Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Doporučení CICIC
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2008 , 23:20   Citovat  

Stollby napsal:
jj vim co si myslite me ale nejde o to aby to auto melo buh vi kolik koni.ja jen cci aby to auto troska neco vydrzelo.a melo trosku zvuk a hlavne se dobre ovladalo.ten kompresor a tak chci jen proto at to auto jede na pohodu i pri nizsich otackach.at se nemusi rozjizdet na nejaky 2000 otacek atd.proste at to jen ttrosku jede

jak tu uz bylo receno, pokud ty penize mas, tak si kup 1,6 a nic moc bych nevymyslel rozhodl bych se pro jakou generaci. ono neni o tom koupit jen auto za 180 tis a za 20 tis koupit kola. kazdy auto co koupis tak do nej nevidis a predchozi majitel ti muze rict cokoli a i kdyby nelhal i tak se ti druhej den muze neco podelat a co pak? budes na to koukat jak to stoji pred barakem. proste bych radsi koupil neco s poradnym motorem, casem by jsi stejne nebyl spokojen priklad s 1,4 takze auto s poradnym motorem koupil bych kola a dal bych do late motor aby jsi mel klid a jistotu a pak bych vymyslel upravy, nebo to nazor muj, k cemu ti bude ze budes mit super kridlo super lak na motoru vzduchovej filtr , ladenej vyfuk a pak nastartujes a vyvali se ti coud... taky jsou taci lidi doufam ze ne hondari ale videl jsem borce s bmw , div mu nenaprselo do nosu jak ho mel nahore a pak kdyz to nastartoval tak jsem se jen pořádnej výtlem takze to zvaz Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stollby je teď offline  Stollby
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 0:12   Citovat  

najezdeno mam neco kolem 3 a pul tisice kilometru.ja vim ze to neni nic ale me se libi ze kyz ma auto vyssi vykon tak beha moto daleko klidneji a tak.celkove se mi to auto pak zda aji lip ovladatelny a tak.s tou naftou super mno ale melo to byt jako priklad.nejsem blazen kterej by chtel nekam prijed a machrovat jak nemam nadupanou karu akdesi cosi.jsem riic zacatecnik a nez se naucim poradne ridit tak jeste par let bude o tom zadna.ze neni zrovna malo lidi kteri maji felinu 1.6 max nacipovanou a delaj jaky to je letadlo a pokud mozno tak jeste v kombiku tak to vam asik rikat nemusim ale nehazejte me prosim k nim do pytle.jen mam radeji trochu vyladeny auti Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 0:20   Citovat  

jj takovej pristuip mi prijde spravnej.to tom kridle upravach atd to je jasny ze je az v druhe rade.auto chci napred dat poradne dokupy at se naej muzu spolehnout.nejaky penize v rezerve jeste na nejaky pripadny potrebny necekany potize mam.je to pro me kupa penez a nechtel bych je investovat do neceho co nema smysl hlavne ne ted kdyz jete ani poradne nevydelavam.vite co myslim
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 0:24   Citovat  

kup si civic 6g vti a budeš mít co dělat to uřídít si myslim. udělej potřebné opravy a zbytek si kup brzdy,kola a pořádný pneumatiky, věci co se ti budou líbit ale nemysli si že ti to bude pro začátek málo Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 0:35   Citovat  

vti.jakej moto tim myslis presne??brzdy??s tim souhlasim naprosto ale vedet tak jaky.....auto na deni jezdeni ..muzes nejaky nahodit??to samy pneu?16tky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 0:41   Citovat  

civic 6g s motorem b16a2, brzdy třeba kotouče brembo max a ate desky, kola nějaký lehký pěkný 15" max 16" pneu klidně ty GY eagle F1 to je tak to co ti bude v klidu stačit a je to osvědčený

jinak zkus se míň ptát a víc číst hodně odpovědí najdeš třeba na hondaclub.cz sekce modely tam se koukni na auta a přečti si něco takhle se chceš bait o něčem o čem nic nevíš, chceš silný auto a přitom silně pochybuju, že využiješ to co ti b16a2 může nabídnout
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 0:48   Citovat  

precteny mam skoro cely forum a vetsinou je to tak ze nekdo prijde s nejakou odpovedi ktera se zda naprosto v poho a pak dojde nekdo a rika ze to neni pravda a kdesi cosi tak se radeji zeptam znova.a ptam se prave proto abych se neco dovedel.ale jinka diky moc jsi mi pomohl.takovych lidi je cim dal min.diky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 0:53   Citovat  

lidi to neradi pořád opakujou Tak to valím bulvy to že si přečtl celý forum mi netvrď když nevíš co má civic vti za motor HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 0:56   Citovat  

tak se tedy omlouvam ze nemam pamet jako buh vi kdo.je tady toho docela hodne a omlouvam se za to ze je tady hodne zajimavych veci a porad nad necim premyslim a tak a hold mi neco proste unikne.s tim oznacenim motoru to asi jako bmw e 46 316i s motorem 2.5 i a prej origo z vyroby asi tak.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 0:58   Citovat  

Stollby napsal:
s tim oznacenim motoru to asi jako bmw e 46 316i s motorem 2.5 i a prej origo z vyroby asi tak.

nesmysl
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 1:06   Citovat  

jo to jsem trosku prehnal.jen jsem tim chtel rici ze chapu ze to asi nebavi nikho porad opakovat ale ja o hondach nevim vicemene nic nez kdoliv jinej kdo je potka nceste a nekdo z okoli ma neco podobnyho,omlouzvam se za to.jeste jednou diky za pomoc.jinak uz jsem zjistil vse co jsem potreboval akorat mi zustava tajhemstvym ta prevodovka 6stupnova.to bude asi tezke a hlavne financne narocne ze?posi jeste o tohle
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 1:36   Citovat  

Stollby napsal:
jo to jsem trosku prehnal.jen jsem tim chtel rici ze chapu ze to asi nebavi nikho porad opakovat ale ja o hondach nevim vicemene nic nez kdoliv jinej kdo je potka nceste a nekdo z okoli ma neco podobnyho,omlouzvam se za to.jeste jednou diky za pomoc.jinak uz jsem zjistil vse co jsem potreboval akorat mi zustava tajhemstvym ta prevodovka 6stupnova.to bude asi tezke a hlavne financne narocne ze?posi jeste o tohle

6ti stupnovou nepotrebujes.. ja ji jeste nevidel, ale proc pridelavat si starosti a cpat do toho finance zas takovou raketu mit nebudes aby jsi tam cpal 6 stupnu, takze bych to neresil tohle.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.12.2008 , 1:38   Citovat  

jj v poho ja jen ze jsem to tady casto videl ze je velka skod ze nemaji hondy stkovou prevovku.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 8:28   Citovat  

Stollby napsal:
nasel jsem bodykit s atestem na strankach f2 tuningu.kdyztak kouknete kdo mate zajem
jestli mas na to 200t poohlizej se po originálnim stavu treba tohodle
Civic 1.6 3D VTi VTEC (EK4) 1996-2000
Typ: 3D VTi VTEC Typ motoru: B16A2 Typ karosérie: EK4
Objem (cm3): 1595 Výkon (kW): 118/7600 Toč. moment (Nm): 150/7000
Hmotnost (kg): 1165- Rozměry (d/š/v): 4190/1695/1375

jeste ti zbude na to aby jsis to domazlil
   Návrat  
dcadio je teď offline  dcadio
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 18:29   Citovat  

coodl napsal:
jojo jsou sklapeci a je tam ten 3 bodovej pas, ale lidi co jedou v zadu, tak kvuli tomu pasu nic moc pohodli, tak ten pas asi pujde pryc casem a pujde tam ctyrbodovej Mrk

Ahoj, koukal jsem ze mas sedacky jom, chci se zeptat jak se montovali do ty 5g mam totiz to same auto a ty same sedacky je to dobrý ,
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 18:34   Citovat  

EK4 to je jaka kastle???ja chtel spis kupecko nez hatchback
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 18:36   Citovat  

Stollby napsal:
EK4 to je jaka kastle???ja chtel spis kupecko nez hatchback

EK4 je hatch... tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 19:19   Citovat  

dcadio napsal:
Ahoj, koukal jsem ze mas sedacky jom, chci se zeptat jak se montovali do ty 5g mam totiz to same auto a ty same sedacky je to dobrý ,

no ja je tam nemontoval, byli tam od predesleho majitele, ale co jsem na to koukal tak nejsou pridelane na vsechny srouby. sice uz jsem pridelal na vsechny jednu stranu(udelal jsem tam dirku na vic neboli spise zvetsil v te kolejnici aby se dalo namontovat Úsměv ) a jinak to asi nebude tezke odmontujes sedacku vyndas a nahradis to za puvodni, bude se to montovat na tu kolejnici nebo proste to jak to jezdi zda se nepletu(ale nerad bych kecal, protoze jsem vzivote nekoukal jak jsou pridelane origo sedacky) ale pokus napsat miket ten je asi montoval Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 23:40   Citovat  

alien44 napsal:
EK4 je hatch... tudy odkaz

EK4 je i sedan...
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44