Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Protest: problémové menšiny
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 9
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2008 , 7:54   Citovat  

Začínají mě vadit čímdál více.Přidali mě po letech cca.200kč na výplatě a včera došel papír od sociálky,kde nám sebrali přídavky...v konečném výsledku jsme měsíčně o 1200kč chudší.Což není při tom,že živím 2děti zrovna malá částka.
Doufám,že to bude někde poznat a cikáni v SČ budou bohatnout Smutný .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.10.2008 , 9:13   Citovat  

mad_zed napsal:
Začínají mě vadit čímdál více.Přidali mě po letech cca.200kč na výplatě a včera došel papír od sociálky,kde nám sebrali přídavky...v konečném výsledku jsme měsíčně o 1200kč chudší.Což není při tom,že živím 2děti zrovna malá částka.
Doufám,že to bude někde poznat a cikáni v SČ budou bohatnout Smutný .
tož vítej do klubu bohatejch, jsem na tom stejně , kvůli stovce přídavky v tahu.
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 10:28   Citovat  

Dneska se v Litvínově zase něco chystá ... Jelo prý dost autobusů s poldama.. tak sledujte TV...
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 10:44   Citovat  

Bohuzel maji cigani skoro vetsi prava nez ostatni,protoze policisti se jich vetsinou boji... A ja se jich bojim taky pokud je potkam. Jakmile jich je vic, tak se to snad nikdy neobeslo alespon bez pripominek... Casto i zdrhacka... Ale ze by meli mit mensi prava nez ostatni no to asi taky ne. Asi to chce, aby se jich stat prestal bat a jednal s nimi jako s rovnocenymi, stejne tak obcane, coz se zatim opravdu nedeje. A vzdelanost je taky miziva, ciganci by byli nejspis taky trochu sikanovani ve skole a rozhodne by to nemeli vuubec jednoduchy... A co je nauci rodice ? Asi nic, kdyz ani oni nechodili do skoly...

Drogy byly a budou. A velke problemy s nimi budou dal dokud tu bude drogova represe, ktera nahrava mafiim, a tudiz i politickym stranam a narkomana stavi mimo zakon...
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 10:55   Citovat  

Michalka napsal:
Dneska se v Litvínově zase něco chystá ... Jelo prý dost autobusů s poldama.. tak sledujte TV...

To je hnus zase jo? Doufám, že to policajti zase zvládnou, myslím že by se pozabíjeli mezi sebou, a to doslova.
Na některých diskuzích to vypadá na občanskou válku Smutný
V litvínově jsem byl dva měsíce ubytovanej nejdřív na stadioně Ivana Hlinky pak na Kolibě, tam to bylo v klidu. Ale když jsme jednou vyšli do města, museli jsme přejít na druhý chodník, páč tam stála docela zajímavá skupinka nějakejch mafiánů před tou jejich hernou. když my jsme jeli do práce, potkali jsme desítky cigánských rodin před barákem aprostě jen tak čuměli... naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 10:56   Citovat  

tak třeba včera jedna příhoda z práce...měla jsem odpolku a zůstala jsem tam se dvěma dětma ... dělám ve školce... a to jedno mi doneslo na talířku dinosaura, jakože k obědu ... jenže já dinosaury nejím a tak jsem mu to taky řekla :o) jenže on se urazil...a odešel Úsměv se mnou u stolečku seděl malý cigánek Úsměv a jen tak mimo jako prohodil - noo on je asi nasr...j Velmi šťastný ... chtělo se mi fakt smát jenže jsem musela zůstat vážná a vysvětlit, že se taková slova jako neříkaj a už vůbec ne ve školce Velmi šťastný tak co je to za výchovu, když ti 4 leté dítě řekne, že je někdo nasr...j Velmi šťastný za chvilku nás tam asi zmasakruje nebo nevím už Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 10:58   Citovat  

Roverman napsal:
To je hnus zase jo? Doufám, že to policajti zase zvládnou, myslím že by se pozabíjeli mezi sebou, a to doslova.
Na některých diskuzích to vypadá na občanskou válku Smutný
V litvínově jsem byl dva měsíce ubytovanej nejdřív na stadioně Ivana Hlinky pak na Kolibě, tam to bylo v klidu. Ale když jsme jednou vyšli do města, museli jsme přejít na druhý chodník, páč tam stála docela zajímavá skupinka nějakejch mafiánů před tou jejich hernou. když my jsme jeli do práce, potkali jsme desítky cigánských rodin před barákem aprostě jen tak čuměli... naštvanej

jenže policajti tam jedou proto aby je ochránili... protože jim pořád ubližujem...chudáčci...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 11:01   Citovat  

Ale tady v Mostě jako nic nepociťuji, že by se někde něco dělo...jen ať si to tam v Janově nechaj... ale slušný lidi co tam bydlí jsou teda chudáci no ...fakt si pořídit pistole a pořádný hafánky... taky bych jednoho ještě brala... ale tak třeba jednou až to tu budem mít taky pořádně hustý to prosadim taky..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 11:25   Citovat  

Michalka napsal:
jenže policajti tam jedou proto aby je ochránili... protože jim pořád ubližujem...chudáčci...

No to jo, taky to nesnáším tu jejich mentalitu. Ale jde o to jak se jednou do sebe pustí a dojde třebak úmrtí, tak to bude mít strašný následky a budou zase jen pomsty a krev. myslím, že tohle je asi největší podobná akce a jak říkám aby to neskončilo něajkou lokální občasnkou válkou.
A myslím, že i z Mostu se na tom budou podílet Chánovský! A oni jsou jak šibnutý, klidně to hned přenesou i do Mostu, kterej není daleko vid.
Tak radši ať to zastaví dřív cajti, spíš by to měl řešit stát, úředníci. Ale všichni se bojí jak píšeš, to je ten problém
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 11:32   Citovat  

Roverman napsal:
No to jo, taky to nesnáším tu jejich mentalitu. Ale jde o to jak se jednou do sebe pustí a dojde třebak úmrtí, tak to bude mít strašný následky a budou zase jen pomsty a krev. myslím, že tohle je asi největší podobná akce a jak říkám aby to neskončilo něajkou lokální občasnkou válkou.
A myslím, že i z Mostu se na tom budou podílet Chánovský! A oni jsou jak šibnutý, klidně to hned přenesou i do Mostu, kterej není daleko vid.
Tak radši ať to zastaví dřív cajti, spíš by to měl řešit stát, úředníci. Ale všichni se bojí jak píšeš, to je ten problém

ani my tady s tím nic neuděláme...já bych je vyhodila někam do lesů...ale kam zase budem chodit na houby :o)to se budem bát cigánů v lese:o) to mi hlava nebere zmatenej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 11:50   Citovat  

Michalka napsal:
ani my tady s tím nic neuděláme...já bych je vyhodila někam do lesů...ale kam zase budem chodit na houby :o)to se budem bát cigánů v lese:o) to mi hlava nebere zmatenej

Jééé do lesů ne! To je to nejkrásnější co máme, tam by to zdevastovali úplně.
Ale já bych jim přidal na sociálních dávkách, třeba se zklidní pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 12:05   Citovat  

ještě to tak ... aby si to vydupali Ble tak je poslat někam když ne do lesa tak do hor, ale hodně vysoko Velmi šťastný Velmi šťastný přátele
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 12:08   Citovat  

spíš hodně hluboko KO
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 12:09   Citovat  

Roverman napsal:
Jééé do lesů ne! To je to nejkrásnější co máme, tam by to zdevastovali úplně.
Ale já bych jim přidal na sociálních dávkách, třeba se zklidní pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

to by si to teda vyresil... ses tak bohatej ze chces platit vetsi dane? to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 12:10   Citovat  

Adamek napsal:
spíš hodně hluboko KO

jako pod zem? HaHaaa
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.11.2008 , 14:03   Citovat  

to je zas článek zzzzzzz dělaj si to sami ...

Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2008 , 19:01   Citovat  

Michalka napsal:
ještě to tak ... aby si to vydupali Ble tak je poslat někam když ne do lesa tak do hor, ale hodně vysoko Velmi šťastný Velmi šťastný přátele
Do hor raději ne, tam jezdím rád relaxovat.. Velmi šťastný a kdybych je tam měl potkat, tak bych z toho nebyl zrovna nadšenej.
Spíš je do nebe volající to, že ta skvělá policie, která nám pomáhá a chární, tak je placená přece z našich daní a měla by chránít nás před touhle špínou, ale jak vidíme, je to přesně naopak. Jediné co by asi pomohlo by byl Cyklon B..
   Návrat  
engine je teď offline  engine
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 18:20   Citovat  

HaHaaa

Odkaz
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 18:42   Citovat  

Člověk když si půjde někam sednout tak aby se bál aby nebyl nával cože cože ?

Odkaz
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 18:44   Citovat  

pořádnej výtlem

Odkaz
   Návrat  
MikeD79 je teď offline  MikeD79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 19:46   Citovat  

no......jak to tady čtu, tak je mi z toho nanic!!!Já teda nikoho neodsuzuji ani neobhajuji, mě se protiví každá forma násilí, myslím že lidstvo toho prožilo ažaž.....vím, že co člověk to názor, resp zkušenost.Já sám sem měl také špatné zkušenosti s určitými lidmi, ano píšu s lidmi, protože TO sme především.Néé romové či skíni, to mi příjde jako taková nálepka, škatulka....já chci být svobodnej, mít svojí volnost a víru (ne nejsem pobožnej člověk Velmi šťastný ), víru v naději, víru v lidstvo!Když budem každej psát (myslet): černé huby do plynu! - nebo - bílé svině!To dle mě není dobré, opravdu ne, a to opakuji sem měl velmi špatnou zkušenost (záměrně nepíši s kým Velmi šťastný ).Dle mě je rasismus atd výsledkem výchovy člověka a to nejen rodiči, prostě vše co člověka obklopuje (dle toho si každý z nás udělá svůj názor,svůj svět).Vidíme jen to co se nám nastrčí před nos, člověk musí koukat jakoby skrz, aby viděl tu pravou podstatu..... Úsměv no, nebudu to tu dále rozebíra, prostě sem jen napsal svůj příspěvek, svůj názor a vy mě klidně můžete ukamenovat Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 22:06   Citovat  

MikeD79 napsal:
no......jak to tady čtu, tak je mi z toho nanic!!!Já teda nikoho neodsuzuji ani neobhajuji, mě se protiví každá forma násilí, myslím že lidstvo toho prožilo ažaž.....vím, že co člověk to názor, resp zkušenost.Já sám sem měl také špatné zkušenosti s určitými lidmi, ano píšu s lidmi, protože TO sme především.Néé romové či skíni, to mi příjde jako taková nálepka, škatulka....já chci být svobodnej, mít svojí volnost a víru (ne nejsem pobožnej člověk Velmi šťastný ), víru v naději, víru v lidstvo!Když budem každej psát (myslet): černé huby do plynu! - nebo - bílé svině!To dle mě není dobré, opravdu ne, a to opakuji sem měl velmi špatnou zkušenost (záměrně nepíši s kým Velmi šťastný ).Dle mě je rasismus atd výsledkem výchovy člověka a to nejen rodiči, prostě vše co člověka obklopuje (dle toho si každý z nás udělá svůj názor,svůj svět).Vidíme jen to co se nám nastrčí před nos, člověk musí koukat jakoby skrz, aby viděl tu pravou podstatu..... Úsměv no, nebudu to tu dále rozebíra, prostě sem jen napsal svůj příspěvek, svůj názor a vy mě klidně můžete ukamenovat Cool

ale no tak??? to prece nemyslis vazne.... v par vecech s tebou souhlasim, ale vychova? to mi hlava nebere
for Henges: tam sem byl v patek parit pořádnej výtlem music club doma usti nad labem. stalo se to tam uz nekolikrat ze to tam cikani vybouchali...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2008 , 1:54   Citovat  

tudy odkaz pan tancos se asi zblaznil. jeste jim budem davat cast svoji krasny republiky. leda tak do ty mesicni krajiny v okoli mostu bych je nahnal. by tam pomreli na mor. cunata..
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.11.2008 , 2:10   Citovat  

Winie napsal:

for Henges: tam sem byl v patek parit pořádnej výtlem music club doma usti nad labem. stalo se to tam uz nekolikrat ze to tam cikani vybouchali...

Skoč si někdy do Londýna na Míráku,byl jsem tam omylem asi před měsícem (netrefil jsem se do eMka Se stydím )a jedinej bílej Tak to valím bulvy Ale asi z toho byli překvapení víc než já,tak nikdo ani nepíp svatoušek Jen 120kg vyhazovač u vstupu mi říkal,že kdyby něco,mám se odvolat na něj..To jsem ještě netušil proč mi to říká pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2008 , 2:49   Citovat  

spoon napsal:
Skoč si někdy do Londýna na Míráku,byl jsem tam omylem asi před měsícem (netrefil jsem se do eMka Se stydím )a jedinej bílej Tak to valím bulvy Ale asi z toho byli překvapení víc než já,tak nikdo ani nepíp svatoušek Jen 120kg vyhazovač u vstupu mi říkal,že kdyby něco,mám se odvolat na něj..To jsem ještě netušil proč mi to říká pořádnej výtlem

tam uz sem byl taky... ted to maj prej rusaci bo co. ale porad je tam tma az hruza.. clovek se boji promluvit. jeste je jeden nakej takovejhle nigga bar, nekde v krasnaku, ale nevim jak se to jmenuje. no hruza. tam mi primo barmanka rekla at radsi odejdu.
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2008 , 12:29   Citovat  

Henges napsal:
pořádnej výtlem

Odkaz

Tak to moc. pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat