Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Sraz Vyškov 09 je za náma
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 28 z 31

Bude lepší místo měřených sprintů...
Sprint s jízdou zručnosti (viz.obrázek)
42%
 42%  [ 14 ]
Klasický sprint bez časomíry vyřazovacím způsobem
39%
 39%  [ 13 ]
Je mi to jedno..
18%
 18%  [ 6 ]
Hlasovalo : 33
Celkem hlasů : 33

Madyk je teď offline  Madyk
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 22:52   Citovat  

1.4 vs 1.6 spatne se mi radilo auto mam chvili a jeste sem nemel vychytany razeni tak tam byli bud zuby a nebo dlouha pomlka ktera rozhodovala...jinak myslim kdyz to tam zapadlo jak melo tak to bylo dobry. byljsem spokojenej a strasne sem si to tam uzil! Je to tam. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 22:57   Citovat  

NEŘEŠIT! Miki má vždy svoje jiný názory Velmi šťastný Civic je normální civilní auto pro běžné uživatele jen se do nej dával silnější motor a je praktické a dostupné tak si mladi floutci to často upravuji. Prelude je vyloženě dělaná víc do sportovna stejně jak crx. Ale zbytečný řešit Velmi šťastný Mikiho turba nikdo nepřesvědčí pořádnej výtlem
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 23:28   Citovat  

Henges napsal:
NEŘEŠIT! Miki má vždy svoje jiný názory Velmi šťastný Civic je normální civilní auto pro běžné uživatele jen se do nej dával silnější motor a je praktické a dostupné tak si mladi floutci to často upravuji. Prelude je vyloženě dělaná víc do sportovna stejně jak crx. Ale zbytečný řešit Velmi šťastný Mikiho turba nikdo nepřesvědčí pořádnej výtlem

Prelude je víc do sportovna než CTR třeba? to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 8:29   Citovat  

Miki Civic napsal:
Civic je bežné auto jen se silnějším motorem Úsměv Je to prostě civilní auto pro běžné uživatele co chtějí trochu více řádit a přitom chtějí normální pohodlné a "praktické" auto a nechtějí coupe jako je prelude třeba Mr. Green Prostě civic (CTR) není sporťák , je to jen normal auto s lepším motorem a podvozkem. Prelude je více stavěné jako sportovní auto. Prelude jsem nikdy neměl, ale takhle to prostě vidím, nejsem zabedněnec pro kterýho je civic to nej nad všema šuk přátele
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 8:36   Citovat  

Henges napsal:
Civic je bežné auto jen se silnějším motorem Úsměv Je to prostě civilní auto pro běžné uživatele co chtějí trochu více řádit a přitom chtějí normální pohodlné a "praktické" auto a nechtějí coupe jako je prelude třeba Mr. Green Prostě civic (CTR) není sporťák , je to jen normal auto s lepším motorem a podvozkem. Prelude je více stavěné jako sportovní auto. Prelude jsem nikdy neměl, ale takhle to prostě vidím, nejsem zabedněnec pro kterýho je civic to nej nad všema šuk přátele

aha a Prelude je sporťák? Vždyť to ani nemá pořádný motor.. jestli nechceš mínusko, tak mlč Mr. Green A civic pro mě není určitě nej, je to skvělý hothatch, ale to je tak vše Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 8:42   Citovat  

Miki Civic napsal:
aha a Prelude je sporťák? Vždyť to ani nemá pořádný motor.. jestli nechceš mínusko, tak mlč Mr. Green A civic pro mě není určitě nej, je to skvělý hothatch, ale to je tak vše Úsměv
Jak říkám Úsměv S Tebou je zbytečný o něčem diskutovat ty mínusko Hihi Prej nemá pořádnej motor pořádnej výtlem Dej do nej tu naši 1.6 a uvidíš jak bude zadýchaná oproti 2.2 HaHaaa
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 8:59   Citovat  

Miki Civic napsal:
když se vyráběla prelude tak ctr bylo ještě na houbách , svez se s prelude a s civikem a uvidíš rozdíl , prelude vyžaduje jinej styl řízení ,poskytuje komfort , není to uskákaná umlácená koza jak civik.Pro civikáře nuda. Je celkem škoda že džapončíci do ní nedali třeba 2,5-3,0 l nebo nepřifoukli , to by bylo odpovídající možnostem podvozku .
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 9:07   Citovat  

monty napsal:
když se vyráběla prelude tak ctr bylo ještě na houbách , svez se s prelude a s civikem a uvidíš rozdíl , prelude vyžaduje jinej styl řízení ,poskytuje komfort , není to uskákaná umlácená koza jak civik.Pro civikáře nuda. Je celkem škoda že džapončíci do ní nedali třeba 2,5-3,0 l nebo nepřifoukli , to by bylo odpovídající možnostem podvozku .

V Prelude jsem jel a přijde mi to jako nudná zdechlá koza .. to už bylo zábavnější řídit Targu, beze srandy Velmi šťastný Nj kdyby, kdyby Prelude měla rwd a 250+PS? byla by to jiná sranda ..
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 9:37   Citovat  

dyt to říkám že pro civikáře nuda , nic ti v zatáčce neuskakuje , houby adrenalin HaHaaa Velmi šťastný
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 10:17   Citovat  

Pro mě je Preludka určitě sportovní autíčko OK.

Takovej sport-cupe s kterým se klidně může člověk zbalit a jet na dovolenou, neříkám že s Civicem 4.g VTi ne,ale je v tom přeci nějakej ten rozdíl. Tak samo mě to příjde u CRX, s dvojkovým ceerem už mě to nepříjde tak "přirozený" jak s Targou,jet někam na dovču,ta mě na to příjde v hodnější,ale zase na úkor něčeho.. 2ka Tarze zase ujede Úsměv .

Tohle je jen čistě můj názor .. Mrk . Nemám nic proti zmiňovaným autům Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 10:37   Citovat  

rooney napsal:
Pro mě je Preludka určitě sportovní autíčko OK.

Takovej sport-cupe s kterým se klidně může člověk zbalit a jet na dovolenou, neříkám že s Civicem 4.g VTi ne,ale je v tom přeci nějakej ten rozdíl. Tak samo mě to příjde u CRX, s dvojkovým ceerem už mě to nepříjde tak "přirozený" jak s Targou,jet někam na dovču,ta mě na to příjde v hodnější,ale zase na úkor něčeho.. 2ka Tarze zase ujede Úsměv .

Tohle je jen čistě můj názor .. Mrk . Nemám nic proti zmiňovaným autům Úsměv

Rooney nemůžeš pořád jen se vším souhlasit, měj taky svůj názor chlape Úsměv KAždopádně s Cérem bych jel raději na dovču než s Targou, dáš tam toho víc a ještě to je rychlejší a zajímavější auto Hihi
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 11:15   Citovat  

Kdyz už zde padají tvé teorie Miki, KDYBY jsi jel na dovču autem a tak at je to jakkoliv, tak kazde auto by bylo na delsí trasu vhodnejsí nez kastrát. Se stydím Kazdopádně ale je supr, že na dovolenou potřebuješ rychlejší auto.. Ale zase se do tvé káry opravdu víc vejde, viz kužely. Jo a prosím tě - v čem je asi "céro" zajímavější..

Jinak ti možná objasním záhadu, že s tebou nikdo nechce jezdit : "Mot: to byla sranda, nikdo se mnou nechce jezdit" Jsou dvě možnosti..první je ta, že jezdíš nemožně a nebezpečně (nepleť si s výrazy rychle a skvěle) co už už jsem měl možnost zažít nejen já co se týče lidí zde z fora. No a zbytek bláznů, co se nemají rádi a chtěli by svést nemají dětské prdelky, aby se do tveho kakáče vubec vlezli.

Ty a on ten Rooney zase tak hloupej nebude si myslím po tom, co jsem se s ním bavil, jak si myslíš. Jen je asi moc hodnej zbytečně. A než by se pořád bouřil proti všemu, jak to děláš pořád ty a občas i já (au sebekritika celkem bolí) tak se radši přizpůsobí no a je v klidu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 12:11   Citovat  

Miki: Ale já už se snažím abych se vším nesouhlasil.. ale tady to tak vidím. Úsměv Ale já ti rozumím, chápu že by si v Preludce nemohl zažít to co ve svým Civicu, prostě Civic je menší více obratnější a jak je to kuchnutý tak jak v závoďáku Úsměv

Jaran: Hehe dikes kamaráde Mrk . Však jo,někdy je prostě lepší souhlasit a zbytečně nepřilívat další benzín do už tak velkého ohně,ale tady to tak vidím. Preludky mám rád,a líbí se mě.Klidně bych si jednou taky jednu pořídil .. OK
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 12:31   Citovat  

Miki Civic napsal:
Rooney nemůžeš pořád jen se vším souhlasit, měj taky svůj názor chlape Úsměv KAždopádně s Cérem bych jel raději na dovču než s Targou, dáš tam toho víc a ještě to je rychlejší a zajímavější auto Hihi

tebe to baví, že? Psát pořád jen provokativní bludy a pak onanuješ nad reakcemi, že? Jak můžeš napsat, že Prelude není sporťák a opovrhovat vším kromě tvé vybrakované staré mrdy, se kterou bys na dovolenou bez vážnějších zdravotních problému dojel tak maximálně do kiss me ... Jako jasně, každý má svůj názor, ale v této diskuzi se jednoznačně ztotožuji s Hengesem, protože ten Tě má, jak jde vidět, dobře přečtenýho ... Honda
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 12:51   Citovat  

monty napsal:

OK OK
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 13:18   Citovat  

tak mám teď trochu času, kým začnem Velmi šťastný

Jaran: proč myslíš že si myslím, že Rooney je hloupý? V jakém smyslu? Své dedukce si nech pro sebe. To že nemáš rád skořepiny je tvůj problém, a nemusíš to tu cpát každému do tématu kde o tom není řeč Mrk A vůbec nechápu co řešíš moje auto na dovču, psal jsem 2kový Céro v seriovým stavu .. který se dle mě řídí líp a je lepší a pohodlnější než Targa. Svým autem bych nikam nejel, 400km mi stačilo a bolely mě záda atd ... takže tak Úsměv

Danny: jediný co říkám je, že Prelude pro mě není sportovní auto, tečka. Je to čistě můj názor Úsměv A že na dovču bych jel raději Cérem než Targou, jel tím i tím a mám na to svůj názor. Takže nechápu co řešíš .... papa jen otečkuješ nesmyslně ..

Našel sis novýho kamaráda Jaran, Dannyho pořádnej výtlem

Rooney: nikam olej nepřilíváš buď v klidu, klidně napiš svůj názor tak jak to vidíš ... já jen říkám jak to vidím já ze své zkušenosti a bavím se o autech jako takových, mám s čím porovnávat, narozdíl od některých kteří tu nechápu proč řeší např. moje sedačky HaHaaa Někteří jsou tu občas fakt jak padlí na hlavu ... Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 13:48  Naposledy upravil JaRaN dne 7.5.2009 , 13:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak jako ten "některý co ti řeší sedačky" a jako "některý co je padlý na hlavu" si jen dovolím ti odpovědět pořádnej výtlem

Skořepiny má třeba Henges a takové mi nevadí..ty máš jakesi dřevotřísky potažené, co vypadají, jako dětské sedačky, nedá se v nich sedět, nedá se z nich vylézt a nevšiml jsem si, ze bych to každému cpal do tématu..Nebudu to už rozebírat..odpověděl jsi třem lidem a třikát jsi napsal jen bludy, hlouposti.Ty tečko HaHaaa

Rooney: jak píše : "klidně napiš svůj názor tak jak to vidíš" tak klidne piš, jen tě za to sjede..

Danny: Bud v klidu radši..Pro nej není ani Targa sporťák..mi kdysi ještě v mírových dobách řekl..a na otázku co teda je neměl odpověď.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 13:53   Citovat  

Miki Civic napsal:
narozdíl od některých kteří tu nechápu proč řeší např. moje sedačky HaHaaa Někteří jsou tu občas fakt jak padlí na hlavu ... Velmi šťastný
A já zas nechápu proč v tématu HSV řešíš co je sportovnější jestli civic nebo prelude. Zase akorát kopeš kolem sebe že všichni kdo nejdou s tebou jsou OTéčkáři , neví o čem mluví atd. a přitom stačí aby ostatní jen četli Tvoje příspěvky, nereagovali a jen se zasmáli Hihi Jak říkám... klasika HaHaaa

PS: už víš co to je křídová fixa? HaHaaa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 14:18   Citovat  

Henges: na HSV nejezdí Preludy? je to k tématu Úsměv Já jen reaguju na blbiny co tu někteří píšou. Když nenapíšu nic, tak zas budeš vykládat jak si za tím nestojím ... tečka Velmi šťastný

PS: jo vím, taková ta velká co máš na nočním stolku když Jaran není u tebe papa

Jaran: klid strejdo Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 15:00   Citovat  

Miki Civic napsal:
Henges: na HSV nejezdí Preludy? je to k tématu Úsměv Já jen reaguju na blbiny co tu někteří píšou. Když nenapíšu nic, tak zas budeš vykládat jak si za tím nestojím ... tečka Velmi šťastný

PS: jo vím, taková ta velká co máš na nočním stolku když Jaran není u tebe papa

Jaran: klid strejdo Velmi šťastný
o já zapoměl že ty at píšeš o čem chceš tak to je vlastně vždy k tématu KO

A bež do obchodu se na tu fixu podívat at příště nekupuješ normální fixy a nemusím tě tam posílat dvakrát a vždy zbytečně pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 15:25   Citovat  

Henges napsal:
o já zapoměl že ty at píšeš o čem chceš tak to je vlastně vždy k tématu KO

A bež do obchodu se na tu fixu podívat at příště nekupuješ normální fixy a nemusím tě tam posílat dvakrát a vždy zbytečně pořádnej výtlem

nahoď radši nějaký fotky ty růžová fixo ..
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 15:26   Citovat  

Madyk napsal:
1.4 vs 1.6 spatne se mi radilo auto mam chvili a jeste sem nemel vychytany razeni tak tam byli bud zuby a nebo dlouha pomlka ktera rozhodovala...jinak myslim kdyz to tam zapadlo jak melo tak to bylo dobry.

jj sak si me pak taky 3x dal ne ? Mrk
   Návrat  
Květoslávek je teď offline  Květoslávek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 16:16   Citovat  

já třeba mám skořepinu taky a pod zadkem mám jen pruh kůže(žádnej molitan) a dá se s tím normálne jezdit i štreky..(že danny:)akorát to hezky vibruje při plným knedlíku:)
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 16:30   Citovat  

Se stydím Já chci nálepků Smutný Velmi šťastný
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 20:33   Citovat  

Hmm. Zajímavej soubor názorů a mýtů na určitá sportovní nebo nesportovní auta. HaHaaa
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 22:17   Citovat  

Prelude napsal:
Ale 4WS a civic nejde dohromady pořádnej výtlem

jj my vyvolení točíme čtyřma,ale civic má na točení jen dvě. HaHaaa

Miki Civic napsal:
no spíš to bude tím, že mně nikdy Prelude nepřišla jako nějaký sportovní auto, to se mi zdá o dost sportovnější Civic ..

tudy odkaz

Nikde jsem tam žádnýho bílýho s polepama nenašel. pořádnej výtlem Sorry
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 22:29   Citovat  

Klidas napsal:
http://www.sportovnivozy.cz/index.php?akce=vyhledat

Nikde jsem tam žádnýho bílýho s polepama nenašel. pořádnej výtlem Sorry
OK OK pořádnej výtlem pořádnej výtlem Tak na nej!!! je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 22:47   Citovat  

Prelude napsal:
OK OK pořádnej výtlem pořádnej výtlem Tak na nej!!! je to dobrý

Ježíš neblázněte, nebo dostanete taky mínus!!! pořádnej výtlem Ale trvalo ti to, čekal jsem nějaké od tebe dřív.Ty ty ty Járo..budeš zlobit, kritizovat, tak dostaneš další.. Evidentně Miki pořád ještě netušíš co problémy v životě opravdu jsou.

Jinak bylo super tě sledovat, jaký jsi měl odhad při brždění na kužel..nepřekvapilo mě to a čekal jsem, že se "neukáže aspon, jaké má kdo brzdy" jak jsi tu hlásal. Ty by jsi ho sundal i kdyby jsi měl funglovky za padesat papírů, neb odhad je něco, co ti absolutně chybí. To já se už dřív naučím rychleji parkovat podelně mezi auta, než ty ho budeš mít. Nebo jaká je výmluva..že by přece jen špatný brzdy? NE..jistě špatný kužel..vítr..povrch, pneu? Mrk

mikiminus.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
mikiminus.JPG, 33.04 kB
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 23:42   Citovat  

JaRaN napsal:
Ježíš neblázněte, nebo dostanete taky mínus!!! pořádnej výtlem Ale trvalo ti to, čekal jsem nějaké od tebe dřív.Ty ty ty Járo..budeš zlobit, kritizovat, tak dostaneš další.. Evidentně Miki pořád ještě netušíš co problémy v životě opravdu jsou.

Jinak bylo super tě sledovat, jaký jsi měl odhad při brždění na kužel..nepřekvapilo mě to a čekal jsem, že se "neukáže aspon, jaké má kdo brzdy" jak jsi tu hlásal. Ty by jsi ho sundal i kdyby jsi měl funglovky za padesat papírů, neb odhad je něco, co ti absolutně chybí. To já se už dřív naučím rychleji parkovat podelně mezi auta, než ty ho budeš mít. Nebo jaká je výmluva..že by přece jen špatný brzdy? NE..jistě špatný kužel..vítr..povrch, pneu? Mrk

názorná ukázka jak jsi hloupej, sorry.. Tak to valím bulvy

Kliďas: a Preluda tam je? Velmi šťastný Se mi líbí jak jsou tu někteří hotoví, stačí napsat, že Preluda není sportovní auto pořádnej výtlem
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 23:47  Naposledy upravil Prelude dne 7.5.2009 , 23:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ale co.Hlavne ze je sranda.Ten ma to a ten zas tohle ale stejne vsichni jezdime v honde je to dobrý je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Sraz Vyškov 09 je za náma
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina