Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Když se udělá pěkně a projeví se závislost na vajteku
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:29   Citovat  

Miki Civic napsal:
Henges: co to zas meleš voe Hihi (Hell prosím nedávej mi kartu, to není pokus jak napsat sprosté slovo pořádnej výtlem ) Hele, nejen že jsi jezdil po levé jako japonec, dokonce jsi jako správný japanesse dělal kamikaze na chudáky projíždějící veterány nebo co to bylo, no šup sem video pořádnej výtlem A jestli narážíš na tu bukvu v tom Mondeu nebo co to bylo, normálně jsem blikal že odbočuju a byl u krajnice, měl tam místa na 3 auta mě objet, stačilo lehce pohnout rukou na volantu, ale nee, on musí troubit, asi nesnesl, že jsem ho těsně před tím stihl ještě vyvtecovat HaHaaa pořádnej výtlem
Aha takže ostatní ted uvedu do obrazu po Mikiho jak jinak částečných informacích Úsměv

1. jeden borec v peugeot 405 řval něco z auta na Mikiho ale nebylo slyšet, ovšem jeho výraz nevypadal že by to byl starej známej HaHaaa
2. Miki jede co to de a těsně před odbočkou kde jsme stáli předjel mondeo nebo co to bylo a okamžitě co se dostal před něj začal a ne málo brzdit protože už byl u mě (je ale hezký že dal blinkr že Velmi šťastný ) a co chcete dělat jinyho než troubit,manévrovat a objíždet maniaka co vás předjede a okamžitě začne brzdit a zastavovat na pár metrech zmatenej A Mikiho obrana? "Co se mu nelíbí, měl tam hafo místa na objetí" VTEC prostě borec na konec dne je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:34   Citovat  

Henges napsal:
Aha takže ostatní ted uvedu do obrazu po Mikiho jak jinak částečných informacích Úsměv

1. jeden borec v peugeot 405 řval něco z auta na Mikiho ale nebylo slyšet, ovšem jeho výraz nevypadal že by to byl starej známej HaHaaa
2. Miki jede co to de a těsně před odbočkou kde jsme stáli předjel mondeo nebo co to bylo a okamžitě co se dostal před něj začal a ne málo brzdit protože už byl u mě (je ale hezký že dal blinkr že Velmi šťastný ) a co chcete dělat jinyho než troubit,manévrovat a objíždet maniaka co vás předjede a okamžitě začne brzdit a zastavovat na pár metrech zmatenej A Mikiho obrana? "Co se mu nelíbí, měl tam hafo místa na objetí" VTEC prostě borec na konec dne je to dobrý

ale notak.. Tak to valím bulvy A z jaké 405 ? něco mi uniklo? Úsměv PS: ať si v tom Mondeu víš co, kdyby jel 90 jak má ... šuk pořádnej výtlem Aspoň nevytahuju na slušný lidi uprostřed města bouchačku z auta Hihi pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 17:20   Citovat  

Henges,Miki .. hej vy dva jste naprostí šílenci Velmi šťastný ..jak se ta diskuze vždycky nějak zvrtne,někdy bych si chtěl takhle sváma zajezdit,to musí bejt legrace Mr. Green
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 10:04   Citovat  

Se stydím bmw 530d , je to težký no Úsměv

Odkaz
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 10:07   Citovat  

Henges napsal:

Odkaz

ale on jel na pohodu na pul plynu pořádnej výtlem pořádnej výtlem a ty az na krev pořádnej výtlem ten volant jak drzi dvema rukama jak v autoskole pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 10:45   Citovat  

kamol napsal:
ale on jel na pohodu na pul plynu pořádnej výtlem pořádnej výtlem a ty az na krev pořádnej výtlem ten volant jak drzi dvema rukama jak v autoskole pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Taky ho tak držím.. Co je na tom špatného? Nebo snad zastáváš názor,že nový a sportovní volanty mají ergonometrické průlisy ve 14:45 pro ženský,protože mají malou ruku? Hihi HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 12:30   Citovat  

Hellborn napsal:
Taky ho tak držím.. Co je na tom špatného? Nebo snad zastáváš názor,že nový a sportovní volanty mají ergonometrické průlisy ve 14:45 pro ženský,protože mají malou ruku? Hihi HaHaaa
To víš. Kamol je borec a ve 170 drží volant jednou rukou(jedním prstem) a druhou se dloube v nosu papa
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:30   Citovat  

Henges napsal:

nejlepší na tom je jak se u toho hengeš gřebí wokurka jeden pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:38   Citovat  

Henges napsal:
To víš. Kamol je borec a ve 170 drží volant jednou rukou(jedním prstem) a druhou se dloube v nosu papa

tak kdyz jedu rovne staci drzet jednou rukou ne pořádnej výtlem
treba ten typek v tom bawku jede 200 a pise u toho sms a volant drzi kolenama ale ve vti to je smrt v ocich pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:40   Citovat  

Henges napsal:

no jasne 170 jeste roztahuju ctyrku a pak pri 190 radim petku tak drzim volant jednou rukou šuk pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:40   Citovat  

MalTake napsal:
nejlepší na tom je jak se u toho hengeš gřebí wokurka jeden pořádnej výtlem
Velmi šťastný No co, vtec je radost né? VTEC Velmi šťastný

Ještě něco co tu mám, ale je to pořád dokola takže nuda Velmi šťastný

Odkaz

Odkaz

...a když bezpečně předjíždí slabé auto wokurka

Odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:42   Citovat  

kamol napsal:
tak kdyz jedu rovne staci drzet jednou rukou ne pořádnej výtlem
treba ten typek v tom bawku jede 200 a pise u toho sms a volant drzi kolenama ale ve vti to je smrt v ocich pořádnej výtlem pořádnej výtlem
A díky takovým jaky Ty jsou pak články o rozsekaným crx a jiné smutné případy. Když už jedu jako hov*do tak se snažím s rozumem a né jako uplnej bezmozek Ty tudy wokurka meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:43   Citovat  

Henges napsal:
A díky takovým jaky Ty jsou pak články o rozsekaným crx a jiné smutné případy. Když už jedu jako hov*do tak se snažím s rozumem a né jako uplnej bezmozek Ty tudy wokurka meetallll
,

videl si nekde rozsekanou 6g cerne vti pořádnej výtlem pořádnej výtlem nevidel Velmi šťastný
az bude napis tady prosim R.I.P kamol a uvidis ty nazory pořádnej výtlem jako konecne nebo dobre mu tak pořádnej výtlem
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 15:44   Citovat  

no teda nevim ale kdyz jedu o neco rychlejc tak taky volant drzim obouma rukama ... pokud potrebujes rychle zareagovat tak s jednou rukou v nose (nebo jinde ze ano .. ) toho moc nenadelas
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 15:49   Citovat  

Způsob jak Henges drží volant je jeden z nejlepších OK Úsměv
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 16:32   Citovat  

Och díky za zastání Se stydím Když jedu někde klídeček tak si třeba taky odpočinu a držím jednou rukou kdy druhá je třeba na šajtře, ale když to hrnu po té naší slavné dálnici rovné, nedrnčící, bez děr atd. tak to jinak nejde Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 16:57   Citovat  

při ostré jízdě to ani jinak nejde než oběma rukama (pokud zrovna neřadíš).. nejlepší kontrola nad autem je oběma rukama .. Mrk

dnes v tom samém místě +- mě nechtěl pustit před sebe nějaký novější Accord, tlačil jsem ho 3km před sebou a když se konečně dostal na 200kmh tak po 10ti vteřinách uhnul pořádnej výtlem Honda
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 19:09   Citovat  

tak jasne to mate pravdu ze dvema se to lepe ovlada.ale kdyz jedu po dalnici a specham tak zkus tak drzet volant 400km
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 21:53   Citovat  

kamol napsal:
tak jasne to mate pravdu ze dvema se to lepe ovlada.ale kdyz jedu po dalnici a specham tak zkus tak drzet volant 400km
Taky nejsem trubka a když jedu 400km tak nejedu v kuse 170 papa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 21:57   Citovat  

Henges napsal:
Taky nejsem trubka a když jedu 400km tak nejedu v kuse 170 papa

tak kdyz spechas tak musis pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 16:25   Citovat  

Henges napsal:

Odkaz

ja bych ho chtel slyset co zrovna rikal pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 16:34   Citovat  

FastCivic napsal:
ja bych ho chtel slyset co zrovna rikal pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Asi "unhi ve*e nebo podřadím a ukážu ti dízel pover" Velmi šťastný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 16:40   Citovat  

drzet dvouma rukama volant je snad zaklad Velmi šťastný Praskne ti guma a uz to vidim jak jednim prstem udrzis auto jet rovne ve 200 Velmi šťastný
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:03   Citovat  

FastCivic napsal:

já bych zase chtěl vidět, jak by Henges v tom provozu ve 200km/h reagoval na to, když by mu tam někdo z toho pravého vjel.. Navíc, když poprchalo ( pokud zrovna neostřikoval skla, I když v té rychlosti by to byla taky dobrá blbost).

Nevím co je na těch videích tak úchvatného. Všem ukázat jak mi to jede a přitom ohrozit několik lidí v autech kolem.
Takže KO KO KO

A nězapomeňme mi pak nahodit na obranu ty jezdíš dle přepisů 90 a 130?? Zrovna odpovídám: ne nejezdím, ale občas zapnu při jízdě mozek.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:16   Citovat  

kefa napsal:
já bych zase chtěl vidět, jak by Henges v tom provozu ve 200km/h reagoval na to, když by mu tam někdo z toho pravého vjel.. Navíc, když poprchalo ( pokud zrovna neostřikoval skla, I když v té rychlosti by to byla taky dobrá blbost).

Nevím co je na těch videích tak úchvatného. Všem ukázat jak mi to jede a přitom ohrozit několik lidí v autech kolem.
Takže KO KO KO

A nězapomeňme mi pak nahodit na obranu ty jezdíš dle přepisů 90 a 130?? Zrovna odpovídám: ne nejezdím, ale občas zapnu při jízdě mozek.

sak tady ty videa taky nejsou z kazodenni jizdy do prace
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 17:19   Citovat  

FastCivic napsal:
sak tady ty videa taky nejsou z kazodenni jizdy do prace

to neříkám, ale jaký je rozdíl mezi tím eestli to bylo v sobotu či neděli? Nějak jsem nepobral podmínky ve kterých se to událo. A to celkem hustý provoz, nějaká ta voda na silnici, tudíž to bude při brždění trochu dýl trvat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 20:22   Citovat  

kefa napsal:
to neříkám, ale jaký je rozdíl mezi tím eestli to bylo v sobotu či neděli? Nějak jsem nepobral podmínky ve kterých se to událo. A to celkem hustý provoz, nějaká ta voda na silnici, tudíž to bude při brždění trochu dýl trvat.
No ty bláho že budeš moralizovat zrovna Ty jsem nečekal Hihi S tím báwem to bylo za provozu to jo a asi 30s jen co me dojel a pak jsem ho hned pustil. Asi se budu muset naad sebou zamyslet to mi hlava nebere Jinak ty ostatní videa se podívej že když třeba já projedu na té dlouhe přehledné rovince že tam není ani jedno auto papa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 21:32   Citovat  

Kefa: ale tož, to už snad přeháníš ne Úsměv ti něco vjelo přes varlata nebo co, tu někteří děláte jakoby já nevím co.. řeknu ti čím častěji tak jezdím, tím mi to už vůbec ani nepřijde, naopak si myslím, že si tím zbystříš smysly a dokážeš líp reagovat apod.. když potom zpomalím na 130 nechápu jak se někdo třeba v té rychlosti může vybourat, všechno takový strašně pomalý šuk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2008 , 3:15   Citovat  

Henges napsal:
No ty bláho že budeš moralizovat zrovna Ty jsem nečekal Hihi S tím báwem to bylo za provozu to jo a asi 30s jen co me dojel a pak jsem ho hned pustil. Asi se budu muset naad sebou zamyslet to mi hlava nebere Jinak ty ostatní videa se podívej že když třeba já projedu na té dlouhe přehledné rovince že tam není ani jedno auto papa

Jaké moralizování? jen prostě nechápu smysl těchto příspěvků a videí v posledních pár tématech. Porovnávat se jestli sem jel 200 nebo 220. a že 220 už je málo a chci jezdit 300. a atmosféra je o ničem a chci tam turbo... zzzzzzz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2008 , 3:26   Citovat  

Miki Civic napsal:
Kefa: ale tož, to už snad přeháníš ne Úsměv ti něco vjelo přes varlata nebo co, tu někteří děláte jakoby já nevím co.. řeknu ti čím častěji tak jezdím, tím mi to už vůbec ani nepřijde, naopak si myslím, že si tím zbystříš smysly a dokážeš líp reagovat apod.. když potom zpomalím na 130 nechápu jak se někdo třeba v té rychlosti může vybourat, všechno takový strašně pomalý šuk

Bych chtěl vidět reakci, když ti ve 130 vyběhne z turkyně stádo divočáku 50 metrů před autem. Což není v této roční době nic neobvyklého. Taky mě láká rychlost ale někdy trocha z rozumem.

a těma varletema. dnes mi vběhlo v dědině před auto asi šesti leté děcko z uličky aníž by se podívalo. jel jsem tak 40 a řeknu ti není to úplně příjemný pocit, když na chodník to strhnout nemůžeš, protože tam stojí lidi a jediné co je tak stihneš skočit na brzdu a čekáš. Dost dlouhé dvě vteřiny nedělního odpoledne.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Když se udělá pěkně a projeví se závislost na vajteku
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina