Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Velikost vstřikovačů
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 14:52   Citovat  

Našel jsem pouze výpis jaký vstřikovač do jakýho motoru,ale nenašel jsem jak je rozlišit,když budu mít vedle sebe několik vstřiků z různejch motorů,jak poznám jejich kapacitu?? Podle čeho se to dá zjistit,existuje na to nějaký fígl??
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 18:53   Citovat  

Honda Honda OK

daysleeper je teď offline  daysleeper
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2009 , 2:30   Citovat  

S tymto je vo vseobecnosti velky problem. Riesil som to ked som montoval kompresor a potreboval som zohnat vacsie 290cc vstrekovace z Preludy H22. Dost dlho som hladal na nete informacie na vseljakych moznych forach ale nakoniec som nasiel iba toto:

"Upon comparing them side by side, there are some differences AND similarities:

my oem itr (2000) 240cc injectors have this marking on the metal in ink: "0D07-=0", and a blue marking near the nozzle. They have numbers with blue paint on the plastic upper side near the plug: "60CT" on all four of them. They also have a black paint dot farther down from the blue numbers on the same side of the injector. The nozzles themselves are brown in color.

my oem prelude 97+ 290cc injectors have this marking on the metal in ink: "=0", and a green marking near the nozzle. They have numbers with blue paint on the plastic upper side near the plug: "60AP" on three of them, and "60AQ" on one... they also have a white paint dot farther down from the blue numbers on the same side of the injector. The nozzles themselves are black in color.

And it seems that all of the above have "KEI*HIN" on the opposite side of the blue painted numbers..."

je to z tohoto fora: tudy odkaz

Dufam, ze ti to aspon trochu pomoze, aj ked je to po anglicky. Kedze tie co mi prisli mali spominanu bielu bodku a boli deklarovane ako vstrekovace na H22, vysokoodporove, tak som to teda bral, ze su to tie ktore to mali byt. Povodne vstrekovace z Civica 240cc bielu bodku nemali alebo bola cierna uz sa nepamatam. Inak len upozornujem - ak budes menit vstreky pozor na hodnotu odporov! Robili sa dva typy- nizkoodporove a neskor boli nahradene vysokoodporovymi. Boli priebezne menene a pri kazdom modeli je rok odkedy sa montovali vysokoodporove iny. Takze treba to urcite premerat, lebo inak mozes odpalit riadiacu jednotku

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2009 , 9:08   Citovat  

jj o těch odporech vím,proto tam je třeba u mojí Preludy rezistor.. Prostě mě zajímalo jak odlišit velikost vstřiků mám jich doma asi 50,jen jsem si je inteligentně neoznačil..

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2009 , 14:21   Citovat  

na zjisteni velikosti vstrikovacu je nejaka merici procedura a pristroj. Cca pred rokem jsem to resil s Alienem a myslim ze nakonec koupil ten pristroj do servisu...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Velikost vstřikovačů
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina