Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sony vs Pioneer
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 22:07   Citovat  

Kubis vti napsal:
Docela mě překvapuje kolik je tady příznivců značky pioneer, zvlastní zkušenosti nedám na sony dopustit, nikdy sem s nim něměl sebemenší problém, jednoduché a logické ovládání a nastavení, zvuk taky dobrý, z lidí co znám hraje spousta na rádijích sony, nikdo neměl nikdy žádný problém, a co se týče lidí kteří mají maziku dražší ně někteří ostatní celé auto, tak volí alpine nebo clarion

ti, co tu chvali Pioneery, netvrdi, ze Alpine nebo Clarion jsou spatny znacky!
..treba Hifil:
Hifil napsal:
Jinak bych řekl že když ne Pioneer, tak Alpine, Kenwood, pak až Clarion, pak až Sony, Panasonic, nakonec Sencor, Roadstar, ......

ja taky radim Pioneery vedle Alpin.. ale proste mne osobne jsou Pioneeri proste sympatictejsi Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 22:20   Citovat  

Taky mám Pioneer DEH 30MP už tři roky skoro a zatím úplně OK nejvíc. Měl jsem i repro a taky pohoda veliká 2x170w a bohatě mi to stačilo.
Ale před tím sencor dostal co proto, dal jsem mu takovou tečku, že praskl display Velmi šťastný

Rei je teď offline  Rei
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 20:41   Citovat  

Ja bych zvukove volil urcite Pioneer, nebo Alpine. Co se vsak tyka prijmu radia, tak tam vedou Blaupunkty. A repro? Pokud nechces davat zesik, tak bych koupil Infinity, nebo JBL. A proc? Protoze maji impedanci 2 ohmy, presneji 2,63 ohm. A co to pro nas znamena? Ze budou pri stejne citlivosti a watech s radia hrat vice nez klasicke 4ohmove Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 21:08   Citovat  

Rei napsal:
Ja bych zvukove volil urcite Pioneer, nebo Alpine. Co se vsak tyka prijmu radia, tak tam vedou Blaupunkty. A repro? Pokud nechces davat zesik, tak bych koupil Infinity, nebo JBL. A proc? Protoze maji impedanci 2 ohmy, presneji 2,63 ohm. A co to pro nas znamena? Ze budou pri stejne citlivosti a watech s radia hrat vice nez klasicke 4ohmove Úsměv

Jak jsi přišel na to, že modrej punťa má lepší příjem rádia, než Pioneer či Alpine??
Na rádio bez zesilovače bych rozhodně nikdy a za žádných okolností nedoporučoval připojovat jiné, než minimálně 4-Ohmové reproduktory! Vestavěné zesilovače rádií jsou stavěné pro stabilitu do 4 Ohmů. Když připojíš dvouohmový reproduktor v lepším případě bude zvuk silně zkreslený, v horším případě shoří vestavěný zesilovač rádia bez nároku na reklamaci!!!

Rei je teď offline  Rei
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 12:01   Citovat  

Trochu jsem driv do autohifi delal, takze ze zkusenosti bych se prijmem radia opravdu priklanel k tomu modrymu puntovi.Pokud bys mohl zkusit v miste kde zacina treba pio chytat signal min vymenit za blau, tak verim ze sam uslysis zmenu.To je ale dobre jen pro nekoho kdo posloucha prevazne radio. Co se tyka te impedance, tak pokud si jako clovek neznaly veci pujdu koupit repro treba infiniti, tak na krabici najdes velkym tucnym pismem ze jsou vhodne pro instalaci i na seriove radio o impedanci 4ohmy, takze uz dal nekoukas, nainstalujes a slysis ze hrajou vic i pri mensi hlasitosti.Pokud budes koumat proc tomu tak je,tak se v udajich doctes, ze maji impedanci 2.63ohmu konkretne model 6522si, u ostatnich se to trochu lisi.Takovychto repro jsem slysel hrat na radio hodne a vetsina lidi byla spokojenych jak to se stejnym radiem hraje lip Úsměv V rodine mame takovou kombinaci repro na radio 2x a hrajou uz peknou dobu a nic se nespalilo a ani nespali... A na netu kdyz jen tak lehce zkusim neco najit tak tady pisou i s odpovedi . . . tudy odkaz
Takze aspon co se JBL a Infinity tyka tak bych se nebal a urcite doporucuji je to dobrý

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 12:16   Citovat  

no jen zmínka,hifi mě nezajímá -citlivost rádia sony vrs blaupunkt ve stejným autě ve stejným místě jednoznačně lepší sonka OK modrej bod KO rádio na .... ,ovládání na druhý
s nižším odporem stoupá proud = vyšší zatížení koncovýho zesilovače , asi to většinou v pohodě vydrží ,ale pokud bude horší kus může ho to odpálit , aspoň bude ticho pořádnej výtlem tuctucáři pořádnej výtlem

D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 15:35   Citovat  

Muj osobni nazor, ze sony nema tak cisty zvuk jako pioneer a pri vysokem vykonu uz ztraci... Jednoznacne Pioneer

libby2 je teď offline  libby2
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 16:07   Citovat  

Prvně chci všem poděkovat za vaše názory a rady.Koupil jsem nakonec od "Only one" Alpine CDA-9857R.Tak doufám,že bude hrát dobře a dlouho.Zvuk ještě moc posuzovat nemužu,protože stávající repro co tam je,tak trochu nestíhá.Ještě jednou všem dík je to dobrý

rOMIK15 je teď offline  rOMIK15
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 16:40   Citovat  

Taky bych šel do Pioneeru. Kamarád má Pioneer celé auto (vpředu koax 165mm, vzadu koax 6x9 a samozřejmě rádio) a hraje to dost hezky. Já mám Blaupunkt a hraje taky slušně (repro mám Helix), ale to ovládání je tak debilní, že za 3 roky jsem si na něho ještě nezvyknul.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 20:05   Citovat  

Rei napsal:
Trochu jsem driv do autohifi delal, takze ze zkusenosti bych se prijmem radia opravdu priklanel k tomu modrymu puntovi.Pokud bys mohl zkusit v miste kde zacina treba pio chytat signal min vymenit za blau, tak verim ze sam uslysis zmenu.To je ale dobre jen pro nekoho kdo posloucha prevazne radio. Co se tyka te impedance, tak pokud si jako clovek neznaly veci pujdu koupit repro treba infiniti, tak na krabici najdes velkym tucnym pismem ze jsou vhodne pro instalaci i na seriove radio o impedanci 4ohmy, takze uz dal nekoukas, nainstalujes a slysis ze hrajou vic i pri mensi hlasitosti.Pokud budes koumat proc tomu tak je,tak se v udajich doctes, ze maji impedanci 2.63ohmu konkretne model 6522si, u ostatnich se to trochu lisi.Takovychto repro jsem slysel hrat na radio hodne a vetsina lidi byla spokojenych jak to se stejnym radiem hraje lip Úsměv V rodine mame takovou kombinaci repro na radio 2x a hrajou uz peknou dobu a nic se nespalilo a ani nespali... A na netu kdyz jen tak lehce zkusim neco najit tak tady pisou i s odpovedi . . . tudy odkaz
Takze aspon co se JBL a Infinity tyka tak bych se nebal a urcite doporucuji je to dobrý

Jsem si opravdu jistý, že rozdíl mezi punťou a pioneerem bych slyšel..

Celá věc okolo tebou zmiňovaných dvouohmových repro se mi zdá být trochu marketingovým tahem...
Chápeš! 4-ohmový reproduktor má odpor při průchodu stejnosměrného proudu většinou někde mezi 3,2 až 3,8 Ohmů.. Impendance reproduktoru je závislá na frekvenci, takže nelze vyjádřit číslem. Uvádí se tedy jmenovitá impendance, která se uvádí v počtu Ohmu vždy v celých jednotkách - žádné desetinné čárky. Reproduktor by pak při jakékoliv frekvenci neměl mít impendanci nižší, než 80% jmenovité impendance. Z druhého grafu odzhora na tvém odkazu je vidět, že jejich dvouohmový reproduktor je tedy rozhodně tříohmovým reproduktorem - to už je divné, že? Je možné, že tříohmový reproduktor většina rádií nějak unese - to uznávám. 2,62 bude tedy nejspíš stejnosměrný odpor reproduktorů. JBL ani Infiniti jinak nejsou špatné značky a nedovolili by si doporučit své repro k rádiím, kdyby je to na počkání pálilo - zjevně to mají vyzkoušené..

Chápeš! TENTO graf je ale asi nejvíc matoucí. I popis k němu... Jde o to, že máš na rádiu nějaké nastavitelné "volume".. Když ho nastavíš řekněme na pozici 20 a připojíš čtyřohmový reproduktor, bude reproduktor napájen určitým výkonem - řekněme 15W RMS. Když připojíš dvouohmový reproduktor a necháš volume na 20 půjde do něj 30W RMS což žádné rádio neumí a i kdyby umělo, zkreslení bude gigantické. Grafů z laboratorních měření různých zesilovačů jsem viděl velkou spoustu a nikdy jsem ještě neviděl, že by na nižší impendanci jakýkoliv z nich vykazoval nižší míru zkreslení v celé šíři. Věřím, že všichni vývojáři High-Endových zesilovačů si lámou hlavu a tvrdě pracují na tom, aby při vyšším zatížení (nižší impendanci reproduktorů) dosahovalo zkreslení o co nejméně horší hodnoty, než při nižším zatížení. Cooo??? Že by se konečně podařilo vývojářům v Pioneeru u rádia základní řady dosáhnout zkreslení dokonce nižšího Cooo??? pořádnej výtlem No nevim..

Můj názor na věc: Jak jsem psal JBL ani Infiniti neni nic špatného, ale s marketingovými dvou(nebokolika)ohmovými reproduktory mě moc nenadchli.. Respektive tím, že je doporučují k montáži na rádio, když v manuálu snad každého rádia je psáno, že se nesmí připojit nic pod čtyři Ohmy.. Kdo teď lže? Všichni, nebo JBL? Tyto reproduktory na rádiích sice zřejmě fungují, ale dal bych ruku do ohně za to, že nikdy ne tak dobře jako čtyřohmové! Při stejné hlasitosti (hlasitosti - ne "počet volume") bude zkreslení už na výstupu z rádia vyšší. Další zkreslení přibývá s teplotou zesilovače, který se na dvouohmových reproduktorech zahřívá mnohem rychleji a více - což přiznávají dokonce v grafu pod tvým odkazem.. I když mě asi nejvíc na celém propagačním článku rozesmálo to, že rádio je při provozu horké kvůli tomu, že má barevný displej - to je prostě mazec!!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

PS: Dvouohmové repro ano! Ale pouze pokud mám zesilovač stabilní do dvou ohmů a požadavky hlavně na maximální hlasitost - ne na kvalitu přednesu!

PS: Fuj, to jsem se rozepsal.. Tak to koukám!

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2008 , 23:47   Citovat  

Hifil: koukni do datasheetu obvodu TDA8591, ten má hodně zajímavé hodnoty Mrk. Do zátěže 2 Ohm dá 34W RMS sinus, při THD+N 0,5%. A podle grafů, při určitých výkonech a frekvencích, je zkreslení se zátěží 2 Ohm opravdu menší než se zátěží 4 Ohm. V celém spektru výkonů a frekvencí není menší, to je jasné. Taky je zajímavé, že s 2 Ohm zátěží dosahuje zesilovač lepší účinnosti (lepší poměr výstupního a ztrátového výkonu). A to je obvod z roku 2002, v dnešních rádiích už budou asi mnohem modernější obvody.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.12.2008 , 17:59   Citovat  

Ivoss napsal:
Hifil: koukni do datasheetu obvodu TDA8591, ten má hodně zajímavé hodnoty Mrk. Do zátěže 2 Ohm dá 34W RMS sinus, při THD+N 0,5%. A podle grafů, při určitých výkonech a frekvencích, je zkreslení se zátěží 2 Ohm opravdu menší než se zátěží 4 Ohm. V celém spektru výkonů a frekvencí není menší, to je jasné. Taky je zajímavé, že s 2 Ohm zátěží dosahuje zesilovač lepší účinnosti (lepší poměr výstupního a ztrátového výkonu). A to je obvod z roku 2002, v dnešních rádiích už budou asi mnohem modernější obvody.

Tak jsem to prozkoumal.. Je jasné, že zkreslení v závislosti na výkonu bude při zatížení 2 Ohm v laboratorních podmínkách v určitém "režimu" nižší. Konkrétně tedy použitelnost daného zesilovače v zátěži 4 Ohm končí někde u 20W, zatímco při zátěži 2 Ohm končí někde u 30W. V tomto rozsahu je samozřejmě zkreslení u 2 Ohm nižší. Při výkonu do 20W je ale zkreslení při zátěži 4 Ohm poloviční!!! Což je dost velký rozdíl. Otázka zní jestli by opravdu (ne v laboratoři - ale v autě! Ne na sinusových signálech - ale při přehrávání hudby) byl vestavěný zdroj v autorádiu schopen skutečně a bez slyšitelných problémů udělat 4x 30W RMS (tedy zmíněných 4x 75W maximálních)??? Jestli by skutečně napájení rádia bez slyšitelných problémů stačilo tomuto výkonu??? Když započítám ztrátu (80W) a stálých 4x 30W na výstupu, dostanu 200W spotřebič, jehož odběr proudu musí být naprosto bezproblémový, aby (hlavně v oblasti basů) byla slyšet čistá hudba... Ve špičce by mohl onen spotřebič být až 380tiwattový! ... No nevim... Myslim si, že kvalitní a citlivé 4ohmové reproduktory na běžném rádiu zahrajou čistěji a i hlasitěji (myslim tim při zachování čistoty přednesu), než 2ohmové. Jde-li mi pouze o maximální hlasitost bez ohledu na to, jestli poznám, co to zrovna hraje za písničku, pak volím 2 Ohmové repro.
Toť můj názor.

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 0:59   Citovat  

Hifil napsal:
Otázka zní jestli by opravdu (ne v laboratoři - ale v autě! Ne na sinusových signálech - ale při přehrávání hudby) byl vestavěný zdroj v autorádiu schopen skutečně a bez slyšitelných problémů udělat 4x 30W RMS (tedy zmíněných 4x 75W maximálních)??? Jestli by skutečně napájení rádia bez slyšitelných problémů stačilo tomuto výkonu??? Když započítám ztrátu (80W) a stálých 4x 30W na výstupu, dostanu 200W spotřebič, jehož odběr proudu musí být naprosto bezproblémový, aby (hlavně v oblasti basů) byla slyšet čistá hudba... Ve špičce by mohl onen spotřebič být až 380tiwattový! ... No nevim... Myslim si, že kvalitní a citlivé 4ohmové reproduktory na běžném rádiu zahrajou čistěji a i hlasitěji (myslim tim při zachování čistoty přednesu), než 2ohmové. Toť můj názor.

Těch 75W max. je potřeba brát s rezervou, je to maximum, které lze ze zesilovače dostat, měří se to sinusem, ale se silně přebuzeným zesilovačem, takže na výstupu z toho lezou v podstatě obdelníky, u kterých platí RMS=MAX. Měří se to jen proto, aby se na rádio mohlo napsat působivé "4x55W".
Co se týče napájení, už nějakej rok jsem žádné rádio nerozebíral, ale před několika lety tam ještě žádné napájecí zdroje nebyly, jenom ochranná schottky dioda, filtrační tlumivka a filtrační elektrolyt. To má sice taky svůj pozitivní vliv ale jen na extrémně krátké výkonové špičky, spíš je to tam kvuli odrušení. Takže k pořádnýmu rádiu prostě musí vést pořádný vodiče, to co tam bývá od výroby, 1,5 qmm vyvedené někde z pojistkové skříňky na plný výkon rádia do 4 kanálů nestačí, ani při zátěžích 4 Ohm.
Jinak ten zmíněný zesilovač má v sobě ještě booster, malinkej kapacitní měnič, přidávající několik voltů k napájecímu napětí, pro dosažení vyššího výkonu. Je to tam označené jako "charge pump", je k tomu připojenej malej kondík 220nF, pracuje to s celkem vysokou frekvencí, obvykle 300kHz. Takže to pak dosahuje těch 22W RMS do 4 Ohm prakticky bez zkreslení, ikdyž je to teoretické maximum pro napájecí napětí 14,4V.

wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 19:35   Citovat  

vzdycky sem fandil sonaku (super displeje, ovladani, nastaveni zvuku atd). Nedavno sem mel nejaky za 6 tis. Mel sem ho v puntu na origo reprakach a vubec to nehralo basy. pote co sem ho prodal dal sem tam nouzovku starej kazetak od pioneru a zvuk byl neskutecne lepsi. U sonaka kdyz sem trosku pridal tak to hned chrchlalo a nebasovalo. Rikal sem si ze ma velkej vykon na ty repraky tak sem koupiul silnejsi a zadnej rozdil. Pincek hral bezvadne. Koupi lsem adapter kazetu a hral tam do nedavna Úsměv

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 20:10   Citovat  

wisastar napsal:
vzdycky sem fandil sonaku (super displeje, ovladani, nastaveni zvuku atd). Nedavno sem mel nejaky za 6 tis. Mel sem ho v puntu na origo reprakach a vubec to nehralo basy. pote co sem ho prodal dal sem tam nouzovku starej kazetak od pioneru a zvuk byl neskutecne lepsi. U sonaka kdyz sem trosku pridal tak to hned chrchlalo a nebasovalo. Rikal sem si ze ma velkej vykon na ty repraky tak sem koupiul silnejsi a zadnej rozdil. Pincek hral bezvadne. Koupi lsem adapter kazetu a hral tam do nedavna Úsměv

a seřídil sis equalizér...páč mi neřikej že radio od sony za 6 litrů nebasuje pořádnej výtlem

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 22:05   Citovat  

coudu napsal:
a seřídil sis equalizér...páč mi neřikej že radio od sony za 6 litrů nebasuje pořádnej výtlem

Ono je to prej o sonakach vseobence znamo no.. jasny ze seridil Úsměv zvyrazneni i vyhybky. Jeste sem mel par clarionu a tam to bylo taky teda lepsi. Snad jedinej sonak kterej hral slusne byl starej blackpanel ale tam se cena pohybovala okolo 15 tis.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 22:45   Citovat  

smarja, za sony bych 15 v zivote nedala... Tak to koukám! HaHaaa

mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 5:03   Citovat  

..zvolil jsem PIONEER a to z důvodu, že TECHNICS podobné produkty Úsměv neprodukuje..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 12:56   Citovat  

mireczek napsal:
..zvolil jsem PIONEER a to z důvodu, že TECHNICS podobné produkty Úsměv neprodukuje..

technics je panasonic a ten radia dela Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 13:56   Citovat  

wisastar napsal:
technics je panasonic a ten radia dela Úsměv

Ale Panasonic ví, proč opravdu kvalitní věci nazývá Technics Úsměv

mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 15:53   Citovat  

HIFIL: ..přesně Úsměv tak..
WISASTAR: ..no mě opravdu HaHaaa nemusíš vysvětlovat pojmy MATSUSHITA ELECTRIC a spojitosti mezi značkami TECHNICS a PANASONIC..

hokky je teď offline  hokky
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2009 , 10:57   Citovat  

Rek bych ze pioneer je spicka. Ja mam xplod a hraje dost dobre ale zalezi (hlavne u sonky) na tom jaky mas repraky. Dal sem ho ke kamosovy do auta a nedalo se to poslouchat strasne prebasovany a zadny vejsky at to bylo nastaveny jakkoliv. Ale u me je to spicka. Mam ve dverich JBL a vzadu xplod. Zalezi strasne moc na repracich.

caras je teď offline  caras
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2009 , 12:59   Citovat  

Chtěl jsem se zeptat kapku z jiného soudku, pokoušel jsem se sehnat autorádio, které by mi pasovalo do hondy...
Představoval bych si černý design (styl nakamichi) s nevýrazným oranžovým podsvětlením, ovládání co jde přišroubovat pod volant, dobrou citlivost rádia, MP3 oželím.........
origo repráky v accordu mají odhadem tak 5 až 7W sinus takže pokud to bude mít +- 12W na kanál tak budu spokojen
Koukal jsem se po BOSE z 6G accorda ale přišlo mi, že to hraje hrozně "přez stěnu" a navíc nevím jak bych k němu sháněl ovládání pod volant...... Nehledám nějakou úplně top kvalitu, od 90kmh to stejně uhučí aerodynamika a kola, ale zas nechci něco co hraje jak rádiobudík pod polštářem......
Pokud někdo o něčem takovém víte budu rád za radu

Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2009 , 13:39   Citovat  

caras napsal:
Chtěl jsem se zeptat kapku z jiného soudku, pokoušel jsem se sehnat autorádio, které by mi pasovalo do hondy...
Představoval bych si černý design (styl nakamichi) s nevýrazným oranžovým podsvětlením, ovládání co jde přišroubovat pod volant, dobrou citlivost rádia, MP3 oželím.........
origo repráky v accordu mají odhadem tak 5 až 7W sinus takže pokud to bude mít +- 12W na kanál tak budu spokojen
Koukal jsem se po BOSE z 6G accorda ale přišlo mi, že to hraje hrozně "přez stěnu" a navíc nevím jak bych k němu sháněl ovládání pod volant...... Nehledám nějakou úplně top kvalitu, od 90kmh to stejně uhučí aerodynamika a kola, ale zas nechci něco co hraje jak rádiobudík pod polštářem......
Pokud někdo o něčem takovém víte budu rád za radu

nakamitchi je celkem drahá záležitost, raději bych místo toho koupil jiné autorádio a vyměnil ty repro v předních dveřích...Autorádia mívají sin 4x21+-W RMS, čili 4x50W Max., doporučuji Helix Blue 62 pokud ti jde o kvalitu přednesu přes napájení z autorádia...z těch nejlevnějších s oranžovým podsvětlením bych volil asi tuhle Alpinu CDE- 9872RM s možností dálkového ovladání z volantu odkaz a odkaz na Helixy odkaz je to dobrý

caras je teď offline  caras
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2009 , 13:51   Citovat  

dík za tip to rádio vypadá velice zajímavě i ta cena dojdu se na něj někam mrknout OK sice má displej bíle podsvícenej ale rozhodně to není vánoční stromeček co tam mám teď. Řelk bych, že středy ve dveřích hrají OK, možná ty výšky v palubce pod oknem nejsou žádný zázrak, ale výměně reproduktorů bych se radši chtěl vyhnout bo nevím jak bych doloval ven palubku a dal ji tam zase zpět aby pak nechrastila.

Prelude3g je teď offline  Prelude3g
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:09   Citovat  

ja osobne mel sonku a ted mam pioneera a nejde to srovnat, pioneer ma na stejny aparature od hifonixe o hodne lepsi zvuk, libila se mi i lepsi ovladatelnost a nastaveni radia a kdyz bych kupoval nove radio sel bych znova do pioneera a nebo bych zkusil alpinu

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:13   Citovat  

Krapet se sem přišoupnu.
Mate nekdo Autorádio Pioneer DEH-3000MP?? V nem nejsou hodiny? Tak to koukám! Tak to koukám!

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:33   Citovat  

Aqwertzz: cituji z jedne diskuze:

08. 09. 2008, 18:14 Zedci
Kupil som radio Pioneer DEH-3000MP a nikde som nenasiel ze by to malo mat respektive ze by malo ukazovat hodiny. Nechce sa mi verit ze by to tie hodiny nemalo...alebo ze by predsa ? :-/
08. 09. 2008, 19:52 Re: Zedci
Toto autorádio nemá hodiny, keďže patrí k základným modelom, ktoré túto funkciu neobsahujú.

fannis je teď offline  fannis
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:45   Citovat  

Dave1984 napsal:
nakamitchi je celkem drahá záležitost, raději bych místo toho koupil jiné autorádio a vyměnil ty repro v předních dveřích...Autorádia mívají sin 4x21+-W RMS, čili 4x50W Max., doporučuji Helix Blue 62 pokud ti jde o kvalitu přednesu přes napájení z autorádia...z těch nejlevnějších s oranžovým podsvětlením bych volil asi tuhle Alpinu CDE- 9872RM s možností dálkového ovladání z volantu odkaz a odkaz na Helixy odkaz je to dobrý

alipina je to dobrý mam CDE-9881R dost mi vyhovuje

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 23:08   Citovat  

mega1 napsal:
Aqwertzz: cituji z jedne diskuze:

08. 09. 2008, 18:14 Zedci
Kupil som radio Pioneer DEH-3000MP a nikde som nenasiel ze by to malo mat respektive ze by malo ukazovat hodiny. Nechce sa mi verit ze by to tie hodiny nemalo...alebo ze by predsa ? :-/
08. 09. 2008, 19:52 Re: Zedci
Toto autorádio nemá hodiny, keďže patrí k základným modelom, ktoré túto funkciu neobsahujú.

Idi****!!!!
JInak diky moc. To jsem bez hodin v aute protoze moje ukazuji kosmicky cas. hodinovka skace po sekundach. to mi hlava nebere

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sony vs Pioneer
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina