Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Poslední témata , Témata s nejvíce odpověďmi, Nejsled.
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 15:38   Citovat  

Tuto problematiku si bere na triko mistr Reno. Tož dotazy a náměty směřujte na něj Nápad je tu!

bude přidavat do vypisu (tabulky) i uzivatele, kterej napsal posledni prispevek.

Tož držim mu palce :twisted:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 15:42   Citovat  

Jde o to, ze kdyz budete chvilku stat mysi na danem tematu na uvodni strance fora, kde je sloupec napr. "posledni temata" apod. Tak se vam ve zlutem ramecku ukaze kdo posledni a kdy reagoval.
Najdu si cas o vikendu, kdy jedna pulku klubu bude sprintovat v pribrami (ja nemohu s dirou v chladici), a druha bude chlastat a hadat se na vysocine (take nemohu, minulej vikend me spolecensky zmohl, pohled na alkohol mi nedela dobre).
Takze snad po vikendu uz nebudeme muset rozklikavat dane tema, zda uz nekdo reagoval Úsměv
Amen Úsměv

p.s.> a stale chci ty vysledky sprintu z HD07 :twisted:
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 17:04   Citovat  

ReNo: to je slovo chlapa. Hodit za hlavu zábavu a ukázat co v tobě vězí. Už si asi pochopil že chlastat neumíš, páč je ti po tom blbě a sprintovat taky ne, páč dobré výsledky pořád nikde. Takže ses rozhodl udělat něco pro lidi.....to tě šlechtí HaHaaa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 18:40   Citovat  

marab napsal:
ReNo: to je slovo chlapa. Hodit za hlavu zábavu a ukázat co v tobě vězí. Už si asi pochopil že chlastat neumíš, páč je ti po tom blbě a sprintovat taky ne, páč dobré výsledky pořád nikde. Takže ses rozhodl udělat něco pro lidi.....to tě šlechtí HaHaaa

HaHaaa OK wokurka HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 20:48   Citovat  

Proč se mi nezaktualizuje počet v sekci "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy" když jsem stále přihlášen? Přidám nějaký příspěvěk do nějaké diskuze a tato diskuze se mi objeví v seznamu "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy"? Proč, když jsem ten poslední příspěvek psal já? Po odhlášení a přihlášení do systému se to zaktualizuje...ale během pobytu nějak ne....nebo mi apsoň přijde že ne.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 21:02   Citovat  

marab napsal:
Proč se mi nezaktualizuje počet v sekci "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy" když jsem stále přihlášen? Přidám nějaký příspěvěk do nějaké diskuze a tato diskuze se mi objeví v seznamu "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy"? Proč, když jsem ten poslední příspěvek psal já? Po odhlášení a přihlášení do systému se to zaktualizuje...ale během pobytu nějak ne....nebo mi apsoň přijde že ne.

ad1) ano - i tvuj je nový přispevěk od tvé poslední návštěvy
ad2) cookies (v podstate textovy soubor se stavem v tvojem kompu) fungujou na akci - login / logout , který maj tuto funkcionalitu na starosti, pokud chces pruběžně viset na forum, využij RSS kanal
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 21:08   Citovat  

665+1 napsal:
marab napsal:

ad1) ano - i tvuj je nový přispevěk od tvé poslední návštěvy
ad2) cookies (v podstate textovy soubor se stavem v tvojem kompu) fungujou na akci - login / logout , který maj tuto funkcionalitu na starosti, pokud chces pruběžně viset na forum, využij RSS kanal

Nevím co je RSS kanál a upřímně mě to jako běžného uživatele nezajímá. Jen je pro mě zobrazování nových příspěvků, které se po dobu kdy jsem zalogován neaktualizuje dost na prd....
Příklad: přijdu sem večer, zobrazí se mi 90 nových příspěvků. Tak je začnu pročítat a když mám pročteno z těch nových to co mě zajímá, mrknu se opět na stav a tam jich je 120....pokud mám diskuzi zapnutou celý večer, pak to pro mě znamená se každou chvíli logovat abych měl přehled o nových příspěvcích?
Ve staré diskuzi stačilo po půl hodince nebo hodince, dle libosti, obnovit okno a okamžitě jsem měl přehled o tom, kdo kde přispěl.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 21:21   Citovat  

marab napsal:

Nevím co je RSS kanál a upřímně mě to jako běžného uživatele nezajímá. Jen je pro mě zobrazování nových příspěvků, které se po dobu kdy jsem zalogován neaktualizuje dost na prd....
Příklad: přijdu sem večer, zobrazí se mi 90 nových příspěvků. Tak je začnu pročítat a když mám pročteno z těch nových to co mě zajímá, mrknu se opět na stav a tam jich je 120....pokud mám diskuzi zapnutou celý večer, pak to pro mě znamená se každou chvíli logovat abych měl přehled o nových příspěvcích?
Ve staré diskuzi stačilo po půl hodince nebo hodince, dle libosti, obnovit okno a okamžitě jsem měl přehled o tom, kdo kde přispěl.

ano protože funguje na jinem principu, vubec neřeší login a autorizaci uživatele. řešení je tedy bud login/logout anebo použít RSS (každej prohližeč, a hned ti posila změny co jsou na forum v realnym čase!) jen zadaš adresu do RSS čtečky tudy odkaz . tot vše. Nápad je tu!

další věc je že v tom vypisu , kterej se ti furt rozšiřuje a neubejva, jsou ikonky . ty ikonky jsou zvoneček atd ... na samym radku mas vypis kdo tam prispel ... Nápad je tu!

přirovnal bych to , pokud mas mobil , tak taky tě musi zajimat jeslti umi sms, mms atd.

dááálllllllllllllllllllllššššíííííííííí prosim
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 21:36   Citovat  

665+1 napsal:
marab napsal:

ano protože funguje na jinem principu, vubec neřeší login a autorizaci uživatele. řešení je tedy bud login/logout anebo použít RSS (každej prohližeč, a hned ti posila změny co jsou na forum v realnym čase!) jen zadaš adresu do RSS čtečky tudy odkaz . tot vše. Nápad je tu!

další věc je že v tom vypisu , kterej se ti furt rozšiřuje a neubejva, jsou ikonky . ty ikonky jsou zvoneček atd ... na samym radku mas vypis kdo tam prispel ... Nápad je tu!

přirovnal bych to , pokud mas mobil , tak taky tě musi zajimat jeslti umi sms, mms atd.

dááálllllllllllllllllllllššššíííííííííí prosim

Sorry, ale tvoje vysvětlení mě fakt neuspokojuje. Není pro mě user friendly, prostě tomu nerozumím. Jsem běžný uživatel...pojmy jako RSS čtečky apod mi fakt nic neříkaj.... Ble
Přirovnání k mobilu taky moc v týhle souvislosti nechápu....
Lze nějakým rozumným způsobem napodobit, nahradit či dokonce zlepšit funkci mnou nepřečtených příspěvků jako bylo ve staré diskuzi? Nebo to prostě nejde a s touto vlastností se mám v nové diskuzi rozloučit?
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 21:39   Citovat  

staroušove sou v přechodu a jenom remcaj Hihi
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 21:42   Citovat  

marab napsal:

Sorry, ale tvoje vysvětlení mě fakt neuspokojuje. Není pro mě user friendly, prostě tomu nerozumím. Jsem běžný uživatel...pojmy jako RSS čtečky apod mi fakt nic neříkaj.... Ble
Přirovnání k mobilu taky moc v týhle souvislosti nechápu....
Lze nějakým rozumným způsobem napodobit, nahradit či dokonce zlepšit funkci mnou nepřečtených příspěvků jako bylo ve staré diskuzi? Nebo to prostě nejde a s touto vlastností se mám v nové diskuzi rozloučit?

Zaloguješ se , tim se vypišou všechny temata od posledniho tvyho loginu.

tento vypis obsahuje ikony v jakem statusu máš tyto témata.

Toto je personifikace fóra.

Obsahuje funkcionalitu, kterou píšeš , ale má víc stavů.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 21:46   Citovat  

Zaloguješ se , tim se vypišou všechny temata od posledniho tvyho loginu.

tento vypis obsahuje ikony v jakem statusu máš tyto témata.

Toto je personifikace fóra.

Obsahuje funkcionalitu, kterou píšeš , ale má víc stavů.[/quote]

Oki, pomůžou mi v orientaci ty ikonky. Co která znamená? Je u nich sice popis...ale jaký je rozdíl mezi ikonkou jakéhosi zvonečku, pak zvonečku který se pohybuje a pak zvonečku který se pohybuje a má světlou výplň? Jestli to je tady někde v jakémsi návodu na spousty se zobrazujících ikonek vysvětleno, sypu si hlavu popelem a jdu si to nastudovat.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 21:51   Citovat  

je to pod vypisem témat ve forum- pokud vlezes pres strukturu do toho. jinak když nad tim dále přemejšlim , tak tuhla funkce ztratí význam. nebot, na co ti to bude, pokud ti to vypíše 100 témat ? Z toho duvodu je to pak nepoužitelný. Mělo by to vyznam na maly fora.

Na starem forum to smysl má, protože ti tam víc jak 20 topicu neobjeví - popř se to aktualizuji 5-20.

stare forum má o jeden level míň tudy nový forum
vypis sekci - sekce obsahuje fóra - forum obsahuje témata - tema obsahuje příspěvky
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 21:54   Citovat  

včera jsem kvuli tomu rozchodil statistiku, abych neplácal nesmysly a mohli jsme reagovat a ubírat vývoj spravnym směrem . tož na to mrkni ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:04   Citovat  

665+1 napsal:
je to pod vypisem témat ve forum- pokud vlezes pres strukturu do toho. jinak když nad tim dále přemejšlim , tak tuhla funkce ztratí význam. nebot, na co ti to bude, pokud ti to vypíše 100 témat ? Z toho duvodu je to pak nepoužitelný. Mělo by to vyznam na maly fora.

Na starem forum to smysl má, protože ti tam víc jak 20 topicu neobjeví - popř se to aktualizuji 5-20.

stare forum má o jeden level míň tudy nový forum
vypis sekci - sekce obsahuje fóra - forum obsahuje témata - tema obsahuje příspěvky

Uf...proč v jedné sekci diskuze znamená červené Háčko "nové příspěvky" a v další části diskuze znamená to samé červené Háčko "Žádné nové příspěvky"???
Nějak mi pořád nejde do hlavy ten rozdíl s těma zvonečkama...jaký je rozdíl mezi Nové příspěvky a Nové příspěvky(oblíbené)?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:10   Citovat  

Marfi napsal:
staroušove sou v přechodu a jenom remcaj Hihi

Co ti tady přijde jako remcy? Ptám se na věci kterým nerozumím, připomínkuju věci o kterých si myslím že by mohli vypadat líp nebo jednodušeji. Je na zvážení ostatních, jestli ke změnám dojde nebo ne. Ble Cooo???

...a hlavně chci už aspoň jedno červený Háčko Mrk HaHaaa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:11   Citovat  

protože ten kdo dělal ikonky, tak neudělal všechny (nejdřív já, potom Dark, at mluvime konkretně) Tak to valím bulvy to je grafickej kabat a je tu spousta věci k doladění - tož ryba přislíbil, že bude akční - mezi nima jsou i takovy věci na který poukazuješ Nápad je tu! díky tobě to nezapadne OK
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:18   Citovat  

665+1 napsal:
protože ten kdo dělal ikonky, tak neudělal všechny (nejdřív já, potom Dark, at mluvime konkretně) Tak to valím bulvy to je grafickej kabat a je tu spousta věci k doladění - tož ryba přislíbil, že bude akční - mezi nima jsou i takovy věci na který poukazuješ Nápad je tu! díky tobě to nezapadne OK

ja myslel ze budu delat styly a ne ikonky HaHaaa Jinak doufam ze sem to spravne pochopil a o detailech jak to bude vypadat se domluvime na vysocine a ze necekas ze uz natom delam:)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:21   Citovat  

Kucíííí ty ikonky by to určitě chtělo sjednotit a hlavně zjednodušit...protože méně někdy znamená více Cool
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:24   Citovat  

marab napsal:
Kucíííí ty ikonky by to určitě chtělo sjednotit a hlavně zjednodušit...protože méně někdy znamená více Cool

no nechces se toho ujmout Úsměv

nemusíš hned tvořit nějaky specialní, ale již existuje spousta hotových Nápad je tu! jen vybrat ty pravý :twisted:

( ježžííššš ja sem taaaaak chytrej HaHaaa )
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:26   Citovat  

Ryba napsal:
665+1 napsal:

ja myslel ze budu delat styly a ne ikonky HaHaaa Jinak doufam ze sem to spravne pochopil a o detailech jak to bude vypadat se domluvime na vysocine a ze necekas ze uz natom delam:)

styl obsahuje z "obrazku" tu a tam pozadi pro tabulky a ikonky, jinak je to css , html a php. Dohromady to dame do kupy ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:30   Citovat  

665+1 napsal:
marab napsal:

nemusíš hned tvořit nějaky specialní, ale již existuje spousta hotových Nápad je tu! jen vybrat ty pravý :twisted:

Co chceš vymýšlet? jen to sjednotit....prázdné Háčko -žádné nové příspěvky......Červené Háčko-nové příspěvky a šel bych od toho...pak tamnechat ikonky se zámkem, ty jsou logické a jasné a Ičko pro informaci nebo Vykřičník pro důležité je taky jasný....
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:51   Citovat  

marab napsal:
665+1 napsal:
marab napsal:

Co chceš vymýšlet? jen to sjednotit....prázdné Háčko -žádné nové příspěvky......Červené Háčko-nové příspěvky a šel bych od toho...pak tamnechat ikonky se zámkem, ty jsou logické a jasné a Ičko pro informaci nebo Vykřičník pro důležité je taky jasný....

fertig. kuk na to Tak to koukám!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 22:54   Citovat  

665+1 napsal:
marab napsal:
665+1 napsal:
marab napsal:

fertig. kuk na to

OK Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Poslední témata , Témata s nejvíce odpověďmi, Nejsled.
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina