Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Policejní Passaty v Praze
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2009 , 18:36   Citovat  

rooney napsal:
To já tohle gesto absolutně nesnesu .. nedej bože abych jej ještě na někoho ukazoval,to si raději poklepu na čelo ´=)

Ne? Proč? Víš co znamená? Dle oficiálního vysvětlení jde přeci o "Jsi jednička, Kalousku". Mrk

cocks napsal:
každej rozumnej člověk ví, že nehody se stávaj kvůli takovejm id...tům, který jedou na 90ce 70 a na 130ce 90 a za nima se tvořej dlouhý kolony aut

Můžeš svůj výrok podložit nějaký oficiálním zdrojem, nejlépe statistikou? Nebo jsem jedná o výplod tvé fantazie, která jede na plné obrátky v momentě, kdy jsi kvůli své lehké duševní labilitě rozzuřen tak, že vidíš rudě, jen proto, že do cíle dojedeš o 1 minutu a 13 vteřin později?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 12.3.2009 , 18:37   Citovat  

Minor napsal:
Václavko, dobře děláš, jezdi tak, jak tobě připadá správné a nenech se stresovat.

To mě to nevadí, někdo se mi lepí na zadek tak se usměju
a řeknu si se.... tě co??
hm tak si počkej a na rovince mu klidně uberu a uhnu
chápu ho pokud jedu teda mín a on má na spěch
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.3.2009 , 18:38   Citovat  

ja ani nemam rad kdyz na me nekdo troubi... to si ma nechat pro nebezpecny situace a ne to pouzit pro nadavani nebo vztekani se.. to mam taky dycky chut ho zablokovat a omlatit mu o ten klakson hlavu.
   Návrat  
coroner je teď offline  coroner
PříspěvekZaslal: 12.3.2009 , 18:52   Citovat  

Zlín->Brno

Fotografie001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Fotografie001.jpg, 296.17 kB
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.3.2009 , 19:35   Citovat  

tudy odkaz

na tom taky něco je Velmi šťastný
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2009 , 19:42   Citovat  

Miki Civic napsal:
na tom taky něco je Velmi šťastný

Budeš hrdina, Miki? Nezastavíš a budeš se vymlouvat na panický strach zo toho, že ti nějaký podvodnický lapka chce strhnout nálepku?
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2009 , 23:51   Citovat  

noo evidentne to moc zere, tak passati budou merit v praze a felicie budou litat po dalnicich HaHaaa
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 12.3.2009 , 23:55   Citovat  

Miki: No kdybych měl ten výkon abych jim ujel a tučný konto tak proč si z nich na chvíli nevystřelit, a pozdějc to argumentovat tíím že jsem se jich bál .. HaHaaa . Ale "prozatím" bohužel .. ´=D
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.3.2009 , 23:59   Citovat  

václavka napsal:
To mě to nevadí, někdo se mi lepí na zadek tak se usměju
a řeknu si se.... tě co??
hm tak si počkej a na rovince mu klidně uberu a uhnu
chápu ho pokud jedu teda mín a on má na spěch

No ono je to spíš kvůli těm co schválně neuhnou třeba z levýho do pravýho a tak, schválně jedou souběžně s autem vpravo... A jak je to dlouho, to se pak i já nase.., jedu si pak za nima v klidu a jakmile je předjedu, tak nějakou pěknou myšku, někdy je to spíš vytlačování z vozovky když je to fakt baví zdržovat. A nakonec hezky ukázat brzdy a zastavit si je. Ani nemusim vylézat, stačí že potom mají naděláno a já si jedu v klidu dál...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 0:05   Citovat  

pasaty PČR poznáte dobře...mají nad víčkem nádrže nápis "POZOR NAFTA" pořádnej výtlem
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 0:06   Citovat  

Ajsik napsal:
Nevíš koho potkáš, aby jsi se nedostal třeba do této situace :-->odkaz <--
navíc třeba v německu je to oceněný i celkem vysokou pokutou...

Velmi šťastný tak udělal jsem to asi třikrát v naprosto nepochopitelný situaci..občas se mi totiž stane, že potkám na silnici někoho, kdo by neměl sedat ani na tříkolku..

Ale jinak vždy rád a s potěšením vystrčim prst ze šíbru na toho, kdo mě provokuje a lepí se na mě a očividně s tim nehodlá přestat... (udělám to předtim naž podřadim o dva dolů HaHaaa )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 0:10   Citovat  

Nick napsal:
No ono je to spíš kvůli těm co schválně neuhnou třeba z levýho do pravýho a tak, schválně jedou souběžně s autem vpravo... A jak je to dlouho, to se pak i já nase.., jedu si pak za nima v klidu a jakmile je předjedu, tak nějakou pěknou myšku, někdy je to spíš vytlačování z vozovky když je to fakt baví zdržovat. A nakonec hezky ukázat brzdy a zastavit si je. Ani nemusim vylézat, stačí že potom mají naděláno a já si jedu v klidu dál...

cha...dobře ty HaHaaa
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 0:22   Citovat  

cocks napsal:
Ale jinak vždy rád a s potěšením vystrčim prst ze šíbru na toho, kdo mě provokuje a lepí se na mě a očividně s tim nehodlá přestat... (udělám to předtim naž podřadim o dva dolů HaHaaa )

Věřím že je to super pocit jak se ti nějakej wůl lepí na zadek,tak si krásně podřadíš a ujedeš mu,ale dávej bacha ať se ti to někdy nevymstí.Nikdy nevíš kdo co má pod tou kapotou,aby to neskočilo naopak .. moc dobře vím že CRX jezdí parádně,to nemluvím o VTECu.. ale jakmile někdy ten okamžik nastane že mu vystřčíě přes šibr ten svůj prostředníček .. a budeš mu chtít ujet .. ale ujede on tobě tak to bude sakra hořká ostuda ´=D
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 0:47   Citovat  

rooney napsal:
Věřím že je to super pocit jak se ti nějakej wůl lepí na zadek,tak si krásně podřadíš a ujedeš mu,ale dávej bacha ať se ti to někdy nevymstí.Nikdy nevíš kdo co má pod tou kapotou,aby to neskočilo naopak .. moc dobře vím že CRX jezdí parádně,to nemluvím o VTECu.. ale jakmile někdy ten okamžik nastane že mu vystřčíě přes šibr ten svůj prostředníček .. a budeš mu chtít ujet .. ale ujede on tobě tak to bude sakra hořká ostuda ´=D

neboj, myslim na to pokaždý když to dělám, zda se mi to náhodou nevymstí a on se mi nakonec nevysměje..zatím se nestalo no..
Vždyť minule jsem jel po dvouproudovce a přede mnou dvojková oktáva sérii TDI a tak jsem čekal až uhne a naaaa a frajer vedle mě jak to zmerčil tak oktáva zadek k zemi, za ní černo a mazec jako, točil jsem vše 7900 RPM a začal se mi ztrácet až od nějakejch 190ti...a to si vem, kdyby to nachipsoval třeba o 30 PS jakože to není problém když neřešíš životnost...céro jede, ale...ALE.
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 1:39   Citovat  

Tak mě se stalo v pátek na dálnici toto. Jedu si v klídku kolem 140km/h a přejíždím do levého pruhu ve kterém pokračuju a předjíždím pomalé kamióny a dodávku. V tom se přiřítí Ochcávka I a lepí se na mě snad max. jeden metr a zuřivě přejíždí z leva do prava. Tak přidam na 150km/h abych rychleji dokončil předjížděcí manévr kolony kamiónů a vracím se do pravého. Týpek si ale neodpustil mě probliknout Velmi šťastný. Tak jsem ho nechal předject a trochu mu naznačil,že nemá až tak dobrý auto,aby si mohl dovolovat. Do kopce mu došel dech a já v klídku řadím pětku a začínám ubírat. On to ale nemohl přenést přes srdce a v cca 170km/h přejel v celkem hustým provozu do odstavného a úplně smyslů zbavený kličkoval z odstavného do levého pruhu to snad ne To zas nepochopim já nesouhlas
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 2:32   Citovat  

nikoho neprovokovat, vys. se na to, prodat to tam.
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 8:09   Citovat  

To sou zase slinty, o tom že by se měl náš Passat dát do Prahy na delší dobu nic nevim, ale co vim je, že už od ledna u nás na oddělení prohlásili, že budeme jezdit mimo D8 taky silnici I/16 na trase Mělník - Slaný, což už se děje asi tak měsíc, pak taky R7 z Ruzyně do Slanýho a nakonec Evropskou ulici v Praze celou, no a když už jste nakousli ten článek o neoznačném policejním Passatu, ono pokaždé když se rozvítí nápis Stop, je doplněn taky nápisem Policie, tím se taky podle zákona identifikujeme, Stopka už je pak výzva k zastavení. Takový řeči že nejsme označený, jakou dobu jezdí civilní Octavie a nikomu to nevadilo, asi se motorkáři bojí že Octaviím ujedou ale že by mohli mít s Passatem problém nebo nevim jak si to vysvětlit, každopádně když nezastavíte koledujete si o problémy.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 8:51   Citovat  

Prcek napsal:
To sou zase slinty, o tom že by se měl náš Passat dát do Prahy na delší dobu nic nevim, ale co vim je, že už od ledna u nás na oddělení prohlásili, že budeme jezdit mimo D8 taky silnici I/16 na trase Mělník - Slaný, což už se děje asi tak měsíc, pak taky R7 z Ruzyně do Slanýho a nakonec Evropskou ulici v Praze celou, no a když už jste nakousli ten článek o neoznačném policejním Passatu, ono pokaždé když se rozvítí nápis Stop, je doplněn taky nápisem Policie, tím se taky podle zákona identifikujeme, Stopka už je pak výzva k zastavení. Takový řeči že nejsme označený, jakou dobu jezdí civilní Octavie a nikomu to nevadilo, asi se motorkáři bojí že Octaviím ujedou ale že by mohli mít s Passatem problém nebo nevim jak si to vysvětlit, každopádně když nezastavíte koledujete si o problémy.

ještě jsi zapoměl doplnit že mě má právo stavět jen osoba s výstražnou vestou dle vyhlášky...tudíš ji i v pasatu musíte mít na sobě pořádnej výtlem a na nějaký policie stop ti kašlu ...pořád jezděj nějací oudi v kolonách s autama co vozej peníze po dálnici a blikaj modře a vzadu blikaj stop kdybych na tý dálnici zastavil tak mě někdo brzo přijede buzerovat jaktože tam stojím až dopravní policie začne přemýšlet plošně a né jednotlivě,začnu ji respektovat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 9:30   Citovat  

PAKO napsal:
ještě jsi zapoměl doplnit že mě má právo stavět jen osoba s výstražnou vestou dle vyhlášky...tudíš ji i v pasatu musíte mít na sobě pořádnej výtlem a na nějaký policie stop ti kašlu ...pořád jezděj nějací oudi v kolonách s autama co vozej peníze po dálnici a blikaj modře a vzadu blikaj stop kdybych na tý dálnici zastavil tak mě někdo brzo přijede buzerovat jaktože tam stojím až dopravní policie začne přemýšlet plošně a né jednotlivě,začnu ji respektovat.

Částečně pravdu máš, ano, má právo tě stavět jen osoba s výstražnou vestou, ale pouze pokud má pod tou vestou uniformu např. Policie, Hasičskou, apod., nicméně tohle celé ustanovení platí, jestliže tě zastavuje stojící policista mimo auto, ne policista jedoucí v autě, tam když pak vystoupí bez vesty nedělá nic protiprávního.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 10:24   Citovat  

Včerejší situace na Praze 6. Dojíždím na světelnou křižovatku, naskakuje oranžová, brzdím a zastavuji, i když bych asi ještě na oranžovou projel. Zastavím a koukám, vida padesát metrů proti mě stojí policejní auto a v něm sedí policisté. V tu chvíli se levým pruhem, určeným pro odbočení doleva, přířítí oktávka, na zcela jasnou červenou projede křižovatkou a švihne to doprava, čili mimo svůj přidělený směr.
Reakce policistů nulová.
Za chvíli naskakuje zelená, rozjíždím se a chvíli čekám, až křižovatkou projedou auta, která tam evidentně taky musela vjet až ve chvíli, kdy mně naskakovala zelená.
K čemu je taková hlídka dobrá?
   Návrat  
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 10:28   Citovat  

Minor napsal:
Včerejší situace na Praze 6. Dojíždím na světelnou křižovatku, naskakuje oranžová, brzdím a zastavuji, i když bych asi ještě na oranžovou projel. Zastavím a koukám, vida padesát metrů proti mě stojí policejní auto a v něm sedí policisté. V tu chvíli se levým pruhem, určeným pro odbočení doleva, přířítí oktávka, na zcela jasnou červenou projede křižovatkou a švihne to doprava, čili mimo svůj přidělený směr.
Reakce policistů nulová.
Za chvíli naskakuje zelená, rozjíždím se a chvíli čekám, až křižovatkou projedou auta, která tam evidentně taky musela vjet až ve chvíli, kdy mně naskakovala zelená.

To si tam kluci asi pindili honďoury. Taková hlídke je k ničemu.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 13:16   Citovat  

rooney napsal:
Já haha HaHaaa .. to říkam ten pravej, poklaždý co tě zahlídnu tak nejedeš zrovna předpisově (ale jako neříkám že si nějakej nebezpečnej řidič to né, ale věřím že ten tvůj Accord má na hodně OK ), vždycky chci kejvnout ale už je pozdě. Však zachvíli už budu moct konečně pozdravovat alá problíkat Mrk a věřím že mě nepřehlédneš Hihi

tak to vzdycky vidis asi toho druheho stejneho accorda co mam ja,co tady jezdi kolem Se stydím mavat muzes, ale asi bych te stejne nepoznal, pak jedine podle auta VTEC
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 13:36   Citovat  

Minor napsal:
Reakce policistů nulová.

Ono vůbec v Oktávkách jezdí asi nejvíce hovad, možná díky tomu,že Oktávek je hodně Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 16:36   Citovat  

Minor napsal:
Reakce policistů nulová.

Na co by se za ním honili, když si někde na široké přehledné cestě rozloží radar a v klidu si vyberou peníze od slušných řidičů co přizpůsobili rychlost (ne vyhlášce, ale stavu vozovky a provozu a nikoho neohrozili). Asi takhle to je bohužel... Smutný
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 17:27   Citovat  

marek.82 napsal:
tak to vzdycky vidis asi toho druheho stejneho accorda co mam ja,co tady jezdi kolem Se stydím mavat muzes, ale asi bych te stejne nepoznal, pak jedine podle auta VTEC

Tý jo,to je možný že to byl někdo jinej,ale ty máš tmavý okna tak se mě zdá že si to vždycky ty Úsměv .. ale třebas je má tmavý i on ´=D.

Tak nic no,už se nebudu snažit,počkám si až budu moc probliknout Mrk
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 18:13   Citovat  

jinak R36ky jsou docela aktivni - posledni dobou cestou pha-ova a z5 potkavam minimalne 1-2 kousky jednim smerem. predposledne mne stihli potkat 2x jen cestou ova-pha (jeden s M-kem a jeden s B-ckem na spz) ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 21:45   Citovat  

už aby jim ta německá technika ukázala svou spolehlivost Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 22:10   Citovat  

Prcek napsal:
Částečně pravdu máš, ano, má právo tě stavět jen osoba s výstražnou vestou, ale pouze pokud má pod tou vestou uniformu např. Policie, Hasičskou, apod., nicméně tohle celé ustanovení platí, jestliže tě zastavuje stojící policista mimo auto, ne policista jedoucí v autě, tam když pak vystoupí bez vesty nedělá nic protiprávního.
tak to se bohužel pleteš...jasně se praví kdo tě může zastavit a to pouze když má na sobě vestu,automobil jako takoví tě zastavit nemůže ale osoba která k tomu má oprávnění a ta jestliže nemá vestu tak prostě nedodržela postup a já nemusím respektovat pokyny k zastavení protože netuším že to vubec je pokyn k zastavení protože není splněno vše jak má být,navrch jak poznám že mám zastavit právě já ?policie se ráda ohání zákonem,ráda se babrá ve slovíčkaření tak at si nejdřív ošetří vše aby nebyli slepé uličky.Teď kuli lajdárně dopravky pracuji místo ní aby mi nebyla způsobena škoda cca za 300t .Zatím z 90% na mne z policie dýchá pouze vychcanost lenost lajdáckost zjednodušenost šikana buzerace...mluvím ted o složkách co se týče dopravy.Proto se zásadně striktně držím zákona při styku s touto ELITOU společnosti.A je smutné že neznají ani základní lidské práva a blijou takové nesmysli z úst o tom že vyhláška je nad zákon a zákon je nad ustavu.Fuj ted jsem si vzpoměl na pár posledních zážitku s nima a je mi zase na to snad ne
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 22:28   Citovat  

PAKO napsal:
tak to se bohužel pleteš...jasně se praví kdo tě může zastavit a to pouze když má na sobě vestu,automobil jako takoví tě zastavit nemůže ale osoba která k tomu má oprávnění a ta jestliže nemá vestu tak prostě nedodržela postup a já nemusím respektovat pokyny k zastavení protože netuším že to vubec je pokyn k zastavení protože není splněno vše jak má být,navrch jak poznám že mám zastavit právě já ?policie se ráda ohání zákonem,ráda se babrá ve slovíčkaření tak at si nejdřív ošetří vše aby nebyli slepé uličky.Teď kuli lajdárně dopravky pracuji místo ní aby mi nebyla způsobena škoda cca za 300t .Zatím z 90% na mne z policie dýchá pouze vychcanost lenost lajdáckost zjednodušenost šikana buzerace...mluvím ted o složkách co se týče dopravy.Proto se zásadně striktně držím zákona při styku s touto ELITOU společnosti.A je smutné že neznají ani základní lidské práva a blijou takové nesmysli z úst o tom že vyhláška je nad zákon a zákon je nad ustavu.Fuj ted jsem si vzpoměl na pár posledních zážitku s nima a je mi zase na to snad ne

Nemohu s tebou souhlasit a nebudu již reagovat na tvoje odpovědi, nezlob se ale vim jak mám pracovat, a pokud jsi měl v minulosti špatné zkušenosti s dopravní policií, nebylo to se mnou, proto nesuď všechny jen podle pár případů, nejsme všichni takový jako ti, kteří ti způsobili nějaký problém. Tim nechci ale říct že se dál nebudu s tebou bavit, bavit se s tebou budu samozřejmě, jen ne na téma své práce.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.3.2009 , 22:49   Citovat  

Prcek napsal:
Nemohu s tebou souhlasit a nebudu již reagovat na tvoje odpovědi, nezlob se ale vim jak mám pracovat, a pokud jsi měl v minulosti špatné zkušenosti s dopravní policií, nebylo to se mnou, proto nesuď všechny jen podle pár případů, nejsme všichni takový jako ti, kteří ti způsobili nějaký problém. Tim nechci ale říct že se dál nebudu s tebou bavit, bavit se s tebou budu samozřejmě, jen ne na téma své práce.
taky jsem to tituloval procentuelně minulost to není je to přítomnost .poslední styk jsem s nimy měl ,když jsem přijel k nehodě mé ženy,byla nabourána a protože škoda přesáhla 100t tak je zavolala,je to cca 14 dní ,buzerovali jí jaktože je volala že škoda není 100t zdělil jsem jim že se trošku pletou ,že auto stálo nové cca x stovek tisíc...což mi ped se policista dopravní odvětil že z něj nemám dělat hlupáka že nová xara piccaso stojí jen 240 tak mu říkám že v zápisu má c3 pluriel a že to je kabrio a že si té hadrové střechy mohl všimnout při focení...že za bílého slunečného dne metr stojíc od auta odborník na dopravu nerozezná typ karoserie(kdybybyla skládací plechová budiž)ale černá hadrová na oranžovém autě...a protože ty páni příslušníci udělali kroky jako když se jedná o škodu do 100t a né nad 100t tak to ted se ženou musíme honit za ně a ještě platit na ně daně

a abych byl konkrétní,tak to řešil Petr Tíkal 272040
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Policejní Passaty v Praze
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina