Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Levné povinné ručení a havarijní pojištění
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
misan je teď offline  misan
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 10:18   Citovat  

Václav:
no ještě nevím jestli půjdu k jiné,co jsem četl ten odkaz co jsem dal Luky,tak tam píší,že od roku mají být nějaké změny a že pro řidiče to bude milé překvapení.Jinak tam skočím kvůli těm bonusům a uvidíme Mrk
Jo a jak je to s pojištěním čelního skla?Já si ho platím a potřeboval bych ho vyměnit,ale nevím jak tohle funguje.Teď někdy se to tu řešilo zkusím mrknout.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 14:28   Citovat  

misan napsal:
Václav:
no ještě nevím jestli půjdu k jiné,co jsem četl ten odkaz co jsem dal Luky,tak tam píší,že od roku mají být nějaké změny a že pro řidiče to bude milé překvapení.Jinak tam skočím kvůli těm bonusům a uvidíme Mrk
Jo a jak je to s pojištěním čelního skla?Já si ho platím a potřeboval bych ho vyměnit,ale nevím jak tohle funguje.Teď někdy se to tu řešilo zkusím mrknout.

můžeme o tom dát řeč na motokárách. budeš tam ne??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 19:04   Citovat  

jasně,že tam budu musím vás přece naučit jezdit Se stydím Úsměv
   Návrat  
peety je teď offline  peety
PříspěvekZaslal: 3.12.2008 , 16:22   Citovat  

ahoj lidi, konci mi povinne ruceni a pri tom slibovanem zdrazovani hledam, jak usetrit a neplatit vice nez je zdravo. Hihi Na internetu jsem nasel webovky http://www.povinne-ruceni-porovnani.cz/, a tam je takova kalkulacka, ktera vypocita, kolik bych platil u jednotlivych pojistoven. A me jde ted o to, zda to pres ni mam uzavrit , coz se mi moc libi, ze nikam nemusim chodit a nechat se treba jeste premlouvat na kdovi jake dalsi pojistovaci produkty... a nebo zkusit prece jen nejakou pobocku ci pojistovaka, protoze ten rozdil, kterej mi nabidne, bude stat fakt za to... Cool Jak to vidite vy???
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 0:01   Citovat  

peety napsal:
ahoj lidi, konci mi povinne ruceni a pri tom slibovanem zdrazovani hledam, jak usetrit a neplatit vice nez je zdravo. Hihi Na internetu jsem nasel webovky http://www.povinne-ruceni-porovnani.cz/, a tam je takova kalkulacka, ktera vypocita, kolik bych platil u jednotlivych pojistoven. A me jde ted o to, zda to pres ni mam uzavrit , coz se mi moc libi, ze nikam nemusim chodit a nechat se treba jeste premlouvat na kdovi jake dalsi pojistovaci produkty... a nebo zkusit prece jen nejakou pobocku ci pojistovaka, protoze ten rozdil, kterej mi nabidne, bude stat fakt za to... Cool Jak to vidite vy???

pojištovák ti už výhodnější cenu asi nenabídne. maximálně ti nabídne ještě jiný produkt. většina pojištoven dává při sjednání online ještě nějakou slevu.
já ti dokážu udělat povinný také aniž bys musel někam chodit (smlouvu pošlu poštou, podepíšeš a pošleš zpět) a dám ti taky určitou slevu ale to ted nedokážu porovnat s tou u sjednání online. bude tam asi u každé pojištovny rozdíl...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 14:08   Citovat  

no je mi jasne, ze nejake provize byt musi, jinak by to nikdo nedelal... Úsměv ale uz aspon myslim chapu, ze pojistovak a zprostredkovatel neni totez a od kazdeho muzu cekat neco jineho. Na druhou stranu se mi ta kalkulacka na netfnance.cz zamlouvala... No jeste to promyslim a poptam se po kamosich, jaky maji zkusenosti Nápad je tu!
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 10:43   Citovat  

kooperativa mi krásně zdražila PR takže budu platit o další litr ročně víc. To mám ale radost Je to tam. Přejdu jinam. na tom top-pojisteni.cz můžu mít za nějakých 6600,-- ročně. Což je lepší než 10500 co mam teď u kooperativy. A to možná neni všechno. Poté, co jsem podepsal smlouvu mi dali takový brožurky a v jedný z nich je tabulka, podle který bych neměl mít po roce nikoliv 5% slevu ale naopak mi to o 5% zdražej. Po druhym roce u nich bez nehod se bonus nehne. Po třetim roce se vrátí tam, kde byl na začátku a teprve až po 4 letech mi daj tu slevu 5% za ježdění bez nehody KO
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 14:04   Citovat  

83427 napsal:
kooperativa mi krásně zdražila PR takže budu platit o další litr ročně víc. To mám ale radost Je to tam. Přejdu jinam. na tom top-pojisteni.cz můžu mít za nějakých 6600,-- ročně. Což je lepší než 10500 co mam teď u kooperativy. A to možná neni všechno. Poté, co jsem podepsal smlouvu mi dali takový brožurky a v jedný z nich je tabulka, podle který bych neměl mít po roce nikoliv 5% slevu ale naopak mi to o 5% zdražej. Po druhym roce u nich bez nehod se bonus nehne. Po třetim roce se vrátí tam, kde byl na začátku a teprve až po 4 letech mi daj tu slevu 5% za ježdění bez nehody KO

no bracha zas vcera narazil na jinou docela zajimavou vec - pocital si ruceni na te kalkulacce, co jsem pouzil ja http://www.povinne-ruceni-porovnani.cz/ a vysla mu nejlip Generali, co nabizi cosi jako 50%bonus pro prvni pojistne obdobi. A byla to lepsi cena o cca dva litry oproti druhe pojistovne v poradi. Tak jsem mu taky hned rikal, at si poradne precte podminky, jestli si tam cloveka treba nezavazou na dalsi minimalne rok, aby se jim to vyplatilo. Jinak by kazdej po roce odesel zas k tem, co budou mit nejakou akcni nabidku, no ne? Ale uz nevim co zjistil, poptam se...
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2019 , 8:22   Citovat  

casy se meni, prace se meni

je tu nekdo kdo pojistuje, nejenom auta, pro vice pojistoven ?
   Návrat  
Mickey Mouse je teď offline  Mickey Mouse
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2019 , 17:45   Citovat  

peety napsal:
no bracha zas vcera narazil na jinou docela zajimavou vec - pocital si ruceni na te kalkulacce, co jsem pouzil ja http://www.povinne-ruceni-porovnani.cz/ a vysla mu nejlip Generali, co nabizi cosi jako 50%bonus pro prvni pojistne obdobi. A byla to lepsi cena o cca dva litry oproti druhe pojistovne v poradi. Tak jsem mu taky hned rikal, at si poradne precte podminky, jestli si tam cloveka treba nezavazou na dalsi minimalne rok, aby se jim to vyplatilo. Jinak by kazdej po roce odesel zas k tem, co budou mit nejakou akcni nabidku, no ne? Ale uz nevim co zjistil, poptam se...

Na generali pozor,sice mají někdy nejlevnější pojištění, ale pokud brácha patří do rizikové skupiny ,což jsou mladí myslím do 27 let,tak při jakékoliv způsobené nehodě mu zvýší pojistku o úplně nesmyslné procenta. Já, tenkrát když jsem se učil dračit s hondou,pojištěn také u generali, tak jsem dopadl podobně. Přišel sníh, myslel jsem si že umím řídit jak Ken Block,potkal jsem zatáčku, šáhl po ručce no a bokem jsem políbil auto co nečekaně vyjelo naproti.Moje blbost.A za měsíc mi přišlo zvýšení pojistky ze 3200 na 9300 Tak to koukám! Tak to koukám! .Není to zase tolik,když si uvědomím,že způsobená škoda byla 50 000kč,ale pořád je to dost brutální navýšení. Takže od té doby vím, že ty malinké písmenka na konci smlouvy jsou skoro důležitější než zbytek smlouvy.A to škoda byl jen poškrábaný lak a malinko promáčklé dveře. Ale byla to nějaká super nová toyota,takže majitel samozřejmě nechtěl druhovýrobu a obyč lakýrníka.....
   Návrat  
Stilg je teď offline  Stilg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2019 , 19:47   Citovat  

A v cem je problem?
Oni ti zdrazi novou pojistku, ty jim podekujes a odmitnes a smlouva se ukonci a najdes si nekoho kdo ti i s mensim bonusem / balusem da cenu lepsi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2019 , 20:26   Citovat  

Stilg napsal:
A v cem je problem?
Oni ti zdrazi novou pojistku, ty jim podekujes a odmitnes a smlouva se ukonci a najdes si nekoho kdo ti i s mensim bonusem / balusem da cenu lepsi.

No já to měl tak,že smlouva byla na rok,zaplacená na ten rok a hned po té nehodě jsem musel nějakou částku/navýšení zaplatit.To právě bylo v tom dodatku napsané temi malými pismenky,co vypadaji jako nechtěná špína Velmi šťastný.Byl jsem roura,že jsem si to nepřečetl,ale chybama se člověk učí. Pak jsem to samozřejmě zrušil. Ale je to už 12 let,třeba se to od té doby změnilo. Jen jsem tím chtěl říct, že né každá levná pojistka je pak v reálu vážně levná. A hlavně dobrá. Radši si teď pár korun připlatím,pojišťovny nabízí dneska zdarma prezutí,odtah a dokonce mám v základní pojistce i auto na 5 dní v případě nehody zcela zdarma.A to byla jen o 500 dražší než holá základní. Což vůbec není špatné.
   Návrat  
Stilg je teď offline  Stilg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2019 , 20:52   Citovat  

Ah, tak to patrne bylo postavene na tom modelu, ze zakladni pojistne bylo tech 9 tacu nebo kolik, a na ty 3 jsi dostal "slevu" podminenou tim, ze nebude pojistna udalost ... a v pripade, ze ano, tak to musis doplatit ... nejak takhle sem videl pojistku i od jine pojistovny... byli tak schopni udelat libivou castku, ale s rizikem, ze se prohnes...

Jako zdrazeni to nejde, to bys mohl odmitnout.
   Návrat  
sakybuky je teď offline  sakybuky
PříspěvekZaslal: 20.6.2019 , 9:15   Citovat  

Mickey Mouse napsal:
Na generali pozor,sice mají někdy nejlevnější pojištění, ale pokud brácha patří do rizikové skupiny ,což jsou mladí myslím do 27 let,tak při jakékoliv způsobené nehodě mu zvýší pojistku o úplně nesmyslné procenta. Já, tenkrát když jsem se učil dračit s hondou,pojištěn také u generali, tak jsem dopadl podobně. Přišel sníh, myslel jsem si že umím řídit jak Ken Block,potkal jsem zatáčku, šáhl po ručce no a bokem jsem políbil auto co nečekaně vyjelo naproti.Moje blbost.A za měsíc mi přišlo zvýšení pojistky ze 3200 na 9300 Tak to koukám! Tak to koukám! .Není to zase tolik,když si uvědomím,že způsobená škoda byla 50 000kč,ale pořád je to dost brutální navýšení. Takže od té doby vím, že ty malinké písmenka na konci smlouvy jsou skoro důležitější než zbytek smlouvy.A to škoda byl jen poškrábaný lak a malinko promáčklé dveře. Ale byla to nějaká super nová toyota,takže majitel samozřejmě nechtěl druhovýrobu a obyč lakýrníka.....
Co?? TO jsi měl Hasičskou nebo podobnou hasisarnu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2019 , 14:58   Citovat  

sakybuky napsal:
Co?? TO jsi měl Hasičskou nebo podobnou hasisarnu

Nene.Právě že zmiňovanou Generali.Ale jak jsem psal,je to již 12 let,co se mi tohle stalo a určitě se od té doby hodně změnilo. Přece jen dnes jse konkurence tak veliká, že hodně podmínek museli pojišťovny úplně zrušit či minimalizovat,aby si udrželi klientelu
   Návrat  
sakybuky je teď offline  sakybuky
PříspěvekZaslal: 21.6.2019 , 7:24   Citovat  

Mickey Mouse napsal:
Nene.Právě že zmiňovanou Generali.Ale jak jsem psal,je to již 12 let,co se mi tohle stalo a určitě se od té doby hodně změnilo. Přece jen dnes jse konkurence tak veliká, že hodně podmínek museli pojišťovny úplně zrušit či minimalizovat,aby si udrželi klientelu
No shodou okolnosti cca 11let zpět což mi bylo cca 24let jsem nakouril octavku zezadu když mi to frajer zaslapl. Škoda 60tis.A byl jsem v té době taky u Generali. A jediný co se stalo, že mi sebrali 10% z bonusu.Nic víc. No spíš to bylo o té hloupé smlouvě no. Tuším že jsem v té době platil 4tisice ročně i s pojištěním skel.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2019 , 18:40   Citovat  

takze zadny pojistovak ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Levné povinné ručení a havarijní pojištění
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: