Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zápis z rady HC?
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 21:29   Citovat  

gizmi napsal:
Daver: dekuju moc za vstricne jednani a odpoved.. je to dobrý Myslim ze by jsi mohl nekterym lidem tady jit prikladem je to dobrý

Hellborn: ja to vse napsal slusne a ocekaval jsem slusnou odpoved.. chapu ze jsi to nevydrzel a musel jsi si rejpat.. Ble Jak jsem napsal, diky presunum je tu zmatek a nejsem jedinej komu se blbe hledaji informace a od toho snad forum je, abych se slusne zeptal.. Boze.. Jinak nechapu proc jsi si nerejpl i do Paka..ikdyz chapu..dva udelaji totez, ale urazi se jen jeden..

Daver2: docteno a klobouk dolu..dalo silene prace urcite a celkove mam radost jak to vyslo..lepe to dopadnout nemohlo.. je to dobrý

Já se jen slušně zeptal, jestli umíš číst... I když ze zkušenosti s Tebou (X krát mnou napsaná informace a Ty ses stejně zeptal..) vím, že Ti kombinování informací činí jisté problémy... Z Tvých příspěvků to spíš vypadá, že vůbec nehledáš (článek o pronájmu serveru je třetí na hlavních stránkách)... Kdyby to bylo poprvé,tak neřeknu nic,ale poprvé to rozhodně není... Nebo holt nejsem normální já, když mě napadne,že v rok a půl starém zápise rady nenajdu informace na rok 2008, natož 2009....

Nevím proč bych měl rejpat do Paka, když se zeptal na stanovy a že v nich není výše příspěvku (proč jsem snad vysvětlil).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 21:49   Citovat  

hellborn: chlapeeee, sakraaa, vysvetlim jak k tomu doslo HaHaaa je to dobrý a to vklidu.. zkratka mam pristup rovnou na forum a kdyz se reklo, ze hlavni stranky uz se moc nepouzivaji (honda-dnes je doslova dzungle kravin, moje honda uz neni diky garazi zde a pak jsem nekde cetl ze kuli presunum vse dulezite bude take zde je to dobrý ) takze jsem hledal jen zde (ma chyba, ale fakt jsem nekde cetl ze kuli presunum vse dulezite bude uz jen zde)..a pak ma druha chyba - juknul jsem do posledniho prispevku na foru a videl tam ten zapis.. :o) Mno omlouvam se..ale fakt jsem byl slusnej a prislo me ze do me docela jdes a nepravem Smutný Stacilo rict: tyweeee gizimiiiii, mrkni na datumy a hlavni stranku..za to smajla jak se tlemis a palec nahoru a je cajk.. je to dobrý ale pohodaaa.. Jinak kdyz uz se stalo, mohu jednu vecnou? Neslo by vse dulezite hazet na jedno misto? Ja jen ze mit cast na hlavni strance, cast na foru, cast na podsekci foru, atd je docela nestastne.. ale chapu ze to je asi tim stehovanim.. je to dobrý a jinak preji lidem co drzi toto sdruzeni krasny dalsi rok a pevne nervy s lidma jako jsem ja.. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 22:05   Citovat  

Část mého příspěvku ze 7.11.2008 z vlákna,kde Daver 1) duplicitně oznámil výši příspěvku 2009 a 2) se ptal na Váš názor na výši této částky:

Hellborn:
Zaslal: 7.11.2008 , 8:52 Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

gizmi napsal:
Co se tyce te 500,- .. osobne je to uz castka, kterou bych nedal a mozna by bylo zajimave vypocitat kolikrat 200 a kolikrat 500 klub dostane.

Hellborn:
Zkus si přečíst celé vlákno... 1) O zdražení se debatilo už na HD07 - tehdy ještě rozhodovala členská schůze (nebylo dost hlasů,aby bylo některé z navržených zdražení prošlo), 2) Po zhodnocení kolik se vybere za 09 se uvidí,co dál, 3) platí +/- 250-260 členů (2007 to bylo 224lidí) = 52.000,- Kč, to jsou asi 2 nákupy do butiku... a za 4) je 42Kč/měsíc tak hodně?

Tolik moje vysvětlení "proč jsem do Tebe tak šel"...

Pro úplnost dávám ten Daverovo příspěvek:

Daver napsal:
Vážení členové,

po dlouhých dohadech a zvažování různých možností se rada spolu s kontrolními a poradními orgány usnesla stanovit novou výši příspěvku na členství v OS HondaClub.cz s platností od období 2009.

Příspěvek činí 500Kč za jeden kalendářní rok, tedy od 1. ledna do 31. prosince.

Příspěvky v této výši k uhrazení členství na rok 2009 můžete posílat již od 1.11.2008.

Mnozí toto navýšení jistě očekávali, minimálně jsme o tom debatovali na Honday 2007. Důvodem je samozřejmě pořízení nového hostingu pro naše stránky, který nestojí málo, dále také možnost nakupovat více zboží do butiku najednou (nyní toto dotuje správce butiku ze své kapsy, což jistě uznáte za nevhodné řešení) atd. Pokud budete sledovat stav účtu, uvidíte, že se tak nějak stále vlní kolem nuly a v podstatě je to "z ruky na fakturu" HaHaaa.

Rada se samozřejmě zavázala starat se o klub tak, aby prosperoval. Hlavní činností klubu je pořádání srazů, což se zatím děje jen velmi málo (ovšem pracujeme na zlepšení a myslím, že se toho povedlo už dost v této oblasti zlepšit) a s vyšším příjmem do kasičky klubu se můžeme v této činnosti rozvinout daleko více (ceny, časomíra, stany, občerstvení, muzika atd.).

Nakonec vás prosím o váš hlas v anketě, zda-li vám 500Kč ročně (42kč měsíčně) příjde mnoho. Na základě analýzy výsledků ankety budeme dále jednat.

Díky za pozornost a můžete se vrátit ke svým volantům HaHaaa

Daver

Přispíval jsi tam, takže lze předpokládat,že o výši příspěvku jsi informován byl, i o tom,kdo o této částce rozhodl (i když po pozastavení nových registrací nebyl odkaz na stanovy na stránkách, tak tam byl v členské sekci návrh, který byl v 7/2008 odsouhlasen, a ve kterém je nově uvedeno, kdo o příspěvku rozhoduje)...

Další komentář myslím netřeba...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 23:58   Citovat  

gizmi nezklamal a zahajil novej rok pořádnej výtlem kdy už ten hellborn (a nejen on) pochopí, jak se má chovat. Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zápis z rady HC?
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina