Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dnes som sa 2.krat narodil
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
juro224 je teď offline  juro224
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 14:37   Citovat  

presne toto som si myslel aj ja o sebe do vcera
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 14:44  Naposledy upravil Miki Civic dne 24.10.2008 , 14:48, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Roverman: lol co je to za kecy toto.. nikdy jsi nejel rychleji? žádný smyk? Nikdy žádný fullbrake nebo manévrování apod? to z tebe naopak dělá nezkušeného řidiče, jestli jezdíš jak brzda nebo lama pomalinku, aby ti náhodou kamínek nepodřel lak z tebe nedělá superřidiče... tady je možná chyba v tom, co si kdo představuje pod pojmem špičkový řidič Úsměv možná se jednou budeš divit až přijde opravdová situace, pokud jsi v životě nebrzdil ostřeji, tak jsi defakto nic nezažil a chvástáš se tu uplně mimo ...

to že jedeš 20tkou po kruháči kam ti vlítne ženská a ty v klidu šlápneš na brzdu z tebe opravdu nedělá špičkového řidiče...

Jinak souhlas, že o věku to není ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 14:45   Citovat  

Roverman napsal:
...v životě mi nepískaly gumy při brždění....

bud rad ze mas takovy stesti
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 14:47   Citovat  

Velmi šťastný mno tohle urcite nebude zdrave sebevedomi ... to ze si nikdy nemel smyk z tebe nedela dobryho ridice Velmi šťastný.... ba naopak Velmi šťastný KO
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 15:00   Citovat  

Miki Civic napsal:
to si děláš srandu? pořádnej výtlem
pochopitelně musíš znát celý úsek "trati" ostatně to musíš i za světla,nicméně zasvětla neuvidíš auto za zatáčkou za kterou není vidět Mrk
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 15:12   Citovat  

Miki Civic napsal:
Roverman: lol co je to za kecy toto.. nikdy jsi nejel rychleji? žádný smyk? Nikdy žádný fullbrake nebo manévrování apod? to z tebe naopak dělá nezkušeného řidiče, jestli jezdíš jak brzda nebo lama pomalinku, aby ti náhodou kamínek nepodřel lak z tebe nedělá superřidiče... tady je možná chyba v tom, co si kdo představuje pod pojmem špičkový řidič Úsměv možná se jednou budeš divit až přijde opravdová situace, pokud jsi v životě nebrzdil ostřeji, tak jsi defakto nic nezažil a chvástáš se tu uplně mimo ...

to že jedeš 20tkou po kruháči kam ti vlítne ženská a ty v klidu šlápneš na brzdu z tebe opravdu nedělá špičkového řidiče...

Jinak souhlas, že o věku to není ..

Tak špičkový řidič fakt nejsem, to už je někde jinde. To už jsou většinou závodníci všech možnejch odvětví, dle mně jsou to rally závody WRC, to je špička.
Ono se taky dá jet normálně plynule, bez zbytečného plynu a brždění, prostě jen koukat a to všude. V obci 50 je v poho rychlost. Naopak třeba rád akceleruju na takovou rychlost. Taky nesnáším, když na zelenou projede 7aut místo 12 protože češi jsou prostě levý. I já za to umím vzít.
To že mně nikdy nepískaly gumy znamená to, že tam kde to neznám jedu pomaleji ale ne jak šnek samo, a tam kde cítím nebezpečí, tzn černé lesy v noci, pohyb lidí, dětí, cyklistů apod prostě zpomalím. Každá situace je jiná a já jen říkám že patřím k těm lepším, ukázněným a předvídavým.
Sakra kucí co je na tom špatnýho si myslet že jezdím dobře a bezpečně, jako si mám myslet že jsem amatér a hazardér se životem, to ne!
Velkou školu prožívám, když řídím skoro 40tun vážící kolos. Traktor s megadrtičem na dřevo. A to po vlastní ose třeba na slovensko. To není žádná sranda, a člověk musí bejt o hodně opatrnější, než v autě i když to jede jen 40-50km/h. Řízení je mým koníčkem a prací zároveň a snažím se jezdit co nejvíc profi.
Nechápu co je na tom špatnýho. Ještš jednou nejsem WRC závodník (ač je to můj sen), ale jsem uvědomělý a dobrý řidič. Jsou samo i lepší.
MIki: Tak někdy dáme sprinta a uvidíš že tě pojedu, abys viděl že za to umím vzít je to dobrý
HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 15:15  Naposledy upravil Roverman dne 24.10.2008 , 15:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Newer napsal:
Velmi šťastný mno tohle urcite nebude zdrave sebevedomi ... to ze si nikdy nemel smyk z tebe nedela dobryho ridice Velmi šťastný.... ba naopak Velmi šťastný KO

Cha ta smyků jsem si užil, ale ne nechtěných samozřejmě. Jako zatáčky fakt neřežu na 100%

A taky jsem si zkusil kolik dá Vmax, jako úplnej puritán nejsem...ale ne na dálnici za plnýho provozu že jo? Jako někdo...
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 15:17   Citovat  

MalTake napsal:
pochopitelně musíš znát celý úsek "trati" ostatně to musíš i za světla,nicméně zasvětla neuvidíš auto za zatáčkou za kterou není vidět Mrk

tak hlavně všude to neznáš a i když je stejná cesta, pokaždý ji jedeš jinou stopou.. jde o to, že v noci máš o hodně sníženou viditelnost a nějaký světla ti nepomůžou, naopak doprotivky vyjede auto a máš a jsi ještě o dost více ochuzen o přehled než za dne, za denního světla vidíš mnohem dál nejen na silnici a hlavně mnohem lépe a reakční schopnosti jsou lepší než v noci po tmě ..
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 15:22   Citovat  

Roverman napsal:
No ve srovnání s ostatními jsem špička, a budu se tu chválit, páč všichni známí to tak nějak říkaj, že jsem prostě dobrej.
Co je na tom? Jako chyba se stát může, to neříkám nic. Ale jsou lidi co je dělají dnes a denně.
Apropo já mám možná víc nacouváno valníkem než většina lidí rovně v autě..... a km jsem urazil hodně bez jediné mééééé chyby, která někde nekoho ohrozí.
V životě jsem se nedostal do smyku na mokru, sněhu ani listí, v životě mi nepískaly gumy při brždění, nikdy jsem neměl předjíždění o chlup s protijedoucím.
Prostě jsem dobrej, neee dokonalej ale fakt dobrej řidič! A mysli si co chceš, za tímhle si stojím. To neznamená, že nemám respekt je to dobrý

to je husty .... takhle exibovat se a vylejvat se bych si NIKDY nedovolil. minimalne pokud bych nemel najeto hooodne na zavodnich tratich. a ... ani tak bych to o sobe neprohlasoval, protoze mi to prijde jako rouhani ... a privolavani neceho zleho. hodne zleho. taky mam myslim docela slusne najeto, jezdim denne a ne malo, diky Bohu jsem taky hodne blbych situaci zvladl i kdyz obcas se skodou na aute ale ze jsem dobry (ne to spickovy) ridic bych si o sobe rict nedovolil .... ale jak myslis. jen muj nazor.

apropos - ze ses aspon dobrej si podle mne muzes dovolit myslet prave pokud se dostanes do situaci ktere jsi jak pises nezazil - ted ses maximalne OPATRNY ridic. prave ten smyk na ledu, listi, vode ale i pri kritickem brzdeni na suchu - protoze prave zde se ukaze jakej ses - zda umis brzdit nebo pridat kdy je treba, ze si umis ve zlomku sekundy vybrat cestu byt mimo silnici tak ze neskoncis v jinem aute, strome, chodci, cyklistovi ... KO a pokud tohle nemas parkrat zasebou, tak na sebe zmen rychle nazor nez k tomu budes donucen nejakym neprijemnym zazitkem ... protoze te ujistuji ze opravduNEJSI ANI DOBREJ RIDIC.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 15:23   Citovat  

Miki Civic napsal:
tak hlavně všude to neznáš a i když je stejná cesta, pokaždý ji jedeš jinou stopou.. jde o to, že v noci máš o hodně sníženou viditelnost a nějaký světla ti nepomůžou, naopak doprotivky vyjede auto a máš a jsi ještě o dost více ochuzen o přehled než za dne, za denního světla vidíš mnohem dál nejen na silnici a hlavně mnohem lépe a reakční schopnosti jsou lepší než v noci po tmě ..

já jsem tím chtěl říct,že v noci spíše zabráníš čelní srážce ,když uvidíš že ti jede za zatáčkou auto,to za dne neuvidíš Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 15:29   Citovat  

happy napsal:
to je husty .... takhle exibovat se a vylejvat se bych si NIKDY nedovolil. minimalne pokud bych nemel najeto hooodne na zavodnich tratich. a ... ani tak bych to o sobe neprohlasoval, protoze mi to prijde jako rouhani ... a privolavani neceho zleho. hodne zleho. taky mam myslim docela slusne najeto, jezdim denne a ne malo, diky Bohu jsem taky hodne blbych situaci zvladl i kdyz obcas se skodou na aute ale ze jsem dobry (ne to spickovy) ridic bych si o sobe rict nedovolil .... ale jak myslis. jen muj nazor.

apropos - ze ses aspon dobrej si podle mne muzes dovolit myslet prave pokud se dostanes do situaci ktere jsi jak pises nezazil - ted ses maximalne OPATRNY ridic. prave ten smyk na ledu, listi, vode ale i pri kritickem brzdeni na suchu - protoze prave zde se ukaze jakej ses - zda umis brzdit nebo pridat kdy je treba, ze si umis ve zlomku sekundy vybrat cestu byt mimo silnici tak ze neskoncis v jinem aute, strome, chodci, cyklistovi ... KO a pokud tohle nemas parkrat zasebou, tak na sebe zmen rychle nazor nez k tomu budes donucen nejakym neprijemnym zazitkem ... protoze te ujistuji ze opravduNEJSI ANI DOBREJ RIDIC.

Hoši vy mně nechápete a snad ani nečtete ty mý příspěvky... Jasný že jsem zažil hodně blbý situace, jako je cyklista za horizontem. Ale protože nejsem blb a nejedu 130, tak stačím zareagovat.
To mi teda řekněte jaký jste Vy řidiči. Špatný, levý, nebo jaký? Já myslím že je tu hodně dobrejch řidičů, nebo ne? A dobrým fakt myslím slušným a uvědomělým, ne přebroníka v driftu! Snad tisíckrát jsem byl na letišiti si odzkoušet smyky ručky, prudký zatáčení a tak. Prostě vím jak se mý auto chová a kde se může něco stát, a znovu říkám nejsem špička jsem dobrej!!!! muhehe
Nechápu furt nějak co nechápete?
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 15:52   Citovat  

ale provoz nebo kopce není letiště kde máš spoustu místa na všechny strany.. navrhuju street race VTEC Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 16:00   Citovat  

Miki Civic napsal:
ale provoz nebo kopce není letiště kde máš spoustu místa na všechny strany.. navrhuju street race VTEC Velmi šťastný

mi chceš říct že jezdíš smykem do zatáček pořádnej výtlem
jinak ve sreetu bys mně dal, já to prostě neriskuju na štrýtu. Na to svý auto moc miluju abych ho vopřel někde o svodidla při nejlepším.
Neříkám, že nemám svý oblíbený zatáčky který si užívám na sport.podvozku od toho to mám aby to drželo. Ale nejedu jí na 100% ani na 90% možností auta.
Stačilo mi když mně provezl Hondamens po Praze, když jsem jí kupoval a musím říct že drží neskutečně.
Já to teda radši napíšu jinak: Jsem uvědomělý, bystrý, předvídavý co nejvíc to jde. To se prostě nedá říct o všech že ano! Jestli jsem dobrej nechám na lidech co vozím.
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 16:06   Citovat  

OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 16:11   Citovat  

Miki Civic napsal:

nebo místo sreetu tě posadím do tý mrchy obrovský co řídím a uvidíme, skončíš hned v první zatáčce, nebo až se potkáš s kamionem ve škarpě. A to nemluvě o desítkách lidí kterým jsem svým uvědomělým chováním zachránil život, když mně začli předjíždět v zatáčce. Lidi u nás když vidí něco co se vleče 30 musí to za každou cenu předjet co nejdřív, ikdyž hrozí velikánskej crash, už několikrát se mi málem zastavilo srdce, když se přede mně zařadil a v tu chvíli tam projede auto 110km/h, a kdybch nečuměl do zrcátka a nevěděl že předjíždí, bylo by to hodně špatný, páč bych mu nepřibrzdil. Za takovou jízdu řekněme 70km mi tohle udělá třeba 10řidičů. Fakt je to horor při představě jak je těma mega kolama drtím, jo a vepředu mám 2tuny závaží jako kravson, to by byla mela.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 17:45   Citovat  

hod sem nakej pic cim jezdis Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 19:21   Citovat  

to už by byl velkej offtopic
Hodím to do všech možnejch obrázků OK
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 19:51   Citovat  

Chci ten chleba.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 20:40   Citovat  

tu mate video tudy odkaz
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 20:45   Citovat  

juro224 napsal:
tu mate video tudy odkaz

si boural s civicem jo? Tak to koukám! pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 20:58   Citovat  

ee..oni nic nevedia, to je taka trapna televizia, ze to sleduje mozno 100 ludi
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 20:58   Citovat  

Jsem rád že ji vyváznul živej a zdravej a nikoho si přitom netrefil. Psát tady že si jel jak prase atd.. asi nebudu,je to sice pravda, ale znám se a vím že taky nebudu pořád svatej.
   Návrat  

3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 21:02   Citovat  

Tak to je mazec! i media otom vědí...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 21:14   Citovat  

nevim jak o sobe muze nekdo rict, ze je spickovy ridic, to si fakt nedovoli snad nikdo Velmi šťastný zvlst kdyz neumis zvladnout smyk a neznas ucinnost svych brzd KO o nejakym sportovnim jezdeni nemluve. Predvidat by mel KAZDY ridic at jede 50 po meste nebo 250 po dalnici, proste to je zaklad jakekoli jizdy, to ze to nekteri nedelaji nedela z tebe neco extra. Jezdim tak jak ty, akorat vetsinou trochu rychlejc.
Na beton jsem brzdil i v 230 a parkrat se auto muselo korigovat ze smyku a nedovolim si ani rict, ze jsem dobry ridic..
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 21:14   Citovat  

no je fakt, ze si z toho udelal hatch namisto coupe :)
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 21:24   Citovat  

Tak to koukám! ridic hondy civic Velmi šťastný.... achych ouvej Velmi šťastný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 21:24   Citovat  

budme radi, ze poznali, ze je to honda
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 0:28   Citovat  

dyť to vesměs řekli dobře, pokud si dobře pamatuju, a to co je napsáno na servisní knížce a všude, je Honda Civic CRX coupe
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 9:19   Citovat  

infinity napsal:
nevim jak o sobe muze nekdo rict, ze je spickovy ridic, to si fakt nedovoli snad nikdo Velmi šťastný zvlst kdyz neumis zvladnout smyk a neznas ucinnost svych brzd KO o nejakym sportovnim jezdeni nemluve. Predvidat by mel KAZDY ridic at jede 50 po meste nebo 250 po dalnici, proste to je zaklad jakekoli jizdy, to ze to nekteri nedelaji nedela z tebe neco extra. Jezdim tak jak ty, akorat vetsinou trochu rychlejc.
Na beton jsem brzdil i v 230 a parkrat se auto muselo korigovat ze smyku a nedovolim si ani rict, ze jsem dobry ridic..

To jako narážíš zase na mně jo? Přečti si mý příspěvky pořádně kamaráde! Nikdy jsem nenapsal že jsem špička, jen že jsem dobrý řidič.
A zase po stý píšu, že slovem dobrý myslím uvědomělý, bystrý, předvídavý.
Si jako myslíš že nevím jak mi brzdí auto nebo co? Nebo že nevím kdy se dostane do smyku, musel bych bejt úplnej amatér abych se dostal do smyku za jízdy, a popravdě takovejch řidičů moc neznám.... jestli vy jezdíte smykem do zatáček, no tak to je síla.
Jako takovej fakt můžu předložit to, že už 4 roky mně policajti nechytli za žádnej přestupek, ale při tom mohli když viděli velký kola, vejfuk a další....
Jenže vidí že jsem připoutanej jedu rozumně, tak nemají důvod.
Infiniti strašně mně mrzí, že tu překrucuješ něco jako že jsem extra, ale já přece nejsem ale patřím prostě k těm lepším....! Sám to vidím na slinici co jezdí za prasata, to třeba v rakousku bych si to skoro říct netroufl, páč tam většina lidí jezdí normálně. Ale tady u nás, kde na silnici je to samej vemeňák, si to troufnu říct.
Chápu asi jste to pochopili všici, jakože já jsem dobrej a nejlepší a že jsem bezchybnej, to vůbec ne, mám se sakrka co učit. Ale ve svém věku, a po nechutným zážitku z nehody, se fakt snažím jezdit opatrně na skoro max! To však neznamená, že až mi ve 130ti prdne něco z nápravy, že zareaguju jak Roman Kresta nebo ještě líp, taky se můžu vysekat, to je jasný.
Nechápu to že někdo o sobě řekne, že se cítí být dobrým řidičem(zodpovědným) a vy tu ze mně pomalu uděláte nějakýho vejtahu.
Ale zase proč ne? Však mám odřízeno statisíce km v malejch autech, velkejch, s károu, v traktorech, v kombajnu atd....tak si prostě myslím, že umím zvládat právě situace v provozu. Nevím jezdím tu dlouho a zatím jsem jedinej z firmy, kterej nepoložil traktor někam do škarpy. Mám to v krvi, baví mně to a hlavně si uvědomuju nebezpečnost našeho provozu. Však jsme mezi prvními v nehodovosti, a věřte, že to není kvůli mně! A zatím si stojím..

poslední dobou se tu každej obuje hned do každýho, jen aby mu vyvrátil názor. Proto sem ani moc nepíšu příspěvky, páč jsou z toho jen dohady,
a zrovna já kterej nenapsal nic negativního, a místo toho abyste spíš napsali, to je dobře že jsi takhle uvědomělej, ale hlavně neusni na vavřínech, a piluj stále dál své řidičksé umění, to ne! Hnedle se tu obujete do člověka, kterej to myslím prostě DOBŘE na silnici. to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 10:14   Citovat  

tak dnes som si ju priviezol z policie Úsměv pretocil som klucom a motor hned nabehol ....neskor pridam aj video Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dnes som sa 2.krat narodil
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina