Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Řídili jste někdy pod vlivem alkoholu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 6

Ano
52%
 52%  [ 53 ]
Ne
47%
 47%  [ 48 ]
Hlasovalo : 101
Celkem hlasů : 101

MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 14:23   Citovat  

IGI na H srazu si taky myslel že se cejtí upe v poho a nadejchal mi 0.2 tak si hodku dáchnul a pak byl čistej,ale vem si kdyby ho po cestě někdo narval,tak to odnese on a přijde o vše jen proto že by měl třeba blbých 0.1
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 14:37   Citovat  

vojt4s napsal:
otázka je, jak přesně to měří že...

Pro orientaci to stačí... Když něco foukneš,tak za2h znovu a případně jedeš...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 14:49   Citovat  

kamol napsal:
druhy den uz fakt nepusobi heh.jako s travou se da klidne jezdit.v tom nevidim problem.

S travou se da klidne jezdit? No nevim, jednou jsem jel z prace domu a particka zkourenych pubertaku se strasnym smichem zkousela, jaky mam nervy, kdyz proti me jela v protismeru a pripadalo jim to hrozne vesely... me veselo nebylo. Otazka je, jestli meli opravdu v tele jen tu travu...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 21:35   Citovat  

trávu trestaj stejně jako alkohol,tak nevim...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 21:35   Citovat  

já už jednou platil pětadvacet zmatenej
   Návrat  
caras je teď offline  caras
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 21:59   Citovat  

Já pod vlivem neřídím, bo mám většinou dost starostí s tím aby mě nepřejeli ostatní střízliví řidiči
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 22:06   Citovat  

Driv jsem parkrat ridil napitej, jednou jsem mel 2 promile, a nevim jak to bylo mozne,ale ridil jsem prej lip nez normalne:D dokonce jsem zaparkoval mezi auta vic nez bravurne napoprvy pořádnej výtlem HaHaaa Ale kdyz me jednou honily, to jsem pod vlivem nebyl, a videl jsem jak maj ty octavky rychly tak od ty doby pod vlivem neridim!!! Ztratil jsem nadeji ze bych jim mohl ujet Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 12:51   Citovat  

D15B2 napsal:
Driv jsem parkrat ridil napitej, jednou jsem mel 2 promile, a nevim jak to bylo mozne,ale ridil jsem prej lip nez normalne:D dokonce jsem zaparkoval mezi auta vic nez bravurne napoprvy pořádnej výtlem HaHaaa Ale kdyz me jednou honily, to jsem pod vlivem nebyl, a videl jsem jak maj ty octavky rychly tak od ty doby pod vlivem neridim!!! Ztratil jsem nadeji ze bych jim mohl ujet Velmi šťastný pořádnej výtlem
A co, ujel jsi? Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 13:13  Naposledy upravil cocks dne 23.1.2009 , 13:21, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

no, že bych si dal 10 piv a litr Finský a pak sed do auta tak to ne....ale když člověk v sobotu leje do 4 do rána někde ve městě a pak má jet k babičce na nedělní oběd na 12tou hodinu tak asi úplně střízlivej není.... to mi hlava nebere

"Brka" jsou věc další.......dřív jsem přímo miloval "vejlety" = vzít ráno auto, kámoše a celej den jezdit po vyhlídkách a krásných místech naší vlasti a sem tam něco "zatočit" ......přišlo mi, kdovíjak se mi pak neřídí dobře, že jsem na tom "zaseklej" a dávám si to.....ale to už je naštěstí také dávnou minulostí....sice to nikdy nevypadalo tak, že by jsme jezdili rychle nebo dělali "nepelchu" na silnici nebo i v autě, ale prostě to za volant nepatří, jeden to ani nepocejtí a s druhym to div nesekne.....

jen mi je divná ta tolerance policie.....chápu, že když si dám brko a pak mě chytnou tak prostě díky čau....ano, jsem jednoznačně PRO Chápeš!

Ale že si dám večer "brko" někde u piva a druhej den ráno mě zastaví, dají mi papírek a pak mě sejmou...pro to pochopení nemám....za cca 2-4 hoďky je člověk naprosto ok a za tím si stojím.....stanovil bych nějakou hranici v hodinách atd, kdy je člověk prokazatelně ovlivněn......ona snad nějaká existuje, ale nikdo mi na dotaz, kolik hodin že to dělá, nedokázal uspokojivě odpovědět...
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 13:13   Citovat  

azmodan napsal:
S travou se da klidne jezdit? No nevim, jednou jsem jel z prace domu a particka zkourenych pubertaku se strasnym smichem zkousela, jaky mam nervy, kdyz proti me jela v protismeru a pripadalo jim to hrozne vesely... me veselo nebylo. Otazka je, jestli meli opravdu v tele jen tu travu...

Kdyz jsi casteji zkourenej nez strizlivej tak je to imho jedno pořádnej výtlem... A tys urcite pres to sklo poznal ze pubertaci byli zhuleni. Nejspis podle cepice vid pořádnej výtlem
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 13:22   Citovat  

azmodan napsal:

měl jsi je dojet, nebo jakýmkoliv jiným způsobem vytáhnout z auta a regulérně každýmu z nich rozmlátit tlamu......... je to dobrý
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 15:08   Citovat  

83427 napsal:
Nojo, jenže v germánii je to tolerovaný OK

JJ, jsme to nejak zjistovali a podle toho jsem si dal bud alko nebo nealko... uz si nepamatuju
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 15:45   Citovat  

Veřejně se přiznávám k tomu, že jsem jel pod vlivem alkoholu.
A také se veřejně přiznávám, že už jsem dlouho nejel a nikdy nepojedu, jsem z toho vyléčený.
Následky mám do konce života Chápeš!
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 15:23   Citovat  

Henges napsal:
A co, ujel jsi? Velmi šťastný

No po meste jsem se jim ztratil Velmi šťastný teda nikde jsem je nevidel, vyjedu z mesta a uz jsem ve zpetnym videl modry svetla Velmi šťastný a to jsem jel asi 120 hned po vyjezdu z mesta pořádnej výtlem Takze jeli asi hodne rychle. Ale nic z toho nebylo, dobre jsem to ukecal,a natocenyho me nemeli pořádnej výtlem
Ale poucil jsem se, ze jet pod vlivem tak mam po *** HaHaaa Takze od te doby alkohol za volant nepatri Hihi
   Návrat  
Květoslávek je teď offline  Květoslávek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 15:55   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Veřejně se přiznávám k tomu, že jsem jel pod vlivem alkoholu.
A také se veřejně přiznávám, že už jsem dlouho nejel a nikdy nepojedu, jsem z toho vyléčený.
Následky mám do konce života Chápeš!
ty brdo a co jsi delal prosim Te..... Tak to koukám! Smutný
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 16:04   Citovat  

Ano, taky přiznávám alkohol za volantem. A jsem do smrti vyléčenej, páč jsem v ten den přišel o auto, o absolutní zdraví, o peníze a další následky psychické.
jedno jsem si totiž dal asi 3-4plzně, a jel jsem z Č. Krumlova s bratránkem na Přídolí kde je to samej strom. Bylo dost pozdě, okolo 3.ráno a já si tak trošku klimbnul do zatáčky a bum jí čelně do stromu. měl jsem Š 100L, tak si dokážete představit co to bylo za ránu v cca 50ti km/h.
No já skončil docela blbě, rok a půl jsem marodil. Bratránek naštěstí vůbec nic OK , ale fakt hnus!
Nemůžu říct, že to bylo úplně vinou alkoholu, spíš to že jsem byl utahanej, ale vůbec jsem neměl vyrážet do hospody autem sakra!!! naštvanej
A to jsem si jí ještě schoval do lesa nad Krumlov aby mně nelapili bengatý....

blbec jsem byl, a již nikdy!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 16:32   Citovat  

maryo napsal:
Kdyz jsi casteji zkourenej nez strizlivej tak je to imho jedno pořádnej výtlem... A tys urcite pres to sklo poznal ze pubertaci byli zhuleni. Nejspis podle cepice vid pořádnej výtlem

No vzhledem k tomu, ze v aute byla mlha jsem si troufnul napsat, ze byli zhuleny. Nemam rad hulice a fetaky. Tim to hasne. Chces mi k tomu napsat jeste neco jineho?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 16:33   Citovat  

cocks napsal:
měl jsi je dojet, nebo jakýmkoliv jiným způsobem vytáhnout z auta a regulérně každýmu z nich rozmlátit tlamu......... je to dobrý

To bych rad udelal, jenze uz vidim, jak na me zavolaj policajty, vsecko poprou a me odvedou za omezovani osobni svobody a napadeni. Obcas pravo nefunguje tak, jak by si clovek predstavoval, bohuzel:(
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 16:37   Citovat  

maryo napsal:

Neda mi to nereagovat jeste jednou. Ty tvoji super vysmati smajlici me pekne nastvali! Predstav si, ze bych to auto neridil ja, ale treba tva pritelkyne, proti ni se vyritili takovy hovada a ona by nemela takovy nervy a zacla by zmatkovat, jezdit z pruhu do pruhu, tim padem by najednou rozhodila i ty pubertaky a nesteste by bylo na svete. Smal by ses tak, jak se smejou ti tvoji smajlici, kdybys ji nosil na hrob kytky? Prober se!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 19:23   Citovat  

Květoslávek napsal:
ty brdo a co jsi delal prosim Te..... Tak to koukám! Smutný

Rozpulil P106 o betonovy mostek ze silnice na pole.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 20:29   Citovat  

azmodan napsal:
Neda mi to nereagovat jeste jednou. Ty tvoji super vysmati smajlici me pekne nastvali! Predstav si, ze bych to auto neridil ja, ale treba tva pritelkyne, proti ni se vyritili takovy hovada a ona by nemela takovy nervy a zacla by zmatkovat, jezdit z pruhu do pruhu, tim padem by najednou rozhodila i ty pubertaky a nesteste by bylo na svete. Smal by ses tak, jak se smejou ti tvoji smajlici, kdybys ji nosil na hrob kytky? Prober se!

Jsi mimo. Ja to myslel tak, ze za to ze delaji takove hovadiny nemuze huleni na ktere jsi tolik vysazeny, ale to, ze jsou to hovada. To, ze bys jim rozbil drzku by jen o necem vypovidalo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 20:41   Citovat  

maryo napsal:
Jsi mimo. Ja to myslel tak, ze za to ze delaji takove hovadiny nemuze huleni na ktere jsi tolik vysazeny, ale to, ze jsou to hovada. To, ze bys jim rozbil drzku by jen o necem vypovidalo...

Chapu, ale to nic nemeni na smyslu meho postu. Kdyby nebylo huleni a drogy jako celek, tohle se nestane a kdyby lidi meli rozum a nesedali takhle za volant, tak se to taky nestane.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 21:16   Citovat  

Kdyby nebyly drogy no to je dobra utopie Úsměv... Stejne jako jsi ty vysazeny proti D-R-O-G-A-M ja jsem vysazeny proti tem co odsuzuji drogy aniz by o tom neco vedeli. A alkohol za volantem je mnohem horsi nez 90% ostatnich drog.

V jedne knize dokonce psali ze delali test na nejakem simulatoru letadel. Nejdriv zkusili strizlivi a pak je nechali se zkourit. A u tech nejsilnejsich kuraku zaznamenali zlepseni pořádnej výtlem. A nepomlouvej meho oblibeneho smajlika pořádnej výtlem.

To ze nejaci nevyzrali veseli panacci nekde delali na silnici bordel a meli vevnitr zakourino jesli sis to trochu nepribarvil neznamena ze by to neudelali kdyby nebyli, s tim uz se holt clovek narodi...

Nesud lidi podle toho co se ti hodi do kramu a tohleto nemam rad ty co delaji toto a tamhleto, to je tak trochu kdyz to nadnesu xenofobie...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 21:26   Citovat  

maryo napsal:

V jedne knize dokonce psali ze delali test na nejakem simulatoru letadel. Nejdriv zkusili strizlivi a pak je nechali se zkourit. A u tech nejsilnejsich kuraku zaznamenali zlepseni pořádnej výtlem. A nepomlouvej meho oblibeneho smajlika pořádnej výtlem.

No alkoholik si taky musí doplnit dávku,aby byl schopen fungovat normálně, takže i u něj by po pár panácích taky mohlo být zlepšení... Nevím,jestli je zrovna tohle nejšťastnější argument... to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 21:39   Citovat  

Po huleni neni zadnej abstak nebo uplne zanedbatelnej, asi srovnatelnej s tim kdyz ma clovek spatnou naladu. Navic to co pises neni pravda, k zadnymu zlepseni u alkoholika nedojde, leda by to s nim bylo fakt hodne zly coz se zase neda srovnat protoze tohle hulic nezazije Úsměv.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 21:47   Citovat  

Ty jo... nehádejte se!!
Prostě ani jedno za volant nepatří. Ani chlast ani jakýkoliv jiný fet papa
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 21:51   Citovat  

maryo napsal:
Kdyby nebyly drogy no to je dobra utopie Úsměv... Stejne jako jsi ty vysazeny proti D-R-O-G-A-M ja jsem vysazeny proti tem co odsuzuji drogy aniz by o tom neco vedeli. A alkohol za volantem je mnohem horsi nez 90% ostatnich drog.

To ze nejaci nevyzrali veseli panacci nekde delali na silnici bordel a meli vevnitr zakourino jesli sis to trochu nepribarvil neznamena ze by to neudelali kdyby nebyli, s tim uz se holt clovek narodi...

Nesud lidi podle toho co se ti hodi do kramu a tohleto nemam rad ty co delaji toto a tamhleto, to je tak trochu kdyz to nadnesu xenofobie...

spis mi pripadas zaujatej ty mylnym faktem ze "alkohol za volantem je mnohem horsi nez 90% ostatnich drog" je to blbost. Pouziti jakycholiv psychotropnich látek, analgetik nebo alkoholu je vždy provázeno ztrátou rychlosti reakcí a dalšími doprovodnými vlivy. Takže je jedno jestli požiješ to nebo ono ale každopádně to má negativní vliv na řízení auta. Krom toho se opírat o nějaký pochybný průzkum... Takových průzkumů udělám kolik budeš chtít a všechny výsledky budou tak pozitivní na ty "neškodné drogy" až se budeš divit. Prostě to za volentem namá co dělat a tím bychom mohli tuto debatu uzavřít.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 21:58   Citovat  

To je preci hloupost ze kazda droga prodluzuje dobu reakce, jak neco takoveho muzes zrovna ty napsat Ble . Co takovy kofein nebo me napada i pervitin. Nemam s tim zkusenost, ale myslim ze zpernikovany clovek bude mit reakce klidne 3x rychlejsi nez strizlivy clovek(pokud to neni uz stara vysmazena troska). Analgetika utlumuji tak to je logicke. Marihuana sice utlumi bolest stejne jako analgetika, ale nektere smysly posili. Ja netvrdim ze zhuleny clovek ridi lip. Ale myslim si ze za urcitych situaci muze jet klidneji a davat vic pozor. Rozhodne to nikomu nedoporucuju.
   Návrat  
Rosan je teď offline  Rosan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 22:08   Citovat  

jednou mi zavolal kamarád že ho chytli cajti bez papírů a že mu mám odvézt auto... jenže ja byl na pivkua ještě zkuřený jak paprika ale přijel jsem.. mno a jak sem s tim vyjel (3pivka a 1 fajfka zkuřená) tak za nama hned vystartovali cajti (čekovali jestli nepojede zase on)... Mno tak sem se jim snažil ujet ale marně .. nakonec jsem to zapich na parkoviště a najednou ´tuk ´tuk na okinko ... Dobry den pane řidiči vaš ridicky prukaz...

A ja byl tak zkureny ze jsem mu dal kartu pojistovny Velmi šťastný

nakonec to dopadlo dobře dal jsem mu ridicak oni si me zkontrolovali a nakonec otazka - Pane ridici to jste nam ujizdel nebo jste chtel zaparkovat? tak sem hned rekl ze zaparkovat a oni odjeli..

A od ty doby uz nikdy ani s malym pivkem i kdybych mel ujet s autem jen 5metru Úsměv
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 22:09   Citovat  

ok, spatne jsem se vyjadril, nejsem odbornik na drogy a ani nechci.

nebudem tu debatit o kofeinu apod protože není zakázaný a ještě jsem neslyšel že by někdo měl potíže kvůli tomu že si dal kafe nebo kolu před jízdou, OK?

takže třeba ten tebou uvedený pervitin skutečně zrychluje reakce ale zároveň snižuje pud sebezáchovy takže řidič pod vlivem to pošle do křižovatky na červenou i když má zrychlené reakce, chápeš?

Napíšu to jinak: Každá zakázaná droga (měkká i tvrdá) má něco kvůli čemu prostě za volant nepatří. OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina