Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Odhlášení auta po novém roce
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Quiksilver je teď offline  Quiksilver
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2009 , 20:35   Citovat  

Jakub Erben napsal:
nikdo nic???

Jooo,taky bych potreboval,ptže mám v TP překlep ->D16AG A nechce se mi běhat po uřadech a dohadovat se co to je a není...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
otas je teď offline  otas
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:39   Citovat  

Pardon že se pletu do tohoto tématu, ale prosimvás moc mám taky jeden problem, mám crx IIg ed9 z dovozu a ty emise tam nejsou vyplněný neni tam nic Tak to valím bulvy ale KAT má a v tp je psáno "Kat S2"

je nějaká šance že splňuje aspoň euro 1 nebo to nesplňuje žádná ed9.... díky za vyjasnění je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:56   Citovat  

odhlásil už někdo zadarmo? potřeboval bych jedno auto odhlásit a byl bych rád za zkušenost někoho kdo tam už byl abych tam zas nemusel 5x Tak to valím bulvy
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:30   Citovat  

posero napsal:
odhlásil už někdo zadarmo? potřeboval bych jedno auto odhlásit a byl bych rád za zkušenost někoho kdo tam už byl abych tam zas nemusel 5x Tak to valím bulvy

doklad o likvidaci... KO KO pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:35   Citovat  

Jakub Erben napsal:
doklad o likvidaci... KO KO pořádnej výtlem pořádnej výtlem

dík super rada, ale přečti si to od začátku a pak jdi spát asi jsi přetaženej Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:40   Citovat  

posero napsal:
dík super rada, ale přečti si to od začátku a pak jdi spát asi jsi přetaženej Tak to valím bulvy

To ne ale prostě jak je postavenej zákon tak nás k tomu nuťej.... Bueee Bueee Prostě co je starý je špatný podle těch šuk šuk šuk šuk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 9:07   Citovat  

otas napsal:
Pardon že se pletu do tohoto tématu, ale prosimvás moc mám taky jeden problem, mám crx IIg ed9 z dovozu a ty emise tam nejsou vyplněný neni tam nic Tak to valím bulvy ale KAT má a v tp je psáno "Kat S2"

je nějaká šance že splňuje aspoň euro 1 nebo to nesplňuje žádná ed9.... díky za vyjasnění je to dobrý

To Ti řeknou v Dekře - ale zadara to asi nebude...

P.S. Můj civic 4g Euro I. splňuje.
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 9:08   Citovat  

Tahle služba stojí u Dekry 1900,- ,jestli mám dobré informace. Pokud ale zjistí,že vozidlo splnuje normy Euro 0, poplatek si neúčtují.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 10:05   Citovat  

Díky za radu je to dobrý

sou to ale .... já za to nemůžu že to tam nemám zapsaný, když se to dříve nemuselo vyplňovat a teď za to budu muset ještě navíc platit dvojku meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 10:08   Citovat  

Jakub Erben napsal:
To ne ale prostě jak je postavenej zákon tak nás k tomu nuťej.... Bueee Bueee Prostě co je starý je špatný podle těch šuk šuk šuk šuk

chápeš, že podle novýho zákona je doklad o likvidaci akorát vyhozenejch 800kč? mělo by to jít i bez něho
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 10:10   Citovat  

nějaký čestný prohlášení, někdo už to zkoušel ale zatim nenapsal jak dopad Mr. Green tak vydrž
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 10:13   Citovat  

otas napsal:
Díky za radu je to dobrý

sou to ale .... já za to nemůžu že to tam nemám zapsaný, když se to dříve nemuselo vyplňovat a teď za to budu muset ještě navíc platit dvojku meetallll

Nebudeš - při přepisu by to měl zjistit technik na evidenčce a podle toho Ti vyměří ten ekologickej nesmysl... Pokud jsem to teda správně pochopil. Když si to necháš zjistit sám,tak zacálneš no...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 10:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Nebudeš - při přepisu by to měl zjistit technik na evidenčce a podle toho Ti vyměří ten ekologickej nesmysl... Pokud jsem to teda správně pochopil. Když si to necháš zjistit sám,tak zacálneš no...

Aha no to pak jo, ale stejně bych ho potřeboval znát dopředu jen kvůli určení ceny prodeje Tak to valím bulvy

Nemá někdo crx s d16a8 a má to tam napsaný? to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 10:23   Citovat  

No,technik na STK to moc nezjistí, maximálně,pokud to auto ztotožní se ZTP,pak je možný to tam doplnit...pokud se toto nepovede,většinou si tu normu nechají poslat z Dekry.
Jinak podle 383/2008 by mělo k vyřazení vozidla stačit prohlášení,že: " Vozidlo změnilo účel užití"...u nás k tomu nevyžadujeme nějaký důkazní materiál,ale vím,že to úřad může vyžadovat( fotky, atd.....)
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 11:54   Citovat  

MikeT:

no vidím, že víš, tak se obracím na tebe. Když je auto v poloodhlášce na mě a chci ho zrušit (Vím, správně bych ho měl dohlásit, to ale neudělám-5tis). Tak co kdybych od minulého majitele měl plnou moc k tomu, že on se zrušením taky souhlasí a já taky. Tak proč bych ho měl dohlašovat, když minulý i současný majitel s tím souhlasí?

a ještě další věc, když by mě začali otravovat s pojistkou, že neplatím, tak když bych jim předložil nějakou kupní smlouvu, že auto jsem prodal před měsícem, tak mi taky nic nemůžou ne? že ten kdo to koupil mi nahlásil falešné informace o jméně atd, zato já nemůžu. Občanku po něm chtít přece nemůžu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 13:29   Citovat  

Radek11111:
No,pokud budeš mít plnou moc od minulého majitele ke zrušení odhlášky na sebe a trvalému vyřazení,tak by Ti měl úřad vyhovět.Ale musíš na úřad,kde to měl ten minulý majitel přihlášeno.

Pokud tě kontaktuje kancelář pojistitelů,ty jsi v polopřevodu a prokážeš se kupní smlouvou,že jsi vozidlo prodal,tak bys měl být kritej..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 13:32   Citovat  

Kdo by udělal evidenčku bez auta prosím?? kdo má známý?? potřebuju to dohlásit na sebe a hodit do depozitu,autí není kompletní.Dík
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 22:21   Citovat  

Ahoj, odhlašoval jsem tento týden své bývalé vozidlo a celkem bez problémů. Stačí klasika velký, malý techničák, občanku a vyfocený vin, nebo ho rovnou přinést vyříznutý z karosérie a vypsané čestné prohlášení o tom, že vozidlo bude použito na ''jiný typ účelu'' tj. na náhradní díly a vyřadili ho. Slečna na přepážce akorát zmínila, že to brzo zase nepůjde tak lehce, protože čekají novelu zákona a zase bude potřeba papír o eko. likvidaci. Tak kdo potřebuje vyřazovat, udělejte to co nejdřív...sice ta novela zákona nemusí být letos ale kdo ví
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 12:55   Citovat  

alien44 napsal:
Ahoj, odhlašoval jsem tento týden své bývalé vozidlo a celkem bez problémů. Stačí klasika velký, malý techničák, občanku a vyfocený vin, nebo ho rovnou přinést vyříznutý z karosérie a vypsané čestné prohlášení o tom, že vozidlo bude použito na ''jiný typ účelu'' tj. na náhradní díly a vyřadili ho. Slečna na přepážce akorát zmínila, že to brzo zase nepůjde tak lehce, protože čekají novelu zákona a zase bude potřeba papír o eko. likvidaci. Tak kdo potřebuje vyřazovat, udělejte to co nejdřív...sice ta novela zákona nemusí být letos ale kdo ví

tak to to se máš já potřebuju odhlásit na uřadě v třebíči a tam to je strašná banda........ ještě že tam normálně nespadám. duvod v prohlášení nesmí prej být na díly, že nemám oprávnění k tomu abych auto rozebral a nakládal s ním jako s odpady. že prej to mužu mít jako pařeniště,kralikarnu nebo tak něco a že to auto bude sice mít zrušený papíry ale že budou vědět že ho mám já a když na to přijde že jim ho budu muset ukázat nebo potvrzení o likvidaci nebo prodejní smlouvu. tak že by vlasně mohli ten vrak dohledat a nikdo by ho nesměl zlikvidovat jinak než za potvrzení...
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 13:29   Citovat  

alien44 napsal:
Me tady u nas na dopravce rekli to samy akorat jeste to ze musim uvest duvod proc zmenil uziti a k jakemu ucelu ho budu ted pouzivat a to musim jeste dokazat fotkama a napsat cestne prohlaseni a ze si to budou i prubezne kontrolovat tak to je teda zase zakon jako
   Návrat  
Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 13:43   Citovat  

Kendik napsal:
Me tady u nas na dopravce rekli to samy akorat jeste to ze musim uvest duvod proc zmenil uziti a k jakemu ucelu ho budu ted pouzivat a to musim jeste dokazat fotkama a napsat cestne prohlaseni a ze si to budou i prubezne kontrolovat tak to je teda zase zakon jako

KOUKNĚTE A NAPIŠTE TADY tudy odkaz
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 13:47   Citovat  

Zdravim, potřeboval bych sehnat doklad o eko likvidaci, nemá někdo možnost ho sehnat? víc přes sz děkuju
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 13:54   Citovat  

Nomi napsal:
KOUKNĚTE A NAPIŠTE TADY tudy odkaz
Zajimave diky Úsměv
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:14   Citovat  

Václav napsal:
tak to to se máš já potřebuju odhlásit na uřadě v třebíči a tam to je strašná banda........ ještě že tam normálně nespadám. duvod v prohlášení nesmí prej být na díly, že nemám oprávnění k tomu abych auto rozebral a nakládal s ním jako s odpady. že prej to mužu mít jako pařeniště,kralikarnu nebo tak něco a že to auto bude sice mít zrušený papíry ale že budou vědět že ho mám já a když na to přijde že jim ho budu muset ukázat nebo potvrzení o likvidaci nebo prodejní smlouvu. tak že by vlasně mohli ten vrak dohledat a nikdo by ho nesměl zlikvidovat jinak než za potvrzení...

Já se byl na to napřed zeptat hned po novém roce a tehdy tam seděla taková starší paní a málem mě poslala do...mů ale když už jsem tam pak šel se vším, co bych měl potřebovat, tak jsem měl asi štěstí, protože u přepážky, kterou jsem si vyseděl byl úplně někdo jiný a najednou to šlo. Prostě fajn úřady pořádnej výtlem
   Návrat  
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:24   Citovat  

Zdravím. Pokud by někdo potřeboval, tak bych mohl přes známého snad zajistit doklad o ekolikvidaci.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:29   Citovat  

balw napsal:
Zdravím. Pokud by někdo potřeboval, tak bych mohl přes známého snad zajistit doklad o ekolikvidaci.

sem s ním... podmínky a cenu prosím do SZ..
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:53   Citovat  

balw napsal:
taky me zajima
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 16:06   Citovat  

Zdravim všechny znalce v tomto oboru,potřebuju radu,jelikož začínam uvažovat a ptát se co a jak můžu udělat...

Jde mi o odhlášení Civica 4g na náhradní díly (něco pro sebe,něco pro potřebné a chudé Velmi šťastný ) kastle by šla pak klidně do šrotu,stejně je skoro nepoužitelná. Takže sem vyrazil na Rom.ovu radu odhlásit to na sběratelské účely,ale té příjemné paní na magistrátu se to nelíbilo a že prej by to šlo odhlásit na jiné účely,ale musel bych mít čestné prohlášení a kdyby si z ničeho nic třeba za rok řekli,že se přijdou podívat tak to auto musim mít a je jedno jestli třeba jako boudu pro psa... Jde mi o to jestli je to jedinej způsob,protože jinak prostě pes vyfásne boudu s H Velmi šťastný ale bude reznout a překážet (myšleno boudou-karoserií) nebo mě tu zase jenom straší....

Děkuju moc předem,asi nebudu jedinej kdo by tuhle radu uvítal....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 16:09   Citovat  

a byl si v plzni viď ? taky se tam chystam, neřekla ti paní jak by mělo vypadat to čestný prohlášení? a něco jinýho pyskovala? přijde mi že v plzni máme nejdementnější magistrát široko daleko Tak to valím bulvy
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 16:19   Citovat  

posero napsal:
a byl si v plzni viď ? taky se tam chystam, neřekla ti paní jak by mělo vypadat to čestný prohlášení? a něco jinýho pyskovala? přijde mi že v plzni máme nejdementnější magistrát široko daleko Tak to valím bulvy

tovíš,že sem byl v plzni Velmi šťastný ... o prohlášení nic neřekla,dala mi papír,udělala na něj křížky a papa přijďte se SPZ a fotkama .... SPZ mi leželi jako na potvoru v jinym autě Velmi šťastný taky mi přijde,že máme děsnej magistrát...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Odhlášení auta po novém roce
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina