Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Řídili jste někdy pod vlivem alkoholu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 6

Ano
52%
 52%  [ 53 ]
Ne
47%
 47%  [ 48 ]
Hlasovalo : 101
Celkem hlasů : 101

HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 22:11   Citovat  

jednou sme s kamosem chrapali v plzni mezi nasi skolou a policajtama v aute po kalbe a v pul 6 rano nas vzbudili mestaci s majackem prej proc tam spime a tak tak sem se slusne zeptal jestli si muzu dejchnout a s cistym svedomim sme rychlosti asi 50 km/h frceli domu Velmi šťastný 25 km za plzen:) takze taky nikdy, i kdyz nevim estli ta travicka nekdydruhy den este nepusobi Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 22:16   Citovat  

ano...asi deset piv mozná víc vic jak lahev teqili...cca 15km do nemocnice,sanyta nebyla a kamarádovi teklo voko a celej ksicht,nerídilo se dobře,defakto jsem hledal cestu...nikdo jinej po ruce nebyl kdo by hned rídil...jinak k vepřoví k obedu piji birel
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 22:21   Citovat  

mozna jednou se zbytkacem jinak nikdy
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 22:23   Citovat  

HonDan napsal:
jednou sme s kamosem chrapali v plzni mezi nasi skolou a policajtama v aute po kalbe a v pul 6 rano nas vzbudili mestaci s majackem prej proc tam spime a tak tak sem se slusne zeptal jestli si muzu dejchnout a s cistym svedomim sme rychlosti asi 50 km/h frceli domu Velmi šťastný 25 km za plzen:) takze taky nikdy, i kdyz nevim estli ta travicka nekdydruhy den este nepusobi Tak to valím bulvy

druhy den uz fakt nepusobi heh.jako s travou se da klidne jezdit.v tom nevidim problem.
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 22:24   Citovat  

Nikdy, jsem abstinent Velmi šťastný
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 22:54   Citovat  

no některé názory ve mně budí hrůzu! Doufám,že mi trávníkáři nikdy nezkříží cestu,mám se rád a svou rodinu také. Nicméně občas ten zbytkáč bude..

lékařsky ověřené info: ve střízlivění NIKDY nepomůže běhat ani jinak sportovat,kafe ani jinné povzbuzováky! Kvalitní spánek(což je asi blbost v deliriu) je to nejlepší. Docela má vliv jestli se ten večer člověk s někým nehádal nebo nepral,pak se střízliví déle(je třeba odbourat adrenalin a kortison).

12 ctka - 2,5 až 3 hodiny u průměrného muže
10 tka asi 2 hodiny.

počítat se začíná při prvním polknutí,doba pití není rozhodující,jen začátek a počet škopků-kdo nevěří ať tam běží!

Střízlivění 20 a více hodin není nic neobvyklého v dneění společnosti redbullů a vodek a dotoho trávy a 10 piv Kamole! V zásadě je štamprle to samé co pivo,takže 5 půlek a 6 piv máme 11x 3 hodiny,což je 33 hodin od začátku pití!!!!!

Moc bych nesázel na ranní pocity,ale raději počítal a spíše nadsazoval než si přehnaně důlvěřoval a pak brečel o papíry, taky jsem ve dvaceti dokázal chlastat tři dny v kuse,dneska o 12 let později chlastám den a pak se tři léčím.

Pijme s rozumem a za volantem mějme čistou hlavu je to dobrý VTEC VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 23:07   Citovat  

Před pěti lety mě přeparkování po požití stálo na rok řidičák a 5kKč pokutu Úsměv Jinak opilý neřídím ani prd. Přijít o řidičák je pro mě nejhorší újma, co se mi může stát, nedokážu si představit jezdit rok autobuset, chodit na psychologické kurzy a splácet třeba 30k pokutu (to nikdo nedá z kešeně).
Jinak ta moje situace byla taková hezká, řidičák jsem měl ještě mokrej (vlastně jen papír s potvrzením, že jsem úspěšně složil zkoušky a čekám na ŘP). Vracel jsem se autem domů a na mém místě někdo stál. Zaparkoval jsem za něj a čuměl zadkem auta do křižovatky. Bohužel málo místa, asi pár lidí tady zná Úsměv... Mno a šel s kámošema na pivo. O tři hodiny a 6 piv později jsem se vracel domů a vidím, mé místo je prázdné. Říkám si, nějakej vožralej pitomec tu pojede a vodře mi to, nebo hůř, pojedou tudy znudění cajti z benzínky po kafi a daj mi pokutu(lokální buzerbudka bohužel funguje docela dobře). Bohužel jsem tehdy bydlel asi 30m od té hospody a švestky tam stáli na tykačku. Po nastartování jsem (bez popojetí) dostal dejchnout a po roce pak od magistrátu flastr.
Ale lidi, jde hlavně o bezpečí. Chtěl bych vidět ty vocasy co jezděj nakalený z hospody, kdyby třeba jejich rodinu ohrožoval podobný ovád. Protože právě on sám je tím ohrožením pro všechny ostatní, který určitě jsou něčí děti, rodiče, manželky.... Ale co si budeme povídat, takovým lidem je pod stavem všechno jedno.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 23:15   Citovat  

kefa napsal:
ani zde nikdo neřídil po nějaké akci kdy nemohl být zaručeně čistý??? si myslím, že většina určitě někdy měla nějakou tu desetinu promile v sobě, když sedla do auta. takže já se přiznávám ano určitě jsem řídil pod vlivem

Tak šlo mi spíš o to kdo si byl vědom že seda za volant a ještě by nadýchal. Že tam ještě něco může být... to jsem nemyslel ale právě to vědomé řízení pod vlivem Ble

Aqwertzz napsal:
Opily řidic vesely vrah.

Po kalbe beckach atak podobne jezdi domu kazdy pod vlivem.
Stejne jako i ja a kdysi jsem i jezdil v rauši.
Jo pak jsem prisel o papiry a uz jsem klidny. muhehe
No po tom co jsi na jeden honda sraz ve Vy přijel s nějakou divnou náladou jsem zvažoval že na příští Honda sraz koupím alkohol tester a budu vykazovat z letiště šuk

Isachs napsal:
Před pěti lety mě přeparkování po požití stálo na rok řidičák a 5kKč pokutu Úsměv Jinak opilý neřídím ani prd. Přijít o řidičák je pro mě nejhorší újma, co se mi může stát, nedokážu si představit jezdit rok autobuset, chodit na psychologické kurzy a splácet třeba 30k pokutu (to nikdo nedá z kešeně).
Jinak ta moje situace byla taková hezká, řidičák jsem měl ještě mokrej (vlastně jen papír s potvrzením, že jsem úspěšně složil zkoušky a čekám na ŘP). Vracel jsem se autem domů a na mém místě někdo stál. Zaparkoval jsem za něj a čuměl zadkem auta do křižovatky. Bohužel málo místa, asi pár lidí tady zná Úsměv... Mno a šel s kámošema na pivo. O tři hodiny a 6 piv později jsem se vracel domů a vidím, mé místo je prázdné. Říkám si, nějakej vožralej pitomec tu pojede a vodře mi to, nebo hůř, pojedou tudy znudění cajti z benzínky po kafi a daj mi pokutu(lokální buzerbudka bohužel funguje docela dobře). Bohužel jsem tehdy bydlel asi 30m od té hospody a švestky tam stáli na tykačku. Po nastartování jsem (bez popojetí) dostal dejchnout a po roce pak od magistrátu flastr.
Ale lidi, jde hlavně o bezpečí. Chtěl bych vidět ty vocasy co jezděj nakalený z hospody, kdyby třeba jejich rodinu ohrožoval podobný ovád. Protože právě on sám je tím ohrožením pro všechny ostatní, který určitě jsou něčí děti, rodiče, manželky.... Ale co si budeme povídat, takovým lidem je pod stavem všechno jedno.
Tak to je pech teda no Úsměv
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 23:19   Citovat  

Jednou asi za hodinu po dvou malejch 10°. Protože kámoš co řídil se zlískal jak prase pořádnej výtlem
   Návrat  
vendik je teď offline  vendik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 23:23   Citovat  

ja jen jednou a nestacila mi silnice , od te doby vubec a to je asi 7let
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 23:51   Citovat  

Jo jel jsem i ja Se stydím .Dva krát ale potřetí už nikdy.Jsem se bál odbočít že tam budou cajti a lapí mě.Za ten stres to nestojí.Stačí malý žduch zazadu od někoho jiného a úúúúúúž se vezeš.EEEEEE KO
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 0:08   Citovat  

tak s nejakym zbytkacem jsem jel urcite taky,ale jinak jsem jel vzdycky uplne cistej
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 0:10   Citovat  

Já bych za volant nesed ani po rumove pralince
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 0:55   Citovat  

posero napsal:
v podstatě jako Henges, když vim že budu řídit nedam si ani malý, ne že bych ho nesnesl bez úhony ale pro klid duše jezdim čistej

jinak bych klidně připoki i anketu na lehké drogy jako je travička zelená, tripy, houby a další oblíbené dobroty

PS: já sem čistej jako slovo boží Velmi šťastný

Jestli to nebylo mysleno ironicky, tak ja jsem na tom stejne. Ze bych svoji blbosti ohrozil svuj zivot, beru jako mou blbost, ale ze bych tim ohrozil i cizi zivoty.... to uz je horsi. Nastesti ja mam situaci znacne zjednodusenou:) Jsem zaprisahlej alkoholovej i drogovej abstinent Úsměv A je mi fajn Velmi šťastný O to vic mi chutna vepro, knedlo, zelo ale Velmi šťastný
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 2:23   Citovat  

taky jsem par krat jel chrichy mladi Se stydím šuk
   Návrat  
keomatepo je teď offline  keomatepo
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 4:30   Citovat  

tudy odkaz

mate tam aj priklad alkoholu za volantom...

Ja osobne nikdy nepijem ked soferujem, aj jedno poldeci sa moze zle vypomstit...
   Návrat  
Boky je teď offline  Boky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 7:44   Citovat  

Tak já se taky přiznám, bohužel jsem párkrát za volant pod vlivem usedl, nepamatuju si jestli to byl hec, nebo to nebylo neplánovaný, nebo se něco stalo vůbec nevím už to nějakej te pátek bude. Nic se nikomu nestalo a jsem za to rád. Teď už si nedám ani jedno malé pivo když vím že budu řídit a anebo mě odveze moje drahá polovička.
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 9:07   Citovat  

jednou půl piva, pak myslím, maloho ruma - ale s odstupem tak 2 hodiny, tak to snad už nebylo nic. A jinak zbytkáč určitě, i když to byl nouzový stav....

Jinak vůbec Se stydím
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 10:33   Citovat  

nikdy
   Návrat  
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 10:51   Citovat  

Isachs napsal:

Bez popojeti??Ono je nekde zakazano sedet vožralej v aute a poslouchat radio ? Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 10:55   Citovat  

Sitcom napsal:
Bez popojeti??Ono je nekde zakazano sedet vožralej v aute a poslouchat radio ? Velmi šťastný
Tak když máš nastartovaný tak asi jo. Berou to možná něco jak kdyby jsi držel nažranej zbraň a odjistil jsi Se stydím
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 11:11   Citovat  

střízlivej nikdy nejezdím , se moc bojím . Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
Dejf_cz je teď offline  Dejf_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 11:22   Citovat  

Kdysi na Silvestra sem jel asi po třetí ráno za jednou šuk Úsměv . Byl jsem tak "společensky unaven", že sem si ani nevšim vyčmáranejch zpětnejch zrcátek a sotva mi stačil pruh. Ještě, že se nic nestalo...nikdy více Tak to valím bulvy . navic sem stejne nemohl , protoze vzruseni kraulovalo proti fernetu Velmi šťastný
   Návrat  
alpina.b6 je teď offline  alpina.b6
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 12:19   Citovat  

No i to se stalo, sem jel rano od restaurace a pěkně to hopsalo, ale cesta byly mala. Odpoledne koukam a rafek jak dvacetikoruna a guma uz nikde.

Jeste ze se nic nestalo... od te doby 4 roky ani pralinku, jsem takovy pohotovostní řidič pro kamarády.

A na vlastní oči sem zažil...kamarad na motorce jako dělo, ja vam ukažu jak to jede a na konci te uličky přeletěl zaparkovanou novou sedmu bmw, zdratovaná čelist, půl roku pil brčkem dělal divne zvuky a splaci škodu asi kolem 200 000.

Takže alkohol urřitě ne!!!!!
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 13:58   Citovat  

Já tuhnu fakt dlouho...kolikrát vztanu a myslim si že v pohodě...dejchnu do TESTERU a ooalááá 1.6 promile...takže kolikrát tuhnu 2 dny to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 14:00   Citovat  

A všem tady doporučuju tenhle přesný T tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 14:00   Citovat  

Je to muj pomocník na cestách je to dobrý .............. VTEC
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 14:04   Citovat  

MártyKL napsal:
A všem tady doporučuju tenhle přesný T tudy odkaz

Jo, tester je dobrá věc... Člověk by měl jistotu o zbytkáči..
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 14:10   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, tester je dobrá věc... Člověk by měl jistotu o zbytkáči..

otázka je, jak přesně to měří že...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 14:20   Citovat  

Mám ho rok a měří naprosto přesně...a pokud nadejcháš a ukáže ti to 0.1 tak to snad světší otom že tam prostě něco mít budeš...Mě to naměří 0.3 za hodku 0.2 za pul hodinky 0.1 a dál 0.0 to světčí otom že si nevymejšlí náky bláboly a jednou nehodí 0.9 a po druhý 2.0...prostě je to věrný OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina