Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A pak že octavky nejedou :D
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 13:21   Citovat  

kamol napsal:
turbo snad jede uz i od spoda ...mi chces rict ze turbodiesly musis vytacet jo?pekna blbost kdyz turbodiesly i 3.0 maji kroutak nejvyssi nekde u 1500otacek.
"tak to se zase "táhlo" do těch 3000rpm" rozuměj otáčky se zhruba do 3000 (než začlo plnit turbo) zvyšovaly velmi pomalu
pak nastoupilo turbo a metelilo velmi slušně až do 5500rpm takže jsem musel nafťáka vytáčet, protože jinak to byl hroznej lenoch. rozuměj Fiat TIpo který jsem měl, tak jsem ho musel točit, aby pořád tlačilo turbo, protože jsem chtěl jezdit svižně, takže ačkoli to byl nafťák tak to ožívalo až potom, co to Turbo tlačilo nejvíce....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 13:26   Citovat  

Felicie 1.9D táhne, si děláte (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) ne? pořádnej výtlem K čemu ti je max krouťák v 1500? Ty snad zařadíš v 1500? Stejná kokotina jako srovnávat chrochtáka na pružný zrychlení ... s benzínem kdykoli podřadíš a uletíš, než on tam na těch rozmení 60ti kmh naskládá ty 3 rychlosti tak si pryč pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 13:43   Citovat  

Miki Civic napsal:
Felicie 1.9D táhne, si děláte (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) ne? pořádnej výtlem K čemu ti je max krouťák v 1500? Ty snad zařadíš v 1500? Stejná kokotina jako srovnávat chrochtáka na pružný zrychlení ... s benzínem kdykoli podřadíš a uletíš, než on tam na těch rozmení 60ti kmh naskládá ty 3 rychlosti tak si pryč pořádnej výtlem
No hele jako to neni (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) to je vážná věc. Pocitově ti to fakticky přijde, že i když to táhnutí je sice dvouvteřivový a v CIvicu za tu dobu zrychlíš o 40km/h tak ti prostě pocitově přijde že to zrychlení o 10km/h s tou nakrátko poskládanou převodovkou je takový znatelnější... Rozumíš.... Jinak to jsou všechno mrchy plyno-olejový.... Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 14:03   Citovat  

Weyraak napsal:
No hele jako to neni (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) to je vážná věc. Pocitově ti to fakticky přijde, že i když to táhnutí je sice dvouvteřivový a v CIvicu za tu dobu zrychlíš o 40km/h tak ti prostě pocitově přijde že to zrychlení o 10km/h s tou nakrátko poskládanou převodovkou je takový znatelnější... Rozumíš.... Jinak to jsou všechno mrchy plyno-olejový.... Velmi šťastný
Mikiho musíš brát s odstupem. Podle něho to co ho nepředjede nebo aspon nejede jak mu tak to nejede Mr. Green
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 14:10   Citovat  

to není o tom co mě nepředjede, ale benzín forever ..... Honda
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 14:46   Citovat  

jj benzin 4ever ale miki dej si bacha na audi A6 3.0TDI tomu asi neujedes pořádnej výtlem
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 14:50   Citovat  

kamol napsal:
jj benzin 4ever ale miki dej si bacha na audi A6 3.0TDI tomu asi neujedes pořádnej výtlem

tak o tom se ani nezmiňuj, nebo tady zítra bude video, jak Miki dává A6 na (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 14:51   Citovat  

kamol napsal:

ujedu neujedu (btw přesně proti té jsem jel ve Slušovicích trénink a nechal ji 3 auta za sebou, ještě si to natáčeli zevnitř), už jenom poslouchat to chrochtání místo zvuku, to by mě asi zabilo .. benzín rulezzzzz, to je prostě zákon a kdo má rád sportovní jízdu, zvuk ... není myslím třeba víc dodávat.. Úsměv Sry, ale na diesely jsem prostě vysazenej pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:08   Citovat  

Taky chrochtáky nemusím ale fakt by to chtělo třeba srovnání Mikiho a dejme tomu blbé fábče RS ale aby byla stejná váha a výkon. Pak by to bylo rozhodnuty spravedlivě Mrk Určo by Mikec vyhrál Mr. Green ale prostě vyrovnaný boj by to chtělo OK
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:11   Citovat  

kamol napsal:
turbo snad jede uz i od spoda ...mi chces rict ze turbodiesly musis vytacet jo?pekna blbost kdyz turbodiesly i 3.0 maji kroutak nejvyssi nekde u 1500otacek.

Jen tak mezi reci... Ja mam teda benzin-turbo a spicku kroutaku mam v 2100 s tim ze ho mam skoro stejne az do omezovace. Cool Neni nic hezciho jak pri 150ti slapnout na 5ku a nemusim se honit za VTECem abych neco dohonil. Velmi šťastný Ale presto mam VTEC rad... Je to racing NA motor kterej jde po otackach, ale turbo je zakerna svine...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:13   Citovat  

Zemi napsal:
Jen tak mezi reci... Ja mam teda benzin-turbo a spicku kroutaku mam v 2100 s tim ze ho mam skoro stejne az do omezovace. Cool Neni nic hezciho jak pri 150ti slapnout na 5ku a nemusim se honit za VTECem abych neco dohonil. Velmi šťastný Ale presto mam VTEC rad... Je to racing NA motor kterej jde po otackach, ale turbo je zakerna svine...

co to mas za turbo?az do omezovace stejny kroutak?
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:14   Citovat  

tak turbo je turbo, to je zase liga jinde, samozřejmě u benzínu..

Henges: a ta 180PS/400NM Fobia ti nestačila? nesouhlas
   Návrat  
5 háček

no turbo je turbo na to nema atmosfera to je fakt
   Návrat  
Partner H-C

Henges napsal:
Taky chrochtáky nemusím ale fakt by to chtělo třeba srovnání Mikiho a dejme tomu blbé fábče RS ale aby byla stejná váha a výkon. Pak by to bylo rozhodnuty spravedlivě Mrk Určo by Mikec vyhrál Mr. Green ale prostě vyrovnaný boj by to chtělo OK

Tak 150PS v nafte pri 900kg s nakym min.300Nm proti 150PS a 140Nm... No hadejte kdo by vyhral... pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:18   Citovat  

Zemi napsal:
Tak 150PS v nafte pri 900kg s nakym min.300Nm proti 150PS a 140Nm... No hadejte kdo by vyhral... pořádnej výtlem

diesel power Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:20   Citovat  

kamol napsal:
co to mas za turbo?az do omezovace stejny kroutak?

No tak me turbo tlaci 0.4b v serii a serii taky mam tudiz se nijak neprepina a tlaci vyrovnane... Vetsina tech pretlacenejch (vocipovanejch) auticek co tady jezdi prave umira jeste davno pred omezovacem pac turbo tlaci jako magor a funguje tak akorat jako fen na vlasy. Ale kdyz jim to rozmezi 3000ot. staci. :mrk:
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:28   Citovat  

Zemi napsal:
No tak me turbo tlaci 0.4b v serii a serii taky mam tudiz se nijak neprepina a tlaci vyrovnane... Vetsina tech pretlacenejch (vocipovanejch) auticek co tady jezdi prave umira jeste davno pred omezovacem pac turbo tlaci jako magor a funguje tak akorat jako fen na vlasy. Ale kdyz jim to rozmezi 3000ot. staci. :mrk:

no jako jo turbo tlaci porad az do omezovace ale to neznamena ze je stejny kroutak prece az do omezovace....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:30   Citovat  

Miki Civic napsal:
tak turbo je turbo, to je zase liga jinde, samozřejmě u benzínu..

Henges: a ta 180PS/400NM Fobia ti nestačila? nesouhlas
Miki a myslíš že 300kg a člověk navíc je nic?? Každé kilo jde poznat Mrk
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:34   Citovat  

Henges: jo, stejně jako turbo třeba že ... pořádnej výtlem Diesely jsou :mravenec:ky, potřebují turbo aby vůbec jeli .... tečka a ne*er wokurka
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:36   Citovat  

kamol napsal:
no jako jo turbo tlaci porad az do omezovace ale to neznamena ze je stejny kroutak prece az do omezovace....

Ja nekde psal ze je stejny? Psal jsem skoro stejny... Je asi lepsi rict "plochy prubeh"... Je to lepsi? Velmi šťastný Hledam grafy z brzdy Roveru, ale vetsina je poladenych...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:37   Citovat  

Zemi napsal:
Ja nekde psal ze je stejny? Psal jsem skoro stejny... Je asi lepsi rict "plochy prubeh"... Je to lepsi? Velmi šťastný Hledam grafy z brzdy Roveru, ale vetsina je poladenych...

jj tak to jo Úsměv a co ze to mas za karu?
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:46   Citovat  

myslim 220T od Roveru
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 15:47   Citovat  

kamol napsal:
jj tak to jo Úsměv a co ze to mas za karu?

tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 16:02   Citovat  

Zemi napsal:
http://home.karneval.cz/10521363/220T/biotch/

koli ze to ma kobyl?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 16:07   Citovat  

kamol napsal:
koli ze to ma kobyl?

200PS/1185kg.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 17:06   Citovat  

Miki Civic napsal:
Henges: jo, stejně jako turbo třeba že ... pořádnej výtlem Diesely jsou :mravenec:ky, potřebují turbo aby vůbec jeli .... tečka a ne*er wokurka
pořádnej výtlem ááá vytočil jsem Mikajze :chichi:
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 17:20   Citovat  

Weyraak napsal:
Já jako naf´táka nemůžu moc kritizovat, firemní Felicia ta táhne krásně do 3500rpm. "rev limit" je tam snad 4500rpm Nikdy jsem to nezkoušel Úsměv U Tranzita není otáčkoměr tak nevim... ale co jsem měl Fiat Tipo 1.9 TDS, který jakmile bylo méně než 20°C tak nestartovalo tak to se zase "táhlo" do těch 3000rpm a pak nastoupilo turbo a metelilo velmi slušně až do 5500rpm takže jsem musel nafťáka vytáčet, protože jinak to byl hroznej lenoch. Mr. Green

Tahem bych nazval když vážně při zrychlení cítíš sílu jak tě tlačí do sedačky a ta u žádný Felicie opravdu cítit není!!!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 17:25   Citovat  

Driver napsal:
Tahem bych nazval když vážně při zrychlení cítíš sílu jak tě tlačí do sedačky a ta u žádný Felicie opravdu cítit není!!!
I ty Brute.... Víš co úplně nejvíc nesnášim? Když mám nějakou svojí zkušenost podloženou skutečností a vlastním prožitkem a někdo napíše že to neni pravda... no tak jako nevim co ty Brute Velmi šťastný A přečti si pořádně tím co jsem psal... Něco jiného je zdrcující akcelerace v nějakým megabrutálu a něco jiného je citelný náznak zrychlování, který trvá sice chviličku, ale cítit je. Je to díky tomu, že vzhledem ke krátkým převodům je na to zrychlení 0-20 km/h k dispozici "velká" porce krouťáku, který je vyšší než např v hondě odpovídajícího obsahu, ale zde to není pouze o krouťáku z motoru, bavím se o krouťáku získaným tím zpřevodováním, a navíc ta nižší porce krouťáku musí u Hondy na tu jedničku rozpohybovat auto z 0-60km/h. Je to trochu prapodivné, ale dosadím to otázkou máš tady káru která má krouťák 500 Nm a výkon 600 koní na jedničku uděláš 140km/h a pak máš tu samou káru, která na jedničku udělá 80km/h kde si myslíš že bude více cítit ten zátah a kde bude větší zrychlení, ale menším zátahem? No? Už rozumíš co tu řešim? Úsměv Heh :hehe:
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2007 , 17:39   Citovat  

Driver napsal:
Jo a bavíme se o nafťáku ne o mrtvejch 1.3 nebo 1.6 MPi :mrk: A jen tak okrajově, naftu neobhajuju jen se pozastavuju jak se při ladění benzínovejch kár opomíná např. dobré zpřevodování... cože cože ? zmatenej
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.10.2007 , 8:28   Citovat  

Weyraak napsal:
Jo a bavíme se o nafťáku ne o mrtvejch 1.3 nebo 1.6 MPi :mrk: A jen tak okrajově, naftu neobhajuju jen se pozastavuju jak se při ladění benzínovejch kár opomíná např. dobré zpřevodování... cože cože ? zmatenej

Moment, nepletl bych dohromady nějaký placebo efekt zrychlování u chrochtáků a skutečnou akceleraci (tj, že ta rychlost tam opravdu je, orpavdu zrychluješ, krajina okolo se opravdu pohybuje a auto za tebou se opravdu vzdaluje) a druhá věc sorry, ale jestli říkáš "bavíme se tu o nafťáku - tudíž Felicie 1.9D nonturbo nějakých 54PS nebo co to tam je za megamrdku pod kapotou) a dodáš "ne o mrtvých 1.3 a 1.6 8V" tak nechápu jak jsi to myslel, jelikož je snad jasný, že především ta 1.6 Felicie s tou dieselovou zacvičí jak s nějakym nemluvnětem....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
A pak že octavky nejedou :D
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina