Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
rada: Plazma TV? jaka?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
marab je teď offline  marab
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 7:53   Citovat  

diacoon napsal:
Tady nekoho stve ze si koupil plasmu driv nez vyjeli poradny LCDcka... Tak to valím bulvy

Trochu mimo mísu....TV se teprve chystám kupovat a rozhodně to bude plazma, protože vycházím, z reálných porovnání, tetsů, recenzí a pocitů který při srovnání mezi LCD a plazmou mám. Na začátku váběru jsem byl taky zatvrzelý zastánce LCD, ale když jsem si o tom něco přečetl a hlavně měl možnost porovnat v reálu, tak sem změnil názor. Nejsem tak zatvrzelý, abych nedokázal změnit názor pod nátlakem argumentů Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 9:37   Citovat  

já bych se testy a recenzemi až tak moc nezabýval, často výjdou podle obálek daných výrobců HaHaaa Ideální je zajít si do nějakého studia, či kamenného obchodu a televizi si v klidu prohlédnout, jestli ti vyhovuje, mohou být tři plazmy vedle sebe, každá má jiné barvy a každému vyhovuje něco jiného a pak to koupit na internetu kouř Dneska už bych strach z internetového obchodu strach neměl, ale zase je lepší kupovat od shopů, které již mají nějakou historii je to dobrý Jinak se mi hodně líbí ta nová LG Scarlet, jak designem, tak i obrazem

odkaz LG
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 9:43   Citovat  

Dave1984 napsal:
já bych se testy a recenzemi až tak moc nezabýval, často výjdou podle obálek daných výrobců HaHaaa Ideální je zajít si do nějakého studia, či kamenného obchodu a televizi si v klidu prohlédnout, jestli ti vyhovuje, mohou být tři plazmy vedle sebe, každá má jiné barvy a každému vyhovuje něco jiného a pak to koupit na internetu kouř Dneska už bych strach z internetového obchodu strach neměl, ale zase je lepší kupovat od shopů, které již mají nějakou historii je to dobrý Jinak se mi hodně líbí ta nová LG Scarlet, jak designem, tak i obrazem

odkaz LG

Jestli sis nevšiml, tak jsem sem dával odkaz na uživatelské recenze a měření, nikoliv na placené komerční, co vycházejí v časopisech....
   Návrat  
TopGun je teď offline  TopGun
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 9:49   Citovat  

Porovnavat televizory v obchode nema velky vyznam, lebo clovek nema v ruke ovladac, aby si skusil vsetky rezimy a kombinacie farebnych nastaveni (ktorych maju dnesne telky pozehnane). Navyse - doma v obyvacke nikdy nebude take silne svetlo ako v obchode pod neonkami, takze riesit svietivost a kontrast, ci tmavost ciernej medzi plazmami, ci roznymi LCD je velmi zavadzajuce.

Ja by som uz pod 40 palcov nesiel. Sice je to prehnane vela na analogovu televiziu, ale v momente, ked si pripojis digitalny signal (PC, resp. BlueRay), si budes chciet sadnut pol metra pred obrazovku, aby si si naozaj vychutnal detaily.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 10:33   Citovat  

marab napsal:
Jestli sis nevšiml, tak jsem sem dával odkaz na uživatelské recenze a měření, nikoliv na placené komerční, co vycházejí v časopisech....

mluvil jsem obecně, né o tvých superextra recenzích a laboratorních měřeních je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 11:10   Citovat  

Dave1984 napsal:
mluvil jsem obecně, né o tvých superextra recenzích a laboratorních měřeních je to dobrý

Proč máš stále tendenci překrucovat něco co tady ostatní napíšou? Okoukal si to u českých novinářů?
Nejsou to mé recenze, nejsou extra ani super a rozhodně bych je nenazval laboratorním měřením. Pokud chceš komentovat něco co jsem tady napsal nebo na co jsem dal odkaz, přečti si to nejdřív.... Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 11:32   Citovat  

marab napsal:
Proč máš stále tendenci překrucovat něco co tady ostatní napíšou? Okoukal si to u českých novinářů?
Nejsou to mé recenze, nejsou extra ani super a rozhodně bych je nenazval laboratorním měřením. Pokud chceš komentovat něco co jsem tady napsal nebo na co jsem dal odkaz, přečti si to nejdřív.... Ble

nic nepřekrucuji...jen jsem psal, že jsem mluvil obecně o recenzích, né o těch, o kterých jsi mluvil ty, tudíž o tvých! Nemám potřebu se tady o tom hádat, děláme zbytečné offtopic Já chci jen kupujícímu poradit, jelikož pracuji v branži, tak o tom něco vím....už prosím na to ani neodpovídej, díky je to dobrý
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 13:41   Citovat  

podle me vischni kecate sra....
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 16:01   Citovat  

ajá jsem zase vyčet,že plazma má vyplé všecky tmavé pixely,což lcd je pravý opak,vyzařují i ty tmavé,takže alien bude levnější na plazmě,vertikal limit zase na lcd. Myslím,že je to +- jedno co se týče tý spotřeby,plazma zase trochu přitopí..
   Návrat  
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 17:59   Citovat  

tak hoši dnes sem šel se svoji přitelkyni kolem elekto prodejni tak sem se zašli podivat dovnitř na telky,jak sme vstoupili do prodejni už z dalky sem videl co si vyberu,boli tam dva police,horni byli LCD a dolni PLAZMA,a hned jak sme pristoupili k televizim hned sme řikali že ty spodni tv maju honde lepši obraz než vrchni a to sme ješte ani nevedeli na ktery polici je co,takže hoši konečne rozhodnuti jdu do PLAZMY!!!
ma krajši barvy jak LCD,ostrost! takže bude plazmička... Velmi šťastný
   Návrat  
tyqan je teď offline  tyqan
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 9:08   Citovat  

Mám plazmu Pan.37" HD Ready a že by hřála no manželka hřeje víc a obraz na mě super. Měřil jsem spotřebu a kolísá mezi 60 a 190 W .Při normální scéně tak 90 -120 w - celá bílá obrazovka je za den tak 10 x 10 sec. na Discowery a to je tých 190 w.A vývodů a vstupů hafo + slot na případné dekodovací karty.Za 17 vočí super.
   Návrat  
senno je teď offline  senno
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 9:40   Citovat  

Když plasmu tak jedině panasonica,co jsem v práci tak vidim jak to vypadá a žádná jiná značka v plasmách jí nešahá ani po kotníky,mám možnost si s tím pohrát a tak vím jaký která televize má možnosti a potom už je to vetšinou otázka toho co a jaká televize může nabídnout z hlediska vstupů a výstupů
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 9:45   Citovat  

senno napsal:
Když plasmu tak jedině panasonica,co jsem v práci tak vidim jak to vypadá a žádná jiná značka v plasmách jí nešahá ani po kotníky,mám možnost si s tím pohrát a tak vím jaký která televize má možnosti a potom už je to vetšinou otázka toho co a jaká televize může nabídnout z hlediska vstupů a výstupů

A co Samsung? konkrétně koukám po PS42A417...

A má cenu kupovat FullHD,když český programy mají licence cca ještě na 10let (info od zaměstnance českých radiotelekomunikací),takže po tu dobu se fullHD mimo satelit na zahraniční nevyužije?
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 9:49   Citovat  

mam 40" Samsung LCD LE40A656 a spokojenost OK
na Tv signal je HD zbytecny, ale muzes snad pripojit i jiny zdroje - kamera, PC, BlueRay a tam to pak vyuzijes...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 9:51   Citovat  

Peet napsal:
na Tv signal je HD zbytecny, ale muzes snad pripojit i jiny zdroje - kamera, PC, BlueRay a tam to pak vyuzijes...

No doma jsem DVDo nepustil už asi 3 měsíce a na změnu to nevypadá, počítač s tím propojovat nebudu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 10:03   Citovat  

Hellborn napsal:
A co Samsung? konkrétně koukám po PS42A417...

A má cenu kupovat FullHD,když český programy mají licence cca ještě na 10let (info od zaměstnance českých radiotelekomunikací),takže po tu dobu se fullHD mimo satelit na zahraniční nevyužije?

No hele máme v krámě speciální Samsung koutek,televize od nich a další spotřebiče a běhá na nich demo přímo od nich a ukazujou parádně ale jak to připojíš na normální signál(jako že jsme to zkoušeli) tak to nemá cenu,jako jestli fakt nechceš vyloženě Samsung,tak si kup Panasonica.Full HD podle mě nemá cenu pokud nepojedeš Blue ray,nebo nebudeš hrát na PS3 a nebo si to nebudeš připojovat jako monitor tak si myslim že je to zbytečný.A dneska už lepší domácí kina nebo rekordéry a nebo i přehrávače mají převzorkování takže ti i z Avi filmu udělaj na tý televizi docela slušnou podívanou
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 10:03  Naposledy upravil spoon dne 20.2.2009 , 10:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nemyslim si,na tv je fullHD zbytečný,HD už občas užiješ-nova,eurosport+další zahraniční,prima by měla taky přijít s HD..Full asi fakt jen na blueray..Ale sám jsem vzal full,zatim je mi k prdu,ale tak za rok s přechodem na blueray počítám a pak být ošizen nebo kvůli tomu měnit tv..Ale teď mi neběhá,ze 106tky jsem včera přešel na 32cm a fakt si to užívám.Btw,kdyby měl někdo doma přebytečné divadelní kukátko,byl bych vděčnej muhehe
Edit:Nesouhlas byl k Peetovi Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 10:04   Citovat  

Peet napsal:

LCD a Plasma to je rozdíl,každá televoze se hodí spíš na něco jinýho
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 10:08   Citovat  

spoon napsal:
Nemyslim si,na tv je fullHD zbytečný,HD už občas užiješ-nova,eurosport+další zahraniční,prima by měla taky přijít s HD..Full asi fakt jen na blueray..Ale sám jsem vzal full,zatim je mi k prdu,ale tak za rok s přechodem na blueray počítám a pak být ošizen nebo kvůli tomu měnit tv..Ale teď mi neběhá,ze 106tky jsem včera přešel na 32cm a fakt si to užívám.Btw,kdyby měl někdo doma přebytečné divadelní kukátko,byl bych vděčnej muhehe
Edit:Nesouhlas byl k Peetovi Mrk

I špičková Plasma se může porouchat Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 10:12   Citovat  

Dave1984 napsal:

odkaz LG

Já nevim no,měli jsme tuhle Scarlet na krámě a všeobecně jsem přišel na to že LG nic moc,má to parametry slušný ale když se do toho pustí normální signál(ať už nova HD nebo ČT1 nebo cokoliv jinýho) tak celou LG strčí do kapsy třeba Philips s menšíma parametrama.Ale je to i o desingu a pak už je to na každym
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
rada: Plazma TV? jaka?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina