se nebojí šáhnout k drsným praktikám jednání a neosobnímu řvaní do telefonu. Řešil jsem i reklamace a to mne vycvičilo. Ale tento národ bude stále nespokojen a jen REMCAT!!!
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 19:04  Naposledy upravil ninja dne 7.6.2009 , 19:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

M@jk napsal:
Tohle se stalo před x lety kamarádce mého dlouholetého kamaráda v Poděbradech. Odbočovala na STOPce za městem směr Jičín a také se ji úplně nezastavila kola, ale téměř stále. Tam však policisté neváhali otočit (tehdy) Felicii a byli neoblomní a ona jen žena: Pokuta asi 3000,- a odebrání řidičského průkazu. Smutný Smutný Smutný
Ale STOP je jasná: MUSÍ ZASTAVIT!!!

Ja se s nima nedohadoval, priznal jsem chybu a ani po tom co pan policista prohlasil "ááá, pán je asi bohatej" s narazkou na civica coupe (me bylo 19 let) jsem nezmenil sve chovani a sypal si popeln na hlavu. Tenkrat po me chtel vsechny penize co mam, tak jsem rekl ze mam 300 ceskych a ty chtel. Vypsal bloky, prisle si pro penize a ja otevrel peneznku a v ni eura a mezi nima zahrabany maly susne, ceskych 300,- .-))) asi si cosi pomyslel, ale nic nerekl a ja jel.
Stve me to, chovam se slusne, snad mam i vsechno v poradku a obcas ma policajt asi spatnou naladu a nemuze si ji nechat pro sebe. ale zase nastesti to s tou STOPkou byl jediny spatny zazitek s PCR, snad 1 z 10... s detskou polici mam spatne zazitky / setkani 4/4... detskou policii bych vypnul, stejne nedelaji to co maji... aspon kluci v akci v praze.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 19:07   Citovat  

Ja dostal boticku a s mestakama(aspon myslim ze to byli mestaci) jsme se dohodli na 200 a jeste mi rikal ze s tim nemusim souhlasit OK...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 19:10   Citovat  

zyx napsal:
jsem si nevsiml Tak to valím bulvy .za nezastaveni na stopce kilo??ja si prave myslim ze za zrovna tenhle prestupek by mel byt celkem velkej flastr!

s tím jsem taky počítal. To že jsem si nadával nemusím říkat. Policajt se mě zeptal jsetli vímk co sjem udělal. Taky jsem se mohl hádat že jsem azstavil bla bla bla. Ale řekl sjem že vím, že sjem enzastavil a že jsem si vědom přestupku a dal mi kilo. MYslel jsem že jsem se přeslechl a tak jsem chtěl aby mi zopakoval cenu.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 19:16   Citovat  

zyx napsal:

ono je rozdil nezastavit a nezastavit
nezastavit ze ji projedes jako by to bylo dej prednost beru jako obrovsky prestupek
ale nezastavit jako ze zastavis jen neuvedes auto uplne do zastaveni, tzn ze tesne nez zastavi (skoro stojis) das za 1 a rozjedes se bych tak nebral
Ale je pravda ze stopka je stopka a od te doby co jsem platil pokutu zastavim i kdyby to bylo na konci sveta kde zadni lide neziji.
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 19:25   Citovat  

ninja napsal:
ono je rozdil nezastavit a nezastavit
nezastavit ze ji projedes jako by to bylo dej prednost beru jako obrovsky prestupek
ale nezastavit jako ze zastavis jen neuvedes auto uplne do zastaveni, tzn ze tesne nez zastavi (skoro stojis) das za 1 a rozjedes se bych tak nebral
Ale je pravda ze stopka je stopka a od te doby co jsem platil pokutu zastavim i kdyby to bylo na konci sveta kde zadni lide neziji.

A proč je tam ta stopka???Aby jsi UPLNĚ zastavil.
Podle mě se učí v autoškole,aby jsi vyřadil a rozhlídl se.

A souhlasím s Dutchem.
Lidi si furt něco musí vymějšlet,aby nemuseli uznat svojí chybu.
Jsou policajti,kteří jsou vysloveně rejpalové,ale to maj snad v náplni práce ne??

Nesouhlasím s omezováním například rámu,sport.pásů,volantu......Ale zase si uvědomte,že každej řidič je jinej.Jeden si ty pásy a sedačky uchytí co nejvíce,aby to bylo pořádně pevný a některý se na to vykašlou a plácnou to na takový místo,že mi je k pláči.

Pak se nedivme,že na nás jsou ti policajti vysazený.

Edit:nic proti tobě ninja Úsměv
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 6:45   Citovat  

Dutch napsal:

poslali tě ven poprvé a ty jsi byl šťastný,to ti věřím ,že jsi chtěl bejt spravedlivej taky, ale že jsi s úsměvem si stopnul pár aut již s přesvěčení že pokutovat nebudeš tak to je ŠIKANA a dopředu plánovaná!!! kdyby jsi je chtěl stopovat s přesvědčením že chceš chránit ostatní od opilcu,technicky nezspůsobilích aut to beru...bud rád že zastavovaní ridiči nevěděli ,že je stopuješ jen tak protože máš nějakou pracovní dobu.

asi si dnes řeknu ,že na někoho zazvoním a jen tak mu vyměním třeba zásuvku,zadarmo...jé a jejej mě neplatí daňoví poplatníci,za to si chleba nekoupím...hm tak ne to mi hlava nebere
sry přátele ale mě to jako šikana vyznívá,třeba se mílím
jo a ještě vsuvka pomáhat a hránit by měl i někdo mezi tebou a "zákazníkem" když máš názory o rozbíjení huby ,že by jsi to zavedl.
Měl jsis nejdříve něco zjistit o svém oboru něž si do něj šel,přijde mi to jak kdyby jeptiška co vyleze ze školy byla vykulena že nemůže souložit,nebo já že v zásuvce jsou proudíky.
já mám dvě roviny pro policii,milou a zlou ...když mi někdo chce kontrolovat kufr a právo na to nemá pouze za určitých podmínek a já mu chci ukázat pov výbavu tak že ji sám vyndám včetně rezervi a začne mít řeči typu že to musí zkontrolovat on protože by třeba v kufru mohlo být kradené rádio(tato šaškárna se mi stala již 4 v noci)tudíš mi říká "jste potecionální zloděj" tak začnu bejt zlej.A začnu ho urážet sironii mě vlastní já!!! a je smutný když se policie oháníc o pomáhat a chránit,opírajíc se o zákon ,ze zákona znají jen pár věcí které jim pomáhají k buzeraci,ve zbytku se pořádně neorientují
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 22:15   Citovat  

pako souhlas, jako v 99% co napíšeš. Jak tu nejaký policista psal, jak by rozbíjel huby....dobrej pristup....myslim ze nekdy by si rozbit hubu zaslouzili i nekteri policajti....zrovna ti sikanisti a namistrovanci atd
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 23:33   Citovat  

ja jsem mela par hezkych zkusenosti...

vyjela jsem z diskoteky Kamikaze (bejvalej F2F na stvane), a za mnou transporter, jel za mnou celou dobu az na Argentinskou, kde me vyblikal at zastavim. vystoupim rikam si omg mestaci, to bude pruda... vystoupi mladej typek usmiva se, rikam co jsem provedla a on ze nic, ze jedu z diskoteky, tak kontrolujou alkohol. tak jsem si foukla, ukazuje na me meric a rika, tak 0. Ja na to ze ja vim, ze jezdim na diskoteky tancovat a ne pit.. a typek za mnou prijde a rika "tak tady mate od nas darek" a poda mi mapu Prahy pro motoristy =)))))))))) odpadla mi huba a zlepsili mi naladu na celej vecer, jeste jsem jim zamavala =)
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 0:13   Citovat  

nepochopim jednu vec proc buzerujou ze upravene auto a proc mi nic nereknou na starej srot Tak to valím bulvy osobni zkusenost....ale taky jsem byl uz dva krat buzerovanej po pul hodce za upravu auta diky bohu max litr ale pan byl dulezitej asi proto ze meril tak metr padesat a vazil 45kg KO KO KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 5:01   Citovat  

PAKO napsal:
poslali tě ven poprvé a ty jsi byl šťastný,to ti věřím ,že jsi chtěl bejt spravedlivej taky, ale že jsi s úsměvem si stopnul pár aut již s přesvěčení že pokutovat nebudeš tak to je ŠIKANA a dopředu plánovaná!!! kdyby jsi je chtěl stopovat s přesvědčením že chceš chránit ostatní od opilcu,technicky nezspůsobilích aut to beru...bud rád že zastavovaní ridiči nevěděli ,že je stopuješ jen tak protože máš nějakou pracovní dobu.

asi si dnes řeknu ,že na někoho zazvoním a jen tak mu vyměním třeba zásuvku,zadarmo...jé a jejej mě neplatí daňoví poplatníci,za to si chleba nekoupím...hm tak ne to mi hlava nebere
sry přátele ale mě to jako šikana vyznívá,třeba se mílím
jo a ještě vsuvka pomáhat a hránit by měl i někdo mezi tebou a "zákazníkem" když máš názory o rozbíjení huby ,že by jsi to zavedl.
Měl jsis nejdříve něco zjistit o svém oboru něž si do něj šel,přijde mi to jak kdyby jeptiška co vyleze ze školy byla vykulena že nemůže souložit,nebo já že v zásuvce jsou proudíky.
já mám dvě roviny pro policii,milou a zlou ...když mi někdo chce kontrolovat kufr a právo na to nemá pouze za určitých podmínek a já mu chci ukázat pov výbavu tak že ji sám vyndám včetně rezervi a začne mít řeči typu že to musí zkontrolovat on protože by třeba v kufru mohlo být kradené rádio(tato šaškárna se mi stala již 4 v noci)tudíš mi říká "jste potecionální zloděj" tak začnu bejt zlej.A začnu ho urážet sironii mě vlastní já!!! a je smutný když se policie oháníc o pomáhat a chránit,opírajíc se o zákon ,ze zákona znají jen pár věcí které jim pomáhají k buzeraci,ve zbytku se pořádně neorientují

Ach jo Tak to valím bulvy zase to někdo nepochopil dle přestupkového zákona mužu přestupek řešit domluvou proč bych to nedělal, tím ale myslím banality (nerozsvícená světla, chybí žároky atd...) A to že je stopuju, že mám pracovní dobu,co to je za blbost je to moje náplň práce.....a myslíš si, že stopuju z důvodu, že se mi chce lidi šikanovat, radši si stopnu alkohol nebo neřidiče a půjdu to řešit na obvod s tím,že jsem udělal dobrej skutek pro společnost...

Druhá věc to, že tě zastavili 4X za noc no to se stát může, a proč by se nepodíval co míš v kufru když mu to umožňuje zákon? Jak má vedět že nejsi zloděj? Místo toho aby si byl rád,že kontroluje auta než že někde spí, tak si stěžuješ a až ti ukradnout autorádio tak si budeš stěžovat, že nikdo nic nedělá...
Druhá otázka je proč tě zastavili, já najezdím několik km denně mimo službu, ale že by mě stavěli policajti jsem dlouho nezažil (naposledy při odjezdu do Března pořádnej výtlem a před tím snad rok ne)
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 8:44   Citovat  

Dutch ma pravdu,pokud policista v klidu prijde, tak na 99% se s nima da vzdy rozumne domluvit...
Moje otazka:
1)
Pribuzny pred 5lety v Praze dostal blok za sterac za spatne parkovani, zahodil ho a nechal to byt. Po 5 letech mu bez jakehokoliv upozorneni atd. zaklepal u dveri exekutor ze se pred 5 lety dopustil prestupku a byla na nej dana exekuce, at zapalati 9000,- Nemohl nic delat, policii to nezajimalo, bud zaplati a nebo exekuce... Tak radeji zaplatil.
Je toto vubec mozne? Vzdyt nemaj jistotu jestli se toho prestupku dopustil prave on, nebo jestli ten listek za steracem vazne nasel, jestli neuletel, jestli ho nekdo neukradl, jestli se nerozmocil atd... A okamzite mu daji exekuci??? Tohle muzou?

2) je to par mesicu kdy jsem mel spatnej den, byl jsem dost vytocenej, prijdu na parkoviste kde normalne obcas parkuju, ale i dalsi lide ze sidliste, neni tu kde zaparkovat tak vzdy nekdo stoji u zlute cary, nebo na tom namalovanem vy_srafovanem ostruvku, ovsem pokud na nem stojim, nikomu tam neprekazim, vubec nechapu proc tam nemuze byt misto toho vy_srafovaneho ostruvku jeste 1 park. misto, ale to je jina vec. Proste jsem tam stal, a mel jsem za steracem listek at se dostavim na mestskou policii. Jak jsem byl vytoceny, tak jsem byl ted vytoceny jeste vic az do omezovace pořádnej výtlem A proste z nervu jsem ten listek roztrhal a zahodil. Co bych mel udelat? dik
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 8:53   Citovat  

D15B2 napsal:
Dutch ma pravdu,pokud policista v klidu prijde, tak na 99% se s nima da vzdy rozumne domluvit...
Moje otazka:
1)
Pribuzny pred 5lety v Praze dostal blok za sterac za spatne parkovani, zahodil ho a nechal to byt. Po 5 letech mu bez jakehokoliv upozorneni atd. zaklepal u dveri exekutor ze se pred 5 lety dopustil prestupku a byla na nej dana exekuce, at zapalati 9000,- Nemohl nic delat, policii to nezajimalo, bud zaplati a nebo exekuce... Tak radeji zaplatil.
Je toto vubec mozne? Vzdyt nemaj jistotu jestli se toho prestupku dopustil prave on, nebo jestli ten listek za steracem vazne nasel, jestli neuletel, jestli ho nekdo neukradl, jestli se nerozmocil atd... A okamzite mu daji exekuci??? Tohle muzou?

2) je to par mesicu kdy jsem mel spatnej den, byl jsem dost vytocenej, prijdu na parkoviste kde normalne obcas parkuju, ale i dalsi lide ze sidliste, neni tu kde zaparkovat tak vzdy nekdo stoji u zlute cary, nebo na tom namalovanem vy_srafovanem ostruvku, ovsem pokud na nem stojim, nikomu tam neprekazim, vubec nechapu proc tam nemuze byt misto toho vy_srafovaneho ostruvku jeste 1 park. misto, ale to je jina vec. Proste jsem tam stal, a mel jsem za steracem listek at se dostavim na mestskou policii. Jak jsem byl vytoceny, tak jsem byl ted vytoceny jeste vic az do omezovace pořádnej výtlem A proste z nervu jsem ten listek roztrhal a zahodil. Co bych mel udelat? dik

jinak ten 1 bod to udělal chybu že to zahodil, oni si policajti dělaj dokumentaci k přestupkům a když nedojde platba tak ti to roste.
měl bys zajít na městskou že si našel ten papír a že si ho"ztratil" a že bys to chtěl to snad ne zaplatit.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 9:00   Citovat  

vrátím se na začátek. ve městě předjíždět z prava normálka, jde o souběžnou jízdu pokud si to pamatuji dobře, běžná praxe u mě v ČB, jedu tam, kde to jede rychleji v rámci možnosti. Jinak co se týká policajtů, mám zatím jen dobré zkušenosti, čisté konto atd. Ale asi bude fakt, jak kdo na koho narazí, co občas slyším, děs a hrůza, většinou mladý ucha co dupou a maj doma schnilou 120 OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Opět policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina