Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vertikalní otvíraní dveří
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
grafv je teď offline  grafv
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 11:43   Citovat  

Prý se dá sehnat někde vertikalní otvíraní dveří za 13tis kč nevíte někdo kde?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 11:45   Citovat  

Asi v Číně... HaHaaa K čemu to? Otvírání proti jízdě by byla větší frajeřina,ne? Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 11:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Asi v Číně... HaHaaa K čemu to? Otvírání proti jízdě by byla větší frajeřina,ne? Mrk

To bys je otevřel asi jen jednou... Hihi Prý se to dá sehnat v americe za takovou cenu v dobré kvalitě.A k čemu dobrá frajeřina Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 11:57   Citovat  

grafv napsal:
To bys je otevřel asi jen jednou... Hihi Prý se to dá sehnat v americe za takovou cenu v dobré kvalitě.A k čemu dobrá frajeřina Velmi šťastný

To nevím kolikrát, já je za jízdy neotvírám... Úsměv Tak se zkus zeptat třeba Wheelmana - ten tahá věci z US.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 12:21   Citovat  

Už jsem něco našel pro tento měsíc to stojí 300 (jinak 1000) USD a je na to celoživotní záruka...

Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 13:18   Citovat  

Pocitej ale s tim ze to neni jenom sundat blatniky a dvere nahodit a je to.Chtel jsem to taky delat na Tarze ale kazdeho koho sem se zeptal kdo LSD ma a delal je sam tak rekl ze, po druhy v zivote uz to delat nechce...Je to prej hrozna pakarna na zpasovani a vychytani...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 13:43   Citovat  

Rada36 napsal:
Pocitej ale s tim ze to neni jenom sundat blatniky a dvere nahodit a je to.Chtel jsem to taky delat na Tarze ale kazdeho koho sem se zeptal kdo LSD ma a delal je sam tak rekl ze, po druhy v zivote uz to delat nechce...Je to prej hrozna pakarna na zpasovani a vychytani...

Hm ale za ten efekt to stojí spiš mě trošku štve že mám na crx zakitovaný přední blatníky do prahu a je to fakt dobře udělaný nikde to nepraska a tak Ble takže s tím bude dost piplačka...nevíš dá se to udělat i bez sundání blatníků?

daviii je teď offline  daviii
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 13:48   Citovat  

mě by zajímalo co na to řeknou na STK, bez problemu to asi nebude ne?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 13:53   Citovat  

grafv napsal:
Hm ale za ten efekt to stojí spiš mě trošku štve že mám na crx zakitovaný přední blatníky do prahu a je to fakt dobře udělaný nikde to nepraska a tak Ble takže s tím bude dost piplačka...nevíš dá se to udělat i bez sundání blatníků?

Urcite je sundat musis mas tam ukotveni tech dveri s pistnicema,Lepe by ti to rekl DigX

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 13:57   Citovat  

daviii napsal:
mě by zajímalo co na to řeknou na STK, bez problemu to asi nebude ne?

Některý jdou snad otevírat i normálně,tak to ani nemusí poznat...

MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 13:58   Citovat  

Mno,na STK se jim to asi moc líbit nebude.To smrdí B čkovou závadou.Jinak v čr se už dá sehnat LSD (lambo styl doors) s českým atestem...Ovšem cena je uplně někde jinde..

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 14:15   Citovat  

MikeT napsal:
Mno,na STK se jim to asi moc líbit nebude.To smrdí B čkovou závadou.Jinak v čr se už dá sehnat LSD (lambo styl doors) s českým atestem...Ovšem cena je uplně někde jinde..

No řeknu to takhle kolik z nás má udělano nějaké problémové upravy a vždycky to nějak protlačí.... Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 14:16   Citovat  

grafv napsal:
No řeknu to takhle kolik z nás má udělano nějaké problémové upravy a vždycky to nějak protlačí.... Velmi šťastný

Doufám, že to je jen stav "zatím"... Ale když vidím některé šroty...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 14:19   Citovat  

No spíš bude problém v garáži tak tak se tam vlezu na výšku natož dveře otevřene do vrchu tak asi budu vyskakovat okýnkem... pořádnej výtlem pořádnej výtlem

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 14:23   Citovat  

Hellborn napsal:
Doufám, že to je jen stav "zatím"... Ale když vidím některé šroty...

No právě máš auto udělaný že je skoro jak nový a s blbýma zavařenýma klikama je problém a pak přijede nějaký šrot co se rozpadá za jízdy a projde... Bueee

MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 14:24   Citovat  

grafv napsal:
No spíš bude problém v garáži tak tak se tam vlezu na výšku natož dveře otevřene do vrchu tak asi budu vyskakovat okýnkem... pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Holt budeš muset vystoupit před garáží a auto do ní dotlačit.-))A obdobně když budeš chtít někam jet:-)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 14:49   Citovat  

MikeT napsal:
Holt budeš muset vystoupit před garáží a auto do ní dotlačit.-))A obdobně když budeš chtít někam jet:-)

No asi jo no až na ten schod co budu muset nějak vyřešit Velmi šťastný

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:22   Citovat  

Osobne mohu pritakat ze nandat na auto a odladit je sileny!! Jinak kdyby nekdo chtel, tak mam doma nove pisty do LSD je to dobrý Pokud do toho nekdo pujde, urcite se budou hodit, protoze je to vec co se na tom meni pomerne casto a NEJDOU sehnat je to dobrý

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 17:35   Citovat  

Vetsina LSD jde otevirat jak normalne a hlavne se nejdriv otevrou normalne a pak az nahoru.ze to neni jako u Lamba kdy to jde nahoru rovno.jenze lambo ma uplne jinej system dveri HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 17:40   Citovat  

Odkaz

Rozdil mezi Kitem a origo

Odkaz

koukam ze vetsi postavy maji trosku problem s vylejzanim

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 18:00   Citovat  

Rada36 napsal:

Odkaz

Rozdil mezi Kitem a origo

Odkaz

koukam ze vetsi postavy maji trosku problem s vylejzanim

to prvni video v podstate typek říká jak to upravit a že u takhle velkejch aut odchazeji ty písty a je těžke zvedat ty dveře, že je třeba ty dveře vyztužit,mno a u druhyho nechapu proc nevylez tak jak nastupoval, by vystrcil hlavu a pak tělo. by asi nemoh zdrhat kdyby mu to blaflo.

Henges je teď offline  Henges
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 18:09   Citovat  

sablos napsal:
to prvni video v podstate typek říká jak to upravit a že u takhle velkejch aut odchazeji ty písty a je těžke zvedat ty dveře, že je třeba ty dveře vyztužit,mno a u druhyho nechapu proc nevylez tak jak nastupoval, by vystrcil hlavu a pak tělo. by asi nemoh zdrhat kdyby mu to blaflo.
Tak jako když strčíš ruku do sklenice a nejde pak ven Velmi šťastný Tam prostě spíš dal nohy a pak zapadl, ale zvednout se zpátky tak jak sednul asi není jen tak šuk

James je teď offline  James
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 18:48   Citovat  

na tom druhom videu je hlavne original lambo countach ci jak sa to pise, neda sa to porovnavat s LSD, ktory sa da dokupit na normalne auta

kalich je teď offline  kalich
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 21:57   Citovat  

lambo je lambo...machrovinka to je ale podle mne hodne neprakticka teze bum nehoda rotace a auto skonci na strese a zacne horet mysleli soudruzi i na tohle?co teprv kdyz povezete nekoho kdo je trochu udelanejsi ten vam asi vase lsd nepochvali.a ktomu same problemy s organy.lambo je lambo a Honda je Honda neco jiniho je kdyz ma clovek penize navic to potom premisli nad ruznyma pic....

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 16:27   Citovat  

kalich napsal:
lambo je lambo...machrovinka to je ale podle mne hodne neprakticka teze bum nehoda rotace a auto skonci na strese a zacne horet mysleli soudruzi i na tohle?co teprv kdyz povezete nekoho kdo je trochu udelanejsi ten vam asi vase lsd nepochvali.a ktomu same problemy s organy.lambo je lambo a Honda je Honda neco jiniho je kdyz ma clovek penize navic to potom premisli nad ruznyma pic....

Co to pořad řešíte ty dveře jdou otevřít i normálně stojí to 350 ve slevě jinak 1000 USD a je na to záruka 15 roků a místa při otevřených dveřích je tam jak na obr. takže víc než normálně...

crx dors.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
crx dors.jpg, 31.45 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 16:35   Citovat  

Radši mi někdo řekněte jak se sundává blatník jestli je to zapuštěný do prahu nebo tak i foto můžete poslat jak to vypadá sundaný?Já to mám totiž zakitovaný tak chci vědět kolik stím bude práce viz obr.

P9223984.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P9223984.JPG, 1.15 MB

DigX je teď offline  DigX
0
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 17:26   Citovat  

Chtěl bych taky přispět svým názorem, vertikální otevírání dveří na svém autě mám od jara tohoto roku.
Koupil jsem sadu pantů na ebay s tím, že je sada uzpůsobena na civika. Samozřejmě tomu tak nebylo.
Panty neseděli vůbec, vše se muselo upravit a co hůř, spousta věcí vymyslet a následně odzkoušet. Takže práce trvala cca 3 měsíce. Broušení, svařování, následné řezání a neustálé pasování na auto.
Třeba u civika je problém, že při otevření dveří - klasicky, pístnice která je na pantu narážela do blatníku, další problém byl při vyzvenutí dveří vzhůru, kdy zase docházelo ke kolizi s horní částí blatníku s dveřmi. Musely se udělat vzpěry ke dveřím, protože při otevření se dveře hodně hýbaly do stran. Byla to šílená dřina a netajím, že několikrát jsem s tím chtěl seknout a vykašlat se na to. Nakonec jsme to dali s kamarádem dohromady, všechny překážky byly odstraněny a výsledek je celkem OK. Píšu celkem, protože je ještě pár detailů, které se musí upravit během zimy.

Blatníky musí být určitě dole, jinak to nejde. Já jsem tuto úpravu dělal při celkové GO a připravě auta na celolak, takže o to byla práce jednodužší, že se dalo vše upravit bez ohledu na nějaké krábance atd.

Každopádně ať si každý rozmyslí zdali do toho chce jít. Je to machrovinka jak už se tady psalo, ale na normální běžný provoz to není. Když třeba potřebuji rychle vystoupit tak to zbytečně zdržuje atd. Jak už psal Rada36, už bych do této úpravy nešel nesouhlas

Co se týče bezpečnosti, tak dveře se otevírají cca 20-30 čísel nomálně a pak nahoru. Tomu aby se neotevřeli normálně jako u standardu (a nedošlo ke kolizi pantu s blatníkem) zabraňuje malý doraz. Ten je uzpůsoben tak, že pokud by došlo k havárii tak se zabere za dveře a doraz se zalomí. Tudíž se chovají jako normální dveře.
Jinak také jsem chtěl aby se panty daly sundat a vrátit klasické otevírání. Takže auto může vypadat zase stejně jako před úpravou.

Takže těm co do toho půjdou, přeji hodně pevné nervy a ať to funguje podle vašich představ je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 17:49   Citovat  

DigX napsal:
Chtěl bych taky přispět svým názorem, vertikální otevírání dveří na svém autě mám od jara tohoto roku.
Koupil jsem sadu pantů na ebay s tím, že je sada uzpůsobena na civika. Samozřejmě tomu tak nebylo.
Panty neseděli vůbec, vše se muselo upravit a co hůř, spousta věcí vymyslet a následně odzkoušet. Takže práce trvala cca 3 měsíce. Broušení, svařování, následné řezání a neustálé pasování na auto.
Třeba u civika je problém, že při otevření dveří - klasicky, pístnice která je na pantu narážela do blatníku, další problém byl při vyzvenutí dveří vzhůru, kdy zase docházelo ke kolizi s horní částí blatníku s dveřmi. Musely se udělat vzpěry ke dveřím, protože při otevření se dveře hodně hýbaly do stran. Byla to šílená dřina a netajím, že několikrát jsem s tím chtěl seknout a vykašlat se na to. Nakonec jsme to dali s kamarádem dohromady, všechny překážky byly odstraněny a výsledek je celkem OK. Píšu celkem, protože je ještě pár detailů, které se musí upravit během zimy.

Blatníky musí být určitě dole, jinak to nejde. Já jsem tuto úpravu dělal při celkové GO a připravě auta na celolak, takže o to byla práce jednodužší, že se dalo vše upravit bez ohledu na nějaké krábance atd.

Každopádně ať si každý rozmyslí zdali do toho chce jít. Je to machrovinka jak už se tady psalo, ale na normální běžný provoz to není. Když třeba potřebuji rychle vystoupit tak to zbytečně zdržuje atd. Jak už psal Rada36, už bych do této úpravy nešel nesouhlas

Co se týče bezpečnosti, tak dveře se otevírají cca 20-30 čísel nomálně a pak nahoru. Tomu aby se neotevřeli normálně jako u standardu (a nedošlo ke kolizi pantu s blatníkem) zabraňuje malý doraz. Ten je uzpůsoben tak, že pokud by došlo k havárii tak se zabere za dveře a doraz se zalomí. Tudíž se chovají jako normální dveře.
Jinak také jsem chtěl aby se panty daly sundat a vrátit klasické otevírání. Takže auto může vypadat zase stejně jako před úpravou.

Takže těm co do toho půjdou, přeji hodně pevné nervy a ať to funguje podle vašich představ je to dobrý

Hm a zkoušel si se zeptat po jiných pantech?Protože na ebay to asi nebude moc kvalita a ta americká firma co to od ní chci koupit ma 8 let tradici a dává na to záruku 15 let a mimochodem taky píšou na svých vebovkách že se to jen namontuje a je to ok bez ůprav a dávají i možnost vracení po nějakou dobu asi 1 měsíc... co Ty na to? je to dobrý

vlastič je teď offline  vlastič
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 18:21   Citovat  

přesně jak piše DigX OK včetně "už bych do této úpravy nešel"
koupeno od cz vyrobce,kit určen na crx za 16000 bez dph -nic nepasovalo
blatniky dolu musi určitě,už jen kvuli prodloužení kabelaže vedoucí do dveří
životnost pistnice je fakt problem,nynějšimu majiteli jedna vytekla a ted vozi dřevěnej špalíček HaHaaa

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 19:13   Citovat  

vlasticcrx: jak jsem psal, mam na prodej jednu sadu a to novou a to original pistu.. je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vertikalní otvíraní dveří
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina