Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Yaris vs 2x Police R36
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 6
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:28   Citovat  

tudy odkaz

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:31   Citovat  

předběhl jsi měÚsměv))docela dobrý že ta policejní německá mr..a nechytí yarise po pár metrech Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
senno je teď offline  senno
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:34   Citovat  

pořádnej výtlem Měl strach o svojí bezpečnost pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:34   Citovat  

mně to přijde strašně vtipný, když vidíš jak ten borec jede prakticky normálně v klidu, ani ne nijak rychle, a oni se ho tam zuřivě a marně snaží zastavit těma 2ma Prasátkama Úsměv pořádnej výtlem

a ještě jak bliká ... to je mazec pořádnej výtlem Taková ignorace jakoby tam vůbec fízlové nebyli pořádnej výtlem muhehe pořádnej výtlem Mr. Green

ROFL
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:38   Citovat  

Šel neskutečně šíleně rychle - celých 152km/h!!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

A těm co řídili ty passaty napařit úplně stejnou pokuty jeli taky 152km/h a bez majáčku (než je zapnuli a začali ho honit) a to se ani v čr nesmí.

Na jakýkoliv sportovní auto si netroufnou, protože by jim ujelo ale na yarisy 1.0 nebo 1.3 si troufnou pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:44   Citovat  

Dnes večer TV Nova: Šílený mladý řidič kamikadze v japonském autě dnes odpoledne ohrožoval na životek všechny účastníky dopravního provozu, kdy se bezohledně řítil nepovolenou rychlostí po dálnici, kličkoval z pruhu do pruhu a zastavit ho musely až 2 policejní Prasaty po několika kilometrové nebezpečné honičce jako vystřižené z akčního filmu, jen zázrakem se nikomu nic nestalo ... HaHaaa
   Návrat  
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:48   Citovat  

No comment pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem to snad ne pořádnej výtlem
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:51   Citovat  

Miki Civic napsal:
Dnes večer TV Nova: Šílený mladý řidič kamikadze v japonském autě dnes odpoledne ohrožoval na životek všechny účastníky dopravního provozu, kdy se bezohledně řítil nepovolenou rychlostí po dálnici, kličkoval z pruhu do pruhu a zastavit ho musely až 2 policejní Prasaty po několika kilometrové nebezpečné honičce jako vystřižené z akčního filmu, jen zázrakem se nikomu nic nestalo ... HaHaaa

Miki prosim tě cos to zas vyváděl??? pořádnej výtlem
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:52   Citovat  

Miki Civic napsal:

Naprosto přesně!!! A přitom ve skutečnosti jel normální cestovní rychlostí v čr.
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:53   Citovat  

takže nezastavovat OK pořádnej výtlem
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 13:59   Citovat  

Miki Civic napsal:
Jasný, to je klasická slátanina těch ........... , na zprávy je lepší nekoukat. KO to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:03   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Jasný, to je klasická slátanina těch ......., na zprávy je lepší nekoukat. KO to snad ne

když v TV nic vtipnějšího nedávají... to mi hlava nebere
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:03   Citovat  

mě přijde vtipný že jel před nima zapli výstražné osvětlení a VZADU NA PANELU "STOP" do televize hodit tuto hlášku...koho stopovali? ty co předjeli když jim ujížděl...ano ti všichni měli zastavit a dle reportáže se tak stalo...tím ohrozili řidiče co neoznačené zastavené auta dojíždí...bo na dalnici jsou předepsané nějaké rychlosti a kdo má předpokládat že tam biudou stát auta...navrch zastaví li mě takto auto tak zastavím a není povinost blikat jako při zastavení z důvodu kolony či překážky...kolona se tvoří až za mnou....a že měli uniformy...ha ha to chtěj aby se řidič aby měl jistotu že je to policie během jízdy otáčel a študoval ve 150km rychlosti zda mají uniformy a na nich identifikační čísla...maj mít snad označený auto tak aby při povolených rychlostech bylo možno i ve zpětném zrcátku identifikovat že se jedná o auto policie ,že dává signál k zastavení,já například jsem chodil do školy a tam mě učili latinku i azbuku,dokonce s hurvínkem v rádiu od besipu jsme se učili aby ve spětném zrcátku bylo poznat co to za náma jede tak třeba ambulance...to má napsáno zrcadlově a dokonce na světelných tabulích to tak má...tak at mi policie řekne co myslí tím POTS JEŠTĚ TOMU Z DIVNÝM p...nevím jak to má tento pasat zatím mě zezadu neprudil,tedy nevšiml jsem si ještě.ale na "normálních"pčr autech sem se s tím vždy setkal. třeba by v hodinách českého jazyka mohli vyučovat policejní sleng.

dle mne to přepískli evidentně ,situaci nezvládli a z banality kdy mladík přesáhl povolenou rychlost o 16,9% udělali kobru jedenáct...už jen ty výbuchy tam chyběli...ale svým chováním stvořili tož e ostatní učastníci byli ohroženi na životě když místo aby jen honili tak seč za nima nikdo rozsvítili stop příkaz na zadním panelu(koho teda chtěli stavět???)toho před nima nebo toho za nima? někteří by měli znova navštívit autoškolu a probrat to co tam o policii signálech a podobně píšou to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:09   Citovat  

Hellborn napsal:
když v TV nic vtipnějšího nedávají... to mi hlava nebere
jo dávají..Úsměv Třeba Přátelé.. Ale ti se kryjí se zprávama na Nově... HaHaaa
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:20   Citovat  

takove problemy pri 150 pořádnej výtlem

To by me fakt zajimalo, co budou delat, kdyz tam nekdo pojede 240...po dalnici moc nejezdim, ale zrovna par dni zpatky jsem tam potkal 3 auta co jeli cca tech 240 kouř To by pak asi cumel i Simir, co by z toho vzniklo Mr. Green

Jinak tezko rict, jestli bych jim zastavil...hlavne pri predstave, ze vezu napr. firemni cash a zezadu na me bude blika cerne auto...docela by me zajimalo, jak se da proti takove situaci branit? Nezastavim a budu na nove, ne?

Jinak (staticky) meri rychlost i obyc auta...obyc modra fabka, bez oznaceni a za zatackou kolegove vybiraji zzzzzzz
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:22   Citovat  

zajimalo by me jakej bude jeho postih.....jestli jen to ze jel nad limit + jestli se to da klasifikovat jako ze ujizdel.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:23   Citovat  

infinity napsal:
takove problemy pri 150 pořádnej výtlem

To by me fakt zajimalo, co budou delat, kdyz tam nekdo pojede 240...po dalnici moc nejezdim, ale zrovna par dni zpatky jsem tam potkal 3 auta co jeli cca tech 240 kouř To by pak asi cumel i Simir, co by z toho vzniklo Mr. Green

Jinak tezko rict, jestli bych jim zastavil...hlavne pri predstave, ze vezu napr. firemni cash a zezadu na me bude blika cerne auto...docela by me zajimalo, jak se da proti takove situaci branit? Nezastavim a budu na nove, ne?

Jinak (staticky) meri rychlost i obyc auta...obyc modra fabka, bez oznaceni a za zatackou kolegove vybiraji zzzzzzz
to je fakt, občas si to po dálnici do práce smažím 190, ale taky třeba v pět ráno, to není moc provoz. Tadyu nás je civilní modrá chrochtávka, na tu si dávám pozor, ale zee po městě jezdím jako člověk, ne jako prasce.. Úsměv
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:25   Citovat  

vy z toho zas delate... to ho jako meli nabourat aby odletel skrz svodidla mimo dalnici a tam ho pokutovat? akorat meli az zbytecne moc trpelivosti a byli zbytecne opatrny. Meli ho skripnout uz daleko driv. Kazdopadne ten s Yarisem dobrej blazen. Celkove docela sranda, ale spis ji mam z toho zavodnika s yarisem nez z policie.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:27  Naposledy upravil Miki Civic dne 11.5.2009 , 14:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pako: pěkně řečeno na tom něco je OK

Infi: nebudu zmiňovat jména, ale jeden kluk si to valil v noci po prázdné D1 domů do Prahy cca 160kmh, v tom se za něj nalepilo černé PP (PolicePrasat Velmi šťastný), jenže to on ve tmě netušil ... a jel za ním tak pár km, tak mu to bylo divné a přidal na cca 200km v domění, že mu ujede, ale PP pořád za ním (bez světel, nic, prostě za ním) ... tak zase pomalu zpomalil a najednou majáčky a předjeli ho ... pak ho zastavili a dali mu 2500 + 2 body nebo kolik za 155kmh ... později když to řešil jestli tohle smí .. tak se dozvěděl, že na tohle nemají právo v noci, že nejsou označení, kdyby jim prý v tu chvíli řekl, že se zkrátka bál o svůj život .. tak na něj nemohli nic .. ono to taky není sranda, když se na opuštěné cestě za tebe nalepí tmavé auto a x km se na tebe lepí ať jedeš kolik jedeš .... a ještě mu pak řekli "buďte rádi, že jsme vás nenatočili v těch 200" .... asi by docela čuměli kdyby natočil on je .. bez majáků nalepení za zadkem Velmi šťastný
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:32   Citovat  

to bych jim nejdřív bliknul výstražnejma a pak bych jim to zadupnul
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:37   Citovat  

Bitkar napsal:
vy z toho zas delate... to ho jako meli nabourat aby odletel skrz svodidla mimo dalnici a tam ho pokutovat? akorat meli az zbytecne moc trpelivosti a byli zbytecne opatrny. Meli ho skripnout uz daleko driv. Kazdopadne ten s Yarisem dobrej blazen. Celkove docela sranda, ale spis ji mam z toho zavodnika s yarisem nez z policie.

OK
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:39   Citovat  

Jarys napsal:
OK

Jarys moc tu nemávej palcama a radši nám řekli kolik ti nakonec dali Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:48   Citovat  

Miki Civic napsal:
kdyby jim prý v tu chvíli řekl, že se zkrátka bál o svůj život .. tak na něj nemohli nic ..

Bál o život? to mi hlava nebere Co to je za nesmysl?! Kamaráda na dálnici taky chytili - nátáčeli ho osm minut právě kvůli tomu, aby měli dostatek důkazního materiálu...

Trošku nechápu, jak se obecně všichni rozčilujou nad tím, jak jsou policajti rafinovaný, zákeřný a jak sami nedodržujou předpisy Ble Pokud bude člověk jezdit podle předpisů, tak si ho policajti ani nevšimnou. Já na dálnici taky nedodržuju 130, ale až mě chytí, tak sklopim uši a nebudu si vymejšlet nějaký trapný výmluvy KO
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:50   Citovat  

Bitkar napsal:

skoda na koncernech by byla 100tis a to by si to jen pomuchlali..on by to rozmlatil o svodidla a totalka taky za 100tis pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Dobrej magor...mel asi fakt nervy z ocele..vymluva taky dobra HaHaaa
Tady vidime co si u nas hlupaci vuci policajtum dovoli...chtel bych ho videt v US..to by asi tak statecnej nebyl to mi hlava nebere a pokud jo tak by ho to pak asi docela bolelo Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:52   Citovat  

pokud mě pamět neklame a nic se nezměnilo tak nerespektovat dopravní předpisy může policie až po spuštění majáků a to ještě musí jet k případu...jak to vlastně teď je...jinak když jsem si před lety jel omrknout za budějky svou 110r jel jsem astrou 2,0ecotec po najetí na d1 na chodově jsem si to valil něco mezi 120-140...pátek ale ještě né top špička...za mnou modrá kokta nic...s odstupem stejná rychlost...najednou sem dojel kamiony leví prázdny ale praví a prostřední souvislá kolona....v tu chvíli kokta za prd elí a blikala dálkama a levím blinkrem najíždíc na mne ,dělala to do té doby než bylo kam uhnout,měl jsem je cca do 5m na prd eli,vysloveně na mne najížděli až ve 240 vznikl odstup a uhl jsem mezi větší díru do středního pruhu...najeli vedle mne na mou 100km rychlost tlemili se kynuli rukama jak papaláši a ukazovali na kameru namontovanou před spolujezdcem.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 14:56   Citovat  

Protože stát se může ledacos .. ty by jsi byl uplně v klidu kdyby za tebou jelo v noci x kilometrů černé auto nalepené na zadku v pravém pruhu ať jedeš kolik jedeš? A proč by tě měli točit 8minut jako? Co je tohle za blbost zase .. důkazního materiálu, omfg ...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 15:01   Citovat  

PAKO napsal:
pokud mě pamět neklame a nic se nezměnilo tak nerespektovat dopravní předpisy může policie až po spuštění majáků a to ještě musí jet k případu...jak to vlastně teď je...jinak když jsem si před lety jel omrknout za budějky svou 110r jel jsem astrou 2,0ecotec po najetí na d1 na chodově jsem si to valil něco mezi 120-140...pátek ale ještě né top špička...za mnou modrá kokta nic...s odstupem stejná rychlost...najednou sem dojel kamiony leví prázdny ale praví a prostřední souvislá kolona....v tu chvíli kokta za prd elí a blikala dálkama a levím blinkrem najíždíc na mne ,dělala to do té doby než bylo kam uhnout,měl jsem je cca do 5m na prd eli,vysloveně na mne najížděli až ve 240 vznikl odstup a uhl jsem mezi větší díru do středního pruhu...najeli vedle mne na mou 100km rychlost tlemili se kynuli rukama jak papaláši a ukazovali na kameru namontovanou před spolujezdcem.

tak to nepotesi wc to mi prijde teda dost d....i kdyz sou schopni tohle udelat KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 15:02   Citovat  

Miki Civic napsal:
Protože stát se může ledacos .. ty by jsi byl uplně v klidu kdyby za tebou jelo v noci x kilometrů černé auto nalepené na zadku v pravém pruhu ať jedeš kolik jedeš? A proč by tě měli točit 8minut jako? Co je tohle za blbost zase .. důkazního materiálu, omfg ...

Myslim, že moc koukáš na televizi! Z tvýho příspěvku jednoznačně vyplývá, že z ničeho takovýho strach neměl a chtěl to jen použít jako výmluvu. Pokud by se na mě nalepilo černý auto, tak bych to rozhodně neřešil tim, že se mu budu snažit ujet - kord když to bude passat.
Měli osmi minutovej záznam, na kterým jede vyšší než povolenou rychlostí - co ti na tom neni jasný???
   Návrat  
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 15:17   Citovat  

Ja ti teda PAKO moc nerozumim, ale jestli jsi jel v levym pruhu a oni jeli za tebou a blikali dalkovejma, tak je musis pustit i kdyby to byl trabant a jel po strese.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 15:17   Citovat  

Jarys napsal:
Myslim, že moc koukáš na televizi! Z tvýho příspěvku jednoznačně vyplývá, že z ničeho takovýho strach neměl a chtěl to jen použít jako výmluvu. Pokud by se na mě nalepilo černý auto, tak bych to rozhodně neřešil tim, že se mu budu snažit ujet - kord když to bude passat.
Měli osmi minutovej záznam, na kterým jede vyšší než povolenou rychlostí - co ti na tom neni jasný???
mě třeba není jasný proč dle slov pána policisty na videu jeli za ním výstražně svítili a měli na zadku rozsvícenej příkaz stop na kterej má řidič zastavit je li to označené policejní auto a vyčkat dalších pokynů pčr ...tudíš by mohla vzniknout pohádka o tom jak tam stáli a stojí do dnes ti kdo respektují zákon...mno možná by si toho všimli a jeli to vyšetřit a napokutovali ty co stojí a čekají ve předu až jim pčr dá další příkaz po příkazu zastavit... kde jsou ty váhy kdo koho více ohrozil...na straně větších víložek bílích košil a lidské hlouposti?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Yaris vs 2x Police R36
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina