Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brno - volné jízdy 28.5.2009 - onboard
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.6.2009 , 18:08   Citovat  

na kolik ste meli nafoukane pneu a na cem ste jezdili?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
miramax je teď offline  miramax
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2009 , 20:00   Citovat  

babo napsal:
miramax: no tak z uvedenych videi tu mas najkrajsiu stopu podla mna OK aspon co som zbezne pozrel. keby som to presiel takto, tak by som bol spokojny
Se stydím se znažim napodobovat jak jezdim v Gran turismu VTEC
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2009 , 20:24   Citovat  

Úsměv OK jj Gran Turismo, moc pěkná stopa Miro je to dobrý VTEC
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2009 , 20:47   Citovat  

babo napsal:
Inak kamos to pozeral a vravi. No vies - dobra a zla stopa, to mas to video (Ondras) 10:45 a Lotus Exige. Ten Lotus ide neuveritelne krasnu stopu, neskory apex, parada. A teda viem, ze to nebudes brat osobne, ja mam stopu stale daleko horsiu ako Ty, Tebe to uz celkom ide. Len este nemam nejak vyriesene onboard videa, co je chyba, clovek si to pekne pozrie a vidi, co urobil totalne zle. Ja to mam len v hlave a tiez neverim vlastnym ociam, preco som zas nalepeny na vnutrajsku zakruty a robim totalne skory apex, ked som to chcel uplne inde.
Takze osobne sa mam veeelmi vela co ucit. Zatial som s 2:47 celkom sopkojny, ale myslim, ze by to islo tiez daleko lepsie.
A brzdne body Tvoje sa mi celkom pacia. nesiel si s brachom uplnu kudlu, ale 95% krasne plynule, ziadne hluche miesto, na konci brzdenia posledny kvalt a zacal si zatacat, parada OK

Já si rád nechám poradit. To přímé srovnání s Exige je naprostá pravda. Schwantzova zatáčka je místo, kde si pořád nejsem jistý, mám z ní strach, moc do ní nejde vidět, beru ji opatrně vnitřkem. Budu to zkoušet více ven. Když jsem jel s bráchou, tak jsem od páteho kola zvolnil, začlo to trošku klouzat, málo jsem ufouknul před jízdou.

Co se týče brždění, tak chtělo by to trošku později, intenzivněji a nechat si na konci vyšší rychlost. Podle GPS vidím, že v některých zatáčkách mám rozptyl v rychlostech průjezdu. Recept je ale "snadný" - jezdit, jezdit a jezdit. Velmi šťastný

Pro mě by bylo ježdění bez kamery poloviční zážitek. Takhle si to furt pouštím, porovnávám svoje jízdy navzájem a taky s tím, co je na youtubu. Naštěstí to tam lidi dávají. Viz. playlisty dole tudy odkaz

FastCivic napsal:
na kolik ste meli nafoukane pneu a na cem ste jezdili?

Hankook K110 V12. 205/45R17. Do prvních jízd 2.1. A bylo to moc. Po 9 kolech tam bylo 2.8. Ufouknul jsem na 2.4 a drželo to pak na vodě krásně. Samozřejmě se to pak už nehřálo. Příště dám 2.0 předek a 1.9 zadek. Pokud pojedu slicky, tak spíš 1.9 a 1.8.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2009 , 21:07   Citovat  

no ja přijel a mel sem nafoukano P-2.2 a Z 1.8 sem si zapomel upustit a v polovine mi to začalo hodne klouzat Smutný přiště dam asi P-2 a Z-1.6 jinak gumy 205/45R16 a Ventus V12
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2009 , 21:10   Citovat  

Odkaz
CTR je nedostižné je to dobrý
   Návrat  
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2009 , 21:45   Citovat  

miramax napsal:
Se stydím se znažim napodobovat jak jezdim v Gran turismu VTEC

v kolkatke gran tourismo je Brno??? Asi si fakt budem musiet zohnat Úsměv Ale ble je, ze to by som si musel aj "plejko" a to sa mi nechce Úsměv Realita to nikdy nebude, ale na ucenie stopy to zle nie je Úsměv

Ondras napsal:
Já si rád nechám poradit. To přímé srovnání s Exige je naprostá pravda. Schwantzova zatáčka je místo, kde si pořád nejsem jistý, mám z ní strach, moc do ní nejde vidět, beru ji opatrně vnitřkem. Budu to zkoušet více ven. Když jsem jel s bráchou, tak jsem od páteho kola zvolnil, začlo to trošku klouzat, málo jsem ufouknul před jízdou.

ja len ze aby to tu nevypadalo, ze chcem tu rozdavat rozumy, to som ten posledny Úsměv Som tomu znamemu vravel, ze musi so mno na spolujazdca a on ze snad niekedy jo, ale ze neruci za seba a ked sa na to nebude dat pozerat, tak ma vyhodi tak v tretom kole Úsměv
Schwantzovu zakrutu ist tak volnkajskom vobec nie je lahke a navyse co mi kamos tiez povedal, ze to Exige si to zas poze dovolit, tak pozdny apex, lebo ma fakt spustu gripu (a ak mal nahodou semislick alebo slick, tak..) Úsměv . Ja z podvedomeho strachu ostanem vacsinu zakrut moc vnutri, ale Schwantzovku obzvlast

onboard ze nemam je chyba, to viem, musim vyriesit. Tak premakane ako to mas Ty este synchronozivane s GPS, tak to je uplne super Úsměv

Jo a JAZDIT, JAZDIT, JAZDIT. Len by to chcelo mat to Brno este tak o 100km blizsie aspon Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 7:10   Citovat  

babo napsal:
ja len ze aby to tu nevypadalo, ze chcem tu rozdavat rozumy, to som ten posledny Úsměv Som tomu znamemu vravel, ze musi so mno na spolujazdca a on ze snad niekedy jo, ale ze neruci za seba a ked sa na to nebude dat pozerat, tak ma vyhodi tak v tretom kole Úsměv
Schwantzovu zakrutu ist tak volnkajskom vobec nie je lahke a navyse co mi kamos tiez povedal, ze to Exige si to zas poze dovolit, tak pozdny apex, lebo ma fakt spustu gripu (a ak mal nahodou semislick alebo slick, tak..) Úsměv . Ja z podvedomeho strachu ostanem vacsinu zakrut moc vnutri, ale Schwantzovku obzvlast

onboard ze nemam je chyba, to viem, musim vyriesit. Tak premakane ako to mas Ty este synchronozivane s GPS, tak to je uplne super Úsměv

Jo a JAZDIT, JAZDIT, JAZDIT. Len by to chcelo mat to Brno este tak o 100km blizsie aspon Úsměv

na PC je v serii GTR ( já mám GTR 2 ) a v serii RACE ( WTCC šampionát, já jezdim RACE 07 ) jsou to jedny z nejlepších závodních simulátorů vůbec
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 10:40   Citovat  

a jeste treba rfactor, kde jezdim brno i s F1 pořádnej výtlem ale pc vs realita jo trosku jina Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 10:46   Citovat  

infinity napsal:
a jeste treba rfactor, kde jezdim brno i s F1 pořádnej výtlem ale pc vs realita jo trosku jina Úsměv

je to ine samozrejme velmi. Ale naucit sa dnes na kvalitnej hre kde priblizne je idealna stopa, sa asi da. Poznam chalana, co ma krasnu stopu, ma staru ibiza cupra a civici si stopu na klavesnici na PC, neuveritelne Úsměv Úsměv Tvrdi, ze mu to pomaha to mi hlava nebere Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 10:46   Citovat  

infinity napsal:

mě PC v mostě celkem pomohl Úsměv alespoň se naučit trať Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 10:50   Citovat  

Dejf napsal:
mě PC v mostě celkem pomohl Úsměv alespoň se naučit trať Úsměv

kym neprestavaju nejake zakruty Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 10:51   Citovat  

babo napsal:
kym neprestavaju nejake zakruty Úsměv

jj hrával jsem most ještě bez šikany za cílem Velmi šťastný ale rovně jsem nešel Úsměv
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 11:05   Citovat  

Když už se tu hodnotěj stopy v Brně, tak hodím i svou jízdu na zkritizování a nabrání nových zkušeností. Jel jsem to poprvé ten okruh.

Odkaz

Letos na podzim se pokusím překonat tenhle čas s Focusem 1.8 85kw. Myslím že to půjde, víc zkušeností bude, lepší podvozek a brzdy, tak bývalý vlastní čas céra rozmetu na prach...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 12:26   Citovat  

Dejf napsal:
jj hrával jsem most ještě bez šikany za cílem Velmi šťastný ale rovně jsem nešel Úsměv

Presne to som myslel Hihi Dost kamosov tam islo uz do travy ale, ked neodhadli brzdy. Ja som v Moste este nebol, chystam sa tento rok. Vlastne uz je to vybavene, snad bude aj cas Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 12:35  Naposledy upravil babo dne 2.6.2009 , 12:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cr4sh3r napsal:
Když už se tu hodnotěj stopy v Brně, tak hodím i svou jízdu na zkritizování

kritizovat si tu nedovoil asi nikto nikoho, nikto tu nie je ziaden zavodnik Úsměv Toto video si isiel s akym autom? CRX2G? (vtec?) A aky persne vychada cas? Nevidno moc cielovku. Ja mozem len povedat ze dobra kontra 1:34 v pravej casti esicka ako vychadzas zo stadiona Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 12:36   Citovat  

babo napsal:
Presne to som myslel Hihi Dost kamosov tam islo uz do travy ale, ked neodhadli brzdy. Ja som v Moste este nebol, chystam sa tento rok. Vlastne uz je to vybavene, snad bude aj cas Úsměv

já osobně si myslim, že Most je lepší okruh, pro naše relativně ''slabá'' vozítka

přeci jen je Brno motorkový a GT okruh, kde jsou dlouhé, rychlé, zatáčky a dlouhé rovinky, tak že je tam hrozně znát výkon auta

v mostě můžeš zatopit silný káře i s relativně slabym motorem. je to o podvozku a řidiči
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 12:39   Citovat  

Dejf napsal:
já osobně si myslim, že Most je lepší okruh, pro naše relativně ''slabá'' vozítka

přeci jen je Brno motorkový a GT okruh, kde jsou dlouhé, rychlé, zatáčky a dlouhé rovinky, tak že je tam hrozně znát výkon auta

v mostě můžeš zatopit silný káře i s relativně slabym motorem. je to o podvozku a řidiči

to rozhodne. Ja chodim do Brna ze to mam podstatne blizsie a ze je to zas relativne lahky okruh, je tam spusta miesta na riesenie pruserov (pokial fakt moc neprestrelis rychlost, lebo rychly je ten okruh dost). Ako prejst ho idealne nie je vobec ale vobec lahke ani s nasimi autami. Most ale vyzera daleko tazsie. Preto sa tam tesim a mam aj respekt Úsměv Zial ale ked je to tak daleko, viackrat ako 1-2 za rok sa tam nedostanem Smutný
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 13:00   Citovat  

babo napsal:
kritizovat si tu nedovoil asi nikto nikoho, nikto tu nie je ziaden zavodnik Úsměv Toto video si isiel s akym autom? CRX2G? (vtec?) A aky persne vychada cas? Nevidno moc cielovku. Ja mozem len povedat ze dobra kontra 1:34 v pravej casti esicka ako vychadzas zo stadiona Úsměv

Nemyslel jsem přímo kritiku, ale nějakou tu radu Úsměv

Auto CRX ED9 s časem cca 2:52
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 13:16   Citovat  

btw vsiml jsem si vcera, ze jsem mel malicko spatne nafoukle pneu...prehustene zzzzzzz priste jedu 1.7 x 1.6 je to dobrý
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 15:52   Citovat  

infinity napsal:
btw vsiml jsem si vcera, ze jsem mel malicko spatne nafoukle pneu...prehustene zzzzzzz priste jedu 1.7 x 1.6 je to dobrý
Nechci vedet kolik meli po jizde Velmi šťastný
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 16:09   Citovat  

po prve na R888-predek na 2.0 zadek 1.8.predtim Yoko Parada predek 2.1 a zadek 2.0.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 20:27   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Nemyslel jsem přímo kritiku, ale nějakou tu radu Úsměv

Auto CRX ED9 s časem cca 2:52

myslim, ze ani na rozdavanie rad sa tu nikto moc neciti Úsměv Len si myslim, ze s Ford Focus 1.8 85kW das fakt tazko lepsi cas, ako s CRX ED9 (neviem, ci si mal tu 125ps alebo 130ps, ale to je v podstate jedno). Vyrazne lahsie auto a nezanedbatelne vyssi vykon... Jedine, ze by si sa jazdecky este fakt markatne zlepsil Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Brno - volné jízdy 28.5.2009 - onboard
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina