Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
výměna automatické převodovky za manuální PRELUDE 2,2 Vtec
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
odos je teď offline  odos
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2009 , 23:07   Citovat  

Zdravim vsechny fandy. po mem problemu s automatem sem se doslechl o mozne přestavbe na manual. Chel bych od vas slyset, co to obnasi, jake sou prekazky. Chci to slyset jen od lidí, co to buď dělali, nebo u takove prestavby byli. potrebuji co nejvic info (co na to ecu, jak se resi zpateckove svetlo, kdyz u automatu neni spinac na prevodovce, jak je to s pedalama a hydraulikou, kulisou a lanovody). Sehnal jsem si prevodovku z acorda 2.0i (1997) a dava mi k tomu kluk veskere prislusenstvi za 10000kc. bude to pasovat na preluda 5G (1997) ? ja mam píli i trpělivost to překopat. ale chci to kvalitně.Já vím su debil, že jsem si automat koupil.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2009 , 23:16   Citovat  

nikdy jsem takovou vec nedelal. Jedno ale vim jiste. ECU budes muset dat nekomu sikovnemu aby ti ji predelal na MT prevodovku. Pokud si to dobre pamatuju tak se v ni neco musi preletovat a preprogramovat.
V karoserii by mely byt veskere prostupy co se pouzivaji pri MT prevodovce, takze dat pedaly, vedeni hydrauliky na spojku a takove problem nebude.
Vim ze Acco 97 ma hodne spolecneho s preludou, ale nevim jak moc stejna je u toho hydraulika, spojkovy valec a podobne. Spis bych rekl ze to bude stejny u prelude 4g. Co se tyce svetel zpatecky tak v tom bych hledal nejmensi problem. V nejhorsim se dotahne jeden drat do motoru a dodela se konektor do kabelaze (+12V se nekde v kabelazi najde).
Urcite chtel k prevodovce i silenblok (AT ma jiny).
Bude to vcelku slozita operace - hlavne protahnout lanovody na razeni. To jde velice tezce i kdyz je motor venku - hlavne prisroubovat zezadu na napravnici. Jinak si myslim ze to bude prehazovacka a vsechno paradne sedne (pokud je to s Acco stejne). Bal bych se trochu hydrauliky pac ta jde u vetsiny hond uplne "naspod" pod brzdovyma trubkama, to bude trosku pakarna.

daysleeper je teď offline  daysleeper
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 21:50   Citovat  

Skus tu Úsměv

tudy odkaz

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
odos je teď offline  odos
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2009 , 0:55   Citovat  

zatím díky chlapi, hlavně za odkazy. pokračujte.... jezdim a cekam kdy se mi ten AT rozpadne. nemuzete nekdo nabidnout cenově přijatelné díly? hlavně pedály a kulisu? prevodovka nani problém, ale kledně i tu. peníze jsou problém.

Obsah fóra Honda-club.cz   
výměna automatické převodovky za manuální PRELUDE 2,2 Vtec
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina