Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Členství na rok 2009 - 500Kč
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 8

Jeví se vám roční členství ve výši 500Kč vysoké ?
ANO - nemohu si to dovolit
32%
 32%  [ 40 ]
NE - je to v pohodě
52%
 52%  [ 65 ]
NEVÍM - co bude dnes k večeři ?
14%
 14%  [ 18 ]
Hlasovalo : 123
Celkem hlasů : 123

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 13:13   Citovat  

V odpovědi na maryovo příspěvek souhlasím s Potvůrkou, celý ten moloch zvaný HondaClub.cz někteří berou až moc automaticky a ikdyž zde stále tvrdíme, že je to firma.

Povyšování moderátorů jsem nezaznamenal, snad jen v nadsázce. To že někdo nepřenese přes srdce, že jiný může víc, než on, už je věc druhá.

Zamyslete se nad tím, co jste kdo pro klub udělal a co jste si z klubu vzali a chcete brát v budoucnu.

Mám nějaké vize o tom, jak zabezpečit motivaci členů k přispívání do klubu a doufám, že se mi to podaří v roce 2009 realizovat.

Jinak za mě je 500,- opravdu vtip. Když si jeden večer nezajdu s přáteli na bowling a nedám si k tomu nějaké jídlo plus pár sklenic pití ... můžu být rok členem klubu a čerpat jeho výhody. A to se vyplatí je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 14:13   Citovat  

500,- no problemo
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 14:34   Citovat  

tak se taky přidavam sem pro pro 500,-
   Návrat  
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 14:49   Citovat  

Jen když to převedu na kilometry, tak se jedná o cca 200 ujetých kilometrů, což opravdu není moc...pro mne je to jedno dopoledne.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 14:57   Citovat  

Potvůrka napsal:
Tvůj a těm co mají názor stejný jako ty...

No, vicemene souhlasim. Ale to s tou pomoci je samozrejme oboustrane. Pokud se tu budu citit jako doma, jak pises jako v rodine, tak nebudu vubec vahat a prispevek poslu a zaroven mi udela dobre, pokud bude jakakoliv moje pomoc uzitecna... Nadruhou stranu se tu uz tak necitim(prestoze tu nejsem dlouho), a proto druhy prispevek neposlu a pomoc OS uz nenabidnu pokud neuznam za vhodne, ze se to meni z meho pohledu k lepsimu...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 15:10   Citovat  

maryo napsal:
No, vicemene souhlasim. Ale to s tou pomoci je samozrejme oboustrane. Pokud se tu budu citit jako doma, jak pises jako v rodine, tak nebudu vubec vahat a prispevek poslu a zaroven mi udela dobre, pokud bude jakakoliv moje pomoc uzitecna... Nadruhou stranu se tu uz tak necitim(prestoze tu nejsem dlouho), a proto druhy prispevek neposlu a pomoc OS uz nenabidnu pokud neuznam za vhodne, ze se to meni z meho pohledu k lepsimu...

potřebovali bysme pomoct s doprogramovanim integrovanyho chatu - kostra je funkční ale potrebuje se na to nabalit par dalsich veci . jedna se o php, mysql. tahle část by se nám tu náramně hodila a určitě by ji lidi ocenili.
   Návrat  
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 15:13   Citovat  

Přesně tak..ono okolo klubu jako takového až tak moc práce není, nejvíc práce je butik a hlavně to vše tady okolo, weba fórum...na tom si myslím, že stojí bytí a nebytí klubu...a programátorů je stále málo.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:08   Citovat  

Ja davam najevo, ze se mi nelibi to, jakym smerem se to posledni dobou ubira(i kdyz jsem zadny osobni konflikt nemel). Vpodstate jak psala Potvurka. A fakt, ze planuju nezaplatit prispevek, a tudiz ani nevyuzivat vyhod(prestoze tech "placenych" jsem vyuzil "jen" na HonDayi, ktery byl sice super, ale jet na nej nemusim, stejne vetsinu neznam), znaci to, ze se asi ani moc nemam do nejakeho pomahani.

Kdyz jsem byl na zacatku z hondaclubu nadsen, tak jsem chtel pomoct, bylo mi odpovezeno, ze az to bude aktualni, ze se mi nekdo ozve(je to tak pred rokem)...
Ale ted uz moc nadseny nejsem... Naprogramovanim integrovaneho chatu se urcite nezmeni to zakladni, to co tu predtim bylo, nebo se mi alespon zdalo ze to tu bylo...

Taky se muzu mylit. Kdyby to bylo na me, tak bych misto nejakych pravidel daval ban tem, kteri se chovaji OPRAVDU nemoralne podle nepsanych pravidel a opravdu se to nehodi. A ne nejake ze podle paragrafu 123 se nesmi pouzit xyz.

Uz nevim jak jinak to napsat. Co se tyce toho programovani, tak s tim rad pomuzu, az na tohle zmenim nazor, pokud se tak nekdy stane...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:23   Citovat  

maryo napsal:
Na forum se dostanu tak ze 75% pokusu, pritom se o tom mluvi nevim jak uz dlouho.

No jo, my jsme amatéři, kteří to chtěli mít udělané pořádně, respektive tak,aby to bylo co nejmíň napadnutelné... Aby se zase

Květen 08: Nejvýhodnější vypadá nákup serveru - vyhlášení sbírky,
Srpen 08 (Po HONDAyi): S pomocí LKTR se objevuje možnost výhodného nájmu. A vyvstává otázka - použít peníze na pronájem bez souhlasu lidí,co přispěli nebo žádat jejich souhlas?

Někdy v září (taky jsme si dovolili je na dovolenou! Fakt sorry!) se rada a komise shoduje,že požádá přispěvatele o jejich souhlas + článek o souhlas.

Říjen 08: dostatek souhlasů na uzavření smlouvy, uzavření smlouvy a ladění serveru...

Dál je to na programátorech.

Pokud to zvládneš líp, tak se předveď! Udělej něco pro klub, zkus se dostat do rady a ukaž, jak se to má dělat. je to dobrý Nebo umíš jen ťukat do klávesnice? to mi hlava nebere

P.S. Na tyhle řeči jsem už celkem přestal koukat (protože nic jiného než řeči z toho NIKDY nevylez),ale občas mi to nedá...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:33   Citovat  

Na to se da jen rict to, ze jsou spolehlive hostingy, ktere stoji kolem 50CZK/mesic. Preneseni fora je predpokladam dump databaze a zkopirovani souboru, tj. celkem asi 10-20 minut prace za stabilni(treba i docasne) reseni... Ale jak jsem uz psal, tohle je to, co me osobne trapi uplne nejmin...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:38   Citovat  

"Kdyby to bylo na me, tak bych misto nejakych pravidel daval ban tem, kteri se chovaji OPRAVDU nemoralne podle nepsanych pravidel a opravdu se to nehodi. A ne nejake ze podle paragrafu 123 se nesmi pouzit xyz."

Nevím, kdo se chová opravdu nemorálně, a soudit to podle nějakých nepsaných pravidel je opravdu hodně vachrlaté. Možná by neškodilo, kdybychom my - moderátoři - zveřejnili na ukázku některé SZ, které jsme dostali poté, co jsme někomu vytýkali závadné chování.
Když si představím, že bych musel někomu znovu a znovu vysvětlovat, proč si myslím, že je jeho jednání závadné, aniž bych se mohl opřít o cokoli víc, než je moje vnímání světa, asi bych pak nedělal nic jiného.

Vulgarismy - o kterých píšeš, že ti vadí - se podařilo omezit, ale o něco dále říkáš, že to pro tebe vlastně nic neznamená. Nějak tomu nerozumím.
Na tvrzení o panovačnosti moderátorů jsem dost citlivý, protože nemám rád bezpráví a nadřazenost - ale stejně tak nemám rád nepodložené zevšeobecňování - takže bych měl prosbu, uvedl bys mi, prosím, několik příkladů, ze kterých tohle tvrzení vychází?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 18:32   Citovat  

To jsem se mozna nepresne vyjadril. Vulgarismy jako takove mi nevadi pokud se to neprehani, vadi mi prave to jejich nucene potlacovani, to, ze pravidla jsou 4 A4ky textu a to, ze moderatori, casto misto aby pomahali a chranili, tak napominaji jako nejaci spatni fizlove... Dal se k tomu uz radsi nebudu vyjadrovat, kdyztak do SZ, protoze je to porad dokola a akorat tu jsem za kretena... Asi sem holt nepatrim, mam k tomu jinej pristup, i kdyz svoji H mam moc rad...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 18:43   Citovat  

No, ať už sem patříš nebo ne (o čemž rozhoduješ jen ty sám), máš výhodu, že je tohle forum veřejně přístupné pro kohokoli a že se jeho provoz platí z příspěvků členů HC, kterým to členství zato stojí.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 18:51   Citovat  

nechápu jak chceš lidi donutit chovat se slušně bez násilí , myslím že tahle metoda se zkoušela dost dlouho bez úspěchu , přál bych ti to opravovat aby to tu nebylo jak v chlívě.připadá mi to jak džamila -forma trestu významný mlčení , to mi přijde jak cimrman ten trestal sám sebe.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 18:53   Citovat  

maryo napsal:
To jsem se mozna nepresne vyjadril. Vulgarismy jako takove mi nevadi pokud se to neprehani, vadi mi prave to jejich nucene potlacovani, to, ze pravidla jsou 4 A4ky textu a to, ze moderatori, casto misto aby pomahali a chranili, tak napominaji jako nejaci spatni fizlove... Dal se k tomu uz radsi nebudu vyjadrovat, kdyztak do SZ, protoze je to porad dokola a akorat tu jsem za kretena... Asi sem holt nepatrim, mam k tomu jinej pristup, i kdyz svoji H mam moc rad...

Dokud psali moderátoři SZ,aby se to nepřehánělo a aby se pisatel zklidnil,tak se občas dočkali odpovědi ještě horší než byl ten příspěvek - mají si nechat nadávat do pánských přirození apod.? Cca rok byla snaha to řešit domluvou - marně... Uživatelé si sami zavinili zavedení "zakázaných slov". Kolik příspěvků se opravuje, nechtěj radši ani vědět - osobně tak 10-15 denně,takže řeči o napomínání si laskavě schovej na koledu, protože napomenutí je až ta poslední možnost. Pravidla diskuze obsahují 16 bodů (z toho 4 se týkají karet), zbytek je spíš návod a doporučení, jak využít funkce fora + sem tam nějaké pravidlo.

P.S. Když se Ti pravidla nelíbí,tak napiš jiná - stručnější a "lepší"! Jen nezapomeň se v nich vypořádat s autorskými právy...
   Návrat  
kedr je teď offline  kedr
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 13:03   Citovat  

Souhlasím s moderátory, pravidla musí být, jinak ve větším společenství vzniká anarchie. Slušné chování, mluvení a dokonce krasopis se dříve vyžadoval i na základní škole. Je sice "jiná doba", ale to přece neznamená, že budeme sprostí hulváti. Diskutovat se dá o všem, ale záleží přeci na formě. Jak mluvím a píši - to je vždy moje vizitka a každý si mě podle toho hned zařadí. A když už máme exkulzivní auta, tak i exkulzivní klub!
přátele přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 13:22   Citovat  

kedr napsal:
Souhlasím s moderátory, pravidla musí být, jinak ve větším společenství vzniká anarchie. Slušné chování, mluvení a dokonce krasopis se dříve vyžadoval i na základní škole. Je sice "jiná doba", ale to přece neznamená, že budeme sprostí hulváti. Diskutovat se dá o všem, ale záleží přeci na formě. Jak mluvím a píši - to je vždy moje vizitka a každý si mě podle toho hned zařadí. A když už máme exkulzivní auta, tak i exkulzivní klub!
přátele přátele

je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 13:24   Citovat  

Plně souhlasím ... exkluzivní klub pro každého !
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 1:03   Citovat  

Připomínám, že členství pro rok 2009 je 500Kč. Kdo jste poslali 200Kč prosím pošlete ještě ten zbytek úplně stejně anebo napište a my vám ty 200Kč pošleme zpět.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 1:54   Citovat  

maryo napsal:

Hehe zlata slova nechcu byt konkretni ani smerovat diskuzi na hodnoceni fora ,i kdyz sem byl jako moderator nahrazen jinyma kteri proste jsou clenove jenom delsi dobu a meli pocit menecennosti a znaji se s vice lidmi.Ze by nejak prispivali konkretne na foru ? nesouhlas Tim samozrejme nechci rict ze moje 2 clanky ve faqu jsou mistrovsky kousek a prevysuji ostatni, ale v momente, kdy se tady zacalo trochu to zapskle forum davat do poradnych kup a krasnych sloupcu bez tech sprotych slov a dalsich zhovadilosti.Zacal jsem shanet materialy na netu abych mohl vytvaret ruzne vlakna ruzneho typu..(nebudeme rozvadet).

K tomuto nebudu konkretni ani kdyby jste me na klikovku a napinaci kladku obmotali, ale vetsinou k memu postaveni (mladej typek z Brna s cerem) mel jsem do vyssich hodnosti vzneseno spoustu navrhu ,uprav,pomoci . samo ze ne financi tak zdatny nejsem ale proste mi prijde zajimavy sem pridat jeste par veci na ktere mam docela dost casu nez tu jen plkat o ...."bullshit" ?muze byt?

No a vysledek? Bud naprosta ignorace, nezajem nebo v pripade oznamu podano vysvetleni ktere by zpravilo cas a pomoc vice lidi.
Dokonce sem byl i poslan do mist kde ani slunce nesviti. Neberte si to k srdci ale tesim se na potrefene husy HaHaaa

Abych se vyjadril k prispevku 2009 pro me docela dost. Ale je pravda co je dneska petibaba...patecni posezeni v hospode.Otazka je na co penize prijdou. Vyuzivam funkcnost fora to je vse.sleva na butiku ? uz sem parkrat slysel ze si neclen najde clena da mu cigara a ten mu to koupi,usetri par stovek. Češi ......

Jinak slevy jsou pekna a motivacni vec ale PK motorsport PHA ja BRNO ... S 665+1 jsme uz mluvily o tom ..mam tu zpratelenou dilnicku, vyborny pan klempir umelec, lakyrnik a mnoho jineho viz stranky Úsměv....s radosti mi dokonce rekl ze poskytne i slevy za malou reklamicku a ohlas protoze ho moc lidi nezna. Mluvily jsme napriklad o par % na vystrikani podvozku a dutin kdyz uz je ta zima.. Verim tomu ze by nasi Hondari prijeli.

Tod tak slusne z me strany.Neberte to jako napadani ci neco jineho.Smajliky nepouzivam a tak se na ten text da divat z vice pohledu tak si to nejak neprebirejte ve zlem Chápeš!
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 8:30   Citovat  

maryo napsal:
Duvod: Hlavni duvod: sprosta slova a povysovani moderatoru... Na forum se dostanu tak ze 75% pokusu, pritom se o tom mluvi nevim jak uz dlouho.

T... Dal se k tomu uz radsi nebudu vyjadrovat, kdyztak do SZ, protoze je to porad dokola a akorat tu jsem za kretena... Asi sem holt nepatrim, mam k tomu jinej pristup, i kdyz svoji H mam moc rad...

mno... co na to rict? HaHaaa

prispevek 500Kč za rok mi pripada adekvatni, i pro chudsi, mladsi kolegy. Doporucoval bych 5tikilo prepocitat na kteroukoliv referencni komoditu uznavanou v Cechach , na Morave, ve Slezku ( Pivo, Vino, Slivovice, prip. benzin, nafta, hodina prace byt i chudeho moravskeho Ajťáka, hodina prace automechanika).
Mozna si to nekteri neuvedomuji, ale Honda- club a jeho forum funguje podle me naprosto nadstandartnim zpusobem a to zejmena proto, ze se tu objevuji pomerne fundovane prispevky od lidi, jejichz vypatlanost se zpravidla limitne blizi nule, tzn. jsou to inteligentni slusni lide. Forum tim padem ma pomerne slusnou uroven, s minimem offtopicu, sprostyho balastu a jinych vsemoznych <>ovin, ktere na ostatnich forech konkretni vlakno casto velmi zahy unavi a ty ho pak radsi zavres. Lidi, kteri tu radi, to delaji zadarmo, a delat by to nemuseli. Informace,ktery se tu dozvime maji casto cenu ktera nekolikanasobne prevysuje prispevek ktery se plati.
Tvrdost, s jakou proti vulgarismum moderatori vystupuji, je ( jak jiz bylo mnohokrat receno) jejich vec, protoze oni tuhle dobrovolnou sluzbu vzali na sebe a ja jim ucasti na foru davam duveru ze vedi co delaji. Ono se poslednich 20 let celej svet ohani demokracii, vsechno se rozpatlava relativizovanim, ale vsichni zaroven vedi, ze to neni zadnej buhvijakej system, a napriklad osvicensky absolutismy mely safra neco do sebe.

Doporucoval bych se znova zamyslet, kolik jsem do fora vlozil svych informaci rad postrehu a kolik jsem z nej nacerpal? ( Jasne, dyk ja muzu sosat info z fora zadarmo, proc bych jim za to platil, navic muj prelude je ted evidentne v cajku......... zzzzzzz )

Jeste dotaz, maryo: Kolik jsi prispel na novej server? A napis to pekne sem, zadny komunikovani po okraji pres SZ..... Lucy
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 8:53   Citovat  

trochu nechápu jaký je rozdí platít 400,- nebo 500,- za rok? hodina práce? to mi hlava nebere

zvýšní příspěvku o 300,- no co se dá dělat, holt si jednou nedám biftek naštvanej Bueee

když bude větší příjem do kasy někde vidět, tak jsem pro je to dobrý

kandik napsal:
Jeste dotaz, maryo: Kolik jsi prispel na novej server? A napis to pekne sem, zadny komunikovani po okraji pres SZ..... Lucy

tak já za sebe říkám že nic. platím příspěvek a když nestačí na provoz, tak se holt zvedne. viz výše
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 9:06   Citovat  

500 neni zas tak moc a pro zvýšení úrovně je to snad to nejmenší (i když asi podstatný)
co se týče těch sprostejch slov.. měl by se podívat každej sám do svýho svědomí, ne?
Copak někdo z moderátorů může za to, že se někteří jedinci chovají, či mluví jako hulváti? Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 9:12   Citovat  

s Maryem jsem probrali situaci a a věřim, že to pochopil. Domluvili jsme se na vytvoření novýho chatu, který si vzal na starost. Dostal info, soubory atd. věřim, že se dočkáme a i Maryo bude pozitivním přínosem pro nás všechny. A jestli se mu to poradaří, klobouk dolu.

Jinak musim říct, že mi dělá radost obsahová část fóra, že ji máme tak kvalitní a dá se tu dohledat spousta věcí. Udělejte si čas a projedťe si naší "konkurenci" a porovnejte. Peugeot club, citroen club, porsche club, fiat club,... jsme na tom dobře. (Kdo nás ale převyšuje několika násobně je BMW club). Co se týče provozu a dostupnosti, tak spokojený nejsme, pracuje se na tom, ale bohužel není nějak přáno a furt se to protahuje.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 9:19   Citovat  

diacoon napsal:
Hehe zlata slova nechcu byt konkretni ani smerovat diskuzi na hodnoceni fora ,i kdyz sem byl jako moderator nahrazen jinyma kteri proste jsou clenove jenom delsi dobu a meli pocit menecennosti a znaji se s vice lidmi.

Teda u tohohle by mě zajímalo koho myslíš... (Klidně do SZ - je to moje Soukromá Zvědavost... HaHaaa )

Jo, Maryo neumí jen mlít pantem za klávesnicí,ale i něco udělat. je to dobrý U těch vulgarismů ho spíš překvapila náhlá změna postoje moderátorů, když prostě už pohár trpělivosti přetekl a už se to nedalo stále přepisovat a prosit po SZ,aby se takhle nepsalo...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 9:21   Citovat  

diacoon napsal:
Hehe zlata slova nechcu byt konkretni ani smerovat diskuzi na hodnoceni fora ,i kdyz sem byl jako moderator nahrazen jinyma kteri proste jsou clenove jenom delsi dobu a meli pocit menecennosti a znaji se s vice lidmi.Ze by nejak prispivali konkretne na foru ? nesouhlas Tim samozrejme nechci rict ze moje 2 clanky ve faqu jsou mistrovsky kousek a prevysuji ostatni, ale v momente, kdy se tady zacalo trochu to zapskle forum davat do poradnych kup a krasnych sloupcu bez tech sprotych slov a dalsich zhovadilosti.Zacal jsem shanet materialy na netu abych mohl vytvaret ruzne vlakna ruzneho typu..(nebudeme rozvadet).

K tomuto nebudu konkretni ani kdyby jste me na klikovku a napinaci kladku obmotali, ale vetsinou k memu postaveni (mladej typek z Brna s cerem) mel jsem do vyssich hodnosti vzneseno spoustu navrhu ,uprav,pomoci . samo ze ne financi tak zdatny nejsem ale proste mi prijde zajimavy sem pridat jeste par veci na ktere mam docela dost casu nez tu jen plkat o ...."bullshit" ?muze byt?

No a vysledek? Bud naprosta ignorace, nezajem nebo v pripade oznamu podano vysvetleni ktere by zpravilo cas a pomoc vice lidi.
Dokonce sem byl i poslan do mist kde ani slunce nesviti. Neberte si to k srdci ale tesim se na potrefene husy HaHaaa

Abych se vyjadril k prispevku 2009 pro me docela dost. Ale je pravda co je dneska petibaba...patecni posezeni v hospode.Otazka je na co penize prijdou. Vyuzivam funkcnost fora to je vse.sleva na butiku ? uz sem parkrat slysel ze si neclen najde clena da mu cigara a ten mu to koupi,usetri par stovek. Češi ......

Jinak slevy jsou pekna a motivacni vec ale PK motorsport PHA ja BRNO ... S 665+1 jsme uz mluvily o tom ..mam tu zpratelenou dilnicku, vyborny pan klempir umelec, lakyrnik a mnoho jineho viz stranky Úsměv....s radosti mi dokonce rekl ze poskytne i slevy za malou reklamicku a ohlas protoze ho moc lidi nezna. Mluvily jsme napriklad o par % na vystrikani podvozku a dutin kdyz uz je ta zima.. Verim tomu ze by nasi Hondari prijeli.

Tod tak slusne z me strany.Neberte to jako napadani ci neco jineho.Smajliky nepouzivam a tak se na ten text da divat z vice pohledu tak si to nejak neprebirejte ve zlem Chápeš!

Chlape lepe jsi to napsat nemohl.. Jen u me je to Plzen a ne Brno.. je to dobrý Co se tyce clanku, zrovna vcera mi Blur na neco rika.. "hod to na HC, par lidi za to bude rado" a ma odpoved? Nechci. Zaprve je mi jasny ze par lidi zase bude provokovat a ostatnim je to bud jedno, nebo si budou delat srandu a OTcka. Je to smutne, ale opravdu davam na radu jednoho moderatora (mlceti zlato).. Co se tyce te 500,- .. osobne je to uz castka, kterou bych nedal a mozna by bylo zajimave vypocitat kolikrat 200 a kolikrat 500 klub dostane. Chapu ze je tu par lidi, kteri prodaji auto, vynaleznou softik, atd atd a 500,- pro ne nic neni, ale jsou tu i lide, pro ktere je to pomerne hodne. Skoro mi to pripomina i politiku CR..pro nekoho poplatek u lekare katastrofa, nekomu je to jedno..atd atd.. Jinak premyslim zda jsem tohle nemel napsat to Honda-Dnes, protoze tam pry neplati pravidla a je dovoleno tam urazet, rejpat a byt vulgarni a beztak si vyslechnu ze si zase stezuju..No, verte ze nestezuju a vesmes je me to uz jedno..jen jsem rad ze to tak necitim sam.. je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 10:27   Citovat  

přemejšlim jak bych mu moh pomoct. no napada mě řešení jedno nenáročný Úsměv (lehké, rychlé, funčkní).

vysledek : gizmiček si oddechne, pani gizmičková si oddechne, ja si oddechnu, všichni zly moderatoři si oddechnou, admini si oddechnou, vedení klubu si oddechne, H-C si oddechne - prostě žádný negativní dopad

a zavládne klid a mír přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 10:51   Citovat  

No diky, trochu me teda prekvapilo, ze na to, ze jsem zatim (skoro)nic neudelal se me tu najednou nekdo trochu zastava pořádnej výtlem ... Trochu jste mi zvedli naladu po tom co mi rano nenastartovalo auto Smutný... Ale prijde cas, snad uz brzy svatoušek...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 10:52   Citovat  

gizmi napsal:
Je to smutne, ale opravdu davam na radu jednoho moderatora (mlceti zlato)..

To je teda zajímavý,že píšeš... to mi hlava nebere

gizmi napsal:
Jinak premyslim zda jsem tohle nemel napsat to Honda-Dnes, protoze tam pry neplati pravidla a je dovoleno tam urazet, rejpat a byt vulgarni

To ti řekl kdo? Tam je to pouze hůře a složitěji kontrolovatelné (respektive skoro nekontrolovatelné) a anonymní... (Taky jsem se tam dočetl,že jsi geniální a poznáš,kdo pod jakou přezdívkou píše - snad jsi to nepsal Ty,ale kdo ví...)

gizmi napsal:
Co se tyce te 500,- .. osobne je to uz castka, kterou bych nedal a mozna by bylo zajimave vypocitat kolikrat 200 a kolikrat 500 klub dostane.

Zkus si přečíst celé vlákno... 1) O zdražení se debatilo už na HD07 - tehdy ještě rozhodovala členská schůze (nebylo dost hlasů,aby bylo některé z navržených zdražení prošlo), 2) Po zhodnocení kolik se vybere za 09 se uvidí,co dál, 3) platí +/- 250-260 členů (2007 to bylo 224lidí) = 52.000,- Kč, to jsou asi 2 nákupy do butiku... a za 4) je 42Kč/měsíc tak hodně?

gizmi napsal:
Jen u me je to Plzen a ne Brno..

Myslíš,že všichni partneři se ke klubu hrnuli? Nebo že by dal nějaký člen vědět,že tady byl spokojen a ze strany dílny, obchodu apod. je ochota poskytnout nějakou tu slevičku, případně ten člen i vyjednal kolik a za co? Co myslíš, jak to je??? Že se více takto aktivních lidí našlo zrovna v Praze je víceméně náhoda...

Že je problém sehnat slevy u celorepublikových obchodů je fakt,ale taky existují.

P.S. Každý má možnost předvést "jak by se to mělo dělat" a ukázat, že to třeba děláme (rada) špatně,ale to by musel fakt něco dělat...
   Návrat  
Cubanito je teď offline  Cubanito
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 13:54   Citovat  

500 nevidím jako problém. OK

Jen nechápu, proč se mi pod avatarem zobrazuje v kolonce H-C člen "NE", když příspěvek na rok 08 jsem zaplatil a členské číslo pod tím se normálně zobrazí naštvanej ...pardon za částečný OT přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Členství na rok 2009 - 500Kč
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina