Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Řídili jste někdy pod vlivem alkoholu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 5 z 6

Ano
52%
 52%  [ 53 ]
Ne
47%
 47%  [ 48 ]
Hlasovalo : 101
Celkem hlasů : 101

kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 20:31   Citovat  

no jen aby reakce nebyli rychlé až moc.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rosan je teď offline  Rosan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:43   Citovat  

kaccerr napsal:
no jo a to jeprávě ono. Ty pořád říkáš alkoholik.. ale třeba já du na pivko,dám si tři čtyři desítky,třeba 3x týdně-jsem alkoholik? A kolikrát nemám čas nebo náladu a nejdu nikam celý týden.. takže nejsem ani pijan,tvrdé nepiju,takže by se dalo i vytvořit nové chemické něco,čímž by se pivo odlišilo od kořalky..
Oproti tomu hulič,hulí s jasným cílem! Potřebuje navodit něco unreal, a v tom je to nebezpečné,protože dost často ho zláká něco zaručeně jeětě více in,ale o tom není tahle diskuse,nechci se přít o něčem co nemá tradici,co tady provozují povětšinou sociální nepřizpůsobivci,prostě drogy nejsou pod kontrolou alkohol jo-nesmí se vymknout z ruky,bohužel alkoholiků je čím dál více,uznávám,ale to je problém sociální a dost složitý. Jsem asi starý prudič,byť je mi teprve 31,5,ale beru to z pohledu rodiče,který by asi prohnal 9mmargumentů hlavou,kdyby mi do toho spadla dcera a jelikož znám ve svém okolí kluka co začínal trávou,pěstoval,profitoval bohatnul a narazil! A co se stalo když přišel z basy? Dávno byl na perníku,kde se vzal v base perník-netuším.. prodal rodičům vše co mělo cenu,ti se nakonec rozvedli protože matka ho bránila otec ho chtěl vyhodit z domu,takhle to většinou končí,to nevinné hulení..

Společnost kde by na mě čuměli,že piju a nehulím,nikdy nebudu vyhledávat a nidky jim nebudu nutit svoje zvyky,tak jako jsme tomu bohužel v posledních letech tady vystaveni my! Snad mě napadají jen nějací indiáni z Amazonských pralesů,protže ti v severní americe chlastají pálenku už několik století... a možná muslimové.

Jednou z toho všichni vyrostou a zůstane jim to pivo,víno občas půlka a tak to prostě asi má být,hulení,čichání a intravenozní přijímaní chemických svinstev je pro společnost jen dalším a horším závažím.. stačí nikotin a alkohol!! Nechtějmě další závislosti! Je jich málo? Hazard,PC,atp až po ten chlast a drogy.....

Sorry za dlouhý článek asi o ničem. pifko

typický názor nehuliče.. ale teď ti něco povím... Z alkoholu se asi nejden poblinkal je tak? z trafky sem to viděl jednou a chlapec měl hodně silný model a zkuřil několik sáčku.. a te´d si to srovnejme ty antihuliči.. Zhulíš sklo které tě vyjde +-40Kč zhulíš ještě dvě a je ti pořád fajn.. ale za 120 si kupim ruma nebo jine ehm nechci mít varování Hihi a sš tak vožralej že ani neumíš chodit... tudíž ani zaparkovat... ale když se zhulíš tak auto v pohodě přeparkujes (neříkám že jezdím zhulený sem taky proti tomu jen se ti snazím vysvětlit rozdl mezi trafkoua a chlastem..) a v tom je ten rozdíl alkohol z etbe udělá trosku.. trafka ti možná vymaže normální pohled na život za několik let užívání ale po užívání chlastu ti ten chlasz vymaže normál uvažování už po pár měsicích.. další argument proč radši trafku.. je to tak to nevyvrátíš.. ti co hulí nejsou fe´táci.. fetáci jsou ožralové je to 10x nebezpečnější asi tak.. JINAK SRY VŠEM ŽE JSEM NEBYL NA SRAZU ALE ASI VAM TIGI ŘEKL ZE JSME S KAMOSEM ROZSTRELILI AUTO V LESE naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:44   Citovat  

jinak ten muj příspěvek berte jako comeback Velmi šťastný HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:49   Citovat  

A jinak k perniku videli jste cloveka na perniku? zaprve reakce má zrychlené ale zase řekl bych uplně pomatené a někdy moc zafarane.. (kamarad 3 hodiny rozdělával kabel od sluchátek z mp3)... s pernikem za volnt už vubec ne.. neumim si predstavit ze bych s clovekem na perniku letel po dalnici 150 a najednou by dostal stihu a strhnul volant Úsměv to samy houby nebo trip... Aź vám přebehnou na těhle svinstvech přes cestu neexistující goblini jako mojemu kámošovi tak se akorát vysekáte... to už je opravdový humus nesouhlas
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:51   Citovat  

to je fakt názor, je vidět že o tom moc nevíš
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:53   Citovat  

posero napsal:
to je fakt názor, je vidět že o tom moc nevíš

hah ty vole ja vyrustal 5let mezi fe´táky s pár s nima jsem pracoval chodil do školy Úsměv) jak myslíš Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:54   Citovat  

Rosan napsal:
hah ty vole ja vyrustal 5let mezi fe´táky s pár s nima jsem pracoval chodil do školy Úsměv) jak myslíš Je to tam.

jasný no a proto tady píšeš takový bludy Tak to valím bulvy
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:56   Citovat  

Rosan napsal:
typický názor nehuliče.. ale teď ti něco povím... Z alkoholu se asi nejden poblinkal je tak? z trafky sem to viděl jednou a chlapec měl hodně silný model a zkuřil několik sáčku.. a te´d si to srovnejme ty antihuliči.. Zhulíš sklo které tě vyjde +-40Kč zhulíš ještě dvě a je ti pořád fajn.. ale za 120 si kupim ruma nebo jine ehm nechci mít varování Hihi a sš tak vožralej že ani neumíš chodit... tudíž ani zaparkovat... ale když se zhulíš tak auto v pohodě přeparkujes (neříkám že jezdím zhulený sem taky proti tomu jen se ti snazím vysvětlit rozdl mezi trafkoua a chlastem..) a v tom je ten rozdíl alkohol z etbe udělá trosku.. trafka ti možná vymaže normální pohled na život za několik let užívání ale po užívání chlastu ti ten chlasz vymaže normál uvažování už po pár měsicích.. další argument proč radši trafku.. je to tak to nevyvrátíš.. ti co hulí nejsou fe´táci.. fetáci jsou ožralové je to 10x nebezpečnější asi tak.. JINAK SRY VŠEM ŽE JSEM NEBYL NA SRAZU ALE ASI VAM TIGI ŘEKL ZE JSME S KAMOSEM ROZSTRELILI AUTO V LESE naštvanej

takže je turbo různě po lese?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:58   Citovat  

alien44 napsal:
takže je turbo různě po lese?

ne jen přední nárazník rozsekaný, chladič, prahy, kapota a geometrie v coundu jinak fahčí Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:58   Citovat  

posero napsal:
jasný no a proto tady píšeš takový bludy Tak to valím bulvy

no jo ja zapoměl že ty tu jsi největší fe´ták odkojeny na heraku a vis o tom nejvic sorry HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:00   Citovat  

Rosan napsal:
no jo ja zapoměl že ty tu jsi největší fe´ták odkojeny na heraku a vis o tom nejvic sorry HaHaaa

to nikdo neřekl, zas sis to jenom vymyslel Mrk
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:01   Citovat  

Nechtěli by jste toho nechat ?.. ani jedno prostě za volant nepatří
a snad ani nikdy nebude, protože cokoliv co člověk ovlivní
ať už jakákoliv droga by se mělo za volantem trestat..
cigarety ? budiž.. ale tim to končí alkohol, tráva i jakýkoliv jiný drogy
prostě ne.. a nemyslim, že to je jenom můj názor a snad už by to mohlo
ukončit ty pokusy některých tu, ospravedlnit hulení tím, že zhulenej může
jezdit a jede líp, než normálně > nesouhlas nesouhlas nesouhlas to snad ne
PS:
Kdo pije brzy umře, kdo nepije - umře ještě dřív, protože ten kdo pije
ho přejede.. mravenec
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:06   Citovat  

Du si ubalit brčko a posero at se z toho klidne posero HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:18   Citovat  

Rosan napsal:
Du si ubalit brčko a posero at se z toho klidne posero HaHaaa

už jsi velkej kluk viď ? ví to aspoň mamka, že to kouříš? neboj z trochy tvojí trávy si nic dělat nebudu HaHaaa
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:26   Citovat  

Takže bajne auto ktere nikdo nevidel ani fotka nebyla, je na cimprcampr? Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:31   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Takže bajne auto ktere nikdo nevidel ani fotka nebyla, je na cimprcampr? Mr. Green

panáček si asi fest naložil a pustil to v halucinaci závodu kamsi do lesa asi pořádnej výtlem
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:47   Citovat  

Rosan napsal:
JINAK SRY VŠEM ŽE JSEM NEBYL NA SRAZU ALE ASI VAM TIGI ŘEKL ZE JSME S KAMOSEM ROZSTRELILI AUTO V LESE naštvanej

hh kdo by to byl rek ze se neco takovyho stane zrovna tobe, tak zkusenemu ridici ... to mi hlava nebere
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 23:44   Citovat  

Ossi napsal:
hh kdo by to byl rek ze se neco takovyho stane zrovna tobe, tak zkusenemu ridici ... to mi hlava nebere

Možná, že kdyby byl zhulákanej z trávy, nebo z jiných dobrot, tak by to zvládnul meetallll
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 0:37   Citovat  

Koukam zajimava diskuse.. pořádnej výtlem Jeste ze me tyhle "dobroty" nic nerikaji.. Jeste videt behat dinosaury.. pořádnej výtlem
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 0:48   Citovat  

gizmi napsal:
Koukam zajimava diskuse.. pořádnej výtlem Jeste ze me tyhle "dobroty" nic nerikaji.. Jeste videt behat dinosaury.. pořádnej výtlem

Jo, presne tak Úsměv Fakt jsem rad, ze je tady par lidi, co maji zdravej rozum a hodnoty vidi v necem jinem, nez v tom jak zabit volny cas za pomoci drog a jim podobnych.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 9:37   Citovat  

...baha na hulení pro ty co mají silné orgazmy Velmi šťastný ...a když už tak alespon az dokonce,ono když to cákne do oka tak je blbě vidět... VTEC
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 10:41   Citovat  

Rosan napsal:
typický názor nehuliče.. ale teď ti něco povím... Z alkoholu se asi nejden poblinkal je tak? z trafky sem to viděl jednou a chlapec měl hodně silný model a zkuřil několik sáčku..

Individuální jako u chlastu! Jedna kámoška šla vrhnout po pár šlucích (mohu s klidem potvrdit - na té party jsem byl taky (naštěstí u baru na pnáku,takže mě netrefila)), další se udělalo blbě a omdlela (s tímto tvrzení trávu odmítá), další je chvíli veselá, pak usne...
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 13:16   Citovat  

"Some people look at life for what can they get... And there are those who look at life for what can they give. When you give. You touch others. When you give. You migh be able to save somebody's life. When you give. You'll get what is in this room. LOVE."... Mozna se to zda trochu OT, ale zaposlouchal jsem se cestou zhulenej do prace do Cronita("ganxta nigga raper" z Nemecka). A tenhle citat co tam rika se mi zalibil. Nekteri by si tu z nej meli vzit ponauceni...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 13:23   Citovat  

maryo napsal:
"Some people look at life for what can they get... And there are those who look at life for what can they give. When you give. You touch others. When you give. You'll migh be able to save somebody's life. When you give. You'll get what is in this room. LOVE."... Mozna se to zda trochu OT, ale zaposlouchal jsem se cestou zhulenej do prace do Cronita("ganxta nigga raper" z Nemecka). A tenhle citat co tam rika se mi zalibil. Nekteri by si tu z nej meli vzit ponauceni...

A to kteří?

Jaksi nevidím souvislost mezi odsouzením chlastu, hulení a dalšími za volantem a případně i jinde a tímhle citátem...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 13:36   Citovat  

Jo, je to trochu OT, nejde ani o alkohol ani huleni za volantem. Ale o celkovy pohled na zivot a priority(ktere souvisi napr. i s pohledem na narkomany nebo treba penize) a hlavne unahlene a netolerantni nazory nekterych prispevatelu...

(Protoze ten, kdo odsuzuje lidi podle toho jestli huli nebo nehuli, jak to tu mnozi delaji, coz netvrdim ze je tvuj pripad, je vetsinou presne ten typ co se snazi "GET", cely zivot porad dokola...)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 13:45   Citovat  

maryo napsal:
Jo, je to trochu OT, nejde ani o alkohol ani huleni za volantem. Ale o celkovy pohled na zivot a priority(ktere souvisi napr. i s pohledem na narkomany nebo treba penize) a hlavne unahlene a netolerantni nazory nekterych prispevatelu...

Můj pohled a vztah k ostatním shrnu asi takhle: Pokud se chováš slušně, nekradeš, nesmrdíš moc špínou a nechceš se se mnou prát,tak budu respektovat Tvoji existenci, práva a kdesicosi... Ovšem pokud jsi potencionální ohrožení pro mě, mnou rodinu a i zbytek lidí,tak tady bude můj postoj dosti netolerantní... Navíc,když si za to můžeš (např. ti narkomani) víceméně sám...

Do pár vět se to formuluje velmi obtížně,takže je pouze hrubý nástin... Úsměv
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 13:51   Citovat  

Tak už mi domů přišel konečně tester Je to tam. Jen nemám baterky doma sakra pořádnej výtlem
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 14:06   Citovat  

Henges napsal:
Tak už mi domů přišel konečně tester Je to tam. Jen nemám baterky doma sakra pořádnej výtlem

v těch papírcích na zjištění drog v těle přece baterky nejsou Mr. Green
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 14:08   Citovat  

vojt4s napsal:
v těch papírcích na zjištění drog v těle přece baterky nejsou Mr. Green
Pche. Já mám drogu svoje auto Hihi Velmi šťastný ...aby mě nezavřeli za řízení pod vlivem ale pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 14:25   Citovat  

Ja jsem slusny clovek. Moji potencionalni nebezpecnost tezko muzes spravne zhodnotit kdyz nevis jak jezdim. Garantuju ti, ze pokud bych te svezl, citil by ses dostatecne bezpecne. Stejne tak si myslim, ze jsem potencionalne nebezpecnejsi strizlivy, protoze se mi chce proste vic na to slapat, ale porad v mezich.
Koliznich situaci jsem taky zazil vic za strizliva(zminoval jsem tu bouracku a i vic veci se najde). Ale posledni dobou(cca od te bouracky) uz se mi nestavaji zadne nastesti, snad to tak zustane. Myslim ze kazdy obcas udelal chybu a ja zkratka jeste nebyl vyjezdeny, jsem zacatecnik a seiv jsem jezdil parkrat za mesic, ted jezdim tak pul roku kazdy den aspon 50km a do centra a uz maximalni pohoda. Ale kdo me zna a znal i driv, tak vi, ze jsem byl vzdycky desne roztrzity a zhuleny jsem v aute nezazmatkoval skoro nikdy, zajimave Úsměv...

Poblit se z huleni je mozne a neni to vubec slozite prestoze z alkoholu to jde hned, i me se to kolikrat stalo kdyz jsem zacinal(ale opravdu jen mini). Stejne tak muzete omdlit, ale zase se proberete a navic celkem vpohode. Ale tohle jsou extremy kterych pravidleny konzument nikdy nedosahne. A jiny pro vas pochybny test dokazal, ze pravidelny konzument, pokud opravdu chce, neco ho vyvede z miry nebo tak, dokaze ten stav ovlivnit natolik ze najednou zhuleny NENI.

A to jak nekdo psal ze testu si udela podobnejch kolik chce tak prosim, zrovna k tomu minulemu bylo potreba nekolik zkusenych hulicu, nekolik zacatecniku a nekolik simulatoru letadel(a tim se nemysli PC hra)

"Navíc,když si za to můžeš (např. ti narkomani) víceméně sám..."
Zni to jako bych byl v tvych ocich meneceny, jako ze bych na to uz doplatil(a na co vlastne:). Narkomani si za to casto muzou sami, ale taky je to o vychove a hlavne o zivotni situaci. Spousta z nich byla vystavena treba opravdu silnemu psychickemu natlaku, takze nemuzes ani je takhle rychle odsoudit. Nicmene muj pripad to neni, ja se spatne nemel a pokud nazyvas huleni fetem, tak ano, JSEM TEZKY FETAK a jsem na to hrdy Úsměv...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina