Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A pak že octavky nejedou :D
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 8:39   Citovat  

Miki Civic napsal:
ujedu neujedu (btw přesně proti té jsem jel ve Slušovicích trénink a nechal ji 3 auta za sebou, ještě si to natáčeli zevnitř), už jenom poslouchat to chrochtání místo zvuku, to by mě asi zabilo .. benzín rulezzzzz, to je prostě zákon a kdo má rád sportovní jízdu, zvuk ... není myslím třeba víc dodávat.. Úsměv Sry, ale na diesely jsem prostě vysazenej pořádnej výtlem

Pokud to byla ta seda, tak ta dostala i odeme Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 9:04   Citovat  

infinity napsal:
Pokud to byla ta seda, tak ta dostala i odeme Úsměv

Sorry za mensi OT, ale koukam na fotky tvyho auta a cumim co to tam mas za kridlo??????
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 9:08   Citovat  

Infinity: čau, co to máš v avataru, si byl na plastice? Úsměv Ta Audi se kterou jsem jel já byla tmavá, myslim černá. možná šedočerná :p

on tam má FnF křídlo šuk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 14:43   Citovat  

Zemi napsal:
Sorry za mensi OT, ale koukam na fotky tvyho auta a cumim co to tam mas za kridlo??????

Je to hrozny, vidim hov** dozadu - tjunynk od predchoziho majitele Mrk ale pry TSS...kazdopadne uz mam doma OEM, ceka na lak a montaz. Mrk
jinak to vypadalo o HODNE hur, viz:
tudy odkaz
tudy odkaz

Miki, cuuus Úsměv To neni plastika, to je druha polovicka meho ja Úsměv
Jinak ta audina nevim, myslim ze jsem jel proti benzinu, quattro...ale ty svine dost vazi, tak jako tak never mind Velmi šťastný
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 15:00   Citovat  

infinity: Páni mno některé ty předešlé doplňky, ji vzhledově moc na kráse nepřidali Ble . Bohužel každej má jinej styl mno. Každopádně je super že víš jak má ITR správně vypadat, a sundal si ty různé doplňky po předchozímu majíteli zmatenej ,a hlavně že tam půjde origo křídlo OK . Paráda Honda Úsměv Mrk
   Návrat  

Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 15:11   Citovat  

rooney napsal:
infinity: Páni mno některé ty předešlé doplňky, ji vzhledově moc na kráse nepřidali Ble . Bohužel každej má jinej styl mno. Každopádně je super že víš jak má ITR správně vypadat, a sundal si ty různé doplňky po předchozímu majíteli zmatenej ,a hlavně že tam půjde origo křídlo OK . Paráda Honda Úsměv Mrk

Nektere? ja bych rekl, ze krome angel eyes vsechny Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 15:13   Citovat  

infinity:Tak jsem nechtěl psát že ten předchozí majítel tam naplácal samé voloviny Velmi šťastný .
   Návrat  

Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 15:20   Citovat  

mně se zrovna líbila víc předtím (ta ITR) Úsměv Nějak mám prostě na některých autech když je to dobře udělané ten FnF styl rád ..
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 15:24   Citovat  

rooney napsal:
infinity:Tak jsem nechtěl psát že ten předchozí majítel tam naplácal samé voloviny Velmi šťastný .
Taky odkýváš všechno Hihi Mě se třeba líbily ty zadní lampy a možná nějaká ta samolepka když je to decent a je toho po málu (že Miki pořádnej výtlem ) tak to vypadá dobře Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 15:26   Citovat  

Miki Civic napsal:
mně se zrovna líbila víc předtím (ta ITR) Úsměv Nějak mám prostě na některých autech když je to dobře udělané ten FnF styl rád ..

Rko je na to skoda, ztraci to vyznam a celkove i cenu, kdybych jezdil v tom coupe, tak bych si ho jeste mozna nejak polepil Mrk
   Návrat  
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 16:07   Citovat  

Miki Civic napsal:
Moment, nepletl bych dohromady nějaký placebo efekt zrychlování u chrochtáků a skutečnou akceleraci (tj, že ta rychlost tam opravdu je, orpavdu zrychluješ, krajina okolo se opravdu pohybuje a auto za tebou se opravdu vzdaluje) a druhá věc sorry, ale jestli říkáš "bavíme se tu o nafťáku - tudíž Felicie 1.9D nonturbo nějakých 54PS nebo co to tam je za megamrdku pod kapotou) a dodáš "ne o mrtvých 1.3 a 1.6 8V" tak nechápu jak jsi to myslel, jelikož je snad jasný, že především ta 1.6 Felicie s tou dieselovou zacvičí jak s nějakym nemluvnětem....
Počkej počkej, tak jako má cenu se s tebou o něčem dohadovat? Ty furt píšeš že nemá cenu srovnávat benzín a nafťák což tu krom tebe snad nikdo nedělá. Pak tu mluvíš o nějakém placebo efektu, který sem taháš taky jen ty... Ty mi jako chceš říct, že pokud auto zvyšuje svou rychlost tak že neakceleruje? No jako vůbec nemá cenu se s tebou hádat, protože tu řešíš svoje pohledy na věc, který mě teda jako nezajímaj... heh Asi jsem to měl psát tak nějak polopatě, což mi asi moc nejde, ale je dobře že si spráskal naftovou octávku svům Civic VTčkem, jede ti to fajně a ani ti to nekouří.... kouř zzzzzzz
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2007 , 11:19   Citovat  

na tom videu od mikiho to vypadalo že mu ta octavka nandala wokurka
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.10.2007 , 11:40   Citovat  

Marfi napsal:
na tom videu od mikiho to vypadalo že mu ta octavka nandala wokurka
Tak těd jsi to :mravenec: pořádnej výtlem Ted s tebou nebude mluvit. Miki ho dal o dvě délky na 200m Mrk
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2007 , 11:52   Citovat  

oktávka ho nasekala a ještě tam měl pasažéra jo? šuk
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.10.2007 , 15:40   Citovat  

Marfi napsal:
oktávka ho nasekala a ještě tam měl pasažéra jo? šuk

Marfi zajdi si k očnímu šuk
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.10.2007 , 15:52   Citovat  

Weyraak napsal:
Počkej počkej, tak jako má cenu se s tebou o něčem dohadovat? Ty furt píšeš že nemá cenu srovnávat benzín a nafťák což tu krom tebe snad nikdo nedělá. Pak tu mluvíš o nějakém placebo efektu, který sem taháš taky jen ty... Ty mi jako chceš říct, že pokud auto zvyšuje svou rychlost tak že neakceleruje? No jako vůbec nemá cenu se s tebou hádat, protože tu řešíš svoje pohledy na věc, který mě teda jako nezajímaj... heh Asi jsem to měl psát tak nějak polopatě, což mi asi moc nejde, ale je dobře že si spráskal naftovou octávku svům Civic VTčkem, jede ti to fajně a ani ti to nekouří.... kouř zzzzzzz

já se tu s tebou nedohaduju, spíš se jen podivuju co tu píšeš o 1.9d Felicii .. to je jedno, neřeš :mrk:
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.10.2007 , 15:53   Citovat  

Miki Civic napsal:
já se tu s tebou nedohaduju, spíš se jen podivuju co tu píšeš o 1.9d Felicii .. to je jedno, neřeš :mrk:
PS: ta Ochcávka byla TSFI..
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 26.10.2007 , 13:27   Citovat  

Henges napsal:
Taky odkýváš všechno Hihi Mě se třeba líbily ty zadní lampy a možná nějaká ta samolepka když je to decent a je toho po málu (že Miki pořádnej výtlem ) tak to vypadá dobře Mrk

To víš jsem tady nejmladší a jedinej asi bez papírú Tak to valím bulvy ,tak si nemůžu moc vyskakovat Mrk
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2007 , 13:38   Citovat  

rooney napsal:
To víš jsem tady nejmladší a jedinej asi bez papírú Tak to valím bulvy ,tak si nemůžu moc vyskakovat Mrk
Však já nic neříkám Mrk Si jednou koupíš nsx a pojedeš nás všechny meetallll Je to tam.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 26.10.2007 , 13:50   Citovat  

Henges napsal:
Však já nic neříkám Mrk Si jednou koupíš nsx a pojedeš nás všechny meetallll Je to tam.

Ne ne žádnou NSX stačí CRX Targa,ale kdybych někdy měl možnost si koupit auto za tolik peněz,tak asi nějaké Porsche Cool OK .
   Návrat  

Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2007 , 19:49   Citovat  

Kujna to je diskuze KO kouř zzzzzzz to mi hlava nebere Je to tam.
Tolik pismenek TDi a D a RS TFSi az se cloveku dela ...

Honda OK je to dobrý
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 10:37   Citovat  

Na obhajobu Oktafek musim rict,ze nektery nejezdi az tak spatne...Ted jsme na sluzebni ceste a ja prespal doma.Mame diesela,motorizaci ani nevim jakou,najeto 100tkm.Krome vlaznych brzd s vuli pro seslapnuti (neco jako by to bylo mirne zavzdusneny) se mne jizda libi,spojka zabira,kde ma,narozdil od Fabky a kvalty tam padaji dobre stejne jako u ni.Auto se do zatacky ponekud naklani a je vyrazne nejistejsi,nez jsem zvykly,ale oznacil bych to jako pohodlnou,klidnou jizdu v nizkych otackach,na kterou jsem uz stacil privyknout s A1G (akorat ze tam se oproti koncernu pri zpatecce macka saltrpaka dozadu,je tam prevodovka z 2G).Rano jsem s Koktou vezl mati na nakup a rikal jsem ji pak,ze bych si na ni zvykl,ze uz celkem chapu jeji oblibenost v nasi zemi,ale nechci ji stejne.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 10:43   Citovat  

Wayne: Však jasně,pro většinu lidí co mají auto jen na cestování po různých dovolenkách atd jako dělaní, spotřeba+pohodlí+náhrádní díly atd a našlo by se určitě další výhody,ale mě se octavky prostě nelíběj a taky bych ji nikdy nechtěl,snad už jen i proto že je skoro všude to snad ne .
   Návrat  

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 11:02   Citovat  

rooney napsal:
taky bych ji nikdy nechtěl,snad už jen i proto že je skoro všude to snad ne .

Jo,ja hlavne kvuli tomu - mam rad specialitky,originality a odlisnosti Cool
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 12:11   Citovat  

Wayne napsal:
Jo,ja hlavne kvuli tomu - mam rad specialitky,originality a odlisnosti Cool

Jo jo přesně tak, pro mě taky jeden z důvodú proč chci jedině "del sol" Cool sice snad skoro ten poslední,ale přeci Mrk
   Návrat  

Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 14:56   Citovat  

Weyraak napsal:
I ty Brute.... Víš co úplně nejvíc nesnášim? Když mám nějakou svojí zkušenost podloženou skutečností a vlastním prožitkem a někdo napíše že to neni pravda... no tak jako nevim co ty Brute Velmi šťastný A přečti si pořádně tím co jsem psal... Něco jiného je zdrcující akcelerace v nějakým megabrutálu a něco jiného je citelný náznak zrychlování, který trvá sice chviličku, ale cítit je. Je to díky tomu, že vzhledem ke krátkým převodům je na to zrychlení 0-20 km/h k dispozici "velká" porce krouťáku, který je vyšší než např v hondě odpovídajícího obsahu, ale zde to není pouze o krouťáku z motoru, bavím se o krouťáku získaným tím zpřevodováním, a navíc ta nižší porce krouťáku musí u Hondy na tu jedničku rozpohybovat auto z 0-60km/h. Je to trochu prapodivné, ale dosadím to otázkou máš tady káru která má krouťák 500 Nm a výkon 600 koní na jedničku uděláš 140km/h a pak máš tu samou káru, která na jedničku udělá 80km/h kde si myslíš že bude více cítit ten zátah a kde bude větší zrychlení, ale menším zátahem? No? Už rozumíš co tu řešim? Úsměv Heh :hehe:

Já jsem jezdil v Mostě na okruhu s Porsche 911 GT3 jako spolujezdec, dále pár stovek km s Imprezou Sti 2003 a Cliem V6 260ps. Tady u těch aut je cítit zrychlení. U 1.6 vti je tah také cítit ale již o dost menší než u předchozích aut. S Feliciema 1.3 1.6 a 1.9 sdi mám najeto také hodně km a opravdu tam žánej tah necítím. A když se postaví všechny 3 Feliny vedle sebe tak 1.9 sdi na zrychlení prohraje - osobně vyzkoušeno. U žádný škodovky kromě RS žádnej tah nehledej, prostě tam není. Možná se ti to zdá jako tah, ale až se svezeš s opravdovým autem tak pochopíš. Já mám vlastních zkušeností dost.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 15:37   Citovat  

Driver napsal:
Já jsem jezdil v Mostě na okruhu s Porsche 911 GT3 jako spolujezdec, dále pár stovek km s Imprezou Sti 2003 a Cliem V6 260ps. Tady u těch aut je cítit zrychlení. U 1.6 vti je tah také cítit ale již o dost menší než u předchozích aut. S Feliciema 1.3 1.6 a 1.9 sdi mám najeto také hodně km a opravdu tam žánej tah necítím. A když se postaví všechny 3 Feliny vedle sebe tak 1.9 sdi na zrychlení prohraje - osobně vyzkoušeno. U žádný škodovky kromě RS žádnej tah nehledej, prostě tam není. Možná se ti to zdá jako tah, ale až se svezeš s opravdovým autem tak pochopíš. Já mám vlastních zkušeností dost.
Ty woe to je moc šuk Myslíš že to myslel že ho to kopne do zad?? To určitě ne, pouze že tah tam je. V každém autě je. Ve firemním berlingu máme taky 1.9sdi čo co to je za mrtvolu ale když to vytočím trošku a pohraju si se spojkou taky dokáže "potáhnou" vše ale jak psal Weyraak a já, tak to je myšleno že jde cítit akcelerace a né že to hrubě zrychluje nebo že to jede dobře ale že prostě jde cítit. Né že to je sporťák či srovnávat to s nějaký megasportem. mravenec
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 16:00   Citovat  

Driver: Páni mno koukám pěkná sbírka,člověk co se povozí v takovejch autech vážně už pak na slabší auta musí koukat trochu jinak,proto já radši nikdy nepůjdu řidit silnější auta než zrovna vlastním Mr. Green . Dělám si legraci kdyby mě někdo nabídnul si pojezdit v Porsche GT3 RS 996 neváhám :twisted:

Henges: ÁÁÁÁ Henges vždy o polední pauze veme služební car na letiště do Vyškova a jde se vyřadit co pořádnej výtlem
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 16:13   Citovat  

rooney napsal:

Henges: ÁÁÁÁ Henges vždy o polední pauze veme služební car na letiště do Vyškova a jde se vyřadit co pořádnej výtlem
Lucy si piš, to je aspon oheň. Akorát by to neklaplo páč dělám v Brně tak bych to moc nestíhal do Vy a zpět za půl hoďky kouř
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 16:17   Citovat  

náhodou Felicie má brutální zátah, když během něho zrychlí z neskutečných 18kmh na šílených 26kmh pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
A pak že octavky nejedou :D
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina