Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Opět policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 9
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 20:23   Citovat  

tak teď sem tu četl, že se někdo ptá na možný trest, taky bych se rád optal.

1. stavěla mě policie, původně pro prý zřejmě nepřiměřenoui rychlost a nebezpečnou jízdu či co (ve městě jsem předjel jedno auto zprava)....změřený nejsem. Toto nařknutí sem odmítl. Tak začla prohlídka. trvala 45 min. Když už došlo na povinnou výbavu, buchli mě nervy, řekl jsem jim že už se s něma nehodlám dál bavit, a nic jim neukážu, že chci jít k přestupkové komisi že se to dá rovnat už se šikanou (policajt se celou dobu choval arogantně, ani nepozdravil, byl drzý, odstavili mě na blbým místě (musel jsem sjet z 13cm schodku kde hrozilo poškození auta), když jsem mu řekl at mi ukáže služebák, neukázal, neřekl mi žádný práva,prohlídka trvala 45min, pak začal vyhrožovat co napíšou do jakýhosi protokolu, a když jsem mu řekl, že to nejsou má slova, že takto sem nic neřekl, tak odpověděl, že oni sou dva,tak má svědka a může si tam napsat co chce a takto se choval celou dobu nehodlám bvit...co mi hrozí u přestupkové komise?

2. bráchu zastavili, a má auto na svou osobu v poloodjlášce, nemá to dohlášený. Asi rok. Co mu hrozí? jde taky k přestupkový komisi.

Jinak nejsem toho názoru, že všici policajti sou špatní, mám tam i pár známých, ale toto byl teda totální namistrovanej hňup...a to mu bylo tak 25.Bych mu nejraději rozkopal rypák
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:05   Citovat  

Předjížděl jsi (podjížděl) vpravo? Potom je to v pořádku..Nebepečná jízda..přesně. Sorry.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:11   Citovat  

no vzhledem k tomu, že jsem byl ve městě, tak tam se to nerozlišuje ne? a navíc ten borec jel jak s hnojem (to neomlouvá) ale výfuk mu tam držel silou vůle(občas štrejchal i o zem), a nebude čekat až mu upadne a zničí mi předek. Tím přece chráním svůj majetek a zdraví a to myslím proti zákoné není.
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:16   Citovat  

No jo, nařknutí jsi odmítl ... to se pak nemůžeš divit. S policajtama já vždycky jednám jako v rukavičkách. Zaplatím si svoje 200 Kč a jedu dál Velmi šťastný
Vždycyk si řeknu, že kdybych měl zapaltit za všechno co jsem provedl, tak by mi na to nestačil ani roční plat ...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:19   Citovat  

45min ? Tak to koukám!

podle toho co píšeš to byl nějaký retard, každopádně na požádání ti musí! ukázat služební číslo. Ničim ses neprovinil, co by ti mělo hrozit? .. Beztak na žádnou komisi nedojde.. nějak jsi nenapsal jak to teda skončilo...?
   Návrat  
RE.ENSI je teď offline  RE.ENSI
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:21   Citovat  

na policajty jen s klidem a vyjde všechno Hihi HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:26   Citovat  

já to prvně zkoušel s klidem.Staví mě každou chvíli a vpoho. Bohužel pan policista chtěl být asi velice důležitý a když jsem mu nebyl po vůli, tak hledal a hledal. Zatím to nijak nedopadlu, čekám na předvolání ke komisi. Jako pokud je tu někdo policajt (což vím že je) jak jsem řekl, proti policii nic nemám, ale toto byl opravdu kus vola, a podal jsem na tuto hlídku stížnost. Protože si nehodlám nechat kálet na hlavu. A to si pište že do toho budu vrtat, dokud se to nějak nevyřeši a nebude potrestán. Pokud má psychické problémy a potřebuje si něco dokazovat, nemá u policie co dělat. Jako najezdím 6tis měsíčně, bez nehody, 2,5 roku bez pokuty tak si myslím že nějakej pirát silnic nejsem.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:26   Citovat  

jestli to chapu dobre tak si ho predjel na dvouproudovce. pokud jo, tak meli zastavit jeho ze zdrzuje provoz a jeste by ho meli srovnat ze nezpusobily stav vozu(vyfuk). jinak je pravda ze s policii radsi jednat na tupouna, mas to bez problemu. me kdysi zbuzerovali i za mekkou rezervu. odvetil sem ze si okamzite zajedu nafouknout a byl klid. pokud u prestupkovy komise reknes ze ti neukazal sluzebni prukaz na tvoje pozadani, tak by to melo bejt v klidu. a co se tyka brachy, tak ten asi bez flastru nevyvazne. pokud vim tak vozidlo v odhlasce je moznost mit a pouzivat pouze 30 dni. pak je vozidlo bez majitele, tudiz je brano asi jako kradene. jestli se zabloudi hellby tak ten ti rekne vic
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:27   Citovat  

heh těch 45min bych chtěl vidět...

ale každopádně mě zajímá bod 2.
protože sám mám auto na sebe odhlášené, ale odmítám "Bursíkovi" zaplatit eko daň za převod, tak jezdím s nepřihlášeným ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:29   Citovat  

klidně si můžeš 45min vyzkoušet....když jsem jim to odmítl, tak se šli poradit do auta, to sem stihl vyhulit 3 cigára a pak začali hledat.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:30   Citovat  

Petura napsal:

ale každopádně mě zajímá bod 2.
protože sám mám auto na sebe odhlášené, ale odmítám "Bursíkovi" zaplatit eko daň za převod, tak jezdím s nepřihlášeným ..

smis pouze 30 dni. pak je brano jako kradene. mas to napsany v kupni smlouve. protoze kupni smlouva ti nahrazuje osvedceni o registraci vozidla po dobu uvedenou ve smlouve. vetsinou byva 30dni. bez ORV nesmis jezdit. pokud te chytnou, tak litas v peknym prusvihu a budes toho hodne vysvetlovat
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:32   Citovat  

To je fakt, ze se musí prokázat..a jestli odmítl, tak prestupková nebude..To jsem kdysi před dávnými járy poradil Mikimu,,jeste když mel formuli Bravo..At po policistovi v napjate arogantní chvíli chce služební číslo a vysloví podezření, že orgán požil alkohol..To rádi nemají prý, že je kolem toho moc problémů pro ně..A Mikina neváhal a při první příležitosti to vytasil tenkrát pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:35   Citovat  

winie: no taky myslím že mi nic nemůžou, on ale bude tvrdit, že sem nic neřekl nebo neslyšel a bla bla bla....

u tý poloodhlášky to je myslím jen 10prac. dní, ale nejsem si jistý...tak každá smlouva je jiná.jako kradené ho ale přece brát nemůžou.no brácha má malej TP toho borca co to měl před ním.no jde o to že se nějak někam zašantročil velký TP a tak se na to vyprdl.jinak STK i pojistku to má
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:35   Citovat  

Winie napsal:
smis pouze 30 dni. pak je brano jako kradene. mas to napsany v kupni smlouve. protoze kupni smlouva ti nahrazuje osvedceni o registraci vozidla po dobu uvedenou ve smlouve. vetsinou byva 30dni. bez ORV nesmis jezdit. pokud te chytnou, tak litas v peknym prusvihu a budes toho hodne vysvetlovat

od auta mám, velký i malý TP
ve velkým TP jsem uvedený jako osoba na kterého je auto odhlášené ...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 21:40   Citovat  

45 minut je normalni doba, ja kdys sem jel s ex rewolwerudovo c4g nabouranym tak me stopli, kazdy auto jen tak 5 minut, ja tam stal dele jak pul hodiny, auto fotili, divali se jak je nalepena spz na zadnim okne, ze rve vyfuk, nemel sem vybavu, auto nebylo prepsany , nemelo pojisteni. no delali poradne problemy, ale ankonec sli 3 policajti do auta a jeden se vratil a rekl kdys mu dam litr, necha to plavat, ale neruci za to ze me nechytnou znova nekde jinde dalsi, tak sem odsouhlasil a jel hnedka dom, kde sem auto odstavil a uz nejel Velmi šťastný
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 6.6.2009 , 23:32   Citovat  

JaRaN napsal:
To je fakt, ze se musí prokázat..a jestli odmítl, tak prestupková nebude..To jsem kdysi před dávnými járy poradil Mikimu,,jeste když mel formuli Bravo..At po policistovi v napjate arogantní chvíli chce služební číslo a vysloví podezření, že orgán požil alkohol..To rádi nemají prý, že je kolem toho moc problémů pro ně..A Mikina neváhal a při první příležitosti to vytasil tenkrát pořádnej výtlem

tak to si pocti TADY tam je takovych perel vic Velmi šťastný
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 9:23   Citovat  

ninja napsal:
tak to si pocti TADY tam je takovych perel vic Velmi šťastný
TO SI PRECTETE!!!!!!STOJI TO ZA TO!!!!Trebas to ze je k.... a ze si musi pryzvat dalsi dva kolegy aby mu delali koule!!!!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 9:44  Naposledy upravil Miki Civic dne 7.6.2009 , 9:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jaran: o alkoholu nevím, ten jde celý život mimo mě ve všech směrech a vůbec mi to nevadí HaHaaa Ale to s tím číslem jsem použil, co je na tom špatného? Byl to arogantní debil, co mi dal 500,- za stopku "že se mi úplně nezastavila kola" kolik jsem mohl jet 2kmh? v 1 v noci na přehledné křižovatce kde širokodaleko nebylo auto a choval se fakt jak největší pitomec, tak jsem mu nakonec dal aspoň malý payback .... šmejdovy KO docela ho to vytočilo Úsměv

viz ten odkaz "No tak si to chlapci trochu ujasníme. Ať policistovi řekneš cokoli, může si s tím akorát tak políbit zadek. To je doufám jasné. Jiná věc ovšem je, když toto někam napíšeš, protože co je psáno, to je dáno. Klasickej případ je, když nesouhlasíš s přestupkem kterj je ti podsouván a odmítneš zaplatit pokutu. Potom cajt sepíše podezření ze spáchání přestupku, bo jak se tomu nadává, kde popíše svoji verzi situace a následně máš ty možnost na ten samý papír napsat svůj pohled na věc. No a když na tento papír, krom své verze, napíšeš i to, že je z policisty cítit alkohol, že si řekl o úplatek, že tě zbytečně buzeroval až šikanoval atd. atd. atd., tak potom, má - li se celá věc dál řešit, musí policista skutečně toto podezření na alkohol vyrátit. Zajede tedy na odběr krve, a výsledek potom příloží do spisu. Hodně cajtů takovej papír ale radši zahzodí a dál to neřeší..."
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 9:49   Citovat  

Miki Civic napsal:
Jaran: o alkoholu nevím, ten jde celý život mimo mě ve všech směrech a vůbec mi to nevadí HaHaaa Ale to s tím číslem jsem použil, co je na tom špatného? Byl to arogantní debil, co mi dal 500,- za stopku "že se mi úplně nezastavila kola" kolik jsem mohl jet 2kmh? v 1 v noci na přehledné křižovatce kde širokodaleko nebylo auto a choval se fakt jak největší pitomec, tak jsem mu nakonec dal aspoň malý payback .... šmejdovy KO docela ho to vytočilo Úsměv

Taky se mi jednou stalo se stopkou. Akorat to nebylo v 1 v noci ale ve 23, na male vesnicce. Skoro jsem zastavil, tak ze jsem se rozjizdel na 1ku. Hral se zrovna nejaky hokej a byla silena kosa. 300,- na miste a plna huba kecu .-\
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 9:53   Citovat  

ninja napsal:
Taky se mi jednou stalo se stopkou. Akorat to nebylo v 1 v noci ale ve 23, na male vesnicce. Skoro jsem zastavil, tak ze jsem se rozjizdel na 1ku. Hral se zrovna nejaky hokej a byla silena kosa. 300,- na miste a plna huba kecu .-\

hm, jako širokodaleko nikdo jen oni tam zašití a čekali.. a choval se jako bych autem projel do nějaké výlohy a vykradl předtím banku... a když jsem si opisoval do mobilu jeho číslo, tak říká "teď lituju toho, že jsem vám nedal 1500,-" pořádnej výtlem
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 11:23   Citovat  

Miki Civic napsal:
Hodně cajtů takovej papír ale radši zahzodí a dál to neřeší..."

Jen dotaz: můžou ten "papír" jen tak zahodit? Nejsou na nich náhodou nějaký sériový čísla, podle kterých se sleduje, jestli přiznali všechny bloky, který vypsali...??? Nějak se mi nezdá, že by to šlo takhle jednoduše obcházet...
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 11:46   Citovat  

Já jsem pro změnu v pátek zaparkoval služebákem před jedním hotelem v Brně a vidím cedulu že je ještě v zadu za ním jedno parkoviště a šipky kudy hotel objet, jenže to bylo na rohu hotela a vypadalo to že tam je průjezd a i na té ceduli to tak vypadalo že to je tama tak jsem vycouval, objel strážníka s plácačkou a zahnul na chodník, trochu přejel přechod a zastavil se na chodníku protože to nebyl průjezd ale průchod kam by se auto nevešlo protože se to zůžovalo Velmi šťastný V tom mi došlo že jsem zajel fakt blbě a na chodník a ne na průjezd Velmi šťastný V zrcatku vidím pána policistu jak už obchází auto tak jsem otevřel dveře pozdravil a hned spustil na mě ale docela v pohodě něco "chlapi co mi to tu provádíte? " Velmi šťastný Tak jsem mu vysvětli že ta cedula naznačuje tudy cestu a ze to vypadalo jako prujezd k hotelovýmu parkovišti a že se omlouvám atd. chlápek uplně v pohodě vlezl do silnice plácačkou zastavil provoz at vyjedu a nechal mě je to dobrý Bohu dík zatím jsem vždy narazil na dobrý policisty Úsměv je to dobrý
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 11:52  Naposledy upravil HonDan dne 7.6.2009 , 11:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jarys napsal:
Jen dotaz: můžou ten "papír" jen tak zahodit? Nejsou na nich náhodou nějaký sériový čísla, podle kterých se sleduje, jestli přiznali všechny bloky, který vypsali...??? Nějak se mi nezdá, že by to šlo takhle jednoduše obcházet...

asi bys mel dostat nakou kopii ne?
nevim estli ty jejich blocky se kopirujou ale snad jo ne
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 11:53   Citovat  

Nejlepší by bylo zastavovat jenom těm pohodovejm švestkám. Úsměv Já zatím jen doklady a foukačka. Jen čekám, kdy narazím na nějaký problematické detailysty.
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 11:56   Citovat  

Klidas napsal:
Nejlepší by bylo zastavovat jenom těm pohodovejm švestkám. Úsměv

no jo, ale to na první pohled asi nepoznáš Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:03   Citovat  

Petura napsal:

Kamos jednou zastavil mezi tramvajovym ostruvkem a chodnikem, hodil blikacky, vystoupil a sel dozadu k autu mestaku a rekl jim (ostruvek, proto, aby ho neobjeli). "Dobry den, narovinu bych Vam chtel rict, ze vas strasne nesnasim (jeste dodal slova zmr*, debil**...), protoze za tento prestupek byste mi sebrali body a dali pokutu, a vy za to zadny postih nedostanete, ale vzhledem k sve, vasi i bezpecnosti okoli beru jako obcanskou povinnost vam sdelit, ze vam nesviti ani jedno predni svetlo." Policajt je okamzite rozsvitil a rekl, celou dobu svitim... a kamos dodal "A to je prave ten duvod proc vas nesnasim" Pozdravil, odesel zpet do auta. Ujel par metru a policajti zapli majacky, stopku, zastavili a zacli mu delat beznou silnicni kontrolu. Trvala pres hodinu, kazdej kousek auta prosmejdili, celou povinnou vybavu, vzorek gum, zjistovani jeho prestupku, strasny lustrace pocitacem. Vymejsleli si uplnenesmyslny veci, aby z nej necodostali.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:05   Citovat  

Winie napsal:

Takze pokud uvedu do smlouvy 20let, tak po deseti letech bude porad vsechno OK? HaHaaa
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:35   Citovat  

Nevim jestli je to pravda, ale znamy me rikal, ze pokud se ti snazi policajt neco " prisit " nebo proste neukaze sluzebni prukaz, nebo cokoli, co povazujes za dulezite pro tebe, jednoduse pozadej policistu o sepsani protokolu o kontrole. V protokolu bude tvuj i jeho podpis, mel by si dostat kopii. Do toho protokolu napis treba : " Nesouhlasim s udelenim pokuty, protoze policista odimtl predlozit sluzebni prukaz, jednal arogantne, odstavil vuz na nebezpecne misto " ... proste cokoli co udelal spatne. Pokud ti tohle podepise, muze se u komise rozloucit s plackou Úsměv ... pevne ale ver, ze tohle nepodepise a necha te jet.

Ale jak rikam, tohle neni z moji hlavy, takze nevim jestli se to da takhle pouzit, kazdopadne to nevypada spatne Úsměv
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:03   Citovat  

Winie napsal:

Co jsem četl na netu, tak kupní smlouva nemůže nahradit jiný doklad, pouze opravňuje vlastnictví a k přepsání na DI. KS je jen právní vztah mezi kupujícím a prodávajícím, nemůže nahradit dokald vydávaný DI.
To by jsem si pak mohl každý týden napsat fiktivní smlouvu s novým datumem a jezdit donekonečna dál...
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:05   Citovat  

Miki Civic napsal:
No a když na tento papír, krom své verze, napíšeš i to, že je z policisty cítit alkohol, že si řekl o úplatek, že tě zbytečně buzeroval až šikanoval atd. atd. atd., tak potom, má - li se celá věc dál řešit, musí policista skutečně toto podezření na alkohol vyrátit. Zajede tedy na odběr krve, a výsledek potom příloží do spisu. Hodně cajtů takovej papír ale radši zahzodí a dál to neřeší..."

Tak to by s Tebou rychle vybehli...oznameni roztrhat, napsat nove a do nej uvest "ODMITL SE VYJADRIT" a pak cekej, ze by napsal takove uredak a oznameni, ze prijdes i o rodnej list je to dobrý Vašim radám zdar a sílu
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Opět policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina