Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Konec CRX a jednoho života
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 11:18   Citovat  

kamol napsal:
ale neumis roztahat ED9

to je fakt, to umí jen Maltake a Schumacher VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 11:31   Citovat  

Driver napsal:
Takže ty jezdíš vždy jen 90? Nikdy si neporušil žádný pravidlo? Jestli ne tak si sám pro sebe taky potenciální vrah. Nedělej tady ze sebe moralistu co jezdí všude dle předpisů.

Nechápu že se tu vždy vyrojí někdo, kdo napíše, že za to vždy může mladej řidič, i když to tak dost často není (nemluvím o tomhle konkrétním případu - nebyl jsem tam a nevím jak se to stalo).

Jo, můžu s čistým svědomím říct, že já pravidla v rámci možností dodržuju! Tzn., nikdy bych si nedovolil jet 190 na okresce! Nehraju si na závodníka a nedělám si ze silničního provozu závodní dráhu! Neohrožuju záměrně a pro vlastní dobrej pocit ostatní! Byl bych pokrytec, kdybych si dovolil napsat tenhle příspěvek a přitom jezdil jako prase.

Nenapsal jsem, že za to vždy může mladej řidič! Ten, kdo takhle hazarduje s životama ostatních si zaslouší odsouzení ať je to mlaďoch nebo stařík!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 11:33   Citovat  

Jarys napsal:
Jo, můžu s čistým svědomím říct, že já pravidla v rámci možností dodržuju! Tzn., nikdy bych si nedovolil jet 190 na okresce! Nehraju si na závodníka a nedělám si ze silničního provozu závodní dráhu! Neohrožuju záměrně a pro vlastní dobrej pocit ostatní! Byl bych pokrytec, kdybych si dovolil napsat tenhle příspěvek a přitom jezdil jako prase.

Nenapsal jsem, že za to vždy může mladej řidič! Ten, kdo takhle hazarduje s životama ostatních si zaslouší odsouzení ať je to mlaďoch nebo stařík!

jak se říká, na každého jednou dojde... je to dobrý tak to vidím i ve svém okolí, kdo jezdí jak debil, tak většinou boural, nebo někoho přizabil...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 11:34   Citovat  

Dave1984 napsal:
tak jezdím 7let bez nehody a to nejezdím předpisově, tak asi řídit umím trochu je to dobrý

7let celkem nebo od poslední nehody? Hihi HaHaaa

Taky jsem řídil +/- 7 let a pak měl během 3 měsíců 2 nehody (jednou jsem měl lépe předvídat,že mi tam někdo vjede - vesničan odbočoval přes 2 pruhy a spíš čučel do mapy než na provoz + se tam ještě na zákazu otáčelo auto,takže jsem ho viděl cca 10m od místa srážky, podruhé vyjel nějaký pingpong na hlavní stylem,že jí celou zabral, že tam hůř uvidí jsem čekal a jel jsem půlkou auta v protisměru... A v lednu na mokru na +/-15m ani na zimákách z 50km/h nezastavíš a uhnout nebylo kam - napravo zaparkovaná auta, do levého pruhu jel ten šikmoočko,tak jsem to jen trochu ztrhnul doprava a trefil levým světlem jeho B-sloupek...)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 11:51   Citovat  

Hellborn napsal:
7let celkem nebo od poslední nehody? Hihi HaHaaa

Taky jsem řídil +/- 7 let a pak měl během 3 měsíců 2 nehody (jednou jsem měl lépe předvídat,že mi tam někdo vjede - vesničan odbočoval přes 2 pruhy a spíš čučel do mapy než na provoz + se tam ještě na zákazu otáčelo auto,takže jsem ho viděl cca 10m od místa srážky, podruhé vyjel nějaký pingpong na hlavní stylem,že jí celou zabral, že tam hůř uvidí jsem čekal a jel jsem půlkou auta v protisměru... A v lednu na mokru na +/-15m ani na zimákách z 50km/h nezastavíš a uhnout nebylo kam - napravo zaparkovaná auta, do levého pruhu jel ten šikmoočko,tak jsem to jen trochu ztrhnul doprava a trefil levým světlem jeho B-sloupek...)

celkově, celkově, jsem ročník 84 a jezdit bez papírů jsem jezdil jen tady v okolí ve škodárně, ale to nepočítám šuk jinak ještě cca 50.000Km na mopedech, skůtrech a mašinách Je to tam.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:22   Citovat  

Dave1984 napsal:
to je fakt, to umí jen Maltake a Schumacher VTEC

přesně tak to je :chichi:
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:27   Citovat  

kamol napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem jak uz tu nekdo psal ridit rovne umi kazdy pořádnej výtlem

proč mi tohle píšeš?
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:28   Citovat  

Danny napsal:
proč mi tohle píšeš?

protoze si byl posledni a ja sem dal odpovedet pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:29   Citovat  

MalTake napsal:
přesně tak to je :chichi:

mozna to je tim short shiftem ze to jde lepe roztahnout HaHaaa
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:30   Citovat  

kamol napsal:
protoze si byl posledni a ja sem dal odpovedet pořádnej výtlem pořádnej výtlem

aha Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:35   Citovat  

kamol napsal:
mozna to je tim short shiftem ze to jde lepe roztahnout HaHaaa

kamol kua Velmi šťastný nepruď ... s shortem sem zatim ujel jen 10 km Úsměv zatím se sžíváme je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:36   Citovat  

MalTake napsal:
kamol kua Velmi šťastný nepruď ... s shortem sem zatim ujel jen 10 km Úsměv zatím se sžíváme je to dobrý

nuda doma tak musim pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
juro224 je teď offline  juro224
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:53   Citovat  

najlepsie bude vyrubat vsetky stromy okolo ciest ..mozno by sa ucastnikom nehod postastilo, keby ich pri nehode nezastavil stale strom
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 18:21   Citovat  

Jarys napsal:
Je mi moc líto, že jsi přišla o kamaráda a chtěl bych Tobě i jeho rodině vyjádřit upřímnou soustrast! Ale o jakejch "aspektech" to tady píšeš?! Jaká "trať"?!?! Silnice neni žádná závodní dráha, jezdí po ní i obyčejný lidi, který se chtěj pouze v pořádku dopravit do práce. Pokud se někdo chce vyblbnout, ať si zaplatí okruh. Je mi jedno, že tu cestu znáte, že tam zrovna nikdo nejel... jednou jsou stanovený pravidla a ten, kdo je takhle nehorázně porušuje, hazarduje především s životy ostatních. Stejně tak mohl sejmout třeba mýho kamaráda nebo někoho z mojí rodiny. Člověk, kterej jede po okresce 190 je pro mě potenciální vrah.

Omlouvám se za poněkud ostřejší názor, ale takhle to prostě cítim.

Kdo tady mluví o závodní trati ??? Jednou za čas se prostě víkendovým autem jedu projet a někdy ty předpisy opravdu nedodržím, ale to že mě baví řídit a to že si vyjíždím zátačky a tak ze mě dělá lepšího řidiče, kterej dokáže rychleji reagovat na daný nebezpečí.... Nevím co je menší nebo větší zlo, ale pro mě je větší zlo děda v matizu kterej jede po takovýhle okresce 60 km neví o situaci co je za ním a člověk, když ho chce v 70 km na OKRSCE předjet tak ho málem zatlačí do příkopu, jelikož do zrcátka nekouká takže o nás ani neví ... Bohužel takovejhle lídí potkávám stále více .... Není to omluva za ty rychle letící, taky říkám že to přehání a hazardujou, ale co je větší nebezpečí ??? Řidič, kterej ví co dělá a auto zná a nebo člověk kterej neví o co vůbec de a tím že jede pomalu, nekouká do zrcátek, nebliká, zmatkuje nebo pořádně nevidí na semafor, ohrozí ještě více ?????
Tvůj názor není ostřejší, vidíš to po svým. OK

Každej z toho měl respekt, ale samozřejmně se poučili jen ti co ty pravidla dodržují, ty blázni z toho mají jen další příběh se špatným koncem
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 18:29   Citovat  

Zuz@ napsal:
K Řidič, kterej ví co dělá a auto zná

tenhle si jenom myslel, že to zná .... je mi ho taky líto, zabít se neměl ale 190 na okresce mezi stromama ... je jasný že to jednou nevyjde, mohla mu tam vběhnout srnka, cokoliv .....

a to že si na takový ježdění vezme do auta spolujezdce nebudu radši komentovat Tak to valím bulvy
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 18:44   Citovat  

posero napsal:
tenhle si jenom myslel, že to zná .... je mi ho taky líto, zabít se neměl ale 190 na okresce mezi stromama ... je jasný že to jednou nevyjde, mohla mu tam vběhnout srnka, cokoliv .....

a to že si na takový ježdění vezme do auta spolujezdce nebudu radši komentovat Tak to valím bulvy

Máš pravdu a nemáš, nechci zacházet jak to bylo co se stalo a popisovat to znovu, okolnosti a tak, obhajovat ho nebo tak něco, ale svoji chybu zná a bude stím žít do konce života, to je dostatečný ponaučení a věř, že je to pro něj strašně katastrofální, jelikož je to podctivá dušička a s bráchou byl nejlepší kamarád. Bueee Bueee

Bohužel brácha sním chtěl jet
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 19:39   Citovat  

tak prej dalsi tudy odkaz
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 20:05   Citovat  

diacoon napsal:
tobe je 25 ze ? Mr. Green

23 Úsměv je to dobrý
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 23:22   Citovat  

Destak napsal:

drsne... 6g sedan?
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:09   Citovat  

[quote="Miki Civic"]já jezdím hodně rychle a často, okrsky i 200+ (sám) a hle jsem tu ... quote]

Miki, jak pak třeba na té okrsce řešíš situaci v takové rychlosti: za zatáčkou či za horizontem hlouček cyklistů nebo lidi, co sbírají ořechy a v protisměru traktor co jede z pole? to mi hlava nebere
   Návrat  
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:46   Citovat  

Toto je vždycky nejhorší když se to stane....osobně vím jak je v mnoha případech těžký udržet emoce na uzdě....kolikrát jezdíte několik dnů slušně a pak vám přeskočí v hlavě a necháte se unést například borcem co vás předjede v A6 2004, než Vás předjede lepí se na Vás a vy cítíte jak chce před Vás....jsou dny kdy ho pustíte ani na to nemyslíte ale pak přijde den, kdy už máíte dost různých osobních malých porážek a nepustíte ho....pak už jdou rychlostí hranice kolikrát stranou....je to smutný...

Nemusí to být A6 ani Vás nikdo nechci osočit, to je jen obrazný případ co asi zná mnoha znás tady... nikoho tedy neomlouvám a nepomlouvám

Ted bude zima, příští týden má být mráz.....tak to nepodceňme a mysleme na to, že mosty dokážou být pěkně promrzlý...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:51  Naposledy upravil Miki Civic dne 19.10.2008 , 17:54, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

[quote="kefa"]
Miki Civic napsal:
já jezdím hodně rychle a často, okrsky i 200+ (sám) a hle jsem tu ... quote]

Miki, jak pak třeba na té okrsce řešíš situaci v takové rychlosti: za zatáčkou či za horizontem hlouček cyklistů nebo lidi, co sbírají ořechy a v protisměru traktor co jede z pole? to mi hlava nebere

tak 200 nejezdím v zatáčkách a už vůbec ne kam nevidím že Úsměv před chvílí jsme se vrátili s klukama z projížďky, za městem v lesích .. nádhera Úsměv spotřeba 18/100 HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:53   Citovat  

Jurais napsal:
Ted bude zima, příští týden má být mráz.....tak to nepodceňme a mysleme na to, že mosty dokážou být pěkně promrzlý...

Ještě že sem již obul Barumky muhehe
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:55   Citovat  

Destak napsal:

Zajímavé... Já jsem dnes viděl u tchýně "noviny",kde to bylo popsané přesně opačně - řidič Peugotu pravděpodobně vjel na červenou a ve vysoké rychlosti naboural Hondu Civic, řidička zemřela...

EDIT: Našel jsem, vyfotil, přikládám. Z té fotky to vypadá,že to Civic koupil z boku... Ale je to z pátku,tak kdo ví... Ale že by si Hondy a Peugoty vyřizovaly v Letňanech účty?

EDIT 2: Znova jsem projel to video a vypadá to,že ten Civic na něm je trefený podobně - zadek jakžtakž OK,ale hnutá střecha u řidiče...

DSC02537.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC02537.JPG, 450.49 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Konec CRX a jednoho života
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď