Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Řídili jste někdy pod vlivem alkoholu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 6 z 6

Ano
52%
 52%  [ 53 ]
Ne
47%
 47%  [ 48 ]
Hlasovalo : 101
Celkem hlasů : 101

Rosan je teď offline  Rosan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 14:29   Citovat  

EDIT ninja: nauc se psat slusne, potom nebudes mit problem s pritomnosti na foru.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 14:58  Naposledy upravil Hellborn dne 27.1.2009 , 15:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

maryo napsal:

"Navíc,když si za to můžeš (např. ti narkomani) víceméně sám..."
Zni to jako bych byl v tvych ocich meneceny, jako ze bych na to uz doplatil(a na co vlastne:). Narkomani si za to casto muzou sami, ale taky je to o vychove a hlavne o zivotni situaci. Spousta z nich byla vystavena treba opravdu silnemu psychickemu natlaku, takze nemuzes ani je takhle rychle odsoudit. Nicmene muj pripad to neni, ja se spatne nemel a pokud nazyvas huleni fetem, tak ano, JSEM TEZKY FETAK a jsem na to hrdy Úsměv...

Méněcenný ne, tak bych to nedefinoval. Spíš ode mě nečekej soucit a nějakou extra pomoc...

Kdo není pod tlakem? To je pak volba,jestli ten tlak chci zvládnout nebo se na něj radši vykašlu. Pokud ho budu chtít zvládnout,tak určitě ne s podporou grogy. Netvrď mi,že není jiná možnost než si něco vzít - to by muselo být na drogách aspoň 50-60% populace...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 15:04   Citovat  

maryo napsal:
Garantuju ti, ze pokud bych te svezl, citil by ses dostatecne bezpecne.

noo tim bych si nebyl tak jistej muhehe
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 15:15   Citovat  

Nekdo muze prozit neco tak hrozneho ze treba ani nechce zit kdyz mu je treba 14 let... No ja nevim to se tezko popisuje. A je pravda ze tobe by se to treba nestalo, ale kdyz mu nejsou oporou rodice a ocita se ve spatne spolecnosti a casto jaky tata takovy syn resp. dcera, tak to muze dopadnout treba takhle. Me to nastesti nepotkalo a vetsinu z nas taky ne. I kdyz taky jsem si zazil svy Úsměv

Ryba: Ted uz jo. Navic tebe jsem mockrat nevezl zhulenej, to jsem byl myslim vetsinou uz strizlivy no dyt to pisu... treba s tim panem a tou garazi Velmi šťastný... a jak jsem psal od te doby jsem zacal jezdit denne no a je to uz nejakej mesic Úsměv...

No a jeste se podivej na anketu. Vic jak polovina ridila nekdy pod vlivem alkoholu coz je podle me nebezpecnejsi a vetsina z nich to znovu neudelala nejspis proto, protoze videla co to s nimi za volantem udelalo. Ale ja... no radsi nic pořádnej výtlem kiss me kouř VTEC zzzzzzz
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 19:35   Citovat  

rosan,maryo, bože to snad není možný to snad ne
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 20:09   Citovat  

Nj, tak na spatny podminky v rodine a jiny psychicky problemy uvadi snad kazdy druhy narkoman jako duvod proc zacal brat drogy. Dalsi cast je bere proto, protoze to chteli zkusit a tak nejak mi pripada ze i z nudy. Muj nazor na to je takovy, ze vzdycky se da vsecko resit. Kdyz mas problem, existuje clovek, ktery si rika psychiatr a da se to s nim probrat a resit, z toho duvodu mi pripada, ze prvni varianta (psychicke problemy) jsou spis vymluva a neochota nest za sve ciny nasledky.

Detox > lecba narkomana stoji v prumeru 400 000kc. A ted si vem, narodi se ti dite, je nemocne tak, ze do roka umre, pokud nekde nesezenes 800 000 na lecbu a leky. A my misto toho lecime fetaky, kteri si za svou zavislost ve vetsine pripadu muzou sami a znovu do ni opet spadnou. To mi hlava nebere. Dite se narodi nemocne a nemuze za to, ten fetak ano. Viz nedavny pripad na slovensku, kdy se narodilo nemocne dite, matka nemela na lecbu, tak zacla doslova rozprodavat sve organy, aby dite zachranila! Pritom by stacilo aby bylo o dva fetaky min. Jeste tady nekdo chce argumentovat tim, ze drogy jsou vlastne fajn?

A kdo se bude vymlouvat na to, ze jen huli travu. Ok, tak ten dotycnej treba huli travu, ale vetsina lidi pak chce zkusit jeste neco dalsiho. A uz se to veze. Takze s tim u me neuspejete.

Osobne bych dal fetakovi jednu sanci na detoxu s tim, ze by se mu pak castka za leceni strhavala z platu a on by si to rychle rozmyslel. A pokud by ani pak neodstal rozum, tak sup na tvrde prace, treba kamenolom. To je ta nejlepsi odvykaci kura.

Uplne me drti, jak fetaci maj v drop-in centrech a jim podobnejch injekcni strikacky zadarmo a beznej smrtelnik, diabetik napriklad, si je musi kupovat. Proto muj nazor na drogy je takovy jaky je. Zacina to travou a opravdu, tipuju ze tak 90procent si da i neco "lepsiho na test" a cast z nich se pak uz veze.

Takze mezi nami, kdyby nejakej takovejhle blbecek zfetovanej sejmul napr. me dite nekde na silnici, chytne me takovej amok, ze z nej vlastnorucne vymlatim dusi! Kdyz uz si ty lidi chtej likvidovat dusi i telo, prosim, ale at to proboha nedelaj jinejm! A at mi tu zastaci tehle veci ted laskave netvrdi, ze "jsem moc tvrdej" a ze "oni to maj pod kontrolou" a podobny. Nemate nic panove, ta droga ma pod kontrolou vas. A tipuju, ze kazdy rozumne uvazujici clovek, ktery ma vsech pet pohromade a nenahlodanych svinstvem, mi da zapravdu.
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 21:28   Citovat  

azmodan napsal:
Nj, tak na spatny podminky v rodine a jiny psychicky problemy uvadi snad kazdy druhy narkoman jako duvod proc zacal brat drogy. Dalsi cast je bere proto, protoze to chteli zkusit a tak nejak mi pripada ze i z nudy. Muj nazor na to je takovy, ze vzdycky se da vsecko resit. Kdyz mas problem, existuje clovek, ktery si rika psychiatr a da se to s nim probrat a resit, z toho duvodu mi pripada, ze prvni varianta (psychicke problemy) jsou spis vymluva a neochota nest za sve ciny nasledky.

Detox > lecba narkomana stoji v prumeru 400 000kc. A ted si vem, narodi se ti dite, je nemocne tak, ze do roka umre, pokud nekde nesezenes 800 000 na lecbu a leky. A my misto toho lecime fetaky, kteri si za svou zavislost ve vetsine pripadu muzou sami a znovu do ni opet spadnou. To mi hlava nebere. Dite se narodi nemocne a nemuze za to, ten fetak ano. Viz nedavny pripad na slovensku, kdy se narodilo nemocne dite, matka nemela na lecbu, tak zacla doslova rozprodavat sve organy, aby dite zachranila! Pritom by stacilo aby bylo o dva fetaky min. Jeste tady nekdo chce argumentovat tim, ze drogy jsou vlastne fajn?

A kdo se bude vymlouvat na to, ze jen huli travu. Ok, tak ten dotycnej treba huli travu, ale vetsina lidi pak chce zkusit jeste neco dalsiho. A uz se to veze. Takze s tim u me neuspejete.

Osobne bych dal fetakovi jednu sanci na detoxu s tim, ze by se mu pak castka za leceni strhavala z platu a on by si to rychle rozmyslel. A pokud by ani pak neodstal rozum, tak sup na tvrde prace, treba kamenolom. To je ta nejlepsi odvykaci kura.

Uplne me drti, jak fetaci maj v drop-in centrech a jim podobnejch injekcni strikacky zadarmo a beznej smrtelnik, diabetik napriklad, si je musi kupovat. Proto muj nazor na drogy je takovy jaky je. Zacina to travou a opravdu, tipuju ze tak 90procent si da i neco "lepsiho na test" a cast z nich se pak uz veze.

Takze mezi nami, kdyby nejakej takovejhle blbecek zfetovanej sejmul napr. me dite nekde na silnici, chytne me takovej amok, ze z nej vlastnorucne vymlatim dusi! Kdyz uz si ty lidi chtej likvidovat dusi i telo, prosim, ale at to proboha nedelaj jinejm! A at mi tu zastaci tehle veci ted laskave netvrdi, ze "jsem moc tvrdej" a ze "oni to maj pod kontrolou" a podobny. Nemate nic panove, ta droga ma pod kontrolou vas. A tipuju, ze kazdy rozumne uvazujici clovek, ktery ma vsech pet pohromade a nenahlodanych svinstvem, mi da zapravdu.
OK OK OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 21:57   Citovat  

kaccerr napsal:
OK OK OK

Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 22:00   Citovat  

Má nějakou cenu se tu pořád dohadovat s někým kdo jezdí zhulenej a obhajuje si to Cooo??? Nemá to cenu Chápeš! Zbývá jen doufat, že když se rozseká, tak nikoho dalšího s sebou nevezme. A takovým lidem to JÁ přeji papa

Pokud dobře čtu téma topicu, tak byl založen na téma jestli někdo někdy řídil pod vlivem alkoholu... ne na téma, že je dobré jezdit zfetovaný a že to vlastně jen prospívá řízení a že je to moc fajn a že do toho vlastně nikdo spadnout nemůže to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 22:14   Citovat  

Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 23:43   Citovat  

maryo napsal:
Nekdo muze prozit neco tak hrozneho ze treba ani nechce zit kdyz mu je treba 14 let... No ja nevim to se tezko popisuje. A je pravda ze tobe by se to treba nestalo, ale kdyz mu nejsou oporou rodice a ocita se ve spatne spolecnosti a casto jaky tata takovy syn resp. dcera, tak to muze dopadnout treba takhle. Me to nastesti nepotkalo a vetsinu z nas taky ne. I kdyz taky jsem si zazil svy Úsměv

Ryba: Ted uz jo. Navic tebe jsem mockrat nevezl zhulenej, to jsem byl myslim vetsinou uz strizlivy no dyt to pisu... treba s tim panem a tou garazi Velmi šťastný... a jak jsem psal od te doby jsem zacal jezdit denne no a je to uz nejakej mesic Úsměv...

No a jeste se podivej na anketu. Vic jak polovina ridila nekdy pod vlivem alkoholu coz je podle me nebezpecnejsi a vetsina z nich to znovu neudelala nejspis proto, protoze videla co to s nimi za volantem udelalo. Ale ja... no radsi nic pořádnej výtlem kiss me kouř VTEC zzzzzzz

hele ty tvrdis ze s tebou jedno brcko nic neudela a jak po tom ridis perfektne a ze to nema vliv na tvoje reakce atd ale to same o sobe rekne i kdokoliv kdo si da "jen jedno pivo" pred jizdou "a ze to se mnou nic neudela" "a ja jsem zvyklej na jiny mnozstvi" atd ale i to jedno pivo i kdyz to ten dotycny nepociti, tech par desetin sekundy na rekci ubere jemu i tobě, to je prostě prokázaný fakt.
A skutečnost, že jsi doteď po trávě nemusel řešit krizovou situaci za volantem, kde by těch pár desetin rozhodlo o něčím životě nebo smrti, považujme spíše za štěstí a náhodu.
To, že nic takového za volant nepatří (drogy, alkohol a mimochodem zakázal bych i kouření cigaret v autě protože to odvádí pozornost a zpomaluje reakce) víme stejně dobře my, tak jako ty a jakékoliv tvrzení nebo výmluva, že (asi některé) drogy jsou (za volantem) méně nebezpečné než alkohol je naprosto irelevantní, protože ve chvíli kdy ta daná látka ovlivňuje prokazatelně reakce nebo vnímání normálního světa danou osobou jakýmkoliv směrem, prostě za volant nepatří. Už je jedno jestli ta konkrétní látka (droga) více či méně ovlivňuje než alkohol, prostě už za volant nepatří. Je to jednoduchá binární logika, 0 = neovlivňuje = zákonné = řídíš, 1 = ovlivňuje = nezákonné = neřídíš. Jsou jen tyto dva stavy a nic mezi tím.
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 23:54   Citovat  

PreludeZ napsal:
hele ty tvrdis ze s tebou jedno brcko nic neudela a jak po tom ridis perfektne a ze to nema vliv na tvoje reakce atd ale to same o sobe rekne i kdokoliv kdo si da "jen jedno pivo" pred jizdou "a ze to se mnou nic neudela" "a ja jsem zvyklej na jiny mnozstvi" atd ale i to jedno pivo i kdyz to ten dotycny nepociti, tech par desetin sekundy na rekci ubere jemu i tobě, to je prostě prokázaný fakt.
A skutečnost, že jsi doteď po trávě nemusel řešit krizovou situaci za volantem, kde by těch pár desetin rozhodlo o něčím životě nebo smrti, považujme spíše za štěstí a náhodu.
To, že nic takového za volant nepatří (drogy, alkohol a mimochodem zakázal bych i kouření cigaret v autě protože to odvádí pozornost a zpomaluje reakce) víme stejně dobře my, tak jako ty a jakékoliv tvrzení nebo výmluva, že (asi některé) drogy jsou (za volantem) méně nebezpečné než alkohol je naprosto irelevantní, protože ve chvíli kdy ta daná látka ovlivňuje prokazatelně reakce nebo vnímání normálního světa danou osobou jakýmkoliv směrem, prostě za volant nepatří. Už je jedno jestli ta konkrétní látka (droga) více či méně ovlivňuje než alkohol, prostě už za volant nepatří. Je to jednoduchá binární logika, 0 = neovlivňuje = zákonné = řídíš, 1 = ovlivňuje = nezákonné = neřídíš. Jsou jen tyto dva stavy a nic mezi tím.

S tim naprosto souhlasim. Jen co se tyce tech cigaret v aute, tam by to mozna asi bylo na delsi debatu, protoze kdyz kurak nedostane svou davku nikotinu, je nervozni a vystresovanej a ma tendenci delat za volantem boty prave kvuli tomu, ze ma nizkou hladinu nikotinu v tele. Takze kdyz uz spolecnost toleruje koureni, musi se zohlednit i tenhle fakt.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 0:49   Citovat  

Nj no ale vzdyt ja to snad ani nepopiram. Ja vim ze je to nezakonne, ze mi to nic neudela to netvrdim, jinak bych to nekouril Úsměv. Reakce to tedy trochu ovlivni no, ok, ale do jake miry a zdali vubec negativne? To ze me to uklidni to fakt poznam hodne... A pokud se clovek uklidni, tak z praxe moc dobre vim, ze kdyz zachovam chladnou hlavu, tak to je ten nejvetsi zaklad uspechu... A jestli bude hrat vetsi roli rychlost reakce nebo spravna volba, to nemuzes predem urcit... Ale pro potencialni klidne svedomi je urcite lepsi byt strizlivy no...
Jinak krizove situace o kterych jsem psal predtim, temi jsem myslel vylozene moji chybu. Parkrat jsem nedavno dostal smyk na ledu(ale v male rychlosti, druhy den jsem ho tam dostal znova uz naschval Úsměv) a jednou mi nedala zenska prednost, ale to jsem jsem ji s klidem nejak videl predem na ocich a brzdil jsem driv nez tam vletela, zadupla to v pulce a zacala se omlouvat, ja se usmal a jel dal Úsměv. No ale horsi veci se mi nastesti nestaly a asi je to taky stesti no...

Ale nad cim se pozastavuji nejvic je ten postoj k marihuane obecne a to jak nekteri premysli

Jofrey CRX napsal:
Veřejně se přiznávám k tomu, že jsem jel pod vlivem alkoholu.
A také se veřejně přiznávám, že už jsem dlouho nejel a nikdy nepojedu, jsem z toho vyléčený.
Následky mám do konce života Chápeš!

a o par prispevku pozdeji napise

Jofrey CRX napsal:

a takovým lidem to JÁ přeji

Kdyby svym pranim neco ovlivnil, tak by uz taky nemusel zit . Vubec prat nekomu neco spatneho to mi hlava nebere

BTW To s tim nebezpecnym cigarem, to je fakt. Parkrat jsem kouril za jizdy v aute a jednou mi cigo vypadlo a spadlo pod sedacku a ted ho tam lovite za jizdy kdyz chcete aby vam to nepropalilo koberecek Úsměv
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 1:24   Citovat  

maryo napsal:
Nj no ale vzdyt ja to snad ani nepopiram. Ja vim ze je to nezakonne, ze mi to nic neudela to netvrdim, jinak bych to nekouril Úsměv. Reakce to tedy trochu ovlivni no, ok, ale do jake miry a zdali vubec negativne? To ze me to uklidni to fakt poznam hodne... A pokud se clovek uklidni, tak z praxe moc dobre vim, ze kdyz zachovam chladnou hlavu, tak to je ten nejvetsi zaklad uspechu... A jestli bude hrat vetsi roli rychlost reakce nebo spravna volba, to nemuzes predem urcit... Ale pro potencialni klidne svedomi je urcite lepsi byt strizlivy no...
Jinak krizove situace o kterych jsem psal predtim, temi jsem myslel vylozene moji chybu. Parkrat jsem nedavno dostal smyk na ledu(ale v male rychlosti, druhy den jsem ho tam dostal znova uz naschval Úsměv) a jednou mi nedala zenska prednost, ale to jsem jsem ji s klidem nejak videl predem na ocich a brzdil jsem driv nez tam vletela, zadupla to v pulce a zacala se omlouvat, ja se usmal a jel dal Úsměv. No ale horsi veci se mi nastesti nestaly a asi je to taky stesti no...

Ale nad cim se pozastavuji nejvic je ten postoj k marihuane obecne a to jak nekteri premysli

Kdyby svym pranim neco ovlivnil, tak by uz taky nemusel zit . Vubec prat nekomu neco spatneho to mi hlava nebere

BTW To s tim nebezpecnym cigarem, to je fakt. Parkrat jsem kouril za jizdy v aute a jednou mi cigo vypadlo a spadlo pod sedacku a ted ho tam lovite za jizdy kdyz chcete aby vam to nepropalilo koberecek Úsměv

k cemu kourit takovy hnusy? to si pak pripadate dulezitejsi, nebo dospelejsi? evokuje vam to nezavislost?
ne, prece je to vas STYL. sorry ale tohle nechapu, jak muze nekdo vlezt za volant, kdyz ma necim ovlivneny uvazovani? o tom jestli dobre nebo spatne tu nebudem polemizovat. proste uz je clovek rozhozenej a nevenuje se stoprocentne rizeni. ja bych do auta nesednul ani po hadce, natoz po alkoholu, nebo drogach. A koureni za volantem? divim se ze to jeste nezakazali. kdyz uz se nemuze telefonovat, tak proc se muze kourit? fakt vas nechapu. navic auto kurakovi je hnus, smrdi to, vsechno je tam propaleny a zazloutly. uz aby vas ta rakovina pokosila a nedal bych vam z dani na lecbu ani korunu. nezaslouzite si to! "drsnaci"
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 1:52   Citovat  

PreludeZ >> přesně něco takovýho jsem chtěl napsat, ale když už jsem měl sáhodlouhej román,
všiml jsem si, že je to zmatený a skáču od věci k věci tak jsem to radši smazal..
každopádně ale tedy naprostej souhlas OK

maryo >> a víš jistě že tě to uklidní ?... stoprocentně můžeš říct, že Tě to uklidní a jsi jinak v pořádku -
tím myslim v naprosto normálním stavu jako když zhulenej nejsi, jen jsi v pohodě, /nou stres/ ?
neni tu nějáká šance, že to jenom o hodně zvýší tvou lhostejnost vůči všemu kolem ?
(Nu což - to vlastně uklidnění je, že ano...) ale vysvětluj to pak někomu rozstřelenýmu,
když ti bude ukradená značka hlavní silnice Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 1:58   Citovat  

No nekdy te to jako uklidni tim smyslem ze si treba uvedomis ze to(neco) neni tak spatny jak se zda a ze vsechno spatny je k necemu dobry a zes mozna taky udelal chybu(napr. po hadce) a tak podobne a mas lepsi naladu... No pocity se spatne popisujou Úsměv
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 10:14   Citovat  

kdyby to někoho zajímalo... tudy odkaz

Velice názorně vysvětleno co která látka v mozku dělá..včetně nikotinu,alkoholu,měkých i tvrdých drog,
nebo zde doporučuju nakouknout... tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 10:48   Citovat  

No problémy s koordinací muzou byt mozna u zacatecnika, zhorseni pameti behem "intoxikace" jsou mozne takove lehke vypadky, vysvetluju si to tim, ze se vam jakoby zvysi tok myslenek a obcas se v nich trochu ztratite, to se casem jakoby vytrenuje Úsměv, ale po vystrizliveni je to opet v normalu...

Hlad se potom dostavuje v takovych pravidelnych intervalech po jednotlivych "davkach"... Ale ze by po tom nekdo ztloustnul... to je spis naopak protoze v tom stavu chut k jidlu naopak nebyva... Znam jednu holku ktera z toho nemela chut vubec... A ja kdyz jsem na tri mesice prestal(nebyly nmoc penize a daval jsem je do preludky Úsměv) tak jsem pribral asi 2 kg a zacal jsem trochu vic jist...
   Návrat  
romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 10:53   Citovat  

Je jak uz vise psano pouze zaparkovat, kdyz ridila pritelkyne = 5m Úsměv

Jinak jednou sem byl postaven do situce kdy po 3 pivech vlete na takovem srazu jsem musel odvest bratra pritelkyne do nemocnice. Operatorka na 155 nam oznamila ze jedinne dve sanitky v okoli jsou u velke autonehody a helikoptera nema v blizkosti kde pristat. Nemocnice byla daleko 16 km, takze sem proste musel jet..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 21:10   Citovat  

maryo napsal:

Jestli ty jsi inteligentní člověk, o čemž já vážně pochybuji, pochopíš, jak je to vše myšleno.
Já jsem se osobně ze zakázaných látek za volantem nadosmrti vyléčil, jel jsem pod vlivem alkoholu, rozbil své auto a rozbil sebe.
A lidem, jako jsi ty, kteří tu obhajují trávu a jiné "mňamky" za volantem přeji též brzké vyléčení buď smrtí, nebo zmrzačením sebe samého do konce života.
Protože taková prasata, která jezdí stále zhulená patří srovnat do lajny a postřílet.
Nediv se, že toto píši, ale tvé příspěvky mě o tomto stále přesvědčují, že jezdíš raději zhulený, nebo pod vlivem drog a že vlastně jsi ty ten neohrožený, protože ti tato chemie dodává dostatek sebedůvěry a sebevědomí k lepším výsledkům za volantem.
Můžu ti říct, že jediný lepší a pozitivní výsledek by byl, kdyby ses v tom stavu po požití rozsekal a nesl si doživotní následky ať už zdravotní např. v podobě ochrnutí, nebo finanční v podobě doživotního odškodnění poškozených osob.

Jestliže jediné co umíš, je vyhledávat příspěvky a snažit se argumentovat stále dokola nesmyslným argumentem a vracet lidem do očí chyby, kte kterým se tu veřejně přiznali, jsi pouhý ubožák kouř

A když už jsi ten příspěvek našel, na což jsi jistě hrdý a pyšný, je to již pět let zpět, co jsem tuto hloupost provedl a od té doby nikdy za volant neusedám ani po jednom pivu po obědě.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 21:20   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Jestli ty jsi inteligentní člověk, o čemž já vážně pochybuji, pochopíš, jak je to vše myšleno.
Já jsem se osobně ze zakázaných látek za volantem nadosmrti vyléčil, jel jsem pod vlivem alkoholu, rozbil své auto a rozbil sebe.
A lidem, jako jsi ty, kteří tu obhajují trávu a jiné "mňamky" za volantem přeji též brzké vyléčení buď smrtí, nebo zmrzačením sebe samého do konce života.
Protože taková prasata, která jezdí stále zhulená patří srovnat do lajny a postřílet.
Nediv se, že toto píši, ale tvé příspěvky mě o tomto stále přesvědčují, že jezdíš raději zhulený, nebo pod vlivem drog a že vlastně jsi ty ten neohrožený, protože ti tato chemie dodává dostatek sebedůvěry a sebevědomí k lepším výsledkům za volantem.
Můžu ti říct, že jediný lepší a pozitivní výsledek by byl, kdyby ses v tom stavu po požití rozsekal a nesl si doživotní následky ať už zdravotní např. v podobě ochrnutí, nebo finanční v podobě doživotního odškodnění poškozených osob.

Jestliže jediné co umíš, je vyhledávat příspěvky a snažit se argumentovat stále dokola nesmyslným argumentem a vracet lidem do očí chyby, kte kterým se tu veřejně přiznali, jsi pouhý ubožák kouř

A když už jsi ten příspěvek našel, na což jsi jistě hrdý a pyšný, je to již pět let zpět, co jsem tuto hloupost provedl a od té doby nikdy za volant neusedám ani po jednom pivu po obědě.

dokud si to neprozije sam, tak mu to nikdo nevysvetli. na tohle je opravdu jen jeden lek. a to se nekde vysekat. horsi je kdyz to nekdo odnese misto tebe.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 21:25   Citovat  

Winie napsal:
dokud si to neprozije sam, tak mu to nikdo nevysvetli. na tohle je opravdu jen jeden lek. a to se nekde vysekat. horsi je kdyz to nekdo odnese misto tebe.

Je to tak, ten člověk mele naprosté nesmysly a vyléčí ho z nich opravdu pouze a jenom to, že se ROZSEKÁ sám a ponese si to s sebou až do smrti.
Protože logicky přemýšlející člověk, zařazený do normální lidské společnosti, nemůže přeci takto uvažovat.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 22:02   Citovat  

Jak jsem vam psal o te studii, nasel jsem clanek, tamta byla napsana podrobneji, treba ji jeste najdu....

Vládou financovaná studie neočekávaně neprokázala škodlivý vliv užívání konopí na řízení motorového vozidla.

(hlavní zdroj: The Times, UK - archiv MAP)

V drogové problematice stíhá britskou vládu jedna pohroma za druhou. Nejprve na jaře komise pod vedením vikomtesy Runcimanové doporučila výrazně zmírnit postihy za držení drog a přesunout některé drogy do třídy nižší nebezpečnosti (konopí, extáze, LSD); vláda zprávu odmítla. Nyní pro změnu do vlády přichází výsledek vládou financované studie Laboratoře pro výzkum dopravy, jejímž cílem bylo prozkoumat vliv konzumace konopí na řízení motorových vozidel. Vláda si vyžádala vypracování studie začátkem tohoto roku na tlak motoristických a protidrogových organizací s evidentním cílem prokázat škodlivost konzumace konopí před řízením motorového vozidla. K malému potěšení vlády studie výrazný negativní vliv neprokázala. Zpomalení reakcí se podle studie někdy vyskytuje, ale má menší negativní vliv, než únava nebo alkohol.

Cílem výzkumu bylo mimo jiné přezkoumat výsledky obdorné studie prováděné v USA. Tam ovšem byly testy prováděny s osobami, které nebyly stálými kuřáky marihuany, a u kterých tím pádem byla vyšší šance, že intoxikaci přeženou a udělá se jim špatně. Laboratoř testovala dobrovolníky, které získala inteligentním způsobem, možným snad jen ve Velké Británii: jeden kuřák byl dotázán, aby sehnal dalšího (za záruku beztrestnosti, poskytnutou Ministerstvem vnitra).

Článek rovněž cituje výzkum Australské drogové nadace, podle které je konopí jedinou testovanou drogou, jejíž užití může snížit riziko dopravní nehody
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 23:34   Citovat  

Jofrey CRX napsal:

Ty seš taky dobrej COCK, sám přiznáváš, že si jel vožralej rozsekal ses a eště to přeješ ostatním? Zamysli se...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 23:57   Citovat  

Ryba napsal:
Ty seš taky dobrej COCK, sám přiznáváš, že si jel vožralej rozsekal ses a eště to přeješ ostatním? Zamysli se...

vocas jsi ty, nauč se číst a pochopíš můj příspěvek. Já už se zamyslel a ponaučil jsem se.
Rozhodně tu nic nepropaguji jako fajnové při řízení vozidla, viz tráva a drogy o pár příspěvků níže od majitele Preludy 3G.
A přeji to pouze těm lidem jako je právě tento majitel. Ty jsi snad stejný vocas jako on, že ho tak moc bráníš?
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2009 , 0:03   Citovat  

tady asi bude za chvilku zluta karetni hra pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem offtopic
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2009 , 0:06   Citovat  

myslim že by to bylo lepší zamknout Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2009 , 0:10  Naposledy upravil maryo dne 29.1.2009 , 0:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak ja se zejtra rozsekam, mozna ochrnu a treba budem jeste kamaradi přátele
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2009 , 0:11   Citovat  

Lidi, štvete mě, téma dočasně zamykám, najděte si nějaké pískoviště a tam po sobě metejte lopatičky.
Jofrey, dělám to nerad, ale za toho kokota máš ode mě žlutou.

Jo, a děkuju všem normálním, rozumným, uvážlivým lidem, že píšou normální, rozumné, uvážlivé příspěvky. Díky nim jsou tyhle rozhádané výlevy jen okrajovým, byť na můj vkus až příliš častým jevem. Kdyby to mělo být naopak, asi bych sem přestal úplně chodit.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina