Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
uzivatelske srovnani civic 6g vs octavia combi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 12:53   Citovat  

Ted me napadlo: nechcete si uzavrit (Henges a Kamol) registrovane partnerstvi? pořádnej výtlem Stejna auta, stejne hlody.. pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 12:54   Citovat  

Winie napsal:
takze si tyhle vase totalne zcestny komentare nechte mezi ty deti na TF papa papa papa

Tobe to TF musi hodne lezet v zaludku... A o tom kde je vic "deti" bych minimalne spekuloval... Mr. Green Je to jen o vyjimkach... Holt te nekdo vyčadil odtamtud a ty jsi to neunesl tak budes porad napadat co? Ja tam jsem mimochodem od pocatku (04) a znam tam vetsinu lidi osobne coz ty sotva ...

offtopic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 12:56   Citovat  

Zemi napsal:
Tobe to TF musi hodne lezet v zaludku... A o tom kde je vic "deti" bych minimalne spekuloval... Mr. Green Je to jen o vyjimkach... Holt te nekdo vyčadil odtamtud a ty jsi to neunesl tak budes porad napadat co? Ja tam jsem mimochodem od pocatku (04) a znam tam vetsinu lidi osobne coz ty sotva ...

offtopic
Nevim jak tobe, ale me tam strasne moc chybi muj bejvalej sef a dobrej kamarad Marauder.. Se stydím Bez jeho hlasek TFko trosku zesmutnelo.. Bueee
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 12:56   Citovat  

gizmi napsal:
Ted me napadlo: nechcete si uzavrit (Henges a Kamol) registrovane partnerstvi? pořádnej výtlem Stejna auta, stejne hlody.. pořádnej výtlem

mame uplne jine auta je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 13:05   Citovat  

gizmi napsal:
Henges: silene se pletes, protoze na VW a jinych forech ja osobne hajim Hondy je to dobrý Jen nemusim ten typ Hondare, ktery si mysli ze CRX sviti jasneji nez slunce a ze neni nad jeho starou ojetinu, ktera pojede vsechna nova auta po vsech strankach i smerech je to dobrý

Jinak opravdu si nenecham kecat do toho co si JA nebo ma partnerka koupime za vuz.. :o) Jen jsem realista a ac vim ze se starou hondou je sranda, tak ale mam se i hodne rad na to abych v tom uz nejezdil.. je to dobrý Jinak myslim ze s partnerkou ted mame skvelej kompomis v podobe JA golf TDi na bezne jezdeni a Integra 1g na mazleni se v garazi a ona Octa 1.8T20V na blbnuti a 6g na peknou beznou levnou jizdu.. je to dobrý a myslim ze je na kazdem co si zvoli.. je to dobrý

Jinak opet mam dalsi namet na komixik na hlavni stranku tohoto fora: parkoviste kde vyfotime 6g vedle Kokty, koktu hodim v PC do sedi a napis: "jen nad hondou sviti slunce a nemrzne" pořádnej výtlem
Sám když vidím crxmatloše zaslepený tak do nich reju, ale nechodím na ruzný fora abych ryl vždy do toho druhého a házel tu jak mám názory s nadhledem, jakej jsem realista atd. a pomlouval zrovna to auto podle toho na kterým foru jsem Ble Taky klidně napíšu že bych tdi bral jako druhý auto a vím o jeho kladech atd. ale neskáču hned po prvním vláknu jak uvidím že se tam něco srovnává abych pomluvil zrovna to auto který je v názvu klubu. Podle toho co jsi napsal jdeš a H-C kde vychvaluješ TDi a pomlouváš hondaře i když co jiného tu mužeš čekat když to je honda-club s nadšencama do značky a pak jdeš na folkovej tdi klub nebo co kde zas pomlouváš to jejich a vychvaluješ Hondu. Tohle mi moc normální nepřijde Smutný Myslíš že někoho napravíš když budeš vykládat pořád jak jeho oblíbená značka a motorizace je na prd a vymlouvat mu že to co se mu nelíbí je fakt dobrý..?? Ohánět se tu pak řečima že máš nadhled, nejsi zaujatý a jsi realista no to je sranda ne Úsměv Ano Ty nejsi zaujatý vůči značce, ale vůči lidem, ale opakuji co čekáš že najdeš za lidi kteří jsou v Honda-clubu, že budou obdivovat TDi a obráceně?? přátele
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 13:12   Citovat  

Já nejsem zastánce žádný značky... Jen mam s těma autama prostě samý dobrý zkušenosti, tak proto to píšu, nikdy jsem s koktou neměla jedinej problém, takže asi tak... Každý má něco do sebe, dokonce i ta nafta, ale když to tady zahlásim, tak je to jako kdybych mluvila do větru... Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 13:14   Citovat  

pani_gizmickova napsal:
Já nejsem zastánce žádný značky... Jen mam s těma autama prostě samý dobrý zkušenosti, tak proto to píšu, nikdy jsem s koktou neměla jedinej problém, takže asi tak... Každý má něco do sebe, dokonce i ta nafta, ale když to tady zahlásim, tak je to jako kdybych mluvila do větru... Mrk
Vážně to mám opakovat?? Co čekáš na honda-clubu kde je na pár vyjímek jen benzín a jeho zastánci a kor ti s Ftekama Velmi šťastný To jak kdyby jsi šla na kočka-forum a vykládala jak je pes super zvíře zmatenej
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 13:17   Citovat  

Uz se zase pomalu zatapi. Ja bych to smaznul. Smutný
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 13:32   Citovat  

Zemi napsal:

offtopic

lezi. mas pravdu ze lezi. mel sem osobni cest s par lidma a opravdu z nich nic kloudnyho nevypadlo. jasne ze sou tam i dobry lidi, ale co si budem nalhavat, tech je tam mensina, stejne jako na ostatnich forech a klubech. Ale nak mi to tam proste nesedlo. muj skromny nazor...

a v tomhle srovnani nikdo nesrovnaval NAFTU vs BENZIN je to ciste o kvalite zpracovani auta. A gizmi. nemyslim si ze moje sesta generace z 12. mesice 1999 je starej pekac jako je treba cero. a kdyz zustaneme u uzivatelskeho srovnani crx vs treba corrado, tak si myslim ze jasny vitezem bude asi corrado, ale opet pouze z uzivatelskeho hlediska. jizdni vlastnosti tu nikdo nesrovnava.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 13:42   Citovat  

Henges napsal:
Vážně to mám opakovat?? Co čekáš na honda-clubu kde je na pár vyjímek jen benzín a jeho zastánci a kor ti s Ftekama Velmi šťastný To jak kdyby jsi šla na kočka-forum a vykládala jak je pes super zvíře zmatenej

No jo, však já už mlčim, ale i ti zarytí hondaři by si asi mohli uvědomit, že 20 let starý auto at už ftek nebo ne prostě neni to nejlepší na celým světě... Jako já ty auta mam taky ráda, dá se s tim skvěle blbnout a jsou to fajné auta, dyt my jsme v očekávání na šestkovýho cívu, takže rozhodně nejsem proti tejhle značce (i když dřív to bylo jinak Se stydím ) Úsměv Úsměv
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 13:59   Citovat  

pořádnej výtlem... On je tu nekdo snad takovy kdo si mysli ze jeho honda je nejlepsi na svete ? Kdo je to ? Tak to koukám!... No on se nekdo ozve HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 14:19   Citovat  

pani_gizmickova napsal:
No jo, však já už mlčim, ale i ti zarytí hondaři by si asi mohli uvědomit, že 20 let starý auto at už ftek nebo ne prostě neni to nejlepší na celým světě... Jako já ty auta mam taky ráda, dá se s tim skvěle blbnout a jsou to fajné auta, dyt my jsme v očekávání na šestkovýho cívu, takže rozhodně nejsem proti tejhle značce (i když dřív to bylo jinak Se stydím ) Úsměv Úsměv
A pořád dokola HaHaaa Ok oktáfka je super auto a havně v naftě. Spokojenost? Úsměv To vážně chceš aby ti co tu mají cera protože třeba na novější či lepší nemají a nebo jsou s ním prostě spokojení obdivovali škodofku protože je novější a... v čem že to je tak lepší pro mladého kluka????? Aha, v kokte a hlavně v kombíku bude mít borec lepší image asi Velmi šťastný
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 14:21   Citovat  

omg ráno se chci mrknout co je nového, jdu na Honda forum a z toho co vidím se mi chce to snad ne čtu slova jako Golfinka, TDi, Koktulka ... omg už tu gizmis family někdo zabanujte, to je humus ............... Gizmi, už ti někdo řekl, že nafta smrdí? to snad ne stejně jako celý VW koncern ....

jinak přeju krásné ráno ostatním Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 14:26   Citovat  

Miki Civic napsal:
omg ráno se chci mrknout co je nového, jdu na Honda forum a z toho co vidím se mi chce to snad ne čtu slova jako Golfinka, TDi, Koktulka ... omg už tu gizmis family někdo zabanujte, to je humus ............... Gizmi, už ti někdo řekl, že nafta smrdí? to snad ne stejně jako celý VW koncern ....

jinak přeju krásné ráno ostatním Úsměv
Dyt už je poledne pořádnej výtlem

Jinak Miki to bere vážně s tou naftou, už to hlásá dost veřejně tudy pořádnej výtlem

DSC_1038.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1038.jpg, 100.23 kB
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 14:29   Citovat  

Henges Hihi Úsměv tak dobrou chuť těm co obědvají ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 14:50   Citovat  

2Henges... za á se celou dobu bavim o benzínovej za bé nechci, každýmu se líbí něco jinýho a za cé bezpečnost nade vše Velmi šťastný
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 16:32   Citovat  

Henges napsal:
A pořád dokola HaHaaa Ok oktáfka je super auto a havně v naftě. Spokojenost? Úsměv To vážně chceš aby ti co tu mají cera protože třeba na novější či lepší nemají a nebo jsou s ním prostě spokojení obdivovali škodofku protože je novější a... v čem že to je tak lepší pro mladého kluka????? Aha, v kokte a hlavně v kombíku bude mít borec lepší image asi Velmi šťastný

docela trefný. ale já se taky rád zastanu toho, s čím jsou dobrý zkušenosti. je težký pochopit, že někteří lidé své názóry buď okoukají, anebo chtěj bejt naprosto cool a origo, viď, Miki (provokatér evo 10 pořádnej výtlem ). proto tu taky musím neustále mlít tu svou muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 17:09   Citovat  

Henges: Octa 1.8T 20V je nafta? Aha, v poradku.. je to dobrý Jinak ja nehanim auta vzdy na opacnem foru a na VW bych nikdy nic nepipnul, protoze tam maji forum udelano aby lidem pomahalo a pokec o kravinach je tam hoooodne stranou (doporucuji mrknout, mozna by to pomohlo i tomuto foru)

Jinak obecne bych se rad vratil k tematu a to srovnani koncernu a Hondy kdyz mrzne.. Mam to tedy chapat tak, ze kdyz bude venku minus 50 tak Honda bude stale krasne teploucka a jine auto zmrzle?...Supr, jen je zvlastni ze i nas 6g byl nedavno zmrzlej a ze vsech x hond vetsina v zime taky.. Proste tomuto zarucene kvalitnimu srovnani se mohu jen smat..A nenapadlo zarucene kvalitniho technika na srovnani kvality aut v zime ze to je trebas kosmetikou? Ze auta od koncernu jsou vesmes jen na litani a ze on si sveho 6g mazli pripravkama? Sakra, ted jsem asi rozmlatil nejvetsi vyzkum na padrt.. pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 17:25  Naposledy upravil Miki Civic dne 3.1.2009 , 17:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

offtopic na VW foru jsou tak zaneprázdněni opravama, že na nic jiného není čas pořádnej výtlem Vlastně krom tématu "Kdo mě zas dnes pojel" ... nebo možná "koho neotrávíš, ten ti ujede" pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 17:26   Citovat  

gizmi napsal:
Henges: Octa 1.8T 20V je nafta? Aha, v poradku.. je to dobrý Jinak ja nehanim auta vzdy na opacnem foru a na VW bych nikdy nic nepipnul, protoze tam maji forum udelano aby lidem pomahalo a pokec o kravinach je tam hoooodne stranou (doporucuji mrknout, mozna by to pomohlo i tomuto foru)

Jinak obecne bych se rad vratil k tematu a to srovnani koncernu a Hondy kdyz mrzne.. Mam to tedy chapat tak, ze kdyz bude venku minus 50 tak Honda bude stale krasne teploucka a jine auto zmrzle?...Supr, jen je zvlastni ze i nas 6g byl nedavno zmrzlej a ze vsech x hond vetsina v zime taky.. Proste tomuto zarucene kvalitnimu srovnani se mohu jen smat..A nenapadlo zarucene kvalitniho technika na srovnani kvality aut v zime ze to je trebas kosmetikou? Ze auta od koncernu jsou vesmes jen na litani a ze on si sveho 6g mazli pripravkama? Sakra, ted jsem asi rozmlatil nejvetsi vyzkum na padrt.. pořádnej výtlem
nikdo tu nesrovnaval auta v -50ti. u nas bylo -8. a zadnou kosmetiku na 6g nepouzivam. je to daily car.na mazleni mam sx. proc proste neumis prekousnout ze ta octule vymrzla a civic ne. podminky byli uplne stejny. co vic by si chtel? auta sou zrhuba stejne spinavy. jediny co me napadlo jako velkej rozdil, tak ten ze je octavie cerny combi a civic je zlutej hatch. prejen v tom combiku je vic prostoru, tudiz tam muze bejt vic studenyho vzduchu, ale okna byli omrzly zvenku a razeni s rucni brzdou a zamek zpatecky zevnitr asi nevymrznou, ne? jeste dodam pro uplnost ze obe auta nebyli nikdy bourany. takze potencialni diry v karoserii jsou jiz z vyroby.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 17:30   Citovat  

Winie napsal:
nikdo tu nesrovnaval auta v -50ti. u nas bylo -8. a zadnou kosmetiku na 6g nepouzivam. je to daily car.na mazleni mam sx. proc proste neumis prekousnout ze ta octule vymrzla a civic ne. podminky byli uplne stejny. co vic by si chtel? auta sou zrhuba stejne spinavy. jediny co me napadlo jako velkej rozdil, tak ten ze je octavie cerny combi a civic je zlutej hatch. prejen v tom combiku je vic prostoru, tudiz tam muze bejt vic studenyho vzduchu, ale okna byli omrzly zvenku a razeni s rucni brzdou a zamek zpatecky zevnitr asi nevymrznou, ne? jeste dodam pro uplnost ze obe auta nebyli nikdy bourany. takze potencialni diry v karoserii jsou jiz z vyroby.

pořádnej výtlem

jen bych doplnil, že u chrochtáků jak se to celý třepe se u VW občas povolí šroubky, které pak vypadnou a .... HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 17:34   Citovat  

Winie: odpovedi muze byt nekolik..rozdilna uprava kastle - pozink VS nonzink, kosmetika, klimacka, teplota pri prijeti, fakt ze benzin a nafta maji jine teplotni prubehy, objem interieru, to jak kdo funite na sklo..... proste nejde ani tak o auta, kdyby jsi rekl civic a BMW ve prospech BMW, tak ti napisu to same ve smyslu ze je to kravina srovnavat je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 17:40   Citovat  

U nás jsou po ránu všechny auta vždycky namrzlý stejně, od trabanta přes hondy, koncerny až po například Volva... A fakt se mi nestalo, aby bylněkdy nějakej problom s čimkoliv na jakymkoliv autě... Krom toho,že 4g cíva a citrón saxo byli dycky zamrzlý i zevnitř pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 17:46   Citovat  

gizmi napsal:
Winie: odpovedi muze byt nekolik..rozdilna uprava kastle - pozink VS nonzink, kosmetika, klimacka, teplota pri prijeti, fakt ze benzin a nafta maji jine teplotni prubehy, objem interieru, to jak kdo funite na sklo..... proste nejde ani tak o auta, kdyby jsi rekl civic a BMW ve prospech BMW, tak ti napisu to same ve smyslu ze je to kravina srovnavat je to dobrý

no ale v tom pripade kdyz je tedy podle tebe rozdilna uprava karoserie,tak ji v tom pripade ma octavie horsi. co beru logicky tak je ten objem interieru. cas prijezdu aut i doba jizdy je stejna +-30vterin. myslim si ze funeni na sklo je pomerne divnej ukazatel a topeni byla u obou vozu vypnuta. a i kdyby ta teplota pri prijeti kazdyho auta byla jina. tak se to za par minut, maximalne hodinu srovna, protoze sme s tim autama jeli zhruba 5 minut. tak se ty motory nestihly ani zahrat, natoz aby ovlivnili takhle ten vysledek. jeste upozornuju ze, kdyz sem to tam vez ty auta, tak sem vubec zadnej test nebo porovnani nezamyslel. bylo mi to ukradeny, ale kdyz sem videl vysledek, tak me honda mile prekvapila a skoda hodne, ale hodne zarmoutila. cekal sem ze delame lepsi auta.
   Návrat  
Brabi_5g je teď offline  Brabi_5g
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 17:59   Citovat  

me jako jediné vysvetlení přijde jen to, že na jednou auto vrhalo stín a na druhé ne. Jinak termofyzika funguje na všechny auta stejně bez ohledu na typ karoserie apod. zamrzlý to máš proto, že ti na auto padá rosa která zmrzne. A nebo když odepřeš i stín apod. Může to být tím, že jedno z aut bylo v myčče (to už je jedno kdy) a dal se vosk a druhý auto jen obyč oplach. a nebo ste si dali oba vosk a třeba na jiný benzínce a na každý myčce maj svůj vosk. Já osobně sem se setkal s tím, že existuje přípravek na okna, který pomáhá při zamrzání oken ...

Roman Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 18:05   Citovat  

Winie: mno vida a jsme u toho..5min...takze po 5min benzin zahratej, nafta se raficka ani nehne od nuly..copak asi pak lepe zamrzne? pořádnej výtlem Musis srovnavat srovnatelne..jinak uprava kastle horsi? Ahaaa, bude jaro, Hondy budou kvest, ale hlavne ze nam nezamrzaj jak pozinkova auta... ??? pořádnej výtlem Helet bez komentare, na tohle si udela nazor snad kazdej sam.. je to dobrý

Brabi_5g: presne tak, plne souhlasim.. ale tak nechme ho v domeni ze Honda je nejslepsi, vsak me to i tesi, sam jich v rodine mam hodne.. je to dobrý
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 18:22   Citovat  

wow...tak ted vím ze vsechny mé hondy jsou vyrobeny asi ve wv...mrchy jsou omrzlé ,obcas zamrznou zámky ...jak se pozná ze mám origo hondu? urcite mám podvrch Bueee
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 18:25   Citovat  

Ohraty benzin ? Ja bych ho teda radsi nezahrival pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 18:27   Citovat  

gizmi napsal:
Winie: mno vida a jsme u toho..5min...takze po 5min benzin zahratej, nafta se raficka ani nehne od nuly..copak asi pak lepe zamrzne? pořádnej výtlem Musis srovnavat srovnatelne..jinak uprava kastle horsi? Ahaaa, bude jaro, Hondy budou kvest, ale hlavne ze nam nezamrzaj jak pozinkova auta... ??? pořádnej výtlem Helet bez komentare, na tohle si udela nazor snad kazdej sam.. je to dobrý

Brabi_5g: presne tak, plne souhlasim.. ale tak nechme ho v domeni ze Honda je nejslepsi, vsak me to i tesi, sam jich v rodine mam hodne.. je to dobrý

du se projet. cestu tam. zjistim ti o kolik se mi pohne rucicka teplomeru v minus osmi stupnich. ale predem ti rikam ze o nula, nula, nula, nula, nula, nula..... pockej si na to.... jeste chvilku.... chvilicku.... prd. navic s mojim tocenim motoru do dvou tisic pri studenym motoru.... nenech se vysmat.... Ble nerikam ze je honda nejlepsi. nejlepsi je ? kdo vi at odpovi a necim to podlozi. jen rikam to co sem videl na vlastni oci a o cem sem se chtel pochlubit. i kdyby to dopadlo obracene, tak to sem stejne dam. je to hodnoceni z meho uhlu pohledu, kdy me nezajimaj jizdni vlastnosti, zrychleni maximalka a podobny hovadiny. obe auta sou pracanti na jezdeni z bodu a do bodu b nudnym zpusobem. na zabavu jsou jiny auta.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 18:29   Citovat  

PAKO napsal:
wow...tak ted vím ze vsechny mé hondy jsou vyrobeny asi ve wv...mrchy jsou omrzlé ,obcas zamrznou zámky ...jak se pozná ze mám origo hondu? urcite mám podvrch Bueee
to je hezky pořádnej výtlem nemas ji z acek? tam bych se nedivil pořádnej výtlem v ty kose co tam je dneska(na teplomeru mam -12 umrzaj i psi pri curani) tak nemusis bejt zneklidnen Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
uzivatelske srovnani civic 6g vs octavia combi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina