Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde jsme koho potkali #3
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 567, 568, 569  Další 
Zaslat odpověď

Strana 34 z 569
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.4.2009 , 21:48   Citovat  

Tak dnes to bylo docela bohaté:

Dnes v ulici Úvalská před křižovatkou s ulicí V Olšinách krásnou bílou ITR - někdo odtud???

JVK Grifone vyjímečně v obeku, pak Martase s C5G Coupé (ať brzdy slouží, snad Ti ten šroub pomohl), pak 83427 a jeho Accord 5G a Hlavatora a jeho C6G. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2009 , 21:50   Citovat  

Choze.S napsal:
Dneska hned jak jsem vyjel ze vrat v práci (Zruč-Senec), narazil jsem na Alicanteho s Jaudovým Accordem. V rychlosti jsme prohodili pár slov.
Pak jsme se u Olympie zdravili s růžovočervenou CRX, tušim že MR.Blue?

Teda, to je náhoda.. já Accordy z klubu moc nepotkám a Alicante si jede jednou s mým a hned hele ho.. už se nemůžu dočkat, až bude autí v cajku.. Je to tam. jak vlastně teď vypadá? je tříbarevný? muhehe
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.4.2009 , 22:07   Citovat  

DrSlimm napsal:
Dneska sem neveril vlasnim ocim, kdyz u FELu nasedal do zabickove zeleneho CRX 2g deda s babi cca ve veku 50let. Motor sel uuplne tise, melo jeste stare SPZ (chebske)...

ninjooo ... to je ten co spravovali v asi???
Jarys napsal:
Dneska kolem 9:00 Praha, ulice Tupolevova (naproti OC Letňany) bílý civic aerodeck s podložkami honda-clubu. Pěknej zvuk je to dobrý

hondamens zejo ...

ja dneska "potkal" v@p-a, jeho kemosa - maji fajnou a pjeknou tunerskou stodolu a taky jsem "potkal" o cca 120 km dale luky-ho - ten ma zase fajnovou zahradu a predelava fajny domek pred kterym mu stoji fajne a pjekne acco. OK OK OK fajne jak v kazdem kutku republiky najdes hondare.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.4.2009 , 22:10   Citovat  

happy napsal:
hondamens zejo ...

ja dneska "potkal" v@p-a, jeho kemosa - maji fajnou a pjeknou tunerskou stodolu a taky jsem "potkal" o cca 120 km dale luky-ho - ten ma zase fajnovou zahradu a predelava fajny domek pred kterym mu stoji fajne a pjekne acco. OK OK OK fajne jak v kazdem kutku republiky najdes hondare.

Hezky napsáno ... Úsměv
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 6:35   Citovat  

Jauda napsal:
Teda, to je náhoda.. já Accordy z klubu moc nepotkám a Alicante si jede jednou s mým a hned hele ho.. už se nemůžu dočkat, až bude autí v cajku.. Je to tam. jak vlastně teď vypadá? je tříbarevný? muhehe

Jj a ani jsem ti ho nevyfotil, je tribarevnej, ale brzo uz nebude.. Klempir zapracoval dobre je to dobrý
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 7:01   Citovat  

gizmi napsal:
Choze.S: Ruzove CRX ma jen jeden blazinek.. pořádnej výtlem A je to opravdu Mr.Blue .. Ikdyz spis Mr.Pink pořádnej výtlem

No já už radši píšu místo růžový, růžovočervený, abych neurazil... pořádnej výtlem
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 7:03   Citovat  

včera 14:30-14-45 vínový c5g coupe v mostě směr na obrnice. jel sem za nim ani nepozdravil nezdvořák naštvanej
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 7:04   Citovat  

M@jk napsal:
Tak dnes to bylo docela bohaté:

Dnes v ulici Úvalská před křižovatkou s ulicí V Olšinách krásnou bílou ITR - někdo odtud???

JVK Grifone vyjímečně v obeku, pak Martase s C5G Coupé (ať brzdy slouží, snad Ti ten šroub pomohl), pak 83427 a jeho Accord 5G a Hlavatora a jeho C6G. Úsměv

sakra jsem ti mohl dát ty obaly a ty céda zmatenej Tak snad příště... to mi hlava nebere
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 7:06   Citovat  

Jauda napsal:

To musíš brázdit plzeňskej kraj, abys někoho potkal. Ma se tu potkáváme ažaž pořádnej výtlem Jinak tvý Acco stojí 50m od mýho zaměstnání a je opravdu tříbarevný pořádnej výtlem Musim ještě na Alicanteho, až ho pojede vyzvednout aby mě nechal poslechnout tvůj zvuk výfuku a sání, dost ho chválil. OK
   Návrat  
Martin16 je teď offline  Martin16
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 8:33   Citovat  

Včera na Soběslavské kolrm půl páté - černá targa , mávali jsme na sebe - někdo odsud?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 9:24   Citovat  

Choze.S napsal:
To musíš brázdit plzeňskej kraj, abys někoho potkal. Ma se tu potkáváme ažaž pořádnej výtlem Jinak tvý Acco stojí 50m od mýho zaměstnání a je opravdu tříbarevný pořádnej výtlem Musim ještě na Alicanteho, až ho pojede vyzvednout aby mě nechal poslechnout tvůj zvuk výfuku a sání, dost ho chválil. OK

Tak hlavně, že je o něj postaráno.. Mrk jj na zvuk jsem docela hrdej.. ale taky můžeš takovej mít, stačí dát dlouhý sání a nějakej laďák.. já mám teda průchozí laďák, vypadá docela neškodně, ale udělá hodně.. Zvuk A6G
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 9:27   Citovat  

alicante napsal:
Jj a ani jsem ti ho nevyfotil, je tribarevnej, ale brzo uz nebude.. Klempir zapracoval dobre je to dobrý

To jsem s tebou chtěl právě probrat.. fotky by mi bodly, abych věděl, jak vypadal, když já ho vlastně tak neuvidím.. a jsem rád, že klempíř zapracoval dobře - to jsem chtěl taky probrat.. ještě jednou díky za pomoc.. na olomoucku nebyl nikdo schopnej a ty jsi mi nabídl pomoc, hned jak jsem se zmínil.. DÍKY Chápeš! přátele
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 12:01   Citovat  

Dneska po 11h v Praze Uhrinevsi me zdvorile poustel na hlavni do kolony zlutej C6G pofacelift..jeli sme za sebou az na Haje...nekdo z Clubu?
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 12:14   Citovat  

tak včera navečer jsem jel přes Krč a vystartoval za mnou modrej civic 5g...někdo místní? já prelude...
   Návrat  
Cenda616 je teď offline  Cenda616
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:55   Citovat  

Dik napsal:
Dneska kolem 11:30 červená terga, parkoviště hypernova v brno. Stal jsem vedle, někdo odtud?

nevim kolik bylo hodin, ale ten den kolem poledne jsem v Hypernove byl, takze asi ja přátele
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 18:57   Citovat  

[quote]=Henges Neboj, příště ti skočím pod kola

To bych nedělal. Myslím, že pod autem se neprotáhne skrčená ani napolo přejetá kočka. Úsměv
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 22:15   Citovat  

Dnes po delší době se mi v teritoriu objevil Spoon, on taky ještě žije kluk jeden ušatej. papa
   Návrat  
melmen je teď offline  melmen
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 23:09   Citovat  

Zdravim prcka Úsměv (posadka z hloubetina)

jinak kdopak si dneska nechaval na Jarove v servisu Integru v bile barve ?? nekdo odtud ???
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 23:13   Citovat  

jaaaaaaaaaa dneska videl prcka. ve sluzebnim passatu. hazel masirky a ani me nepoznal Lucy . bylo to v ty vesnici za novou vsi tak kolem 13:00-13:30. ale musim uznat, ze passatik se blejskal jak psi kulky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 23:25   Citovat  

Winie napsal:
jaaaaaaaaaa dneska videl prcka. ve sluzebnim passatu. hazel masirky a ani me nepoznal Lucy . bylo to v ty vesnici za novou vsi tak kolem 13:00-13:30. ale musim uznat, ze passatik se blejskal jak psi kulky.

Ty jo a kde, podle toho co píšeš tak v tuhle dobu jsem stál u celníků pod kopcem na 18.km směrem do Prahy a vykecávaly jsme, fakt jsem tě neviděl.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 23:37   Citovat  

Prcek napsal:
Ty jo a kde, podle toho co píšeš tak v tuhle dobu jsem stál u celníků pod kopcem na 18.km směrem do Prahy a vykecávaly jsme, fakt jsem tě neviděl.
tak to asi bylo pozdejc. nevim. ale 100% si to byl ty. mel si tu svitici vestu. ale nezdravil sem. co kdyby to byl nakej kolega. to bych mel drahy pořádnej výtlem nevim jak se ta vesnice jmenuje, ale uz si se vracel na zakladnu. bylo to v posledni zatacce nez je ta rovinka a pak odbocka na zakladnu k vam. jo a abych nezapomel, tak sem jel octavii. tim cernym kombikem co obcas jezdim.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 23:53   Citovat  

Winie napsal:
tak to asi bylo pozdejc. nevim. ale 100% si to byl ty. mel si tu svitici vestu. ale nezdravil sem. co kdyby to byl nakej kolega. to bych mel drahy pořádnej výtlem nevim jak se ta vesnice jmenuje, ale uz si se vracel na zakladnu. bylo to v posledni zatacce nez je ta rovinka a pak odbocka na zakladnu k vam. jo a abych nezapomel, tak sem jel octavii. tim cernym kombikem co obcas jezdim.

Vestu určitě ne, měl jsem normálně bundu, sice taky svítící, a po černejch koktách nečučim, pokud nejedou rychle, jinak spíš to mohlo být dřív, jel jsem tam co popisuješ ve 12:30 z oběda.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 23:57   Citovat  

Prcek napsal:
Vestu určitě ne, měl jsem normálně bundu, sice taky svítící, a po černejch koktách nečučim, pokud nejedou rychle, jinak spíš to mohlo být dřív, jel jsem tam co popisuješ ve 12:30 z oběda.
no tak bundu. ale ten cas by taky sedel. ridil si. a nakyho kolegy sem si nevsim. kazdopadne uz vim jakej mas nalestenej stroj. vypada to docela nebezpecne. s tebou za volantem HaHaaa
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 0:03   Citovat  

sablos napsal:
včera 14:30-14-45 vínový c5g coupe v mostě směr na obrnice. jel sem za nim ani nepozdravil nezdvořák naštvanej
prej nezdvořák pořádnej výtlem ještě se otáčim hele C5G neblikne nic, tak co bych zdravil
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 6:47   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
prej nezdvořák pořádnej výtlem ještě se otáčim hele C5G neblikne nic, tak co bych zdravil

prej neblikne.sem blikal jak o život před kruhákem no a ty si pak je doleva ja rovně.
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 8:48   Citovat  

sablos napsal:
prej neblikne.sem blikal jak o život před kruhákem no a ty si pak je doleva ja rovně.
jo to vim, ale vůbec sem si nevšim, že si blikal, jinak bych samozřejmě pozdravil, tak sry
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 13:43   Citovat  

V 9:00 v chodovské ulici žlutá s2000 s křídlem, nezná někdo ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 14:34  Naposledy upravil sablos dne 24.4.2009 , 14:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
jo to vim, ale vůbec sem si nevšim, že si blikal, jinak bych samozřejmě pozdravil, tak sry

jo vpohodě je to dobrý sem se za tebou řítil už od intersparu a dohnal sem te na tom kopci jak se to smrskáva do jednoho pruhu.
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 14:34   Citovat  

tak se priznejte, kdo ma ted cervene CRX z honda-club podlozkama u pana Kuhnela? Akorat tam mam svou Prelude na rozvodech:)
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 18:47   Citovat  

dneska neco pred druhou odpoledne jsem poustel v brne na herspicke slecnu s C7G v kolone a jeste jsem zmapoval v brne julianove na konecne saliny c13 stoji C3G v docela zbedovanym stavu bez znacek
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde jsme koho potkali #3
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 567, 568, 569  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina