Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MOKEC 2008 - 15. 11. - Speciální
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 21:49   Citovat  

Michalka napsal:
to se jako rozdělíme?? ale to je vtip ne ?
to už bylo slabší no pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lucia je teď offline  Lucia
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 22:13   Citovat  

Michalka napsal:
nám se taky nechce... má to být sraz Hondy, takže bych někam vyrazila...co třeba do lesoparku do CV? na zvířátka :o)) musíme něco vymyslet pro nás co nemakaj na bytech Hihi takže bych to dala od 13h a jela bych do cv na zvížátka.. co vy na to ?? VTEC
myslim si, že ňáký zvířátka a výšlap na ňákej kopec je to samý, ale to je jedno, každopádně se ňák musíme všichni domluvit, ale na ten výšlap bych šla, aspoň spálíme ňáký ty kalorie.... Je to tam. ale to je můj názor, zoo a v lesoparku jsme už byli tak by mohla být nějaká změna....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 22:14   Citovat  

macinka napsal:
Boky:bázníš?????to mně nedonutí nikdo ani náhodou Mr. Green nachodím denně v práci aspon 100 km a ještě šlapat o víkendu?????A ještě v takové zimě....no fuuuuujjjj.Nic teda proti romantickém výšlapu v létě,ale v téhle inzverzi do toho teda nejduuuuu Velmi šťastný Velmi šťastný Kdyžtak na vás počkám dole s dýchacím přístrojem Velmi šťastný
Mací doufám, že na nás dole pod kopcem počkáš s ňákym kyslíkem pořádnej výtlem
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 22:24   Citovat  

a nebo pojedem na ten Bořeň, zaparkujem Hondice hezky dole vedle sebe a Lubo s Bokym nám je ze shora hezky vyfotí, my na ně počkáme dole kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Boky je teď offline  Boky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 7:39   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
a nebo pojedem na ten Bořeň, zaparkujem Hondice hezky dole vedle sebe a Lubo s Bokym nám je ze shora hezky vyfotí, my na ně počkáme dole kouř

jůůůůůj vyčůranej Velmi šťastný , foťáky ke mě, bude se fotit OK Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 7:43   Citovat  

mravenec Máme rádi zvířata, zvířata, zvířata. Protože jsou chlupatá, chlupatá a mají hebkou srst. :chichi: Je to tam.
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 9:27   Citovat  

Tak to nevím no ...já teda už nic nenavrhuji a čekám co koho napadne Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 15:17   Citovat  

HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 16:15   Citovat  

Michalka napsal:

Tak to nevím no ...já teda už nic nenavrhuji a čekám co koho napadne Honda
já to nemyslela nijak zle.......
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 16:16   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
nene foťáky ke mě...... Lucy Velmi šťastný
   Návrat  
HkingH je teď offline  HkingH
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 22:46   Citovat  

mě je to jedno myslím že jsme kdysi šli i na hřensko a myslím že to byl výstup o moc delší než nějaký bořeň ale přispůsobím se věčšině s bořněm nemám problém ze zoo nemám problém ale chci slyšet tedy ostatný návrhy jsou tu dva a řeší se jenom 2 tak bych chtěl slyšet názory i ostatních vždy se to stejně domluvilo až před zimákem protože tam víme jaké je počasí možno bude tak chcát že se projedem a pudem někam do hospody protože se venku nebude dát nic dělat a ted jse tady akurát trapně hádáme a k ničemu to nevede akurát se dělaj zbytečné rozbroje pouvažujte nad tým ..... KÁMEN
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 22:52   Citovat  

No myslím, že Luboš na to kápnul..... kouř tak jo návrhy? Tak si vemte všichni plavky a půjdeme si zaplavat na aquáč, je tam teplo a nemusíme nikam šlapat...... nebo máte jiný plán? Každopádně když se tu budeme dohadovat tak nic nevyřešíme..... Tak se domluvíme na nějakej den a půjdeme si všichni sednout a promluvíme si o tom co se bude dít co vy na to? VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 6:56   Citovat  

tak to raději půjdu 10km než do bazénu Tak to koukám! vždyť víte, že já ne e Úsměv já jsem se nějak nenaštvala a ani se nehádám. taky mi potom došlo, že je to stejný jestli jít tam nebo tam, stejně se při tom musí chodit HaHaaa(ale ne do kopce Velmi šťastný ) , ale tato stránka se nechtěla nějak znovu zobrazit, tak jsem neměla nervy a čas čekat a dopsat další komentář...např. jsme nebyli dlouho na Robince co udělat poradu tam?Ale zase nebudem všichni...a jak znám naše porady, tak jestli se budem před zimákem domlouvat co a jak, tak to nám ten čas krásně vyjde do té 19 hodiny Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 7:02   Citovat  

Hřensko bylo supr...a taky bylo hezky, tak tedy uvidíme, jaké počasí bude v tu sobotu...a ještě na to máme týden, takže určitě něco vymyslíme...a nebo to chce kouknout do mapy Úsměv HaHaaa Honda Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 15:25   Citovat  

Michalka napsal:
tak to raději půjdu 10km než do bazénu Tak to koukám! vždyť víte, že já ne e Úsměv já jsem se nějak nenaštvala a ani se nehádám. taky mi potom došlo, že je to stejný jestli jít tam nebo tam, stejně se při tom musí chodit HaHaaa(ale ne do kopce Velmi šťastný ) , ale tato stránka se nechtěla nějak znovu zobrazit, tak jsem neměla nervy a čas čekat a dopsat další komentář...např. jsme nebyli dlouho na Robince co udělat poradu tam?Ale zase nebudem všichni...a jak znám naše porady, tak jestli se budem před zimákem domlouvat co a jak, tak to nám ten čas krásně vyjde do té 19 hodiny Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ...
No tak víš jak házim návrhy... Úsměv no nevím jestli budou ostatní chtít mrznout na robince, ale co takhle někam do tepla na kafčo, vždyť do Nautica jsme chodili pořád a pár korun za kafčo nás nezabije stejně by jsme si ho dali na robince taky....... Každopádně tento víkend doma malujeme tak někdy v týdnu na večír..... co vy na to???? Lucy
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 16:23   Citovat  

Tak vám musim sdělit smutnou zprávu Bueee Bueee moje Honda mi umírá takže se musíme léčit, tak asi nedorazime na pokecík.
mááááááálinkej ropáček
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 17:16   Citovat  

sablos napsal:
Tak vám musim sdělit smutnou zprávu Bueee Bueee moje Honda mi umírá takže se musíme léčit, tak asi nedorazime na pokecík.
mááááááálinkej ropáček

tak to je mi líto, copak s tim je???? těsnění pod hlavou???? nebo papá až moc oleje???? zkuste nějak dorazit pifko
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 18:55   Citovat  

Boky napsal:
tak to je mi líto, copak s tim je???? těsnění pod hlavou???? nebo papá až moc oleje???? zkuste nějak dorazit pifko

čeče podle me to jsou ty kroužky pac motor sem musel porad tocit jako kdyby se mu nechtelo a omezovac sem mel v 5000 rpm.a hulí to jako bůůůůůůů.no pokusim se ted s idahem vyřizuju věci tak az přide tak to sfouknu a uvidim jestli pojed snad pac sme se tesili na mokec.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 10:20   Citovat  

máš na to ještě týden tak uvidíš...já pořád přemýšlím kam by jsme mohli na ten výlet.. jenže tady je všechno daleko...třeba mě taky napadlo to naše Mostecké moře.. podívat se, jak se napouští.. ale netušim kudy se tam jde...a jak je to daleko ...a nebo na minigolf, který se snažím prosadit už půl roku asi .. ale na to je zase zima...a hlavně potom co jsem si to vyzkoušela v jednom sklípku ve Znojmě, tak mi to vůbec nejde...takže to bych prohrála , tak to raději ne:o)no a co dál? Kamenové Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 14:29   Citovat  

Michalka napsal:
máš na to ještě týden tak uvidíš...já pořád přemýšlím kam by jsme mohli na ten výlet.. jenže tady je všechno daleko...třeba mě taky napadlo to naše Mostecké moře.. podívat se, jak se napouští.. ale netušim kudy se tam jde...a jak je to daleko ...a nebo na minigolf, který se snažím prosadit už půl roku asi .. ale na to je zase zima...a hlavně potom co jsem si to vyzkoušela v jednom sklípku ve Znojmě, tak mi to vůbec nejde...takže to bych prohrála , tak to raději ne:o)no a co dál? Kamenové Velmi šťastný Velmi šťastný

to bysme mohli podivat na to moře my sme tam dělali tu rekultivaci tam ja sem tam jezdil s 815 tak bych se chtel juknout jak to tam vypada.
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 18:46   Citovat  

kurnik šopa, člověk se tady týden neukáže a sraz je pomalu na spadnutí Velmi šťastný No já bych rád něco navrhl, ale když já okolí toho Vašeho chánova neznám a nevím jaké tam jsou možnosti Úsměv Ale jak tak sleduju tu Vaší "diskuzi", tak velice omezené HaHaaa Zkusíme dát se Zuzíkem hlavy dohromady a něco snad vymyslíme Hihi Jinak asi šlapat někudy nee, v létě nejsem proti..ale v této zimě někde "vandrovat"... Ale jestli přijedu stopro, budu vědět až během týdne...se šéfem v Praze je to všechno na dlouhý lokte...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 19:06   Citovat  

Bueee Bueee Bueee nechcete mě nekdo vzit s sebou??? Se stydím
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 21:37   Citovat  

pokud chcete šlapat do kopce a pálit kalorie můžete nám přijít na pomoc a nosit pytle se sutí do popelnice...........bydlíme v 5tém patře Hihi Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2008 , 17:20   Citovat  

zdravim zdravim zdravim, s Smutný lítostí vám musím oznámi že se s největší pravděpodobností spanilé jízdy a výletu nezůčastním Bueee , a přijdu nejspíš až do krokouše, je mi to líto. Samozdrřejmě pokud budu jen trochu moc tak se objevím co nejdřív to půjde. VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2008 , 21:00   Citovat  

já teda hlásím , že přijdu ... i tam i tam a všude a tak :o)))))))))))))))))))))))) Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2008 , 21:05   Citovat  

jo a Kámen Péťa moc na tůru nechce ... ale uvidíme...každopádně se vyjádřete jestli se teda normálně sejdem ve 13h na zimáku ...teda ten kdo zrovna nebude dělat na bytě...abych tam jako nečekala sama... Velmi šťastný
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2008 , 21:25   Citovat  

Michalka napsal:
jo a Kámen Péťa moc na tůru nechce ... ale uvidíme...každopádně se vyjádřete jestli se teda normálně sejdem ve 13h na zimáku ...teda ten kdo zrovna nebude dělat na bytě...abych tam jako nečekala sama... Velmi šťastný
přijedem s Miškou normálně k zimáku v jednu je to dobrý
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2008 , 21:31   Citovat  

tak lidičky je to jisté tento víkend se mi povedlo dostat se do fáze malování takže určitě dorazíme až večer na veču bohužel dřív nezvládáme bude se malovat Bueee
jinak přikládám aktuální foto naší práce
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2008 , 21:52   Citovat  

kojak napsal:
tak lidičky je to jisté tento víkend se mi povedlo dostat se do fáze malování takže určitě dorazíme až večer na veču bohužel dřív nezvládáme bude se malovat Bueee
jinak přikládám aktuální foto naší práce

Hmm to je ale krásná barva :o)) Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2008 , 21:54   Citovat  

to nevááá my se nějak zabavíme, že ?:o))a počkáme na vás :o)Jinak Kojakovcům děkujeme za víkendovou pomoc OK OK OK takže u zimáku ve 13:00 a ani o minutu později... kdo přijede později platí Velmi šťastný a oplááátky se nepečou Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
MOKEC 2008 - 15. 11. - Speciální
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina